Blockchain-verktøy som utviklere elsker

Når du utvikler blockchain-løsninger, er blockchain-verktøy en velsignelse. For tiden øker populariteten til blockchain drastisk. Så det er et blockchain-utviklingsrushet overalt. Det er ingen tvil om at nesten alle selskaper vil benytte seg av denne muligheten fullt ut.

Og det er nettopp der du faller inn. Hvis du er en blockchain-utvikler, har du nå den høyeste verdien i markedet. Men ettersom teknologien er helt ny og fortsetter å ha flere funksjoner, må du være relevant. Dermed kan bruk av blockchain-verktøy sikkert gjøre livet ditt mye enklere.

Blockchain-verktøy som utviklere elsker

Blockchain verktøy

Det er mange blockchain-verktøy for utviklere, men du må vite hvilke som er de beste blockchain-verktøyene som alle utviklere elsker. La oss sjekke ut listen, skal vi?

18 Blockchain-utviklingsverktøy som utviklere elsker

Geth

La oss begynne med Geth. Geth er et kommandolinjeverktøy som også kjører en hel Ethereum node i Go programmeringsspråk. I utgangspunktet kommer den med tre grensesnitt –

 • En interaktiv konsoll
 • En JSON-RPC-server
 • Alternativene kommando og underkommando

Du kan bruke Geth til å gjøre mange ting i blockchain. Disse blockchain-utviklingsverktøyene kan –

 • Overfør tokens mellom to adresser.
 • Mine Ether-token i nettverket.
 • Utforsk den forskjellige historien til blokkene i hovedboken.
 • Opprett smarte kontrakter og kan senere kjøre dem på Ethereum Virtual Machine.

Hva slags systemer vil støtte Geth?

Når du arbeider med disse blockchain-utviklingsverktøyene for bedrifter, kan du bruke forskjellige operativsystemer som Windows, Linux og Mac. De støtter alle dette kommandolinjeverktøyet. I tillegg støtter Binary and Scripted også installasjonen.

Først og fremst, når du starter den, kan du enten koble den til et live blockchain-nettverk, eller du kan opprette et nytt og deretter koble til det. Men du må huske at det andre alternativet helt avhenger av innstillingene.

Av en eller annen grunn, hvis du ikke brukte noen standardverdier, vil dette verktøyet automatisk koble deg til Ethereum-nettverket.

Videre, med hjelp fra disse blockchain-verktøyene for utviklere, kan du få den til å fungere som en konsoll og laste inn bestemte kommandoer og utføre forskjellige mål.

Uansett, husk at når du kjører Geth, vil den automatisk laste ned Ethereum-distribuerte hovedbok, og det kan ta lang tid å behandle. Så du må kanskje vente i flere timer til dager. Derfor er det best å bruke en ekstern harddisk til å lagre all informasjon.

Duskregn

La oss gå videre til den neste i vår guide for blockchain-verktøy. Drizzle forenkler skrivingen av front-end desentralisert applikasjon ved å tilby en samling front-end-biblioteker. Det tilbyr også et Redux-bibliotek for å koble en front-end til en blockchain. Så du får fersk kjededata for utviklingen av front-end applikasjoner.

Funksjoner av Drizzle

 • Reaktiv Ethereum Data Store

Et Redux-bibliotek er faktisk kjernen i Drizzle. Ved å bruke dette kan du synkronisere transaksjonsdata, kontraktsdata og mange flere.

 • Generer butikk eller bruk eksisterende

I virkeligheten kan du bruke disse blockchain-verktøyene for utviklere til å generere en butikk, eller du kan også bruke en eksisterende butikk. Alt du trenger å gjøre er å importere sagaer og reduksjonsmidler, så er du klar!

 • Tilbyr underliggende funksjoner

Det beste med dette verktøyet er at det utvider web3 1.0s kontrakter. Så du får tilgang til alle metoder og eiendommer til web3.

 • Komponentbibliotek

I virkeligheten tilbyr de et bibliotek med React-komponenter som du vanligvis bruker i dApp-funksjoner. Så, oppgaver som å generere inngangsskjemaer for smarte kontrakter er en enkel oppgave.

 • Modulær arkitektur

Den samlede arkitekturen til dette verktøyet er modulær. Så du kan legge til alle slags funksjoner eller kvitte seg med hvilken som helst funksjonalitet som du ønsker. Videre inneholder den to pakker for bruk av React; imidlertid er kjernefunksjonene innenfor Drizzle-modulen. Mer, hvis du vet hvordan du skal jobbe med Redux, kan du raskt utvikle et Angular-bibliotek.

De tre hovedkomponentene i Drizzle er –

Duskregn – Det er kjernebiblioteket for web3, kontrakt og kontoinstitusjon. Det kan også koble opp de nødvendige synkroniseringene sammen med å tilby ekstra kontraktsfunksjonaliteter.

Drypp-reaksjon – Denne komponenten tilbyr en DrizzleConnect-hjelper og DrizzleProvider-komponent for tilkobling til Drizzle med React-appen.

Drypp-reager-komponenter – I tillegg får du et bibliotek fullt av mange nyttige komponenter som fungerer som en dApp-funksjon. Hovedsakelig inkluderer det ContractForm, ContractData og LoadingContainer.

Solc

Når det gjelder utvikling på Ethereum, velger alle utviklere stabilitet. I virkeligheten bør utviklere alltid velge det, spesielt når det gjelder smarte kontraktintegrasjoner. Soliditet er tilfeldigvis kjernen i hver smarte kontrakt på Ethereum.

Soliditet er i utgangspunktet et nedklippet og objektorientert språk og bruker en syntaks som stort sett ligner på ECMAScript. Det Solc-verktøyet kan gjøre i denne forbindelse er å konvertere det til et maskinlesbart format slik at EVM kan lese det og utføre det. Du kan tenke på det som en soliditets kompilator som dreier seg om to hovedprinsipper –

 • C ++ kodet solc.
 • Solc-js som bruker Emscripten for kryss-kompilering av solc C ++ direkte til JavaScript.

Selv om de to typene soliditetskompilatorer stammer fra den samme kildefilen, kan de fremdeles generere et annet resultat. Videre er begge kommandolinjegrensesnittene forskjellige fra hverandre. Til sammenligning er solc-js imidlertid litt tregere enn solc.

Den beste delen er at Ethereum-noder har en tendens til å komme med en implementering av solc. Imidlertid er solc-pakken faktisk en frittstående modul, og du kan også bruke den offline. Videre kan du også bruke solc.compile () fordi denne ikke trenger noen ekstern node for å fungere skikkelig.

Remix

Det er en soliditets-IDE. Du kan bruke den til å skrive koder og kontrollere feil fra nettleseren din. I virkeligheten er det et av blockchain-utviklingsverktøyene skrevet i JavaScript. Mer, du kan bruke dette verktøyet som en kompilator, hovedsakelig for små smarte kontrakter. Også, hvis du akkurat har begynt å lære om soliditet, bør du definitivt gi dette verktøyet et skudd.

Når du har gått inn på nettstedets standardside, får du en sideskjerm som lar deg skrive kode der i nettleseren! På den andre skjermen kan du enkelt distribuere koden din på blockchain-plattformen.

Videre vil den andre skjermen også hjelpe deg med å samhandle med alle funksjonene du har skrevet. Den støtter også håndteringen gjøres lokalt eller nettleseren. Uansett kan du også utføre testing, feilsøking, distribusjon av smarte kontrakter, osv.

Kodeanalysatoren vil også hjelpe deg med å perfeksjonere kodene dine og kvitte deg med feil. Så det kan være et av de største blockchain-verktøyene for utviklere, hvis han / hun er nybegynner.

Ganache CLI

Det er faktisk en ekstremt rask Ethereum RPC-klient for utvikling og testing. Jeg må si at dette er nok et av de gode verktøyene for utvikling av blockchain der ute. Det var tidligere kjent som Testrpc, men ble senere som GanacheCLI. I virkeligheten er det en NodeJS-pakke som du også kan tilpasse.

I utgangspunktet kan det replikere et helt Ethereum-nettverk på datamaskinen din. Du kan også ringe en funksjon fra blockchain uten Ethereum-noder som kjører på PCen.

I tillegg tilbyr den disse funksjonene for deg å prøve ut –

 • Nesten øyeblikkelig gruvedrift av transaksjoner.
 • Ingen transaksjonsgebyrer.
 • Tilpasse gruvehastigheten eller bensinprisene som du vil og så mange ganger du vil.
 • Resirkulering, instantiering eller tilbakestilling av alle kontoene i testnettet for en definert mengde Ether.
 • Veldig enkelt og enkelt grafisk brukergrensesnitt hvorfra du kan oversikt over alle hendelsene i testkjeden.

Andre funksjoner

 • Du kan se statusen til alle kontoene, inkludert private nøkler, adresser, saldoer og transaksjoner.
 • Overvåke loggutgangene fra Ganache blockchain sammen med svar og feilsøkingsinformasjon.
 • Bare med et klikk, endre gruveklokkene.
 • Få en blokkutforsker for å gi deg mer klarhet om hvordan systemet ditt fungerer.

Trøffel

Et annet av blockchain-verktøyene for utviklere er utviklingsmiljøet der du kan teste rammeverk og ressursrørledning for Ethereum – Truffle. Tilsynelatende er dette verktøyet ganske populært blant utviklere fordi det kan gjøre utviklingen av Ethereum-rammeverket til en enkel oppgave.

Egenskaper

 • Livssyklusadministrasjon av smarte kontrakter

Tilsynelatende kan dette verktøyet håndtere kontraktsgjenstandene dine og inkluderer også støtte for tilpassede distribusjoner, komplekse Ethereum-applikasjoner og kobling av biblioteker.

 • Kontrakttesting

Du kan teste kontraktene dine automatisk og sørge for at de utvikler seg raskt.

 • Skriptbare migrasjoner og distribusjon

Du kan bruke dette blockchain-verktøyet til å skrive forenklede og håndterbare distribusjonsskript for å forutse at kontraktene endres etter hvert. Det vil la appen din utvikle seg og være relevant selv i fremtiden.

 • Ledelse av nettverk

Du trenger ikke å administrere noen nettverksgjenstander når du begynner å bruke Truffle. Videre vil det ta vare på dem mens du konsentrerer deg om dApp-utvikling.

 • Svært kraftig interaktiv konsoll

Å samhandle med kontrakter har aldri vært enklere. I virkeligheten vil Truffle tillate deg et enkelt grensesnitt som kan ha tid og la deg samhandle med kontraktene dine.

 • Ekstern skriptløper

Du kan bruke dette blokkjedeverktøyet til å starte alle kontrakter og kjøre på nettverket uten problemer.

EtherScripter

Hvis du er en nybegynner i blockchain-utviklingsnisje, kan Ether-skripting være en vanskelig oppgave for deg. Men med denne typen blockchain-analyseverktøy kan du kode enkle kontrakter ganske enkelt. I virkeligheten vil dette blockchain-verktøyet tilby deg et veldig interaktivt og morsomt grensesnitt for å skrive alle kodene dine.

Videre kan du bare dra og slippe alle funksjonene for å lage smarte smarts. Det er ganske enkelt å bruke. Imidlertid kan du for øyeblikket bare bruke Serpent-programmeringsspråk i denne typen blockchain-analyseverktøy.

MetaMask

En annen av de store verktøyene for styring av blockchain er MetaMask. Med MetaMask kan du ikke bare betjene Ether eller andre ERC-20-tokens i nettverket, men du kan også samhandle med dine desentraliserte applikasjoner. Mer, det lar deg også kjøre det fra nettleseren din!

Videre er det ekstremt enkelt å legge til MetaMask som et Firefox- eller Google Chrome-tillegg og begynne å bruke det rett fra nettleseren. Etter at du har installert appen, får du en Ethereum-lommebok lagt til nettleseren din. Den lagrer alle ERC-20-tokens for deg.

For utviklere trenger denne typen blockchain-analyseverktøy ingen live Ethereum-node for å kjøre. Så interaksjon med Ethereum-nettverksområdet er en enkel oppgave.

Legge ut på

Hvis du vil ha et blockchain-utviklingsrammeverk for dine desentraliserte applikasjoner, kan Embark virkelig hjelpe deg. I virkeligheten vil denne typen blockchain-styringsverktøy la deg administrere dApps, sammen med å gi deg alle nødvendige verktøy for å opprette og distribuere en ny..

I tillegg kan du opprette en uavhengig html5-app som bruker desentraliserte funksjoner. Videre kan du også opprette nye smarte kontrakter her og starte dem i JS-koden. Den beste delen om denne typen verktøy for styring av blockchain er at de ser etter eventuelle endringer du gjør i kontraktene. I så fall vil det automatisk endre kontrakter og deretter oppdatere de desentraliserte applikasjonene som er knyttet til dem.

Smarte kontraktmigrasjoner er også et plusspunkt for dette blockchain-verktøyet. I virkeligheten, for å jobbe på plattformen, kan du bruke hvilket som helst tradisjonelt språk som Meteor, Angular, React og mange flere.

Gorli Testnet

Du vet at den beste måten å teste nettverket ditt helt uten å gå live, er å utnytte testnett. Og dette hvor denne typen verktøy for analyse av blockchain kommer inn. Gorli Testnet er en av de populære der ute. Her kan du distribuere dApps og eksperimentere med smarte kontrakter.

I tillegg kan du bruke den på tvers av alle blockchain-implementeringer for klienter og få høy pålitelighet og tilgjengelighet. Uansett er Gorli faktisk et bevis på autoritet på tvers av klienter som fungerer med Parity, Pantheon, Geth, EthereumJS og Nethermind.

Det er imidlertid åpen kildekode og er et fellesskapsbasert prosjekt.

Paritet

Parity er et annet av blockchain-styringsverktøyene som er bygget for oppdragskritisk bruk. Det er en klient for Ethereum som bruker Rust-programmeringsspråk. Mer, dette blockchain-verktøyet tilbyr kjerneinfrastrukturen som trengs for pålitelige og raske tjenester.

Du kan også lage dine egne, tilpassbare blokkeringer for bedrifter, privat bruk eller for forskningsformål. Du vil få –

 • Modulær og ren kodebase og tilpasning
 • Minimal lagringsplass og minnefotavtrykk
 • Bruk Warp Sync til å synkronisere i løpet av timer
 • Svært avansert CLI-basert klient
 • Ulike og pluggbare konsensusprotokoller
 • Høyt nivå av tilgangskontroll og personvernfunksjoner
 • Raske transaksjoner

Den beste delen om dette blockchain-verktøyet er at det er 100% gjennomgått, og utviklerne gjør rutinemessige kodebasekontroller for å kvitte seg med feil eller problemer.

Hyperledger Caliper

Det er et benchmarkingsverktøy for blockchain. Det lar deg benchmark din blockchain-løsning ved hjelp av forhåndsdefinerte standarder. I virkeligheten, med denne typen blockchain-analyseverktøy, kan det bli veldig enkelt å vite om blockchain-plattformene dine er i samsvar med standardene eller ikke.

Når du forhåndsdefinerte settet med brukstilfeller, kan det begynne å virke magisk. I virkeligheten får du også rapporter om transaksjonsforsinkelse, Transaksjoner per sekund, ressursutnyttelse og mange flere.

Du må imidlertid vite for Bremseklave for å hjelpe deg; du trenger å bygge din blockchain-løsning på Hyperledger.

Men som du kan se, har den ingen standardstandarder. Men hvorfor er det? Vel, blockchain-teknologien er ganske mangfoldig, og hver enkelt plattform er forskjellig. Det er helt vanskelig å analysere alle plattformene under samme forhåndsdefinerte sett.

Så i stedet kan du sette opp standardene basert på bransjen din og deretter kjøre verktøyet for å se hvordan det fungerer. Derfor er det et av de mest håndterte verktøyene for blockchainadministrasjon for utviklerne.

Tierion

Det tilbyr et miljø der du kan gjøre blockchain til en global plattform og verifisere filer, data og forretningsprosesser. Denne typen verktøy for blockchain vil hjelpe deg med å lage en gyldig database og hjelpe deg med å distribuere disse dataene til hovedboken.

Videre tilbyr dette blokkjedeverktøyet også ChainPoint som kan produsere kvitteringer og registrere data. Derfor trenger du ikke mellomprodukter for å bekrefte informasjonen. Uansett, med hjelp av dette blockchain-verktøyet, kan du også kombinere Tierion API og ChainPoint for å tidsstemplere alle data for å fullføre bekreftelsesprosessen.

Den er i stand til å produsere millioner av bevis hvert sekund. Videre tilbyr denne typen blockchain-teknologi verktøy nøyaktighet ved –

 • Få alle dataene fra Network Time Protocol-serverne
 • Ved hjelp av tilgjengelige data fra National Institute of Standards and Technology
 • Kobling av ankernoder til Ethereum eller Bitcoin blockchain

EthFiddle

Hvis du er en utvikler som startet med Solidity, kan du vite at det ikke er mange verktøy for blockchain-teknologi for å jobbe med dette språket. Imidlertid, for å hjelpe deg og tilby deg lignende verktøy som JSFiddle eller Go Playground, introduserte Loom Network EthFiddle.

EthFiddle er et av verktøyene for blockchain-utvikling som tilbyr rask testing og prototyping. Det er faktisk en soliditets-IDE i nettleseren din. I virkeligheten er dette blockchain-verktøyet i stand til å teste, opprette, feilsøke soliditetskoder for smarte kontrakter.

I tillegg kan du også dele permalinken til koden din med bare et klikk. Så du ser om du er ny i Soliditetsmiljøet, kanskje du vil prøve EthFiddle.

Web3.js

Web3.js er et av verktøyene for blockchain-utvikling som hjelper deg med å utvikle klienter for samhandling med Ethereum blockchain. I utgangspunktet er det et bibliotek som er Ethereum-kompatibelt JavaScript API. Og den implementerer generisk JSON RPC-spesifikasjon for interaksjon med en ekstern eller lokal Ethereum-node.

Så med dette kan du gjøre oppgaver som å sende Ether mellom adresse, skrive og lese smarte kontraktsdata, utvikle smarte kontrakter og mange flere.

Siden blokkjedeverktøyet kjører på JavaScript-språk, kan du bruke det i alle slags nettlesere. Men du trenger Ethereum-node som har tilgang til Ethereum-nettverket via HTTP for å bruke denne typen blockchain-teknologiverktøy. Jeg kan foreslå å bruke MetaMask-utvidelse med Web3.js for å koble til Ethereum-nettverket.

Status

Det er et annet verktøy for blockchain-utvikling. I virkeligheten er det et multifunksjonelt kommunikasjonsverktøy som leveres med en desentralisert kryptolommebok, peer-to-peer messenger og Web3-nettleser. I utgangspunktet er det en mobil Ethereum-klient som lar deg få tilgang til økosystemet hvor som helst.

Når det gjelder messenger, kan du bli med i alle offentlige kanaler og sende og motta meldinger fra en annen bruker. Dessuten gjør det høye krypteringsnivået det umulig for noen å få tilgang til meldingene dine.

Videre, ved hjelp av blockchain-verktøyet, kan du samhandle med dine desentraliserte applikasjoner og bruke den integrerte lommeboken.

Fra nettleseren kan du få direkte tilgang til nettverk, markedsplasser og mange flere. Med utvidelsesverktøyet kan du også legge til funksjoner til denne mobile klienten.

Infura

Infura er et standardbasert, skalerbart, globalt distribuert klynge- og API-endepunkt for IPFS, Ethereum og annen infrastruktur. I virkeligheten er denne typen verktøy for utvikling av blockchain kun laget for utviklere. Så du kan raskt bruke dette verktøyet til å koble appen din til deres API-er for øyeblikkelig tilgang.

Tilsynelatende støtter dette blockchain-verktøyet JSON-RPC over WebSocket-grensesnitt og HTTPS som tilbyr abonnements- og forespørselsbaserte tilkoblinger. Mer med bare en enkelt URL kan du begynne å bruke Infura. Teamet bak verktøyet tar seg av alle oppgraderingene og nettverksendringene, slik at du kan fokusere på skapelsen din.

Mythx

Det er stor etterspørsel etter smart kontraktutvikling og desentraliserte applikasjoner. Imidlertid er det ikke mange blockchain-teknologiverktøy som tilbyr en full suite. Dette er hvor MythX kommer inn. I utgangspunktet er det et sikkerhetsanalyseverktøy for Ethereum-baserte smarte kontrakter. Mer, med dette blokkjedeverktøyet vil du få dynamisk og statisk analyse alt i en verktøypakke.

Det er mange produkter du kan teste ut, for eksempel Truffle, Amberdata, Alethio, Visual Studio Code, Remix og Embark. Så du kan enkelt koble dette blockchain-verktøyet med de andre verktøyene.

Videre kan den oppdage sikkerhetsproblemer ganske effektivt og er meget skalerbar.

Konklusjon

Blockchain-teknologiverktøy kan virkelig spare tid og gjøre utviklingsprosessen for blockchain enklere. Som en utvikler som er effektiv i adopsjon av blockchain er et must, og en dyp forståelse av de populære blockchain-utviklingsverktøyene kan hjelpe sterkt.

I denne guiden har jeg gitt alle verktøyene som utviklere elsker i disse dager. Så nå som du vet hva disse forskjellige blokkeringsverktøyene er, er det på tide for deg å dykke inn og begynne å utvikle deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map