Fordeler med NEO – Mye mer enn smart økonomi

Da Bitcoin først kom, var det ingen som kunne gjette hvor allment akseptabel kryptovaluta vil bli. Det var bare begynnelsen.

Vi så snart ny kryptovaluta som løste problemene knyttet til 1. generasjon blockchain-kryptovaluta, dvs. Bitcoin. Ethereum og Litecoin fulgte som forbedret seg over forgjengeren. Imidlertid var de ikke perfekte.

Møt, NEO, en desentralisert blockchain-plattform som også er kjent som “Ethereum Killer” eller “Chinese Ethereum.”

Så, hva er så spesielt med NEO? I denne artikkelen vil vi utforske fordelene med NEO for kryptovaluta-samfunnet.

Vi vil diskutere funksjonene og også subtilt sammenligne den med andre kryptovalutaer der ute. Men før vi begynner, la oss lære om NEO kort.

Hva er NEO?

NEO er åpen kildekode, desentralisert blockchain-plattform og kryptovaluta. Det er først i sitt slag, og Kina lanserte det.

I følge NEO nettsted,

NEO bruker blockchain-teknologi og digital identitet for å digitalisere eiendeler, for å automatisere forvaltningen av digitale eiendeler ved hjelp av smarte kontrakter, og for å realisere en “smart økonomi” med et distribuert nettverk.

Det er en munnfull. Men etter å ha lest denne artikkelen, vil du sikkert forstå alt rundt den. Du kan også lese den ultimate guiden om “Hva er NEO Blockchain?”

Så la oss komme i gang.

Topp 5 fordeler med Neo Blockchain Platform

1. Smart økonomi

Smart økonomi er en av salgsstedene til NEO. Det er helt forskjellig fra hva andre kryptovalutaer har å tilby, spesielt Ethereum. Den smarte økonomien består av digitale eiendeler, digitale identiteter og smarte kontrakter.

Fordeler med NEO

Bildekreditter: NEO

Ved å bruke smart økonomi vil det være mulig å digitalisere fysiske eiendeler på blockchain.

Når de er digitalisert, kan de holde seg på blockchain og nyte fordeler som desentralisert, gjennomsiktig, pålitelig og sporbar.

Alle kan registrere en eiendel. For å lage alle disse mulige digitale identitetene brukes.

2. Digital identitet

Så, hva er digital identitet?

Digital identitet er en måte å registrere enhver organisasjon, enkeltpersoner eller andre enheter som kan eie en eiendel. Den drives av et system kjent som PKI (Public Key Infrastructure).

3. Smarte kontrakter

For å gjøre det mulig for hele infrastrukturen å jobbe, kan utviklere bruke smarte kontrakter. I motsetning til Ethereum krever det ikke at du lærer et nytt programmeringsspråk for å lage smarte kontrakter på NEO. Dette betyr at enhver utvikler kan komme i gang og bygge en smart økonomi på NEO-plattformen.

Evnen til å bruke hvilket som helst programmeringsspråk gjøres takket være NEOs Universal Lightweight Virtual Machine. Det er også kjent som NeoVM. Den virtuelle maskinen som tilbys av NEO-plattformen er effektiv, sikker og skalerbar.

4. DApps

Fordeler med Neo Blockchain

Bildekreditter: ndapp.org

Så, betyr det at det ikke er behov for DApps på NEO-plattformen? Vel, det er ikke sannheten. NEO også Brukerstøtte DApps utvikling. Les mer om NEO dApps Ecosystem: The Complete List

5. GASS

GAS er den mest fordelaktige fordelen med NEO-plattformen. Det kan defineres som NEOs aktivekobling. Så hva betyr det? Dette betyr at NEO-innehavere vil motta GAS. Det er et utbytte som betales for å holde NEO.

Den fordeles etter en formel. Hvis du har NEO i lommeboken, vil du få GAS hver dag.

Hvis du for eksempel har 100 NEO, får du 0,03411 gass per år. For ikke å nevne at GAS-prisen har økt de siste månedene, noe som gjør det til et utmerket incitament for å holde NEO.

Flotte prosjekter / partnerskap på plattformen

En plattform kan bare lykkes hvis den har flotte prosjekter. Og den gode nyheten er at det er mange gode prosjekter på NEO-plattformen. Alle disse prosjektene gir NEO verdi på sin måte. La oss liste dem nedenfor.

1. OnChain:

NEO for Enterprise

Bildekreditter: OnChain

NEO har et dypt forhold til OnChain. De har en lignende intensjon når det gjelder en løsning. Kort sagt, NEO fungerer som en grunnstein for DNA (Decentralized Network Architecture) – OnChains system. Du kan lese mer om forholdet deres her.

2. NEX:

NEO Smart Economy-fordeler

Bildekreditter: NEX

NEX er et lovende NEO-basert prosjekt. Det er en desentralisert bytte- og betalingsløsning på NEO. Dens pre-ICO prosess med å registrere personer har startet, og hovedsalget er planlagt senere i år.

Det er også mange flere fantastiske prosjekter og investeringer på NEO som gjør NEO verdt. Noen av dem inkluderer Prosjekt ICO, City of Zion, NEOX, og andre.

Så, hva synes du om fordelene med NEO? Liker du økosystemet eller hva det har å tilby? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map