Blockchain Ferdigheter: Få en karriere i bedrifter

Blockchain stiger til toppen raskere enn noen annen teknologi for tiden. Våre typiske markedsstandarder vil snart forstyrres og vil bli erstattet med desentraliserte modeller. I virkeligheten leter mange bedrifter nå etter en måte å sikre seg sin plass på markedet. Dermed råder fortsatt søket etter blockchain-ferdigheter.

Problemet er at selv om det er stor etterspørsel etter blockchain-ferdigheter, er det ikke tilstrekkelig mange mennesker med de nødvendige ferdighetene ennå. Imidlertid, for en masseblockchain-adopsjon, må næringer ansette riktig team akkurat nå uten å kaste bort mer tid.

Dermed kan det være en flott mulighet for deg å stå opp til denne anledningen og sikre deg en fancy karriere i disse virksomhetene. Så hvis du fortsatt er ny på denne scenen, så sjekk ut denne guiden. I dag vil jeg la deg akkurat hvilke blockchain-ferdigheter og vaner du trenger for å bli et blockchain-talent.

KRAV TIL BLOCKCHAIN-FERDIGHETER

blockchain ferdigheter

Så la oss begynne!

Hvilke Blockchain-ferdigheter trenger du å utvikle?

Etterspørselen etter blockchain-ferdigheter øker raskt. Derfor bør du sjekke ut vår topp liste over teknologiferdigheter innen blockchain for å finne ut hva bedriftene trenger akkurat nå. La oss se hva de er –

 • Har forretnings- og teknologiforståelse

La oss starte med en av de mest etterspurte blockchain-teknologiferdighetene akkurat nå. I virkeligheten fokuserer de grunnleggende ferdighetene hovedsakelig på blockchain-teknologiarkitektur mer enn forretningsperspektivet. Bedrifter må imidlertid også ha en forretningsstyrt arkitektur. Du må forstå hvordan forretningsresultatet vil være når du er i et blockchain-miljø.

Mer, bør du også vite hvordan du bygger forbindelser og utforsker forskjellige datastrømmer innen handelspartnerne eller kunder og produkter. Derfor bør rasjonalisering av forretningsarkitekturen stirre fra kjernen til økosystemet eller verdikjeden være din første prioritet.

Den beste måten å gjøre det på er å finne den perfekte balansen mellom teknologi og forretningsresultater. Videre bør du bare bruke teknologien i visse deler når det gir mening, ikke bare fordi andre selskaper gjør det.

Som profesjonell trenger du også å vite om forskjellen mellom protokoller, nettverk, teknologier, APIer og mange flere.

I virkeligheten vil den fortelle deg hvordan du skal designe blockchain-løsningene og hvordan det også vil påvirke bedriftene. Derfor vil mange selskaper nå ha blockchain-utviklere med dyktighet.

 • Ha teknisk kunnskap om interoperabilitet

Interoperabilitet kommer til å bli den neste store tingen i blockchain-verdenen. For tiden vokser blockchain-teknologien fortsatt, men den mangler et visst spark til den – ingen brukbar interoperabilitet. Uten riktig interoperabilitet kan mange plattformer ikke kommunisere med hverandre og bli mer en tøysete løsning.

Et forsikringsselskap som tilbyr en løsning basert på visse blockchain-standarder, kan for eksempel ikke få direkte tilgang til eller jobbe med et annet blockchain-miljø som bruker et annet sett med standarder. Så når du prøver å koble sammen disse forskjellige plattformene, etterlater de sikkerhetshull.

Derfor er dette en av blockchain-ferdighetene som etterspørres.

Dermed må du ha teknisk kunnskap om interoperabilitet. Dette er en av blockchain-ferdighetene som definitivt vil hjelpe deg med å få en solid karriere i denne nisje.

Mer, hold tankene dine på open source-plattformer, da de hovedsakelig bruker vanlige standarder. Annet enn dette må bedrifter redusere ventetidsproblemer, og det vil begynne å drive flere forretninger når de gjør det. Så prøv å gå inn i kjernen av interoperabilitet og få dine blockchain-teknologiske ferdigheter i gang.

 • Forstå desentraliserte og distribuerte ledgers

Som en av blockchain-teknologiferdighetene, er distribuert hovedbokskompetanse et must hvis du er en utvikler. Det er mange blockchain-rammer der ute som gir forskjellige resultater. Å være ekspert på i det minste de populære vil sikkert gi deg en karriere i bedriftene.

Mer enn, mange bedrifter leter allerede etter utviklere som har utvidet kunnskap om hvordan de skal utvikle en distribuert reskontro. I mange tilfeller må du kanskje lage et helt eget blockchain-rammeverk helt alene.

Så begynn å lære mer om kjernen APIer, protokoller, nettverkssystem i systemet. I tillegg kan du lære om hvordan du utvikler smarte kontrakter eller legger til flere funksjoner uten sikkerhetshull.

Når du er blitt ekspert, bør du forvente en god lønn når du jobber i bedrifter.

 • Utvikle tverrfaglige ferdigheter

I dag leter mange av blockchain-selskapene etter en person med tverrfaglige brede ferdigheter. Så hvis du tror bare å ha kunnskap om hvordan du kan utvikle blockchain er alt du trenger, så tenk igjen.

I virkeligheten er det alltid verdsatt at en blockchain-utøver skal ha andre ferdigheter som kritisk tenkning, DevOps, å være smidig, designtenking, selvledelse, tilpasningsevne, analyseferdigheter og mange flere.

Videre vil disse ferdighetene, sammen med blockchain-teknologiferdigheter, hjelpe deg med å utvide ditt synspunkt og se løsningen danne en annen vinkel.

Jeg mener, slik begynner innovasjoner i utgangspunktet. Bare det å ha teknologi eller forretningserfaring er ikke nok lenger. Etterspørselen etter mer enn disse blockchain-ferdighetene øker også. Dermed vil erfaring til slutt til slutt livssyklus for utvikling, design, testing eller distribusjon også komme med fordelene.

Derfor bør du definitivt også jobbe med dine tverrfaglige ferdigheter, sammen med blockchain-ferdigheter.

 • Forstå dypt forskjellige Blockchain-plattformer

Når bedriftene begynner å jobbe med sine blockchain-prosjekter, må de velge den perfekte blockchain-plattformen for løsningen. Det virker kanskje ikke så mye, men det er en stor utfordring for bedriften å gjøre løsningen til en suksess.

I virkeligheten gjør mange forskjellige rammer denne prosessen ganske komplisert. En dyp forståelse av hvordan de forskjellige plattformene som Ethereum, Hyperledger, Corda, Ripple, Quorum, etc. fungerer, kan være et stort pluss poeng for deg.

Dermed kan du velge hvilken plattform som vil være best for bedriftens løsning, og hvordan kan du bruke den plattformen til din fordel.

Du må også identifisere de kritiske forskjellene mellom alle disse plattformene. En annen flott ting ville være å velge plattformene basert på deres typer. Det er klart at en privat plattform i en offentlig orientert løsning ikke ville være det beste valget.

Ettersom de fleste av disse bedriftene ofte går for private eller fødererte, ville det være bedre å ha blockchain-ferdigheter i disse to typene blockchain..

 • Vær dyktig med forretningsprosesser

Hvis du vil jobbe i et bedriftsmiljø, må du lære om deres forskjellige forretningsprosesser. Det er en enorm faktor, da disse ferdighetene vil hjelpe deg med å utvikle eller strategisere hvordan selskapet kan integrere blockchain og dra nytte av det.

Uten riktig kunnskap om forretningsprosesser ville det vanskelig å komme med en forlokkende forretningssak.

Etterspørselen etter blockchain-ferdigheter i denne nisjen er ganske stor, og bedriftene er villige til å betale en heftig lønn for det.

Så det kan være en betydelig mulighet til å skinne. Derfor må du ha en bedre forståelse av innkjøp, logistikk, distribusjon, egen drift osv. I virkeligheten vil disse ferdighetene hjelpe deg med å “snakke samme språk” til forretningsutøvere..

Og så, arbeid på disse, ettersom etterspørselen etter blockchain-ferdigheter sikkert vil gi deg en god jobb.

 • Kunnskap å forenkle

Selv om blockchain blir kvitt kompleksiteten i eldre nettverk, er det fortsatt ganske komplisert i seg selv. Vel, det er definitivt ikke et ERP-system eller erstatningsverktøy, men du kan bruke det til å forenkle virksomhetene dine.

Du må imidlertid vite hvordan du forenkler å bruke denne teknologien. I virkeligheten kan de mange funksjonene lett komplisere løsningen din. Men ifølge en av reglene for konseptbevis er forenkling nøkkelen. I stedet for bare å legge til nye funksjoner i løsningen, bør du velge en forenklet designmetodikk som også kan hjelpe deg med å innovere.

Å ha tidligere erfaring med andre blockchains eller blockchain som tjenesteleverandør kan øke kandidaturet ditt i bedriftsmarkedet.

Mange selskaper tilbyr nå spesielle treningsøkter for å hjelpe deg med å utvikle disse etterspørselen etter blockchain. Så du kan registrere deg i en av disse og berike CV-en.

 • Kunne dissekere Blockchain-arkitekturmønstre

Å dissekere blockchain-arkitekturer før du designer en løsning er en enorm ferdighet til å begynne med. I virkeligheten, uten riktig casestudie, kan du ikke bare lage din helt egen blockchain-løsning.

Videre ønsker bedrifter talenter som ikke bare kan utvikle eller designe løsningen, men som også kan dissekere den underliggende teknologien til enhver form for arkitektur.

Jeg må si, for dette, bør du studere allerede eksisterende blockchain-arkitekturer kraftig. Det er mange open source-teknologier på markedet akkurat nå, og du kan definitivt få kildekoden deres fra GitHub enkelt.

Når du først vet hvordan hvert selskap tilbyr løsningen, kan du også sammenligne den du har designet for å gjøre den mer kostnadseffektiv og effektiv..

I virkeligheten er det ikke mange blockchain-utviklere eller ingeniører som følger med denne ferdigheten. Dermed fortsetter etterspørselen etter blockchain-ferdigheter å øke i markedet.

 • Teknisk kunnskap om Blockchain økosystem og standarder

Det er et must når det gjelder blockchain-ferdigheter. I virkeligheten bør du ha teknisk kunnskap om forskjellige blockchain-økosystemer og standarder. For å forbedre denne ferdigheten kan du delta i mange arbeidsgrupper som fokuserer på konsepter og utvikler standarder.

Du kan inngå samarbeid med blockchain-konsortier og til og med melde deg på akademiske institusjoner som hjelper deg å lære mer om økosystemet grundigere.

Videre er blockchain ikke bare en database, du trenger mye mer dybde når du utvikler ferdighetene dine. For å lykkes, bør du også forstå hvordan blockchain-prinsipper fungerer i forskjellige miljøer, og hvordan du også kan bruke dem i bedriftens miljø..

 • Vet hvordan du kan kommunisere verdi

Dette kan virke som litt fjernet. Men mange selskaper vil ha disse blockchain-ferdighetene når de rekrutterer ansatte. I virkeligheten, hvis du er bedrifter innen blockchain-utvikling, må du vite hvordan du kan kommunisere verdi.

I dette tilfellet refererer kommunikasjonen til ferdighetene i å løse et problem og hjelper kollegene dine å sette pris på det du foreslår. Når du jobber i et samarbeidsmiljø, kan klienter presentere et problem. Derfor bør du ha dyktighet til å tenke ut av boksen og jobbe deg rundt problemet når problemet oppstår.

Hva det gjør er at det gir deg muligheten til å løse problemer innen kort tid.

Imidlertid må jeg legge til at det er et relativt nytt tillegg til foretakenes etterspørsel etter blockchain-ferdighetsliste. Mer så, lukrative jobber som blockchain-utvikler, ingeniør, designer, juridisk konsulentvirksomhet kommer med sin rettferdige andel av ferdigheter, men de mangler alle en dyktighet til å hjelpe kundene til å sette pris på fordelene du foreslår.

Så prøv å utvikle denne ferdigheten også.

 • Solid kunnskap om utviklingsverktøyene

Det er mange utviklingsverktøy på markedet nå bare for blockchain. Når du arbeider i et bedriftsmiljø, må du være en allsidig spiller innen hvilket felt du jobber i. Anta at du er utvikler eller ingeniør. Vel, i så fall vil du absolutt være et aktivt teammedlem mens du jobber med en ny løsning.

I så fall bør du vite hvordan du bruker disse bestemte verktøyene til å lage prosjektet ditt på kort tid og mer effektivt for den saks skyld..

Hvordan utvikler bedrifter sin Blockchain talentbase?

I følge en nylig undersøkelse i 2019, På 1386 deltakere bruker bedrifter forskjellige metoder for å utvikle sitt interne blockchain-team. La oss se hvilke metoder disse bedriftene bruker. Imidlertid må jeg legge til at de reelle tallene kan variere fordi ikke alle deltakerne svarte.

Programmer

Andel bedrifter som bruker denne metoden

Interne kurs

54%

Rekruttering

52%

Online treningsøkter

51%

Eksterne treningsøkter

49%

Oppkjøp

39%

Mentoring

34%

Laboratorium

20%

Annen

3%

Så du ser, bedrifter tilbyr også mange programmer der du enkelt kan utvikle dine blockchain ingeniørferdigheter. Så hvis du har et brukbart talent, kan du perfeksjonere det ved å få jobb i disse virksomhetene som tilbyr disse programmene.

Hva er de populære jobbene akkurat nå på markedet?

Det er noen populære jobber i markedet du kan få med dine blockchain-jobbferdigheter. La oss se hva dette er –

 • Blockchain-utvikler

Blockchain-utvikler ser ut til å være de mest etterspurte jobbene i blockchain-nisje for tiden. Du kan enkelt få en karriere som full stack-utvikler i blockchain. Hvis du har blockchain ingeniørferdigheter som server-side programmering med analytiske aspekter, så kan jobben være din.

For denne karrieren må du imidlertid ha en bedre forståelse av hvordan end-to-end-systemene fungerer. Mer, transaksjonsprosesser, å sette opp noder eller utløse smarte kontrakter vil være ditt jobbansvar.

Videre trenger du også ferdigheter innen JQuery, SQL-servere, AJAX, MVC, .NET, SDL, C ++, C, JavaScript, REST, XCOD, XML, FTP, SOAP og mange flere.

I virkeligheten kan dette være en flott mulighet da du kan jobbe i alle slags bransjer.

 • Blockchain Engineer

Blockchain ingeniørferdigheter er for tiden de nest mest etterspurte blockchain-jobbene. Med dette kan du definitivt sikre deg en god lønn med mye arbeid. Uansett vil jobben din omfatte implementering av blockchain og utvikling av løsninger for bedrifter som bruker blockchain.

Så for det, må du studere blockchain ingeniør ferdigheter selskapet ditt leter etter og utvikle applikasjoner som de vil. Videre må du også jobbe med akseleratorer eller eiendeler og sette opp bedriftsinfrastrukturen basert på distribuerte hovedmodeller.

Mer, ferdigheter i Python, Oracle, Java, Ripple, Ethereum, Hyperledger, etc. vil definitivt hjelpe deg.

 • Blockchain Advisor

Mange bedrifter som beveger seg inn i blockchain-nisjeen, trenger nå eksperter som kan vurdere sine mål og skildre anvendbarhet for blockchains.

Hvis du er ute etter en karriere som blockchain-rådgiver, bør du vite hvordan du kan analysere selskapets profil og komme med perfekte strategier som kan hjelpe dem å vokse. I utgangspunktet må du definere hvordan virksomheten kan bruke blockchain for å tilføre verdi og opprette en business case rundt den.

Mer, gode kommunikasjonsevner eller tverrfaglige brede ferdigheter vil hjelpe deg i denne typen jobber. I tillegg kan grundig kunnskap om hvordan blockchain virkelig fungerer eller hvordan det påvirker forskjellige bransjer hjelpe deg med å skinne i denne jobben.

 • Markedsføringsspesialist

Mange bedrifter som har blockchain-applikasjoner leter nå etter en markedsføringsspesialist for å håndtere sine markedsføringsstrategier. Det kan ikke virke som en stor avtale i begynnelsen. Selv om blockchain er en lukrativ teknologi og selger seg selv, har de fleste forbrukere egentlig ikke peiling på hva som er blockchain.

Ansvaret til markedsføringsspesialister vil omfatte forskning på forbrukere, forskjellige produkter, markedsføre dem effektivt og lære forbrukerne hva blockchain er. Uten riktig eksponering, uansett hvor lukrativ en løsning er, vil den ikke selge.

Og så kan markedsføringsspesialister med en blockchain kunnskapsbase få en god betalende jobb i disse virksomhetene.

 • Prosjektleder

Du vet allerede ved tittelen hva prosjektlederen faktisk kan gjøre i en bedrift. En blockchain-prosjektleder har mye å utføre når det gjelder å administrere en fullsyklus-blockchain-løsning. Viktigst av alt, disse individene fungerer som en kobling mellom en forretningsmann og blockchain-utviklere, og skisserer også den beste strategien med minimale ressurser.

En hackers tankesett vil komme godt med i denne typen jobbroller. Som en blockchain jobbferdighet, bør du spille en sterk lederrolle og være en bro mellom tekniske og forretningsmessige perspektiver.

 • Blockchain Quality Engineer

I utgangspunktet, som blockchain ingeniør ferdigheter, faller kvalitetsteknikk under underkategorien av det. I virkeligheten jobber disse ingeniørene som blockchainingeniør eller supplerer arbeidet til dem. I hvert tilfelle, før et prosjekt lanseres, må det testes grundig.

Og dette hvor blockchain jobbferdigheter spiller inn. Hvis du er ute etter en karriere som kvalitetsingeniør, må du teste ut de forskjellige rammene før du bruker den i organisasjonen. Mer etter at et komplett produkt er utviklet, vil du sørge for at produktet er i samsvar med standardene.

I virkeligheten kan du bruke mange utviklingsverktøy for å teste ut blockchain-rammene. Så kunnskapen om utviklingsverktøy som blockchain-jobbferdigheter vil også hjelpe her.

 • Juridisk konsulent i Blockchain

En annen av blockchain-ferdighetene som er etterspurt, vil gi deg en jobb som juridisk konsulent. I virkeligheten er blockchain på randen av utvikling er ikke perfekt ennå. På grunn av den desentraliserte strukturen står mange selskaper overfor juridiske problemer. Mer, kryptovalutaer fikk en god andel av dårlige resultater.

Dermed finner mange ikke blockchain-løsningen som 100% lovlig. For det meste når det gjelder ICOer. Dermed vil blockchain juridiske konsulent måtte sørge for at løsningene deres ikke direkte kolliderer med eksisterende lover.

For øyeblikket er disse etterspurte blockchain-ferdighetene over taket. Men for å kvalifisere, må du ha en juridisk bakgrunn så vel som en dyp forståelse av selve blockchain-teknologien.

Til slutt

Til slutt bør du vite at en karriere i blockchain er en innbringende til å begynne med. Du får lære av de beste av de beste proffene, og du får jobbe i en helt ny type teknologi. I virkeligheten er lønnen for disse blockchain-jobbferdighetene også hovedattraksjonen.

Mer av dette, mange av jobbene tilbyr til og med $ 140k + som en månedslønn, noe du absolutt bør se etter. Uansett har jeg skissert blockchain-jobbferdighetene du trenger for å sikre karrieren din på denne markedet.

Så du kan følge listen og jobbe med dine blockchain-ferdigheter etterspurt for å følge drømmene dine og få en karriere i livet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map