Blockchain-leverandører: en ultimate guide

Vil du vite om de største blockchain-leverandørene i bransjen? Så har du kommet til rett sted.

Når det gjelder blockchain, har vi problemer og løsninger.

I en tid med fire industrielle revolusjoner er vi på et stadium der blockchain-økosystemet eksponentielt.

Generelt er det tre hovedkomponenter i et blockchain-økosystem.

Det inkluderer plattformer, leverandører og virkelige applikasjoner. Hver spiller har en avgjørende rolle å spille i økosystemet.

Blockchain-leverandører er selskaper som tilbyr tjenester til andre startups eller virksomheter som tar sikte på å bruke blockchain. Det er klart at ikke alle selskaper kan lage en helhetlig løsning. Det brede spekteret av brukstilfeller for blockchain betyr også en annen tilnærming hver gang et problem må løses.

Blockchain-leverandører

Les mer om Distribuert Ledger-teknologi.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom blockchain-leverandørene. Vi vil også dekke leverandører av blockchain-as-a-service (BaaS) ettersom de faller inn under definisjonen av blockchain-as-a-service (BaaS).

Så, hva gjør blockchain-leverandøren? La oss utforske.

Hva er Blockchain-leverandøren?

Blockchain-leverandører er selskaper, startups eller virksomheter som tilbyr tjenester eller løsninger. Blockchain-leverandørlandskapet er stort og utvides i raskt tempo.

Leverandører kan også defineres avhengig av hvem som er kjøper. For eksempel kan en produsent som bygger produkter med råvarer være selger til en distributør, mens forhandleren er leverandøren til forbrukeren.

Derfor skal vi diskutere både små og store aktører som endrer blockchain-landskapet ved å tilby enestående og unike løsninger.

Vi vil også prøve å kategorisere dem i:

 • Blockchain Infrastructure Providers, eksempel: Primechain, Bluzelle, IBM, Microsoft
 • Blockchain Application Providers, eksempel: Ripple, Factom, DigitalX
 • Blockchain-tjenesteleverandører, eksempel: Infosys, Accenture, Wipro

Velge riktig leverandør for Blockchain-teknologi

Blockchain-konsulentleverandører er en del av økosystemet. Servicemodellen blir stadig mer populær på grunn av den plutselige økningen av blockchain eller DLT-adopsjon.

Som bedrift må du ta de riktige trinnene før du velger riktig blockchain-konsulentleverandør der ute.

Du må også forstå blockchain-prosjektfasene for å få god forståelse. For å sikre at du lærer på best mulig måte, la oss først gå gjennom de viktigste fasene i et blockchain-prosjekt.

Les også Trade Finance Blockchain

Blockchain prosjektfaser

 1. Strategisk rådgivning

På scenen må virksomheten gjøre strategisk rådgivning. Siden blockchain er nytt, er det ideelt å gjøre strategisk rådgivning for å unngå enhver form for bortfall i forståelsen av virkningen og omfanget av blockchain i prosjektet. Det er flere blockchain-konsulentleverandører der ute som kan hjelpe deg med å oppnå ønsket resultat.

 1. Use-case analyse

Nå som du er kjent med rollen som blockchain og dens innvirkning, er det nå på tide å gjøre bruksanalyse. Det er et viktig første skritt for ethvert blockchain-prosjekt. I dette trinnet må du bruke en analytisk metode for å bestemme riktig brukstilfelle for prosjektet ditt. For å sikre at du gjør det riktig, må du gjøre systemkrav, forstå omfanget og samle alle mulige detaljer om hvordan brukere samhandler med systemet.

 1. Proof-of-Concept

En annen avgjørende fase er Proof-of-Concept. I dette trinnet blir mulighetsstudier gjort for å sikre om blockchain-ideen er gjennomførbar eller ikke. I gjennomførbarhetstesten blir både økonomiske og tekniske aspekter ivaretatt. I denne fasen er det lett å finne et hinder som kan finne sted under prosjektgjennomføring.

Les også POC-guiden vår

 1. Pilotprosjekt

I pilotprosjektet gjøres en implementering i liten skala. Dette gjøres for å evaluere prosjektets kostnad, gjennomførbarhet og anvendelighet.

 1. Fullt live-prosjekt

Hvis alt går som planlagt, går prosjektet i full skala.

Lær mer om Blockchain Implementation

Hva du kan forvente fra Blockchain Consulting Firms?

Som bedrift er jobben din å tilby informasjon og støtte til konsulentfirmaene. For å hjelpe deg med å forstå hva du kan forvente eller kreve fra et konsulentfirma, la oss gå gjennom punktene nedenfor.

Identifisere blockchain muligheter: Konsulentfirmaer har en dyp forståelse av blockchain og dets brukssaker. De forstår hvordan og når de skal bruke blockchain, noe som kan gi bedre effektivitet. Så hvis du er en bedrift, bør du forvente at konsulentfirmaet du velger å hjelpe deg med å finne ut de riktige mulighetene for å bruke blockchain. Dessuten bør de også ha full evne til å implementere det.

Lage forretningsstudier: Casestudier er et viktig verktøy for å forstå virksomheten. Konsulentfirmaet ditt skal kunne lage overbevisende case-studier for kjøperen eller med kjøperen.

Showcase Proof-of-concept ideer: Konsulentfirmaet skal kunne ha gode resultater når det gjelder proof-of-concept-ideer. De skal kunne vise dem frem. Også prosjekter som viser implementeringsprosessen eller resultatene. Også ethvert proof-of-concept eller prosjekt som kan hjelpe deg med å sammenligne kravet ditt, kan gi deg en klar fordel.

Bygge forretningsplaner og rammer: Du kan forvente at konsulentfirmaet kan lage klare veikart og rammer. Disse rammene og veikartene bør være tilbøyelige til å bruke blockchain-teknologi ved å beholde faktorer som krav og mål.

Samarbeid: Leverandører som har partnerskap, kan være bra ettersom det åpner for nye muligheter.

Forståelse og ekspertise: De bør ha full forståelse av bedriftens kjøperes virksomhet og hvordan den kan brukes til fordeler.

Hva bør en bedrift huske på?

Å bruke blockchain er vanskelig. Derfor bør bedrifter også være nødt til å sørge for at de gir den beste servicen til forbrukerne.

 • Utforske alle muligheter: Som en bedrift, bør du utforske alle mulighetene. Det kan gjøres ved å gå gjennom blockchain brukstilfeller. Du må også merke deg ferdighetene som kreves for å utnytte mulighetene.
 • Interessenter synkronisert: Sørg for at du holder alle interessenter informert under prosessen med å bruke blockchain.
 • Begrens utgiftene: Som en bedrift, bør du alltid prøve å begrense utgiftene. For dette må kostnadsplanlegging gjøres.
 • Tilbyr gode tekniske ferdigheter: Dette vil hjelpe deg med å løse klientens problem raskere.
 • Tilby risiko råd: Risikoer er en integrert del av ethvert prosjekt, og du som leverandør bør alltid sørge for en.
 • Tilbyr god strategi: Sørg for at du kan tilby en riktig strategi som kan brukes i virkelige scenarier.

Hvordan velge en blockchain-leverandør

Nå er det på tide for oss å liste opp hvordan du skal velge riktig blockchain-leverandør for din virksomhet. Når alt kommer til alt, bestemmer det om blockchain vil lykkes eller ikke.

Å velge riktig leverandør eller blockchain-selskap er ikke så enkelt som du kanskje tror. Du må lage en sjekkliste og sørge for at blockchain-leverandøren du velger å krysse av for de fleste av dem.

Sjekklisten kan inneholde noen må-ha-aspekter som du bare ikke kan ignorere. Det vil også være noen aspekter som du kanskje vil tenke på. Det er ikke mulig å ha alt fra blockchain-leverandøren du velger. Til slutt bør du velge en blockchain-leverandør som kan forstå smertepunktene dine og gi deg løsninger.

 1. Forstå kriteriene

Blockchain-utvikling, tjenester eller løsninger har allerede blitt kompliserte. Det betyr at du må sette kriteriene på forhånd.

For eksempel bør du vite hvilke teknologier du skal jobbe med, og om blockchain-leverandøren du valgte å støtte dem. Det er andre kriterier du må ta i betraktning som inkluderer servicevilkår, betalingsbetingelser, enhver form for refusjon, integrering med andre systemer og så videre. Hvis du gjør disse riktig, er du klar for resten av reisen.

 1. Definere prosessen

Å finne riktig leverandør er ikke enkelt. Du må definere en prosess som kan hjelpe deg med å gjøre det. Prosessen bør inneholde trinnene for å få dine krav ut. Det kan også være lurt å komme i kontakt med de få blockchain-leverandørene som synes passer dine kriterier.

Hvis du tror at det tar for lang tid å kontakte leverandørene direkte, kan du stille dine krav online. Prøv å publisere en annonse eller bruk bedre dine sosiale mediekontoer.

Når du begynner å få plasser, er det nå tid for deg å sette et team som skal håndtere det. Sørg også for at du legger de beste medarbeiderne til å gjøre det, da det ikke er noe valg å ta feil beslutning.

 1. Få tilbud

Med få blockchain-leverandører er det nå på tide å få tilbud eller bud. Dette er kjent som Request for Proposal (RFP). Disse forslagene bør inneholde all informasjonen du trenger for å gjøre avgjørelsen din enkel. Budene skal inneholde all oversikt over utgiftene med leveringsdatoer. Du kan også lære om deres kvalitetsstandarder.

 1. Evalueringsprosess

Med bud i hånden din, er det nå på tide å matche dem mot kriteriene dine. Du bør ta deg god tid til å gjøre evalueringsprosessen. Kontakt også leverandørene hvis du trenger mer informasjon om et bestemt kriterium.

Kort sagt må du forstå hele omfanget før du trekker avtrekkeren.

 1. Begynn å jobbe

Det siste trinnet er å begynne å jobbe med prosjektet. Hold alltid et team dedikert til å overse fremgangen.

Liste over Blockchain-leverandører

Nå som vi har en fullstendig forståelse av leverandører for blockchain, la oss liste opp de populære blockchain-leverandørene der ute. Dette vil gi deg en klar ide om alternativene som er tilgjengelige i markedet.

Amazon Web Services

Amazon-nettjenester er kjent for sin dominans i bransjen. De er ledende leverandører av nettjenester og har også begynt å tilby sine tjenester i blockchain-sektoren.

Deres Amazon Blockchain-tjeneste omgir AWS Blockchain-maler mens de utnytter skyplattformen. Som bruker kan du bruke Hyperledger Fabric, Ethereum til å bruke plattformen deres.

Deres blockchain som en tjenesteløsning gir en utmerket mulighet for bedrifter til å implementere deres blockchain-løsning. De viktigste fordelene inkluderer raskere distribusjonstid, verktøy, planvalg og betaling etter behov.

Kort sagt, de gir en global infrastruktur for å implementere end-to-end blockchain-plattformer. Ther-tjenester er også kostnadseffektive.

Vil du lære mer om Blockchain as a Service? Sjekk ut artikkelen vår om Enterprise-grade BaaS

BigchainDB

BigchainDB er kjent som blockchain-databasen. De tilbyr databaseteknologien som fungerer sømløst med blockchain-løsningen. Den har lav ventetid, kraftig søkefunksjonalitet og høy gjennomstrømning. Videre, med BigchainDB, trenger du ikke å gi opp den desentraliserte kontrollen. Det tilbyr uforanderlig datalagring.

BigchainDB er kompatibel med populære applikasjoner, plattformer, og du kan også bruke den til å distribuere blockchain proofs of-concept. Den kan brukes i ulike bruksområder og bransjer.

De samarbeider med flere partnere, inkludert Cognizant, Capgemini, Interledger og andre. Sist, men ikke minst, gir de også praktisk produksjon og rådgivning.

IBM Blockchain

IBM Blockchain handler om å levere verdi gjennom sine blockchain-tjenester. Deres IBM Food Trust snakker mye om deres blockchain-løsning.

De har mestret forsyningskjeden gjennom blockchain. Blockchain-tjenesten deres fungerer på forskjellige bruksområder og bransjer. Med over 500+ blockchain-klientengasjement er de rangert som nummer én når det gjelder blockchain-ledelsesinformasjon.

Med IBM blockchain kan partnere enkelt skalere med høy sikkerhet. IBMs infrastruktur hjelper med å opprettholde blockchain-nettverket. De har også teknisk kompetanse til å videreføre et prosjekt.

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard (HP) tilbyr sine blockchain-distribusjoner i bedriftsklasse. De gjorde det mulig ved hjelp av end-to-end-levering, formålsbyggende arkitektur og sterke partneres økosystem.

Deres blockchain-løsninger tilbyr en banebrytende løsning. De tilbyr HPE misjonskritisk distribuert hovedboksteknologi (DLT). I tjenester tilbyr de HPE Pointnext, som inkluderer verksted, implementeringstjenester, bevis på verdi og andre blockchain-tjenester.

Microsoft

Microsofts Azure blockchain er en kjent blockchain som en tjenesteløsning.

De gir forenklet utvikling, enkel distribusjon og verktøy for tilgjengelig innovasjon. Mange kunder bruker Azure blockchain, inkludert XBOX, Insurwave, Project Ubin og andre.

Microsofts Azure-markedsplass tilbyr tilgang til blockchain-plattformer som Hyperledger Fabric, Ethereum og Corda. Du kan også sjekke løsningsarkitekturene deres som dekker en annen arkitektonisk tilnærming til brukssaker.

Viktige funksjoner i Azure blockchain inkluderer innebygd konsortiumadministrasjon, enkel blockchain-nettverksoperasjon og distribusjon, ekstensil og åpen design, og så videre. Prisene deres er også enkle ettersom de tilbyr prissetting per node.

Oracle

Oracle tilnærming til blockchain har alltid vært unik. De tilbyr en blockchain-plattform som gjør det mulig for bedrifter å gjøre B2B-transaksjoner med pålitelighet og skalerbarhet. Med Oracle blockchain kan du starte ferdigmontert ved hjelp av automatisk tilrettelagte Hyperledger Fabric-komponenter.

Oracle fungerer sømløst med åpen kildekode Hyperledger Fabric som sørger for enkle plug-and-play-integrasjoner, automatiserte operasjoner, bedriftsklasse oppsett og mye mer!

De viktigste funksjonene som tilbys av Oracle Blockchain-plattformen inkluderer enkel klargjøring, enkel partnerorganisasjonstillegg, muligheten til å bygge en komplett blockchain-plattform og hybridnettverk. Du kan også automatisere med smarte kontrakter og gjennomføre private transaksjoner. Til slutt kan du integrere blockchain-transaksjoner i applikasjoner ved hjelp av REST API-drevet utvikling, plug-and-play-integrering, bygge nye apper og så videre!

SEVJE

SAP er utvilsomt i forkant av blockchain-innovasjon, tjenester og verktøy.

De tilbyr SAP Cloud Platform Blockchain-tjenesten og SAP HANA Blockchain-tjenesten. Hvert anlegg tilbyr unik verdi for brukeren. Cloud Platform-tjenesten gir enkel skyutplassering, mulighet til å bruke åpen blockchain-plattform, og utvide også eksisterende applikasjoner ved hjelp av blockchain.

SAP HANA Blockchain Service, derimot, muliggjør eksterne blockchain-applikasjoner til SAP HANA, en minneplattform.

Anvendt Blockchain

Applied Blockchain er et applikasjons- og blockchain-utviklingsselskap som tilbyr sine tjenester på smarte kontrakter og distribuert hovedboksteknologi.

De er også oppført i Gartners topp 20 blockchains konsulentfirma i 2017 og 2018. I sine tjenester tilbyr de DLT-applikasjoner og produktbygging. Tjenestene deres gjelder i forskjellige bransjer, inkludert forsyningskjede, juridisk, telekom, medisinsk og annet. Partnerne deres inkluderer Quorum, Parity, Hyperledger Fabric, Vodafone og så videre.

Hva er suksessraten?

Selv om vi gikk gjennom blockchain-leverandørene, er det fortsatt mange skeptikere som stiller spørsmålstegn ved den virkelige implementeringssuksessen til blockchain. En blockchain-studie publisert den Registrer deg samtaler snakker til og med om 0,00% suksessrate for distribuert hovedboksteknologi.

Faktisk er noen leverandører ikke opptatt av å kontakte igjen hvis de blir bedt om rapporter eller bevis på implementering av blockchain. Dette er en alvorlig bekymring for blockchain-leverandørindustrien og bør løses.

Vi er imidlertid sikre på at suksessraten for blockchain-leverandørene vil øke med tiden.

Konklusjon

Dette fører oss til slutten av våre leverandører for blockchain-artikkelen. Vi undersøkte definisjonen av blockchain-leverandør, trinn for å velge blockchain-konsulentleverandør, forventninger og så videre.

Markedet vokser i raskt tempo, og det er den eneste gangen vi vil se bedre blockchain-leverandører der ute. Enhver bedrift som er interessert i blockchain, bør ta forholdsregler når de skal håndtere leverandører.

Så, hva synes du om leverandører for blockchain? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map