Blockchain-leverandører: Topp 10 Blockchain-leverandører

Med den økende populariteten og manen til blockchain-teknologi, blomstrer markedet for blockchain-leverandører i dag. Det er mange bedrifter som ønsker å få tjenester fra blockchain-leverandører. Imidlertid er teknologien fortsatt ikke moden nok.

Som et resultat tilbyr blockchain-leverandørene hovedsakelig tjenester som strategisk rådgivning eller bevis på konseptet. Det har vært svært få live-prosjekter på grunn av det komplekse.

Imidlertid, med den raske utviklingen, er det bare et spørsmål om tid når blockchain når den ultimate modenhet. Dermed ville det best være å få et forsprang på det store løpet akkurat nå.

Derfor introduserer jeg i denne guiden topp-blockchain-leverandører på markedet for å hjelpe deg. Videre lærer du også hva den nåværende situasjonen er og hvilke utfordringer virksomheten står overfor når det gjelder implementering av blockchain.

Så la oss begynne!

Contents

Kapittel 1: Hvilke utfordringer møter bedriften når de implementerer Blockchain?

La oss starte med utfordringene. I utgangspunktet har mange bedrifter ikke nok forståelse for hva blockchain-teknologi egentlig er. På den annen side forstår noen av dem det, men møter andre problemer med blockchain-leverandører.

Uansett vil jeg dele opp alle utfordringene i tre forskjellige deler. La oss se hva de er –

Primære utfordringer

 • Nascence av blockchain-løsninger

Mange av bedriftene hørte aldri om blockchain-teknologi. I mange tilfeller, bare etter å ha visst om det, blir de overspente og hopper til å implementere det. Derfor mislykkes de i mange tilfeller.

 • Ingen forståelse for hvordan systemet fungerer

I de fleste tilfeller forstår bedriftene ikke hvordan blokkeringer fungerer. På den annen side vet de heller ikke om den ekstreme funksjonaliteten. Som et resultat søker de ikke noe strategisk rådgivning, blockchain-leverandører.

 • Ikke en moden teknologi

I virkeligheten er blockchain ikke en moden teknologi. Dermed er de fleste av tjenestene blockchain-leverandørene ikke tilbyr modne heller. Dette skaper en enorm utfordring for bedriftene i dag.

 • Ikke nok suksesshistorier

På grunn av den komplekse karakteren av det, kan mange blockchain-leverandører fremdeles ikke tilby riktig mengde suksesshistorier i markedet. Dette skaper et feil inntrykk på bedriften.

 • Oppkjøpssituasjoner og forstyrrelser

I virkeligheten, hvis bedrifter vil bruke denne teknologien, må de endre forretningsmodellene sine. Det ville imidlertid bare bety en trussel for interessentene. Som et resultat kjøper de inn akkurat når forretningsmodellen begynner å endres.

Uansett takler nesten 90% av bedriftene disse primære utfordringene mens de leter etter blockchain-leverandører.

Sekundære utfordringer

Det er bare 9% av bedriftene som kommer til det andre utfordringsnivået. Disse er –

 • Mangel på klarhet

I virkeligheten har de fleste bedrifter ikke klarhet i hvordan den tekniske arkitekturen skal være. Dermed gjør mange feil mens de prøver å utvikle en plattform alene.

 • Kan ikke kvantifisere fordelene

Fordelene med blockchain-plattformer er enorme. Imidlertid er det stort sett langsiktig, og mange bedrifter har ingen måte å måle avkastningen på når de bruker teknologien.

 • For mye Consortia-utfordringer

Å jobbe i et konsortiemiljø krever mange lederegenskaper. Videre må du vite hvordan du konfigurerer disse plattformene og hva slags styringsrolle din bedrift skal spille. Men de fleste bedrifter har en tendens til å møte vanskeligheter i disse situasjonene.

 • Bekymringer om personvern og sikkerhet

Uten ordentlige sikkerhetslag vil bedrifter være sårbare for angrep. Imidlertid klarer de ikke å sette opp riktige sikkerhetsprotokoller og bevare personvernet for å unngå hack.

 • Ubesluttsomhet

De fleste bedrifter klarer ikke å velge riktig blockchain-type for deres selskap. I utgangspunktet kan de ikke bestemme om de skal gå med tillatelsesfri eller tillatt.

Tertiære utfordringer

Dette er det siste nivået av utfordringer enhver bedrift står overfor. Bare 1% av bedriftene når dette nivået.

 • Ikke nok bekymringer om formelle forskrifter

Selv om blockchain-leverandører tilbyr en sentral myndighet mindre struktur, må det fortsatt ha noen forskrifter for å gjøre det fullt anvendelig. Videre må alle virksomheter følge noen spesifikke regler i landet de driver virksomhet. Men når de konverterer plattformene sine til blockchain, ser de ut til å overse alle reguleringsspørsmålene.

 • Mangel på erfarne utviklere

Fordi blockchain er en ganske ny teknologi, er det veldig vanskelig å finne de perfekte talentene for å jobbe med det. I virkeligheten er det svært få utviklere som har erfaringer med blockchain. Dermed er det best å jobbe med blockchain-leverandører, ettersom de allerede har et godt utvalg av blockchain-utviklere.

 • Ingen interoperabilitet eller markedsstandarder

Det er veldig plattformer som tilbyr en standard for blockchain-plattformer. Men i de fleste tilfeller er det ingen tilstrekkelige standarder å følge. På den annen side gjør den manglende interoperabiliteten til disse plattformene det vanskelig å utvide.

 • Problem med Legacy Network Integration

I virkeligheten er prosessen med å integrere med eldre nettverk ganske vanskelig og kostbar. Imidlertid tilbyr noen blockchain-leverandører disse tjenestene nå.

 • Gjennomstrømnings- eller forsinkelsesproblemer

Når produksjonsfasen blir belastningen på systemet for tung. Som et resultat blir det vanskeligere å opprettholde optimal gjennomstrømning.

 • Udefinert servicestøtte

Det er mange blockchain-leverandører på markedet som ikke gir en skikkelig forklaring på hva slags tjenester de vil tilby. Som et resultat velger mange bedrifter de gale.

 • Håndtere kulturelle endringer

Vel, kulturene våre er tett sammenvevd med vår industrielle produksjon. Så når det er en endring i bransjene, påvirker det også kulturene våre. Noen ganger blir det vanskelig å håndtere endringene riktig.

Kapittel 2: Blockchain Providers Impact

Blockchain-leverandører med sine løsninger påvirker bransjene betydelig. Ifølge Gartner er det tydelig at nesten alle næringer ville bli forstyrret innen 2030. Men små endringer er allerede sett blant bedriftene.

Så, la oss se hvilke endringer disse blockchain-leverandørene vil bringe.

På kort sikt: Full forretningspåvirkning

Effektivitetsgevinster

Vel, etter å ha begynt å bruke plattformene, ville mange bedrifter se effektiviteten øke i produksjonen. I virkeligheten tilbyr blockchain-tjenesteleverandører også inntektsøkninger.

Sporbarhet og sporing

Å spore et produkt eller en prosess er ganske vanskelig nå. Men med leverandører av blockchain-tjenester kan du enkelt få en plattform som vil tilby sanntidsovervåking.

Prosessekspertise

Prosessen med å drive enhver form for virksomhet ville endre seg raskt. Det vil gi mer fremragende behandling.

Digitalisering

I virkeligheten vil hele bransjen gjennomgå en massiv digitaliseringsprosess på grunn av blockchain-tjenesteleverandørene. Så industriene måtte investere mye penger og ressurser for å skifte til et annet spektrum helt.

Identitet

Digitalisering av identiteter vil være den siste sjansen du ser på kort sikt. De fleste av blockchain-tjenesteleverandørene tilbyr avansert støtte for desentraliserte identiteter. Derfor kan det endre hvordan vi lagrer eller saksøker identitetene våre for alltid.

Middels sikt: Ny konkurransedyktig infrastruktur

Etter de små endringene på kort sikt, ville alle endringene introdusere ny infrastruktur for noen sektorer.

Ny IT-infrastruktur

Med hjelp fra blockchain-tjenesteleverandører vil IT-bransjen gjennomgå en massiv endring. I utgangspunktet ser du en helt annen IT-infrastruktur. Videre ville de være helt desentraliserte og uten noen innflytelse fra sentraliserte myndigheter.

De vil også tilby et høyere nivå av sikkerhet og privatliv for brukerne. Og blockchain-leverandører vil ha en stor rolle å spille i dette.

Mer tillit til flerpartssamarbeid

For tiden har svært små bedrifter full tillit til flerpartssamarbeid. I utgangspunktet, på grunn av manglende tillit og ledelsesproblemer, har partnerskap en tendens til å falle fra hverandre. Imidlertid, med den populære økningen av konsortiumplattformer, ville scenariet endre seg sterkt.

Du kan raskt få riktig konsortiumtjeneste fra leverandører av blockchain-løsninger. Videre er det mange leverandører av blockchain-løsninger som tilbyr forskjellige konsortieløsninger.

Nytt transaksjonsstyringssystem

Vel, blockchain tilbyr en ny modell for transaksjonsadministrasjon. I virkeligheten mangler det typiske transaksjonsstyringssystemet mye tid. Det tar dager å fullføre en transaksjon. Dessuten er tilsyn med betalinger mye problematisk og kan ta mange dager å behandle.

På den annen side tilbyr leverandører av blockchain-løsninger en raskere produksjon. Dermed vil det til syvende og sist endre måten transaksjonsstyringssektoren håndteres på.

Langsiktig: kreativ forstyrrelse

Mange eksperter ser for seg en kreativ forstyrrelse på lang sikt. Selv om blockchain-leverandører vil se disse endringene på lang sikt, vil disse fortsatt til slutt skje.

Ingen flere mellommenn

I utgangspunktet, på lang sikt, ville nesten alle selskaper begynne å bruke blockchain. Dermed ville hvert system være desentralisert, og det ville bli kvitt mellommenn for godt. På den annen side, med leverandører av blockchain-løsninger som blomstrer eksponentielt, vil du se en nedgang i tredjeparts tjenester.

I stedet ville folk gå over til jevnaldrende tjenester mer.

Ny form for forretningsmodeller

Vel, den typiske strukturen for hvordan vi driver forretning ville endret seg fullstendig. Videre vil vi se mange nye markedsplasser åpne seg på grunn av leverandørene av blockchain-løsninger. Disse markedsplassene dekker desentraliserte internettjenester, desentraliserte sikkerhetsprotokoller, desentraliserte applikasjoner og mange flere.

Tradisjonell forretningsforstyrrelse

Endelig ville mange bedrifter møte en total forstyrrelse i virksomheten. Ettersom all industri ville lene seg mot distribuerte hovedbøker fra leverandører av blockchain-løsninger, ville sentraliserte virksomheter ikke lenger eksistere.

Det bør avslutte alle problemene vi står overfor i et sentralisert system og tilby et sikrere og korrupsjonsfritt miljø.

Kapittel 3: Blockchain-leverandører: Ulike faser

Vanligvis tilbyr blockchain-leverandører sine tjenester i forskjellige faser for tiden. Siden de fremdeles ikke kan tilby en fullstendig live-prosjektimplementering, fokuserer de fleste på de innledende fasene av disse tjenestene.

Imidlertid er det en håndfull blockchain-leverandører som begynner å tilby komplekse løsninger også. Så la oss se hva disse forskjellige fasene er og hva blockchain-leverandørene tilbyr i hvert segment.

Rådgivende: 63% av alle Blockchain-infrastrukturleverandører tilbyr disse tjenestene

 • Analysere virkningen

Tjenesteleverandører av blockchain-teknologi vil analysere hvordan blockchain vil påvirke organisasjonene dine.

 • Mulige forretningstaktikker

Blockchain-teknologi-tjenesteleverandører vil komme med forskjellige taktiske modeller for din virksomhet.

 • Fremtidige veikart

Etter å ha konsultert deg og vite om bedriftens behov, vil de komme med en fremtidig veikart for deg.

 • Idéverksted

For å gi deg en bedre ide, vil disse blockchain-leverandørene tilby direkte forelesninger for å hjelpe deg med å forstå hvordan systemet fungerer.

 • Identifisere brukstilfeller

I virkeligheten vil de tilby mulige brukstilfeller av blockchain som er best egnet for din bedrift.

 • Analysering av krav

De fleste blockchain-leverandører vil tilby kravene for at selskapet ditt skal tåle blockchain-forstyrrelsen.

 • Utvikling av forretningssaker

En annen flott løsning for leverandører av blockchain-teknologitjenester er å kurere forretningssaker som dreier seg om virksomheten din.

Prototype: Bare 22% av alle Blockchain-infrastrukturleverandører tilbyr disse tjenestene

 • POC-utvikling

Blockchain-teknologitjenesteleverandører tilbyr også POC-utvikling før de hopper inn på produksjonsnivå. Det hjelper med å opprettholde en jevn forretningsstrategi på lang sikt.

 • Designprosess

Vel, her tilbyr hovedsakelig blockchain-leverandørene teknisk perspektiv til designprosessen.

 • Innretting av interessenter

Før prototyping må alle interessentene i selskapet ditt være helt tilpasset de nye endringene. Dermed vil blockchain-leverandørene ha et møte med dem og få dem justert med endringene.

 • Forhåndsbygde løsninger

I mange tilfeller kan løsningen du leter etter allerede eksistere. I virkeligheten har disse leverandørene tidligere erfaring. Og så kan de tilby deg forhåndsbygde løsninger for å teste ut.

 • Referansearkitektur

I mange tilfeller følger disse selskapene en referansearkitektur og gjør små endringer i den. Dermed får du en enkel løsning med dine krav.

 • Implementering Frameworks

Implementering av rammene skjer hovedsakelig i denne fasen. I virkeligheten lar de deg bestemme hvilken type rammeverk du vil ha og hva som er den beste der ute.

Pilot: Bare en håndfull som 9% av alle Blockchain-infrastrukturleverandører tilbyr disse tjenestene

Dette er noen av de begrensede tjenestene blockchain-leverandører lanserer. Bare en håndfull selskaper tilbyr disse løsningene.

 • Teknologistrategi

I neste fase får du teknologiske strategier som også er direkte synkronisert med virksomheten din. Uten en skikkelig teknologisk strategi vil du kaste bort mye tid og ressurser.

 • Tilbyr APIer

Mange av disse blockchain-leverandørene tilbyr API-er. I virkeligheten trenger du API-er for å få full funksjonalitet ut av blockchain-løsningen.

 • Risikoanalyse

Risikostyring er en alvorlig nødvendighet når det gjelder implementering av blockchain. Derfor, før du hopper inn, forstå hvilke risikofaktorer du vil møte.

 • Juridiske vilkår

Juridiske vilkår vil sikre at blockchain-løsningene dine ikke bryter noen lover. Dermed har mange blockchain-leverandører juridiske rådgivere som kan hjelpe deg.

 • Styringsstruktur

Du må være veldig forsiktig med denne. I virkeligheten kommer hver eneste blockchain-teknologi med en annen type myndighetsstruktur. Så når du får tjenester fra leverandørene, må du sørge for hvilken type offentlig infrastruktur du vil ha. Åpenbart vil selskapene tilby sine råd, men du må også være i synkronisering med dem.

 • Personvern

Bare en håndfull selskaper kan tilby denne. Og husk at dette er et av høyrisikopunktene.

 • Risikostyring fra tredjepart

Det er tilstrekkelig mengde risiko forbundet med blockchain-løsninger. I virkeligheten kan mange ikke tilby disse tjenestene. Så i stedet tar de disse tjenestene fra tredjeparter når du trenger det.

 • Overholdelse av regelverk

Hver enkelt blockchain-leverandør tilbyr regelverksoverensstemmelse i denne fasen. Uten riktig regulering ville systemet falle fra hverandre.

 • Dyrker digital tillit

La leverandørene håndtere markedsføringen av den digitale løsningen. I mange tilfeller stoler kanskje ikke forbrukerne helt på det nye systemet. Men med riktig hjelp fra leverandørene kan du enkelt dyrke tilliten til forbrukerne dine.

Produksjon: Bare 5% av alle Blockchain-infrastrukturleverandører tilbyr disse tjenestene

Bare en håndfull selskaper kan tilby disse tjenestene i neste fase.

 • Disaster Recovery

I tilfelle katastrofer må det være en gjenopprettingsplan på gang for å sikkerhetskopiere den. I virkeligheten er systemet fremdeles umoden; dermed ville et katastrofescenario ikke være et sjokk. Men du må alltid ha en reserveplan for å håndtere problemene.

 • Fortsatt virksomhet

Så du lanserer en løsning. Men du må gjøre endringer fra tid til annen og utvide grensene for å holde virksomheten din i markedet. Du vil definitivt ikke bli irrelevant når som helst.

 • Sikre data

Du må ha et ekstra sikkerhetslag i systemet ditt. Bare noen få selskaper tilbyr dette for øyeblikket.

 • Integrasjon med eldre systemer

Å erstatte eldre nettverk vil trenge mye tid å behandle. Dessuten er denne prosessen ganske kompleks. Som et resultat kan mange selskaper tilby dem.

 • Endring av forretningsprosesser

De fleste av blockchain-leverandørene tilbyr modifikasjonstjenester, noe som gir bedre innkvartering for endringene.

 • Cloud Management

I fremtiden vil alle nettverkene være oppe i skyen. Dermed må den ha riktig skyadministrasjon for å bli kvitt risikoen. Noen få av konsulentfirmaene tilbyr denne løsningen.

 • Datastandarder

Datastandarder er nødvendig for å ha et stabilt nettverkssystem.

Hva er statistikken?

Som du kan se, er bare 5% av leverandørene i siste fase av implementeringen av blockchain. Så det er bare noen få live-prosjekter på markedet nå.

2017: I 2017 var bare færre enn 10 live-prosjekter på markedet uten problemer og skikkelige funksjoner.

2018: her var live-prosjektene større enn 135 og økte raskt.

2019: Vi har fortsatt ikke et eksakt tall, men det er definitivt mer enn 2018.

Kapittel 4: Topp 10 Enterprise Blockchain-leverandører

IBM

IBM er en av de største blockchain-leverandørene på markedet for øyeblikket. I virkeligheten tilbyr det mange løsninger for tiden. Dette er hovedsakelig innovative konsulenttjenester, økosystem i forsyningskjeden, design og mange flere.

Den beste delen om denne blockchain-leverandøren er at den har mange prosjekter under vingene. Dessuten er det en rekke samarbeid, og suksessraten er veldig høy. Annet enn disse, har de førsteklasses utviklere som vil imøtekomme alle dine behov.

På en måte er de pionerer for blockchain-leverandører og har for tiden topplasseringen. En annen flott ting med dette selskapet er at de har et nært forhold til kundene sine. Så du trenger ikke å bekymre deg for dine krav, fordi de vil ta seg av alt.

Du må imidlertid vite at de bare tilbyr Hyperledger Fabric som basen for en hvilken som helst blockchain-løsning for nå.

Infosys

Infosys er en annen av de største blockchain-leverandørene på markedet. Hovedsakelig tilbyr de en dedikert kanal for forskning på blockchain og hvordan det kommer til å påvirke spesifikke selskaper. De sørger også for at de kan levere den riktige løsningen for alle slags bransjer.

Med dem kan du opprette et samarbeidsmiljø der du får verdien du fortjener. Dessuten er å oppnå interoperabilitet og tilby et fullstendig økosystem også deres prioritet.

I alle fall tilbyr dette selskapet også noen begrensede tjenester som kuratoriske fordeler og oppdager mulige risikofaktorer. Også å være sikker på at alle interessenter er med på prosjektet er deres spesialitet.

Uansett har de et plattform-agnostisk rammeverk for deg å prøve ut. Annet enn det, har de også en veldig stor fanbase.

Wipro

Wipro er en fantastisk og en av de beste blockchain-leverandørene for tiden. For å sikre at du får alle funksjonene i blockchain, vil Wipro alltid tilby den nyeste versjonen av en moden plattform.

På denne måten får du et stabilt nettverk uten ytterligere problemer. Uansett fokuserer de hovedsakelig på workshops, ideer, design og co-creation. Alt dette vil føre til teknisk levering av systemet. Men før du samarbeider med dem, må du sitte sammen med deres strategiske rådgivere og lage en veikart.

Ved å følge alle reglene i blockchain fører de til vellykket prosjektgjennomføring. Noen av tjenestene deres inkluderer –

Teknologi og industri, dekker forretnings-, applikasjons- og infrastrukturtjenester, forretnings- og teknologirådgivning, økosystemtjenester, strategikonsulent og mange flere.

NTT DATA

NTT DATA er nok en av de største blockchain-leverandørene på markedet. De foretrekker hovedsakelig konsulenttilnærminger i løpet av blockchain-tjenester. Så først og fremst må du få full forståelse av hva blockchain egentlig er og hvordan det kan endre bransjen.

Deretter vil de gå gjennom forskjellige former for idéprosessen, som lar deg lage en nyttig veikart. Det vil også ha en mulighetsstudie for å hjelpe deg. Men med NTT DATA får du enten Hyperledger eller Ethereum. I virkeligheten vil de bruke private og offentlige skysystemer til å opprette nettverket.

Uansett, senere får du POC-implementeringer og tjenester fra dem, og det vil bidra til å gjøre prosjektet til en stor suksess.

Kunnskapelig

Cognizant er for øyeblikket en annen topp blockchain-leverandør. Med dem får du riktig blockchain-adopsjon, bruk av sak, vurdering av POC, lederråd og mange flere. Hvis du får et fungerende system etter alle fasene, vil de også rulle ut systemet.

Uansett, deres strukturerte plattform kobler blockchain til forretningsprosessene dine og hjelper kunder å velge hvilken plattform som fungerer best for dem.

Etter at den har bygget en POC, vil den utvikle et minimum levedyktig økosystem for å få forbrukernes oppmerksomhet raskere. Dermed kan den også koble eldre nettverk med blockchain ved hjelp av API-er. Noen av brukssakene inkluderer legitimasjonssporing, digital identitetsbehandling, betalinger eller oppgjør, 3D-utskrift og mange flere.

Uansett fokuserer de også på workshops, ideer, design og co-creation. Alt dette vil føre til teknisk levering av systemet.

I virkeligheten er de partnere med R3.

KPMG

KPMG har begynt å fullføre praksis for blockchain-ekspertadministrasjoner. Vanligvis er 25% av prosedyreprotokollene viet til virksomhetsrådgivning rundt viktige prioriteringer som brukssaker, demonstrasjon, instruksjoner, arbeidsmodeller og økosystemdesignplaner.

Derfor er det en av de beste blockchain-leverandørene i markedet. Resten av tjenestene inkluderer prototyping, nødvendigheter, pilottesting, administrasjon, kombinasjon og produksjon.

Annet enn det får du også ekstra fordeler rundt inspeksjon, testing og ICO. KPMGs vektlegging av funksjonen til blockchain med andre fremskritt og bedrifter som utvikler næringene.

Uansett, den beste måten å få tjenestene deres på, er å få hjelp fra deres konsulentløsninger også. For uten riktig rådgivning er det resulterende systemet kanskje ikke perfekt.

TCS

TCS betyr å gi deg nøkkelassosiasjon, hjelpe kunder med å se blockchain-muligheten i deres selskap, og justere for ordningene og endringene. Derfor regnes de også som en av de beste blockchain-leverandørene på markedet.

I virkeligheten prøver forretningsverdimodellen å hjelpe medlemmer i blockchain-mulige resultater og utvikle en perfekt måte å håndtere fremskritt på..

Uansett tilbyr de også å lage systemer for å administrere et miljø som vil være i samsvar med systemkravene. Det tilbyr også POC-opprettelse alene og hjelper deg i forskjellige stadier, og gir deg det du fortjener mest.

Resten av tjenestene inkluderer prototyping, nødvendigheter, pilottesting, administrasjon, kombinasjon og produksjon.

For øyeblikket er TCS partnere med Monax, IBM, BigchainDB og mange flere.

Accenture

Vel, du må allerede ha hørt om Accenture nå. For tiden er de på den beste listen over blockchain-leverandører i 2019. Med hjelp fra Accenture får du et annet perspektiv når det gjelder implementering av blockchain.

Praktisk talt er de svært innovative. Videre kjenner de markedet veldig bra. Så for å hjelpe deg i tilfelle blockchain-plattform ville være et stykke kake. Uansett er deres mangfoldige erfaringer det som gjør dem så lukrative.

I virkeligheten vil du få strategier og få praktisk trening som hjelper deg med å bygge løsningen din perfekt. Imidlertid er de ikke som andre typiske leverandører på markedet.

Uansett, senere får du POC-implementeringer og tjenester fra dem, og det vil bidra til å gjøre prosjektet til en stor suksess.

EY

EY har tre tråder i sin handlingsplan, der den første er å få inntekter fra å selge annen blockchain-programvare. I tillegg tilbyr de også medlemsbaserte administrasjoner. Uansett, sammen med disse, får du rådgivningsadministrasjoner til å planlegge og utføre blockchain-løsninger for kunder på noen måte.

Videre gir det gjennomgangs- og vurderingsadministrasjoner til organisasjoner som arbeider med blockchain-miljøer, og det garanterer riktig bruk av smarte kontrakter.

I virkeligheten er de ganske populære og har mange vellykkede prosjekter under vingene. Opplevelsen gjør dem til en av de beste blockchain-leverandørene.

Men du vil være glad for å vite at de jobbet med Hyperledger, Ethereum, Corda, Quorum og mer populære plattformer.

Deloitte

Deloitte tilbyr rådgivningsadministrasjoner for nye virksomheter og gjennomfører workshops for å hjelpe sine kunder. I virkeligheten får du blockchain-ideer, fremskritt, modeller og forbedringsarrangementer for dem. Så du får all verdien av investeringene dine og innen tid også.

Med dem kan du opprette et samarbeidsmiljø der du får verdien du fortjener. Dessuten er å oppnå interoperabilitet og tilby et fullstendig økosystem også deres prioritet.

For øyeblikket har de seks typer konsulenttjenester. Så til å begynne med får du en annen type strategier og planlegger hvordan du kan forbedre selskapets visjoner. På senere stadier vil de tilby mange plattformdesignprosesser og utvikling av veikart.

Videre får du også legge til en hvilken som helst ny funksjon til deres eksisterende plattformer, noe som ville være veldig enkelt å gjøre.

Derfor er de også på listen over de beste blockchain-leverandørene på markedet.

Topp 10 Blockchain-leverandører på markedet

Blockchain-leverandør

Sommerlig

Utførelse suksess

Innovasjonsevner

Kundenes stemme

IBM

Har en betydelig mengde live-prosjekter

4,75

4.5

4.5

Accenture

Rådgivning og gjennomføring av robuste økosystemer

3.25

4.3

2,75

Deloitte

Forretningssentriske, plattformagnostiske, tverrfunksjonelle og globale tjenester

4

3.25

2.5

EY

Strategiledede produksjonsløsninger med en klar visjon

3.3

3.25

2.5

Infosys

Skalerte opp evner og tjenester klare for markedet

3.25

3.8

3

Wipro

Forpliktet til blockchain adopsjon

3.20

4

2.5

NTT DATA

Full teknisk support og sterk klientadministrasjon

3.20

3.8

2

Kunnskapelig

Heltids blockchain økosystem implementeringer

2.5

3.8

2.1

KPMG

En forretningsfokusert og flerdisiplinert tilnærming

2.4

2,52

2.4

TCS

Strategisk visjon og langsiktige investeringer

3

3.25

1.25

Merk: Denne tabellen er basert på en analyse av alle blockchain-interaksjoner gjennom årene. Husk også at dette bare er spekulasjon. De virkelige verdiene kan variere.

Kapittel-5: Konklusjon

Til slutt vil blockchain forstyrre hvordan industrien jobber for tiden. Det ville være forskjellige stadier for det, men sluttresultatet ville være det samme. Videre ville mange virksomheter komme til en slutt, og nye markedsplasser vil reise seg.

I denne situasjonen, bør du definitivt komme i gang med blockchain-leverandører. I alle fall har jeg beskrevet alle utfordringene du kan møte og hva slags tjenester du kan forvente.

Du kan også sjekke de beste blockchain-leverandørene for å få premiumstøtte fra starten. Forhåpentligvis, med en skikkelig strategi, kan du sikre deg din plass i $ 3,1 billioner dollar innen 2030.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me