En gjennomgang: Hva er Kodak Blockchain?

Kodak har vært populært for det de elsket å gjøre. Du har kanskje hørt om Kodak som skaper det beste av teknologi. De opprettet den fantastiske filmbransjen og hyret også de beste ingeniørene for å utvikle patenter som kan forandre verden.

Imidlertid faller de sakte av da de søkte konkurs i 2012.

Derfra har vi kommet langt.

Så, hva er Kodak blockchain?

Den nye nyheten er at Kodak svinger til blockchain. 130-åringen svingte sakte mot blockchain og tok den største gamblingen. Det er her “Kodak blockchain” kom til liv.

Reaksjonen fra samfunnet var alltid blandet. Imidlertid var mange eksperter forvirret og begynte å reise spørsmål om denne avgjørelsen. Aksjonærene og investorene var derimot ganske glade for å se endringen. Så snart kunngjøringen kom, aksjekursene doblet seg.

Møt Kodaks digitale mynt – KODAKCoin

Rett etter den store kunngjøringen kom Kodak fram og kalte den digitale mynten sin “KODAKcoin.” De mynt er en digital valuta og selges som en valuta som vil hjelpe byråer og fotografer til å ha bedre kontroll over bilderettigheter. Det blir også betegnet som en “fotosentrisk” kryptovaluta.

KODAKCoin vil bli brukt av fotografer som valuta for å bruke på Kodas kommende blockchain. Det vil fungere som et “utvekslingsmiddel”.

Kodaks konsernsjef Jeff Clarke er ekstremt positiv til flyttingen. Han la til,

For mange i teknologibransjen er ‘blockchain’ og ‘cryptocurrency’ hete moteord, men for fotografer som lenge har slitt med å hevde kontroll over arbeidet sitt og hvordan det brukes, er disse moteordene nøklene til å løse det som føltes som et uløselig problem . Kodak har alltid søkt å demokratisere fotografering og gjøre lisensiering rettferdig for kunstnere.

KODAKCoin skal visstnok fungere som plattform for rettighetsadministrasjon KodakOne. Plattformen vil hjelpe fotografer med å administrere sine digitale eiendeler med kraften i blockchain.

Er KODAKCoin for god til å være sant?

Kodak har som mål å løse et av de største problemene som den kreative industrien går gjennom, dvs. copyright. Materiell tyveri og brudd på copyright er en vanlig forekomst i dagens medieverden. For både små og store aktører er det nesten umulig å holde rede på alle brudd på copyright som skjer rundt om i verden. Ved å koble digitale rettigheter til blockchain vil det bli lettere for utgivere å administrere deres immaterielle rettigheter. Det fungerer ved å koble IP-adressen til skaperen til det lisensierte bildet. Det vil også være crawlerbots som brukes i blockchain. Hvis båndroboten oppdager noen med en annen IP-adresse og uten riktig autorisasjon til å bruke bildet, vil den alarmere eieren om situasjonen.

Imidlertid er markedssentimentet mot Kodak skeptisk. Mange eksperter gjetter hvordan Kodak bruker blockchain-kortet for å få raskere gevinster. Det kan bare være et siste forsøk på å redde selskapet.

KodakOne, image management platform vil også fungere som en lisensieringsplattform. Det vil hjelpe fotografer å selge arbeidet sitt.

Møt sitt andre kryptovalutaprodukt: Kodak KashMiner

Kodak stoppet ikke bare der. De ga også ut Kodak KashMiner, som tilsynelatende bare kan leies. Maskinen vises til og med på CES 2018. Det koster deg bare 3400 dollar.

Leieprogrammet er rettet mot gruvearbeidere som ikke ønsker å gå gjennom alt bryet med å sette opp en skikkelig gruveark. Når du er leid, kan du bruke den i to år. Ikke bare det, du må gi 50% av overskuddet til Spotlite Energy Systems i California. Dette selskapet lisensierer Kodak-merket ved bruk av “Kodak Blockchain Project.”

Vil det være nok til å redde fremtiden til Kodak?

Blockchain har gitt selskapene en ny sjanse til å overleve i det konkurransedyktige markedet. Nesten alle vil hoppe på blockchain-vognen. Hele ideen om KodakOne og Kodak blockchain ser lovende ut. Det har aldri vært enkelt å beskytte bildene til fotografer, og med blockchain virker det mulig. Fotografene vil også kunne bruke KODAKcoin, digital valuta for å drive sitt digitale bildestyringssystem, KodakOne.

Så, hva synes du om Kodak blockchain? Vil det lykkes? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Vil du lese noe lignende? Sjekk ut Riot Blockchain.

Vil du lære mer om Blockchain Technology? Sjekk vår Ultimate Beginner’s Guide.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map