Hvordan bli Blockchain-utvikler?

For et tiår siden ville ingen sannsynligvis ha tenkt på at blockchain skulle nå sitt nåværende stadium og påvirke et bredt utvalg av bransjer. Blockchain-teknologiapplikasjoner har vært ansvarlige for å innføre store endringer på tvers av ulike bransjer. Derfor vurderer mange kandidater i IT-verdenen tilgjengelige muligheter for å bli blockchain-utvikler.

Gjennom årene har det blitt ansett som en av avgrensningene til kryptovaluta mens den fungerte som grunnlaget for alle kryptovalutaer, og startet med Bitcoin. Generelt sett kan du tenke på Bitcoin som en av applikasjonene basert på blockchain-teknologi. Derfor utforsker bedrifter og myndigheter over hele verden potensialet i blockchain for å forbedre sin virksomhet og tjenester.

Registrer deg nå: Blockchain-ekspertsertifisering

Som et resultat kan du se forskjellige oppføringer for jobber på mange plattformer nylig. Er det imidlertid lett å forfølge karriererollen til en blockchain-utvikler? Den følgende diskusjonen prøver å løse alle spørsmålene som en nybegynner møter før de bestemmer seg for å bli blockchain-utvikler. Lesere kan utforske rollene og ansvaret til blockchain-utviklere, karrieremessige fordeler og de beste fremgangsmåtene som anbefales av eksperter for å komme opp med drømmejobben din.

Hvorfor skal jeg se etter jobbroller for Blockchain-utviklere?

Før du fortsetter, er det viktig å finne ut mer om populariteten til blockchain. I løpet av det siste tiåret har desentraliserte teknologier funnet veien inn i det vanlige teknologiske landskapet. Før 2009 hadde fremskrittene innen desentralisert teknologi ingen spesifikk retning.

Imidlertid førte Bitcoin til søkelyset på blockchain-teknologi. I nåtid er blockchain vellykket implementert for oppgaver som styring av fraktsystemer, overvåkning av forsyningskjeden, sporing av smykker og oppretting av digitale identiteter.

Videre ville det globale blockchain-markedet nå en totalverdi på mer enn 20 milliarder dollar innen 2025. Videre er deltakelse fra giganter som Samsung og IBM i blockchain-teknologiinnovasjon også et positivt tegn for blockchain-industrien. Som et resultat kunne man forvente en formidabel vekst i betydningen av blockchain for bedriftens virksomhet.

Sjekk også: Blockchain Fundamentals Presentasjon

Karrierefordeler med Blockchain Developer Job Role

Populariteten til blockchain oversettes direkte til behovet for bedrifter for ekspertpersoner i forskjellige blockchain-baserte jobbroller. Så det er lett å finne annonser for en blockchain-utviklerjobb på populære profesjonelle nettverks- og rekrutteringsplattformer i dag.

I følge Emerging Jobs Report of LinkedIn toppet blockchain-utviklere listen over etterspurte jobber mens de utgjorde en forventet vekstrate på 33%.

I tillegg presenterte den populære frilansingsplattformen Upwork også blockchain som en av de raskest voksende ferdighetene blant 5000 andre ferdigheter i indeksen. Den gjennomsnittlige blockchain-utviklerlønnen er også en av de fremtredende faktorene som kan trekke deg mot jobben.

I følge ZipRecruiter er den årlige gjennomsnittslønnen for en blockchain-utvikler på juniornivå rundt $ 120,748. Videre kan blockchain-utviklere tjene mer enn $ 150.000 med riktig mengde erfaring.   


Derfor har du alle grunnene til å bygge en blockchain-karriere som utvikler og øke karrieren din. Så, vet du veien videre? Det er her du kan føle deg litt frustrert, spesielt når du må navigere i flere blogginnlegg og artikler. Du kan unngå alle problemer med å tilbringe timer på datamaskinen din, og prøve å finne enkle måter å bli en blockchain-utvikler.

På den annen side kan du starte med en strategisk plan, som begynner med å reflektere over rollene til en blockchain-utvikler. En forståelse av ansvaret til blockchain-utviklere i forskjellige roller kan hjelpe deg med å finne ut om du er klar for jobben eller ikke.

Tenker hvor mye du kan tjene som Blockchain-utvikler? I henhold til rapporter øker Blockchain-utviklerlønnen for øyeblikket, la oss få innsikt i Blockchain Developer Lønn.

Hva må jeg gjøre som Blockchain-utvikler?

Når du prøver å finne svarene på hva som er en blockchain-utvikler, vil du mest sannsynlig nøye deg med noen som bygger blockchain-løsninger. Du trenger imidlertid noe mer enn denne generiske definisjonen for å forstå dens betydning.

Først og fremst må du kjenne de bemerkelsesverdige rollene for blockchain-utviklerjobber du kan utforske for tiden. Generelt kan du finne kjerne-blockchain-utviklere og blockchain-programvareutviklere som de to vanligste rollene. Imidlertid kan du også finne muligheter som ingeniører for smarte kontrakter eller utviklere med ekspertise innen utvikling av blockchain.

Core Blockchain Developer

Kjerneblockchainutviklerne er ansvarlige for følgende ansvarsområder,

 1. Utvikling og vedlikehold av desentraliserte applikasjoner
 2. Tilsyn og planlegging av blockchain-prosjekter
 3. Konsultasjon av selskaper som bruker distribuert hovedboksteknologi.
 4. Forstå behovene til et selskap og utvikling av apper i samsvar med behovene

Kjerneblockchainutviklere kan også påta seg rollen som prosjektledere og adressere deres grunnleggende ansvar. I tillegg må disse utviklerne organisere opplæring for teammedlemmer og ansatte som prosjektledere.

Blockchain programvareutvikler

Derfor gir en kjerne-blockchain-utvikler i utgangspunktet grunnlaget du kan utvikle blockchain-løsninger på. Så, hvem vil utvikle blockchain-løsningene? Det er her det andre alternativet kommer inn i bildet for å bygge en karriere som blockchain-utvikler. En blockchain programvareutvikler eller backend-utvikler er ansvarlig for å lage nett- og mobilvarianter av desentraliserte apper. Noen av de fremtredende ansvarsområdene i rollen som blockchain-backend-utvikler eller blockchain-programvareutvikler inkluderer,

 1. Design og utvikling av API-er for å lette blockchain-integrering
 2. Utførelse av ytelsestesting og distribusjon
 3. Innsamling av krav og drift i fellesskap med andre designere og utviklere for programvaredesign
 4. Anlegget for teknisk støtte

Les også: Hvordan lande en Blockchain-utviklerjobb

Smart kontraktutvikler

Rollen til smarte kontrakter i blockchain-økosystemet har fått fremtredende oppmerksomhet i nyere tid. Derfor ser mange bedrifter etter utviklere med muligheter for å integrere smarte kontrakter i blockchain-løsninger. Faktisk gir den økende etterspørselen etter smarte kontraktutviklere en annen potensiell grunn til å bli en blockchain-utvikler. Smarte kontraktutviklere eller ingeniører må ha omfattende flyt i språk for smarte kontrakter som Go, Solidity eller Python. Det primære ansvaret i rollen som ingeniører med smart kontrakt inkluderer,

 1. Smarte kontraktsrevisjoner og utvikling
 2. Konsultasjon og samhandling med brukere og kjøpere
 3. Gjennomgå og forstå forretningsflyt og sikkerhet for å sikre null smutthull i smarte kontrakter helt
 4. Utføring av end-to-end forretningsprosess testing

Nå kan du tydelig observere fleksibiliteten og variasjonen i de forskjellige rollene du kan forfølge som blockchain-utviklere. Du må jobbe med å utvikle innovative løsninger på nye, nye forretningsutfordringer. Løsningene du har utviklet, bør skreddersys for bedre kommando og kontroll sammen med bedre integritet.

Du må også ta vare på komplekse analyseprosedyrer, feilsøking av dataprogramvare, design, testing og utvikling for spesifikk produktmaskinvare eller forskjellige tekniske tjenestelinjer for virksomheter. Du må også ta vare på integrasjonen av driftsarkitektur og velge datasystemer.

Derfor er det tydelig at aspirerende blockchain-utviklere må møte utfordringer når det gjelder å forstå det tekniske for implementering av desentraliserte kryptosystemer. Viktigst av alt, du må se etter ferdigheter utover det vanlige ferdighetssettet for en IT-utvikler i blockchain. Som et resultat må du rette oppmerksomheten mot de spesialiserte ferdighetene som kreves for en blockchain-utviklerjobb.

Viktige ferdigheter som kreves for å bli Blockchain-utvikler

Når du snakker om ferdigheter, må du vite om de viktigste forutsetningene som kreves for å forfølge rollen som en blockchain-utvikler. Du må også oppfylle minimumskravene til utdanningskvalifikasjon.

På det mest grunnleggende nivået trenger du minst en bachelorgrad i informasjonssikkerhet eller informatikk for blockchain-utviklerjobber. Deretter må du etablere grunnleggende kunnskap i et bredt spekter av tekniske konsepter som følgende.

1. Datastrukturer

Datastrukturer er en av de fremste kravene som du kommer til å tenke på når du tenker på blockchain-utviklerjobbroller. Dette er svært viktige instrumenter for å navigere gjennom kompleksiteten til blockchain. Distribuert hovedbok fungerer som et nettverk av forskjellige replikerte databaser, med informasjon lagret i blokker.

Du må også ha den nødvendige kunnskapen om generelle datastrukturer som grafer, binære søketrær, koblede lister og hash-kart.

2. Kryptografi

Den neste viktige bekymringen for ambisiøse blockchain-utviklere refererer til kryptografi, som i utgangspunktet er grunnsteinen for blockchain. Bitcoin blockchain implementerer kryptografi med offentlig nøkkel for å lage hashfunksjoner og digitale signaturer.

Du kan møte visse tilbakeslag i kryptografi hvis du ikke behersker matematikk. Noen av de vanligste emnene du bør vurdere når det gjelder kryptografi, inkluderer kryptografiske hashfunksjoner, meldingsintegritet, blokkryptering og godkjent kryptering.

3. Distribuerte systemer og nettverk

Kandidater som prøver å bygge en blockchain-karriere i utvikling, bør også utvikle et lovende inntrykk av arbeidet med distribuerte hovedbøker. I tillegg må du også utvikle en grundig forståelse av peer-to-peer-nettverk, inkludert et bredt spekter av emner som ruting og nettverkstopologier..

Videre må ambisiøse blockchain-utviklere også ha grunnleggende kunnskap om den bysantinske feiltolerante konsensusmekanismen. Det er en fremtredende sikkerhetsfunksjon knyttet til blockchain for enklere og fleksibel registrering og utveksling av informasjon.

Sjekk også: Blockchain-verktøy som utviklere elsker

4. Økonomi for kryptovaluta

Kandidater som ønsker å finne de beste blockchain-utviklerjobbene i nærheten av dem, bør også forstå de økonomiske strukturene rundt kryptovalutaer. Håpefulle blockchain-utviklere bør utvikle en bedre forståelse av spillteori, som fungerer som et passende matematisk rammeverk for modelleringsscenarier med eksisterende interessekonflikter.

5. Desentraliserte applikasjoner

Det store arbeidet til en blockchain-utvikler vil dreie seg om desentraliserte apper eller dApps. Hvis du vil bli blockchain-utvikler, må du forstå hvordan dApps er utviklet på blockchains. Blant de mange bemerkelsesverdige dApps-utviklingsplattformene, kan du finne Hyperledger, Ethereum og EOS som de beste alternativene.

6. Smarte kontrakter

Generasjonen av blockchain-utviklere måtte i stor grad håndtere smarte kontrakter. Mange blockchain-applikasjoner integrerer smarte kontrakter for å sikre bedre transaksjonsintegritet. Smarte kontrakter er i stand til å introdusere en ny referanse i gjennomføringen av kontrakter og forretningsavtaler. Den automatiske og upartiske håndhevelsen av smarte kontrakter fjerner behovet for å være avhengig av mellommenn.

Selv om smarte kontrakter har gitt en enklere tilnærming for å etablere tillit til transaksjoner, blir de gradvis mer kompliserte. Derfor trenger blockchain-utviklere også tekniske ferdigheter for riktig optimalisering og revisjon av smarte kontrakter.

Les også: Topp Blockchain ferdigheter du må ha

Beste fremgangsmåter for å starte karrieren som Blockchain-utvikler

Informasjonen presentert til nå viser tydelig alle tingene du trenger å vite om en karriere som blockchain-utvikler. Du kan imidlertid gå videre på reisen din på den rette veien fremover bare med praksis som er anbefalt av eksperter. La oss ta en titt på noen av de beste metodene for å starte en blockchain-karriere som utvikler som følger,

 • Kjenn det virkelige formålet med Blockchain

Det fremste problemet med enhver håper blockchain-utvikler er mangelen på klarhet angående formålet med blockchain. Mange forveksler blockchain-teknologi for kryptovalutaer som Bitcoin. Det er imidlertid viktig å vite at blockchain ble brukt for å tilrettelegge for den desentraliserte hovedboksteknologien som ble brukt av Bitcoin. Så du bør ta en grundig gjennomgang av verden av kryptovalutaer og forstå deres forhold til blockchain-teknologi.

 • Forbedre flyt i programmering

Den neste viktige anbefalingen for å bli en blockchain-utvikler peker på utviklingen av flyt i programmering. Aspirantene skal skitne hendene med forskjellige programmeringsspråk som Python, SQL og JavaScript. Deretter kan du prøve forskjellige plattformer for å forbedre din praktiske erfaring innen blockchain-utvikling.

 • Registrer deg for Blockchain-sertifiseringer og kurs

Til slutt, den mest avgjørende beste fremgangsmåten som anbefales for kandidater til å bli blockchain-utvikler, påpeker blockchain-sertifisering og opplæring. Blockchain sliter fortsatt med å oppnå modenhet, og det er mange plattformer som tilbyr blockchain-utdanning og forskning sømløst.

For eksempel kan du velge 101 Blockchains-portalen som den beste plattformen for dine karrieremål. 101 Blockchains tilbyr Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifisering som kan hjelpe deg med å lande opp blockchain-utviklerjobber enkelt. Videre kan du også utforske et bredt utvalg av andre blockchain-relaterte opplæringskurs på 101 Blockchains for å styrke dine ferdigheter.

Forbereder du deg på et Blockchain Developer-intervju? Her er de beste Blockchain Developer Interview Interviews du bør gå gjennom for å knekke intervjuet.

Avsluttende ord

På et avsluttende notat kan du tydelig merke deg at den gjennomsnittlige blockchain-utviklerlønnen ikke er det eneste positive aspektet av karrieren til en blockchain-utvikler. Samtidig kan du også legge merke til det omfattende settet med ferdigheter som kreves for å bli blockchain-utvikler. Lesere kan begynne å melde seg på 101 Blockchains for å utvikle sin grunnleggende kunnskap om blockchain gjennom forskjellige opplæringskurs.

Når du har fjernet det grunnleggende, kan du gå mot profesjonelle sertifiseringer som Certified Enterprises Blockchains Professional for å oppnå dine karrieremål. Viktigst av alt, 101 Blockchains bringer inn mange års bransjeekspertise sammen med strategisk, praktisk veiledning for alle elever. Gå videre og ta muligheten din akkurat nå! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map