Digital dollar lommebok: ganske enkelt forklart

Denne artikkelen snakker om – grunnleggende konsepter, bruksmetode, vedlikeholdsprosedyrer og fordeler med digital dollar lommebok.

Digital dollar og digital dollar lommebok er de to tingene som tar internett med storm. Teknologien kommer virkelig vår vei, og snart vil vi se et massivt skifte i økonomien. I virkeligheten er behovet for denne typen teknologi mer enn noen gang når verden begynner å håndtere pandemier.

Men ikke bare pandemier er hovedårsaken til å bruke dem. I virkeligheten sto vi allerede overfor mange spørsmål knyttet til papirbaserte valutaer og dårligere bankmetoder.

Hvis du leser guiden vår, er det trygt å si at du også er nysgjerrig på hva som er digital dollar lommebok og hvordan du bruker den digitale dollar lommeboken riktig..

Så, for å hjelpe deg, vil jeg dekke all informasjon om digital dollar lommebok jeg har kjent så langt om denne teknologien i denne veiledningen.

La oss begynne vår digitale dollar lommebok gjennomgang akkurat nå!

Registrere nå: Enterprise Blockchains Fundamentals Course

Hva er Digital Dollar Wallet?

Før vi går inn i hva som er digital dollar lommebok, vil jeg forklare hva som er en digital dollar i utgangspunktet.

En digital dollar er en digital valuta som bruker en distribuert hovedboksteknologi for å fungere. Mer, denne elektroniske enheten av dollarverdi kan innløses fra en kvalifisert finansinstitusjon.

Enkelt sagt, tenk på det som en digital versjon av den typiske amerikanske dollaren du bruker for øyeblikket. Imidlertid vil den for øyeblikket ikke erstatte dollaren direkte ennå, men i fremtiden kan den kanskje.

Så denne valutaen vil ha en lignende verdi, og du kan bruke den til å gjøre kjøp som alle andre dollar.

Uansett, nå kommer svaret på spørsmålet ditt – hva er en digital dollar lommebok?

Her betyr den digitale dollar lommeboken en digital konto eller lommebok som den føderale reservebanken vil ha for deg. I virkeligheten vil applikasjonen for digital dollar lommebok inneholde alle dine digitale dollar-kreditter.

Så det er bare en digital form av den typiske kontoen din som du bruker i banker for øyeblikket. Men det vil bruke blockchain for å sikkerhetskopiere det.

Tidligere i år implementerte den digitale dollarstiftelsen og Accenture allerede en digitalt dollarprosjekt. Og de vil bruke blockchain for å sikkerhetskopiere det. Egentlig er det mange blockchain-plattformer å bruke – Ethereum, R3 Corda, Hyperledger, etc..

Vi snakker imidlertid ikke om det for øyeblikket. På grunn av den nylige koronavirusproblemet kom et nytt prosjekt med forslaget om digital dollar og digital dollar lommebokapplikasjon.

Så vi fikk en titt på hvordan det faktisk kan se ut i virkelige scenarier. Men dette elektroniske kontantprosjektet kan skje eller ikke skje i fremtiden. Men det første prosjektet kommer til å skje snart som jeg kan si med sikkerhet.

Jeg vil også gå inn i den digitale valutaversjonen av dette prosjektet senere i denne guiden.

Hvordan bruke Digital Dollar Wallet?

Mange av dere lurer på hvordan du bruker en digital dollar lommebok. For øyeblikket har vi bare begrenset digital dollar lommebokinformasjon, men det vil gi deg et best case-scenario om hvordan det kan fungere.

Generelt vil statssekretæren utbetale til din digitale dollar lommebok-app. Treasury Secretary vil bruke kommisjonæren for Internal Revenue Service til å utføre alle betalingene.

Mer, de kan gjøre det på to måter –

 1. Ved å bruke den direkte innskuddsmetoden vil du få alle kredittene dine i den digitale dollar lommebok-appen. Men dette skjer bare hvis kommisjonæren har nok informasjon om deg og din digitale dollar lommebok-app til å utføre betalingen.
 2. I andre tilfeller kan de gjøre det ved hjelp av en sjekk.

Når den digitale dollar lommebok-appen er klar for lansering, vil de varsle alle om prosessen med hele situasjonen. I utgangspunktet vil de etablere et system der du blir nødt til å informere dem med din direkte deponerte informasjon, for eksempel lommebokadresse for å utføre betalingen..

Når du har fått betalingene i din digitale dollar lommebok-applikasjon, kan du bruke den fra det øyeblikket. Så du trenger ikke å vente noen dager til for å begynne å bruke studiepoengene. Du kan også ta ut kredittene fra alle føderale bankmedlemmer.

Her er medlemsbanker medlem av styret for Federal Reserve System. Så du kan bare bruke disse bankene til å sette inn elektroniske digitale dollar kontanter.

Dette er absolutt alt vi vet om applikasjonen for digital dollar lommebok. Forhåpentligvis vil vi oppdatere denne guiden når vi får mer informasjon om digital dollar lommebok.

La oss sjekke ut neste avsnitt i vår guide for digital dollar lommebok.

digital dollar lommebok

Sikre nok uttakbar digital dollar

Som du vet er den digitale dollaren strengt digital. Men ville det ha nok papirbaserte penger til å ta ut penger? Siden denne versjonen bare er elektroniske kontanter, vil hver eneste kreditt bli sikkerhetskopiert av den føderale bankreserven.

Før han utfører hver månedlige betaling, vil statssekretæren varsle hvor mye betaling de må utføre. Og hvis de ikke har nok sedler, vil de utstede notater og overføre dem til den føderale reserven for å starte betalingsprosessen.

Så du bør ikke møte noen problemer som trekker beløpet fra banken.

Pass-Through Digital Dollar Lommebok

Vanligvis betyr dette at medlemsbankene vil vedlikeholde disse digitale lommebøkene for deg. Så disse lommebøkene sørger for at du får kreditt uten problemer. Mer, disse lommebøkene er her for å beskytte betalingene dine mot enhver form for svindel eller hvitvaskingsproblemer.

I tillegg trenger du ikke betale noen lommebok for digital dollar for å opprettholde disse kontoene for deg.

I henhold til informasjonen om digital dollarlommebok må alle medlemsbankene vedlikeholde all den digitale gjennomgangen for å sikre at du har rett til å motta betalinger direkte. Mer, medlemsbanker kan bruke en egen enhet for å opprettholde alle eiendeler og forpliktelser i disse lommebøkene.

I dette tilfellet er eiendeler bare den digitale dollaren som er forklart i stimulusregningen, inkludert hovedkontoen i den føderale reserven.

Gjennomgangsbetingelser for digitale dollar lommebøker

Det er visse vilkår som medlemsbanken må opprettholde i dette tilfellet. Disse er –

 • Ingen vil måtte betale noen lommebokavgift for digitale dollar eller ha noen minimums- eller maksimumsbalansegrense.
 • I tillegg må de betale den nødvendige renten hvis aktuelt, men ikke mer enn det nødvendige beløpet.
 • Alle lommebøkene vil ha typiske bankfunksjoner, for eksempel – debetkort, tilgang til kontoer på nettet, mobilbank, automatisert kassamaskin, automatisk regning, betalingsalternativer og mange flere.
 • Ingen bank kan i alle fall begrense funksjonene til digitale lommebøker.
 • Dermed er det bare gjennomgangen digital lommebok som ikke har overtrekk.
 • Medlemsbankene vil bruke begrepet “FedAccount” som det primære navnet på det digitale dollar lommeboksystemet.
 • Alle kan få kontoutskriften eller annet markedsføringsmateriell fra disse kontoene.
 • I tillegg vil medlemsbanker i første omgang bruke KYC / AML-protokollen for å tildele lommebøkene.
 • Ingen bank kan begrense funksjonalitet til noen personer uten sannsynlig årsak.
 • Hver bank må tilby beskyttelse mot sikkerhetsbrudd og falske aktiviteter.
 • Føderale reservebanker kan tilby andre statsbanker eller kredittforeninger tillatelse til å åpne eller vedlikeholde digitale lommebøker om nødvendig.

La oss sjekke ut neste avsnitt i vår guide for digital dollar lommebok.

Vedlikeholde Digital Dollar Wallets

Bare den føderale reservebanken kan utstede noen form for autorisasjonsbegrensninger eller forskrifter, som for eksempel digitale dollar lommebokgebyrer, renter og så videre. Så alle endringer i lommebokfunksjonaliteten kommer bare fra den føderale reserven.

Mer om dette skulle tilgjengeligheten av disse elektroniske kontantene skje innen 2021. Imidlertid vet vi foreløpig fortsatt ikke om de vil gjøre dette offisielt eller ikke innen den datoen. Så muligheten for å ha en digital dollar lommebok 2021 henger fortsatt ved en tråd.

Uansett, i de områdene der rekkevidden til føderale reservebanker er begrenset, vil de samarbeide med andre amerikanske posttjenestegrener for å tilby alle innbyggerne denne fantastiske nye teknologien.

Vilkår for Digital Dollar lommebok

Det er visse vilkår som medlemsbanken må opprettholde i dette tilfellet. Alle vilkårene ligner på den digitale lommeboken.

Straff ved svindelaktiviteter

Ikke bekymre deg; pengene dine er trygge hos den føderale banken. De tar drastiske tiltak for å beskytte dine digitale kreditter mot innflytelse i det hele tatt. I alle fall, hvis en ansatt i den føderale banken lekker informasjon, så må de bli straffet.

Tilsvarende vil enhver utenforstående enhet som prøver å hacke seg inn i bedriftssystemet, også få straffer. Så, sikkerheten for kredittene dine er av høy verdi her. Ingen kan ta din digitale dollar som andre kryptovaluta-skandaler i markedet.

La oss sjekke ut fordelene i vår guide for digital dollar lommebok gjennomgang.

Fordeler med Digital Dollar Wallet

Høyere sikkerhet

Ved hjelp av blockchain-teknologi vil digitale lommebøker ha et høyere sikkerhetsnivå. I virkeligheten bruker blockchain kryptografi for å øke sikkerhetsprotokollene, slik at ingen kan endre noen reskontroverdi. Så du vil ikke ha noen problemer med å sikre den digitale dollarverdien uansett.

Fullt personvern

Hver eneste lommebok kommer med sitt personvernalternativ. Så ingen kan se hvor du bruker den digitale dollaren. Imidlertid, hvis den føderale reserven opprettholder hovedkontoen, kan noe av informasjonen være tilgjengelig for dem. Men å misbruke denne legitimasjonen fra føderale banker er høyst usannsynlig.

Kort transaksjonstid

Den typiske banken tar mye tid å sende penger internasjonalt. Men når du begynner å bruke de digitaliserte lommebøkene, kan du sende penger på få sekunder! Det vil definitivt spare deg for mye tid, hovedsakelig i forsyningskjeden og forretningsprosesser.

Ingen bedragerske aktiviteter

På grunn av blockchain-naturen kan ikke hackere få tilgang til reskontorsystemet. Autentiseringsprosessen for distribuert hovedbok er også ekstremt sikret. Dermed vil bruk av digitale dollarlommebøker stoppe falske aktiviteter for godt.

Lav / null avgifter

I motsetning til typiske banker, kan du sende pengene dine ved hjelp av en veldig lav avgift eller ingen gebyr i det hele tatt. Dessuten krever vedlikehold av lommeboken ikke at du bruker ekstra penger.

Utfordringer i fremtiden for digital dollar

Ganske ny teknologi

Selv om blockchain har eksistert i en stund nå, er det fortsatt en ny teknologi. Dermed kan bruk av en digital lommebok plutselig virke som en bredere endring. Videre er virkningen av denne teknologien på økonomien vår fortsatt ikke så tydelig.

Global integrasjon

Det ville være vanskelig å integrere disse lommebøkene globalt. I mange tilfeller er banker i andre regioner fortsatt skeptiske til det. Det tar også tid å endre eldre nettverk også. Så det kan ta mye mer tid for verden å akseptere den digitale dollaren helt.

Sømløs opplevelse

Det kan være vanskelig å opprettholde en sømløs opplevelse. Faktisk har blockchain skalerbarhetsproblemer, som mange andre ulemper ved blockchain. Så effekten av å gjøre denne dollaren offentlig tilgjengelig kan hindre ytelsen.

Møte sikkerhetsstandarder

Det har vært noen dårlige skandaler rundt bruken av blockchain. Så å opprettholde alle sikkerhetsbehov kan være tøffere enn vi tror.

Interoperabilitet

Når du begynner å bruke den digitale dollaren, må du foreta betalingene online. Dermed må du ha interoperabilitet mellom alle nettverkene. For øyeblikket er det imidlertid ikke mange interoperabilitetsfunksjoner tilgjengelig.

Sørg for å sjekke ut Kinas digitale valuta – DCEP-prosjektet.

Til slutt,

En digital dollar lommebok er et ekstraordinært anlegg som du kan bruke sammen med dine digitale dollar kreditter. På grunn av valutaens natur kan du åpenbart ikke bruke vanlige kontoer til å holde kredittene dine. Derfor er bruken av den digitale lommeboken helt nødvendig.

For øyeblikket kan lommeboken hjelpe deg med å strømlinjeforme alle betalingene dine og til og med hjelpe deg med å bruke smarte kontraktfunksjoner også. Vi vet imidlertid fortsatt ikke hvor mange funksjoner du kan ha, eller hvor mye fundamentet vil inneholde.

Unødvendig å si, vi går mot en helt annen type fremtid enn vi forventet. Men det ser ut til at det hele er for de beste sakene for folket og virksomheten. Hvis du er nysgjerrig på å lære slike nye teknologiske fremskritt, må du melde deg på vårt gratis blockchain-kurs for å komme i gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map