Blockchain Karriere: Hjul av muligheter -> Hvilken er riktig for deg?

Blockchain-karrieren øker akkurat som populariteten til blockchain-teknologien. Det begynner sakte å bevege seg inn i forskjellige felt, og det er på tide for deg å omfavne denne nisje.

Hver bransje fra økonomi til helsetjenester og til og med utdanning begynner å dra nytte av denne fantastiske teknologien. Å pleie en blockchain-karriere er ikke en enkel ting ennå. Hvorfor? Fordi adopsjonen og integreringen av teknologien fremdeles er i de første stadiene.

Imidlertid er det bare en håndfull institusjoner som gir den nødvendige mengden opplæring for denne typen jobber. Men det hindret ikke organisasjoner, institusjoner og selskaper i å legge ut blockchain-jobber med et visst sett med blockchain-teknologi.

Etterspørselen etter personer med blockchain-ferdigheter er mer enn det totale tilbudet. Og på denne måten fortsetter Blockchain-stillingene å vokse om dagen. Mange vanlige selskaper, samt nystartede selskaper, utforsker teknologien. Så du bør forvente at det vil vedvare i mange år fremover.

Når det er sagt, hvilke muligheter kan du få innen dette feltet? La oss utforske noen av kravene til blockchain-ferdighetene akkurat nå!

 

Blockchain karrieremuligheter

Etterspørselen etter personer med ekspertise innen sikkerhetsprotokoller og datastrukturer øker. De fleste blockchain-karrierer så langt var sentrert om folk som kan komme med økonomisøknader. Men landskapet endrer seg sakte.

Å akseptere denne teknologien gjør alle disse nye endringene over hele verden. For det første er det en etterspørsel etter folk som kan utnytte blockchain-teknologi og komme med applikasjoner for sikker lagring av sensitive data i helsesektoren.

Bedrifter leter også etter personer som kan bruke blockchain-teknologier for supply chain og logistikkadministrasjon.

Flere “spesifikke” blockchain-karrierer er allerede i gang i høy hastighet.

Blockchain Karrieremuligheter Infographic

Blockchain Generalist

Det er mer en “gjør det selv” slags nisje. Hvis du bruker riktig tid på nettet og lærer om relevant materiale, kan du få en bedre forståelse av teknologien. Dette inkluderer tilsynelatende grunnleggende konsepter og applikasjoner. Ved å gjøre det, bør du kunne forstå ulike bruksområder og applikasjoner i flere økosystemer.

 

Smart kontraktutvikler

Smarte kontrakter er en av de nyttige funksjonene i blockchain. Mange selskaper er gale på det og leter etter smarte kontraktutviklere. Det er mange måter du kan lære om alle de grunnleggende ferdighetene som trengs for å utvikle smarte kontrakter drevet blockchain.

Smarte kontrakter er et viktig aspekt av den nye teknologien. Å være en smart kontraktutvikler her vil sikkert gjøre deg til en superstjerne på kort tid.

 

Blockchain-utvikler

Det er uten tvil en av de største blockchain-karrierer gitt antall ferdigheter som trengs i utgangspunktet. Men vi kommer til denne nisjeen senere i artikkelen.

 

Blockchain Expert

For å utvikle en blockchain-karriere, må du kjenne kodingsspråket til teknologier som Bitcoin og Ethereum. Det er en start. Men det kan hjelpe deg med å nærme deg viktige kodingsferdigheter. Å kunne utvikle protokoller er også en av attraksjonene.

 

Slik starter du en Blockchain-karriere

Det er tre viktige mulighetsområder når det gjelder blockchain-karrierer.

 

Programvare utvikling

Blockchain-teknologi krever grunnleggende programvareprogrammeringsferdigheter. Så, en programvareutvikler er et krav for å lage en karriere innen denne teknologien. For det første må du ha en grunnleggende forståelse av hvordan blokkjeder fungerer. Du må også ha forskjellige programmeringsspråk.

Å ha en god forståelse av hvordan desentraliserte systemer og peer-to-peer-nettverk fungerer, er et annet krav. Hvis du er en dyktig programvareutvikler, kan det hjelpe deg å operere uavhengig. På denne måten kan du komme med forskjellige applikasjoner drevet av blockchain-teknologi.

 

Produktledelse

Blockchain-karriere rundt produktadministrasjon er vanskelig å få tak i, fordi de fleste bedrifter i dette feltet er startups med ett produkt. Imidlertid bør du starte din egen blockchain-virksomhet for å være produktsjef.

Hvis du har bakgrunn som produktsjef, bør du finne noen andre som deler de samme ferdighetene. Å kombinere innsats med en programvareutvikler burde komme langt her. Du vil kunne komme med et levedyktig blockchain-produkt.

 

Entreprenørskap

Akkurat som alle andre nye teknologier, presenterer Blockchain en ny markedsmulighet. Sammenlignende er det ganske enkelt å komme opp med blockchain-baserte virksomheter i motsetning til å søke om blockchain-jobber.

Hvis du bestemmer deg for å pleie en blockchain-karriere som gründer, må du være litt kreativ. Å fokusere mer på problemene og behovene til blockchain-samfunnet vil hjelpe her.

For det første kan du bestemme deg for å forbedre brukervennligheten til desentraliserte apper som gründer.

La oss nå se på noen av de innbringende blockchain-karrierer som sakte tar plass.

 

13 Blockchain-karriere du bør se på

Nedenfor er noen av de hotteste posisjonene og ideelle blockchain karrierer for deg.

 

Blockchain-utvikler

Blockchain-utviklere er sannsynligvis de mest påkrevde fagpersonene i den nye ansettelsesnisje. Så de fleste blockchain-jobber krever folk som kan komme med applikasjoner for å forbedre tjenesteleveransen i forskjellige sektorer.

En blockchain-utvikler vil uten tvil ha en solid karrieremulighet. Hvorfor? Fordi han kan jobbe i forskjellige bransjer, alt fra økonomi til produksjon og i helsesektoren også.

Tilsvarende blir bransjeledere fascinert av alle blockchain-teknologimulighetene. Og dette betyr flere jobber for blockchain-utviklere fremover.

Blockchain-utvikling bør fortsette å tilby robuste karrierer for å gjøre det mer lukrativt. Imidlertid vil du være i en svært teknisk posisjon. Så det vil kreve enorm oppmerksomhet og dyktighet hvis du vil skinne her.

Du trenger noen tekniske ferdigheter for å få en sterk etterspørsel. Ferdigheter som forståelse av Microsoft SQL Server, Visual Studio samt JavaScript, nevrale nettverk, smidige nettverk blant andre og mange flere.

 

Blockchain Engineer

Blockchain-ingeniører er den nest anerkjente posisjonen på markedet nå. Mange organisasjoner leter etter folk som vil hjelpe dem å få et forsprang i teknologien. Å bruke ferdigheter som en blockchain ingeniør er en sikker måte å gjøre karriere ut av denne teknologien.

Blockchain-ingeniører er her for å lage og implementere ulike digitale løsninger for selskaper avhengig av behov. Du bør studere teknologibehovene til selskapet du jobber for og utvikle relevante applikasjoner.

For å oppnå en blockchain-karriere på dette feltet, trenger du høye ferdighetsnivåer i Java, Solidity, C #, APL, Python, etc. Kunnskap innen andre blockchain-teknologier kan være et pluss poeng her. Du vil være i stand til å innovere nye blockchain-applikasjoner som passer organisasjonens behov.

 

Blockchain Information Security Analyst

For at utviklingen skal lykkes, er sikkerhet et av de grunnleggende kravene. Når det er sagt, har folk med informasjonssikkerhetsferdigheter og erfaring en rolle å spille i blockchain-sektoren.

Informasjonssikkerhetsanalytikere kan tjene en stor mengde penger her. Å bevise et beskyttende blockchain-nettverk samt applikasjon, etterspørselen etter denne jobben er enorm.

 

Blockchain prosjektledere

Mange selskaper ser etter prosjektledere i blockchain for å konvertere selskapets behov til fagspråk. I blockchain-nisje vil du kreve å forstå konseptet og deretter forenkle det for forbrukerne.

Fagpersonene planlegger og overvåker hele prosessen med blockchain-prosjekter etter at alle de første utviklingen er gjort.

Blockchain-karrierer på dette området krever folk som har tradisjonell ekspertise innen arbeid i andre bransjer. Erfaring er nøkkelen, da dette er den eneste måten du kan flytte et produkt fra utviklere til klienter og ha ønsket innvirkning.

 

Blockchain Quality Engineer

Blockchain Quality Engineers jobber eller supplerer verkene til blockchain-ingeniører. Så dette er en ideell blockchain-karriere for kvalitetsingeniører. Utviklingen trenger sertifisering for å sikre at den fungerer som den skal.

Kvalitetsingeniører er nødvendige for å teste forskjellige rammer for blockchain før de tas i bruk i en organisasjon. De veileder også testprosessen for utvikling av blockchain samt opprettholder førsteklasses kvalitetsstandarder.

En kvalitetsingeniørjobb vil kreve at du undersøker og gir råd om nye blockchain-verktøy og testautomatisering. Det kan også hende at du må utvikle, anvende og vedlikeholde QA automatiserte teststandarder. Andre tilleggsoppgaver inkluderer å tilby teknisk ledelse og mentorskap for yngre testingeniører.

 

Blockchain advokat eller juridisk konsulent

Blockchain som en ny teknologi bringer mange juridiske problemer med seg. Derfor ønsker mange organisasjoner en juridisk konsulent blant teamet sitt. Du må vurdere mange juridiske prosedyrer før du starter en ny teknologi. Derfor leter selskaper i økende grad etter personer med juridisk ekspertise når det gjelder digital reskontro-teknologi.

Du må mestre alle grunnleggende og juridiske retningslinjer for teknologien. Dette er den eneste måten du kan gi råd til et blockchain-selskap før du starter en ny applikasjon. Det er imidlertid best å ta for seg hva de kan gjøre og hva de ikke kan på forhånd.

Advokater ringer fra forskjellige selskaper og kommende oppstart, og søker råd om blockchain. Hovedsakelig om hvordan man skal strukturere og styre de første mynttilbudene, for å oppfylle visse forskrifter. Det kan være en voksende karrieremulighet for deg hvis du kan bli kjent med alle blockchain-kravene.

 

Blockchain Designer

Nye start-ups i blockchain, samt bedrifter som ønsker å bruke kryptovalutaer, vil investere i nettsteder. Det er en flott strategi å la kundene få vite hva de holder på med. Dette sikrer en god etterspørsel etter designere som kan lage blockchain-fokuserte nettsteder og produkter.

Det er en flott måte å nå ut til massen med en glamorøs webside.

Imidlertid er enkelhet nøkkelen her. De fleste av selskapene ønsker en elegant, men iøynefallende tilstedeværelse på nettet. Sidene skal informere kunder og kunder hva selskapet tilbyr i blockchain-nisje.

I dette tilfellet vil det kreve en brukergrensesnittdesigner. De vil lage et brukergrensesnitt (UX / UI) design med Sketch, PS og Figma som også fungerer i mobil. Disse jobbinnleggene krever også utviklere med gode kommunikasjonsevner. Det krever også muligheten til å grensesnitt effektivt med markedsføringsteam om innholdsdrift.

 

Blockchain Marketing Specialists

Startups og firmaer som allerede har blockchain-applikasjoner begynner å integrere markedsføringsprosesser i sin virksomhet. Slike blockchain-jobber krever folk som kan lage markedsføringsplaner for å nå ut til ønsket publikum.

Blockchain-karriere som markedsføringsspesialist vil kreve at du undersøker potensielle markeder for kommende blockchain-prosjekter eller produkter. Du trenger også ferdighetene til å utvikle og opprettholde en sosial tilstedeværelse i markedet. Uten en sosial og riktig markedsføringsstrategi kan ingen selskaper forvente å lykkes.

 

Blockchain Intern

Blockchain-jobber for praktikanter dukker sakte opp og betaler også bra. Arbeidsoppgavene til praktikanter varierer mye. Disse kommende fagpersonene blir sett på for å utfylle verkene til blockchain-ingeniører og utviklere.

Blockchain praktikanter, avhengig av organisasjon, kan designe og utvikle blockchain ledgers på open source plattformer som Linux. Å komme med potensielle ideer og bevis på konseptet er en annen historie her. Hovedsakelig ville du lære av fagfolk og deretter muligens bli med på laget.

For å starte en blockchain-karriere som praktikant, må du ha en grunnleggende forståelse av den digitale hovedboksteknologien. Tekniske ferdigheter i forskjellige programmeringsspråk som C ++, Java og Nodes vil være pluss poeng.

 

Blockchain Technical Recruiter

Etterspørsel etter rekrutterere som kan oppdage topptalenter med sårt tiltrengte blockchain-ferdigheter er en krevende posisjon. Videre er markedet stort nå fordi mange selskaper krever mye utvidelse i disse dager. For tiden er det en relativt mangel på kvalifiserte arbeidstakere selv med fremveksten av flere blockchain-jobber.

Imidlertid vil situasjonen endres når folk legger merke til at blockchain-teknologien er kommet for å bli. Å drive en blockchain-karriere er en topprioritet for de fleste som ønsker å tjene til livets opphold med denne typen ferdigheter.

Når det er sagt, er det mange organisasjoner som leter etter tekniske rekrutterere som kan oppdage de beste blockchain-rekrutteringene. De kan inkludere blockchain-utviklere, ingeniører så vel som designere med et høyere nivå av ferdighetssett.

Du må lokke arbeidssøkere med relevante ferdigheter. Det er viktig å oppnå en blockchain-karriere som teknisk rekrutterer i dette tilfellet. Så den tekniske rekruttereren må være en av de enkleste i blockchain-karrieren. Men du trenger å lære om teknologien for å spille HR-roller.

 

Forretningsutviklingsrepresentant

Blockchain som et voksende felt har sett fremveksten av nye forretningsmuligheter i ulike bransjer. Enda mer er det et økende behov for folk som kan skyve blockchain-prosjekter eller produkter til markedet. Og gjør dem også til en større bedrift.

En blockchain-karriere som forretningsrepresentant vil også kreve at du presser på for produktpartnerskap. På den annen side vil avslutning av avtaler hjelpe til med å utvikle det underliggende prosjektet videre. Du må ha en klar forståelse av selskapets mål å fullføre jobben godt. Å bruke applikasjonene til å smøre opp selskapet er en annen rolle for denne jobben.

Du bør også ha litt salgserfaring. Og gode kommunikasjonsevner for å kunne nå ut til målgruppen. En bachelorgrad i finansbransjen og kommunikasjon må kanskje komme i hånden, avhengig av organisasjonens krav.

 

Blockchain Data Scientist

Blockchain som en hovedboksteknologi er synonymt med enorme data. Det er altså arbeidet med blockchain-dataforskere å samle inn, tolke, analysere og administrere data ved å bruke statistikk. Dataforskere blir nå en integrert del av utviklingen av teknologien.

Dataforskere må i dette tilfellet analysere store mengder transaksjonsdata. De er også pålagt å hjelpe ingeniører, utviklere med å komme opp med det endelige blockchain-produktet. Og til og med ved å utføre oppgraderinger og oppdateringer.

Å ha en mastergrad i data og informatikk vil ha overtaket når du søker på disse jobbene.

 

Forskningsanalytiker

Forskningsanalytikere kan også utnytte ferdighetene sine på dette feltet ved å erstatte verkene til utviklere og blockchain-ingeniører. Tilsvarende kan profesjonell forskningsanalytiker utføre grundige analyser av potensielle bruksområder. På denne måten kan de hjelpe til med å utvikle ny teknologi.

Deres verk og operasjoner forenkler arbeidet til utviklere og ingeniører. Det sørger også for kreativitet.

For en forskningsanalytiker må du ha inngående dataanalyseferdigheter. Hvis du tenker strategisk, vil du kunne bruke reskontorsystemet uten problemer.

Forskningsanalytikere som ser på blockchain-karrierer, bør også ha en dyp forståelse av blockchain-teknologi og kryptovalutaindustri.

 

En sammenligning av alle Blockchain-karrierer

 

Blockchain karriere  Stillingsbeskrivelse Ønskede ferdigheter
Blockchain-utvikler
 • Forskningsdesign Utvikle Blockchain Technologies
 • Utvikler desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter

 

 • En bachelorgrad i informatikk eller matematikk
 • Ferdighet i forskjellige programmeringsspråk, dvs. Java, Node JS og Python
Blockchain Engineer

 

Ansvarlig for utforming av Blockchain-løsninger

 

Bakgrunn innen informatikk eller programvareteknikk
Kvalitetsingeniør
 • Overvåker og administrerer Blockchain-nettverk
 • Sertifiserer nettverk før lansering
 • Har nettverksoppgraderinger og oppdateringer
 • Bachelorgrad i programvareteknikk eller et hvilket som helst relatert felt.
 • Evne til å anvende, dokumentere og sertifisere retningslinjer, standarder og prosedyrer.
Blockchain Information Security Analyst
 • Forskning og planlegging av nettverkssikkerhetstiltak
 • Installere en brannmur for å beskytte datanettverk
 • Bachelor i informatikk
 • Bachelorgrad i informasjonssystemer og informasjonsteknologi.
Blockchain prosjektledere
 • Ansvarlig for å organisere og administrere flere prosjekter og leveranser
 • Oppgave med å lage en arbeidsplan for gjennomføring av prosjekter
 • Bachelorgrad i bedriftsøkonomi eller relaterte felt.
 • Erfaring med blockchain-teknologien.
Blockchain advokat / Juridisk rådgiver

 

 • Utarbeide og gjennomgå juridiske aspekter av ICO-dokumentasjon
 • Oppfyller visse lovbestemmelser før en lansering.

 

 • En juridisk grad.
 • Adgang til statsfeltet.
 • Erfaring i blockchain.

 

Blockchain Designer
 • Design, implementer og støtt blokkeringsfokuserte nettsteder.
 • Designe Blockchain brukergrensesnitt rundt spesifikke forretningsmodeller
 • Sterk bakgrunn for programvareutvikling.
 • Bachelor i informatikk.
 • Kodningsferdigheter og erfaring.
 • Kompetanse i mange programmeringsspråk.
 • Kjent med P2P-nettverk
Blockchain Marketing Specialists

 

 • Overvåke og utvikle markedsføringskampanjer
 • Forsker for å identifisere målgruppe
 • Utarbeidende ideer og strategier
 • Bachelorgrad i salg og markedsføring
 • Overlegen skriftlige og verbale kommunikasjonsferdigheter
 • Blockchain produktkunnskap
Blockchain Technical Recruiter
 • Identifiser og screen potensielle blockchain-prosjektkandidater
 • Gjennomgå søkere for å sikre at de oppfyller minimumskravene til Blockchain-prosjekter
 • Forskning på nye teknologier

 

 • Bachelorgrad i menneskelige ressurser
 • Evne til å lære teknisk informasjon
 • Evne til å bygge sterke relasjoner
 • Mye HR-praksis og forståelse av arbeidslovgivningen.
Blockchain Intern

 

 • Fullføre relevante tildelte oppgaver som koding, markedsføring, etc..
 • Brainstorming for nye ideer.
 • Grunnleggende ferdigheter.
 • Forståelse av digital reskontro teknologi.
 • Bachelorgrad i relevante felt
Forretningsutviklingsrepresentant

 

 • Press et bestemt produktpartnerskap.
 • Avslutte nye avtaler.
 • Forhandle og presentere selskapet.
 • BSc-grad i markedsføring, bedriftsøkonomi, eller relevant felt.
 • Et høyere nivå av kompetanse innen forhandling og kommunikasjon.
 • Evne til å levere attraktive presentasjoner.
Blockchain Data Scientist

 

Undersøk og analyser trover av Blockchain-data Bachelor i statistikk eller matematikk
Forskningsanalytikere
Bruk data mining teknikker i statistisk analyse

 

 • Utmerket forståelse av Blockchain-teknologi
 • Koding av kunnskap

 

 

Hvem ansetter?

En blockchain-karriere vil ikke være komplett uten at du har en klar ide om hvor du skal se etter jobber i den store sektoren. De viktigste aktørene når det gjelder blockchain-jobber inkluderer oppstart, teknologibedrifter samt regjeringen.

 

Oppstart

Oppstart ser sakte etter å utnytte blockchain- og kryptovaluta-feltet. Disse bedriftene drives av nerds så vel som forretningsmenn, og leter etter folk som kan lage plattformer. Å utvikle nye nettsteder, digitale lommebøker, Vlogger og pedagogiske verktøy er et av de grunnleggende behovene nå.

Tilbake i gamle dager klarte ikke oppstart å betale så mye. Men nå er scenene endret. Nå betaler startups ganske mye for gode ferdigheter.

 

Etablerte selskaper

Blockchain-teknologi skaper et navn i finanssektoren der bankfirmaer prøver å tilpasse seg denne nye teknologien for å forbedre funksjonene. Det er ikke overraskende at disse selskapene leter etter dyktige folk basert på blockchain. Blockchain-utviklere eller ingeniører er en av deres høyeste prioriteringer.

De fleste legater ansetter blockchain-team bestående av utviklere, ingeniører, advokater, dataanalytikere og sikkerhetsanalytikere. Det er en flott metode for å holde tritt med kravene fra teknologien.

 

Tekniske selskaper

Teknologibedrifter investerer nå i denne nye teknologien. De søker å styrke produktporteføljene så vel som tjenesteleveransen. Slik som Facebook, Microsoft og IBM har allerede opprettet blockchain-divisjoner. De leter i økende grad etter personer med enorme blockchain-ferdigheter for å utforske disse farvannene. Å vite hvordan man integrerer teknologien i deres virksomhet, vil være et stort pluss her.

Blockchain-utvikling har siden blitt høyt prioritert for slike selskaper. Dette sikrer at blockchain-karrierer er kommet for å bli i lang tid.

 

Regjeringer

Kina er et av landene som ser ut til å ha tatt stor interesse for den nye teknologien. Regjeringen investerer millioner i innovasjoner som vil bidra til å øke effektiviteten i ulike sektorer.

Kostnadskuttpotensialet til teknologien er en av egenskapene som blir utnyttet av Kina. Investeringene har i hovedsak ført til en økning i blockchain-jobber som folk med de riktige ferdighetene kan bruke.

 

Bunnlinjen

Blockchain-teknologi er en vitenskap som fortsetter å endre seg med tiden. Mange forskjellige typer mennesker står for å bli ansatt i ulike sektorer av økonomien. Og bygg deretter blockchain-karrierer når teknologien utvikler seg.

Det faktum at teknologien truer med å revolusjonere hvordan ulike bransjer fungerer, betyr at det alltid vil være blockchain-stillinger for folk med de riktige ferdighetene. Blockchain-karrierer er kommet for å bli. Så du kan lese denne nisje som en karriere uten bekymringer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map