Blockchain Digital Transformation – PowerPoint-presentasjon

I denne artikkelen vil vi gjennomgå vår visjon og analyse av adopsjon av bedriftsblokkjeder og hvordan vi skal oppnå $ 3 billioner merverdi innen 2030 ved hjelp av vår PowerPoint-presentasjon i blockchain..

101 Blockchains er et blockchain forsknings- og strategisk konsulentselskap. Vi er fokusert på blockchain-teknologiutdanning og å skyve grensene for offentlig oppfatning og forstå blockchain-teknologi.

Verdens handelsorganisasjon ga ut en rapport om blockchain-teknologiens effekt om internasjonal handel. I følge rapporten kan Blockchains økonomiske verdiskaping på global skala nå nesten $ 3 billioner innen 2030.

Denne blockchain-presentasjonen vil gi deg en klar ide om opprinnelsen til Blockchain og hvor vi er på vei. Hvis du liker å lese artikkelen, foreslår vi at du også laster ned blockchain PowerPoint ppt /blockchain pptx og del den med vennene dine. Du kan også bruke dette som en gratis blockchain PowerPoint-mal i andre blockchain-relaterte prosjekter eller blockchain introduksjon presentasjon (i henhold til bruksbetingelsene).

Meld deg på nå: Enterprise Blockchains Fundamentals Course

Vi vil starte med noen grunnleggende lysbilder for blockchain for å sikre at vi alle er på linje med virksomheten blockchain:

Lenker for nedlasting: Blockchain pptx | Blockchain pdf | Blockchain Powerpoint

Lysbilde-2: Offentlig mot privat nettverk

Inntil nå var bransjefokuset først og fremst å bruke offentlige blockchain-nettverk. Takket være bitcoin, første generasjons kryptovaluta som kjøpte ideen om Blockchain til oss. Deretter forbedres den av andre generasjons Ethereum, som introduserte smarte kontrakter og dApps. Senere kom andre offentlige nettverk som EOS, NEO, etc. også til markedet med forbedret implementering og noen ganger forskjellige tilnærminger.

På den andre siden har vi en privat blockchain-struktur. I løpet av de siste årene har hundrevis av bedrifter bygget private nettverk eller tillatte nettverk der hver bruker blir identifisert, verifisert og mottar data i henhold til hans definerte tillatelser. Dette er hvordan bedrifter bruker blockchain-teknologi. En av de ledende rammene som tilbyr tillatt nettverk inkluderer Hyperledger Blockchain. Vi vil snakke om det senere.

Men trenger vi å ta i bruk blockchain-teknologi? La oss utforske det i vår blockchain-teknologipresentasjon.

Les også: Offentlig mot privat Blockchain

Slide-3: Nøkkelfunksjoner i Blockchain

Så, hva gjør blockchain-teknologien så unik? Hvorfor er det så mange bedrifter som for tiden utvikler sine egne blockchain-baserte applikasjoner?

Hvis vi studerer bedriftene og hvordan de bruker blockchain-teknologien, kan vi se følgende blockchain-funksjoner som brukes av dem.

 • Desentralisert og distribuert: En blockchain er en desentralisert, distribuert digital registrering av transaksjoner (Ledger) som er sikret ved hjelp av forskjellige kryptografiske teknikker.
 • Forbedret sikkerhet og uforanderlighet: Hver transaksjon blir først bekreftet før den blir lagt til i Blockchain. Når de er lagt til, kan de ikke endres på noen måte. Det er også enkelt å spore transaksjoner og verifisere dem gjennom en peer-to-peer-konsensusalgoritme.
 • Distribuerte ledgers: Alle medlemmer i nettverket har tilgang til den samme “versjonen av sannheten”, men ingen brukere kan kontrollere den.
 • Konsensusbasert: For å legge til en ny transaksjon, må vi oppnå nettverkskonsensus. Dette skaper et tillitsløst miljø. Uten en effektiv konsensusmekanisme ville vi hatt en langsom og kostbar database.
 • Raskere: Takket være konsensusmekanismen har vi tillit og kan godkjenne transaksjoner mye raskere.

Merk: Hvis du bygger din egen presentasjon av blockchains for bedrifter, anbefaler vi at du inkluderer nøkkelegenskapene til Blockchain, da det kan gi leserne en god grunnleggende forståelse av hva Blockchain har å tilby..

Elsker du det du leser? Hvis ja, del denne beste blockchain-presentasjonen (last ned blockchain pptx) med jevnaldrende!

Slide-4: History of Blockchain Technology

Er Blockchain overhypet? Svaret er ja. Selv om Blockchain kan høres overhyped ut, har Blockchain i virkeligheten forbedret seg mye de siste årene. La oss sjekke historien om blockchain-teknologi.

Du bør også være kjent med Satoshis hvite papir, som ble utgitt for 10 år siden. En annen stor begivenhet er utgivelsen av Ethereum blockchain, som introduserte to viktige konsepter, dvs. smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner (dApps). Imidlertid påvirket ytterligere to store begivenheter virksomheten blockchains verden. De er som følger.

R3: I 2014 ble Blockchain Technology R3 dannet. Forms Consortium er også etablert med over 40 eldre finansielle selskaper for implementering av blockchain-teknologi. R3 blockchain-plattform med navnet Corda har en sterk tilstedeværelse i finanssektoren, noe som signaliserer suksessen til prosjektet.

Hyperledger: I 2015 avduket Linux Foundation et paraply blockchain-prosjekt med åpen kildekode kalt Hyperledger. Under ledelse av Brian Behlendorf blir Hyperledger brukt i nesten alle blockchains-prosjekter.

Disse to hendelsene er store begivenheter som formet det nåværende økosystemet i blockchain. I stedet for å ha ett stort nettverk, har vi mange tilpassede dedikerte nettverk i henhold til hver organisasjons behov.

Vi er ikke sikre på hvordan Blockchain vil prestere i fremtiden, men 2019-2020 er trossig årene til blockchains. Det er her vi vil være vitne til flere og mer dedikerte nettverk som vil betjene spesifikk brukstilfelle. Kort fortalt vil vi se flere eksempler på distribuert hovedboksteknologi (DLT) som brukes i sentraliserte organisasjoner.

Lysbilde-5: Typer av blokkjeder

I utgangspunktet er det tre typer blockchain-nettverk: Offentlig, Privat, Federert

I et offentlig blockchain-nettverk har alle lov til å bli med og delta. Ikke bare det, men alle har også lov til å gå gjennom Ledger og delta i konsensus i nettverket.

I private blokkjeder vil en enkelt organisasjon ha autoritet over nettverket, der de vil diktere hvem som kan bli med og få tilgang til nettverket.

Tenk på det som et sentralisert-desentralisert nettverk.

Men med føderert Blockchain får du et desentralisert privat miljø.

Høres forvirrende ut? Ikke bekymre deg, vi har dekket deg. I føderert Blockchain, i stedet for at en organisasjon vedlikeholder nettverket, ville det være flere organisasjoner som vil ta en beslutningstaking.

Tilstedeværelsen av flere parter i nettverket etablerer den desentraliserte strukturen til den fødererte Blockchain.

Det er også to typer tillatelsesfri Blockchain.

Tillatelsesfri er åpen for alle å bli med, se og utfelle.

På den andre siden trenger ikke tillatt enterprise blockchain nødvendigvis å ha et innfødt token eller aktivum for plattformen sin. De trenger heller ikke gruvearbeidere, og de trenger også tokens. De har tillatelse, noe som betyr at eierne deres kontrollerer det nøye og tilpasser det etter deres behov.

Vil du vite mer om Blockchain Transformation? Meld deg på vårt Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs nå!

Lysbilde-6: Bruk Cases verdi > Implementeringsutfordringer

Det finnes mange forskjellige tilfeller for blockchain-bruk. Imidlertid er det implementeringsutfordringer så vel som for hver brukssak. Blockchains tillit skaper en helt ny verdi ettersom det gjør det mulig for organisasjoner å håndtere forfalskning og korrupsjon på en mye bedre måte. Det forbedrer også forsyningskjeden, automatiserer prosesser og forbedrer datalagring og tilgang.

Ved å bruke blockchain-teknologi kan bankene gjøre brukerne til sentrum for brukeropplevelsen. Akkurat nå er de fleste av de største bankene allerede i ferd med å undersøke og vedta blockchain-teknologi, selv om de ikke er funnet av bitcoin.

Som vi allerede har nevnt, er det blockchain-adopsjonsutfordringer med tanke på at det fortsatt er en ny teknologi. Verdien fortsetter imidlertid å vokse, som vi kan se fra det nåværende blockchain-økosystemet rundt oss. Med tiden vil vi kunne løse flere utfordringer og innlemme blockchain-teknologi bedre.

To viktige bruksområder for blockchain-teknologi inkluderer sporing av produkter og administrering av forsyningskjeder. En vertikal som fordeler enormt inkluderer oljen & Vertikal gass. Shell investerer for tiden i Blockchain ettersom Accenture-rapporter antyder at Blockchain kan spare 5% inntekt bare ved å forbedre nøyaktigheten.

Mesteparten av tiden, når folk tenker på Blockchain, tenker de på bitcoin. Bitcoin er en første generasjons blockchain-kryptokurrency, men Blockchain er mer enn en kryptokurrency.

Lysbilde-7: Ikke-finansielle foretak

Som du kan se, er det 20 ledende bedrifter som implementerer blockchain-teknologi.

 • Bilkjemper som Ford & Toyota implementerer Blockchain i sine smarte mobilitetsløsninger.
 • Butikkgiganter som Walmart og Nestle implementerer Blockchain for å spore matvarer. Walmart bruker IBM Food Trust til daglig bruk; den bruker Blockchain til å spore og administrere alle detaljhandelsvarer.
 • Forsikringsgiganter som Metlife & Prudential eksperimenterer med Blockchain for forsikring med automatiserte forsikringskrav og handelsløsninger
 • Rederier som FedEx & Maersk etablerer plattformer drevet av Blockchain for handel som vil overvåke frakt.
 • Selv Facebook jobber med sitt eget blockchain-team for å undersøke merverdien av blockchain-teknologi.

Men det er bare toppen av isfjellet. La oss se på mer interessante prosjekter, spesielt relatert til fødererte nettverk.

Slide-8: Federated Blockchain Networks

I løpet av de siste tre årene har det blitt gjort store anstrengelser for å etablere fødererte nettverk. Mer enn dusinvis av prosjekter bruker Hyperledger eller R3 Corda, som vi kan se i infografikken! Vi har nå et pålitelig miljø mellom grupper av banker, forsikringsleverandører og forsyningskjeder.

Et federert nettverk er neste trinn i fremdriften innen blockchain-teknologi. Den neste fasen vil være å distribuere en merverdiapplikasjon (er) som vil kjøre på toppen av disse nettverkene.

Et eksempel er B3i, som bruker R3s blockchain-teknologi for å digitalisere all offisiell forsikringsdokumentasjon. Dette vil gjøre det mulig for selskapene å effektivisere tjenestene sine og sikre bedre tilfredshet fra forbrukerne.

Det er også noen store programvareleverandører som allerede tar aktiv del i dette nye økosystemet. La oss utforske dem.

Slide-9: Enterprise Blockchains Ecosystem

Enterprise Blockchains Ecosystem utvikler seg veldig raskt med leverandører som tilbyr Blockchain som en tjeneste. Vi vil også ha forskjellige blockchains-plattformer for bedrifter som Corda, Hyperledger & Ethereum.

Her er en guide til Hyperledger vs Corda r3 vs Ethereum som du kan sjekke ut

Disse leverandørene er for tiden aktive og investerer innsats i teknologiutvikling og salgs- og markedsføringsaspektet. Fra og med 2019-2020 kommer vi til å se flere og flere investeringer fra disse leverandørene.

Oracle kunngjorde nylig at det er mer enn ti prosjekter i produksjon på deres Blockchain som en serviceplattform.

Oracle, som de fleste andre, utviklet sin blockchain-plattform på toppen av Hyperledger-rammeverket. Hyperledger var den første som fokuserte på dedikerte nettverk og dermed hadde de første movers-fordelene.

La oss gå nærmere ned til Hyperledger-økosystemet.

Lenker for nedlasting: Blockchain Architecture ppt | Blockchain pdf | Blockchain Powerpoint

Lysbilde-10: Hyperledger Blockchain økosystem

Hyperledger er kjent for sitt økosystem og er dermed en av de mest populære blockchains for bedrifter. Det brukes aktivt av store forsyningskjeder som Food Trust med Walmart.

Hyperledger samarbeider med alle leverandørene, og som vi kan se resultatene med Oracle, AWS, Microsoft AZURE blockchain, utvikler til og med Samsung sin blockchain-applikasjon ved hjelp av Hyperledger.

I Hyperledgers visjon, ”vil det være en verden med mange kjeder, noen offentlige nettverk som Bitcoin og Ethereum, noen private nettverk, noen tillatt, noen uten. Hvert samfunn kan ha sin egen type nettverk. ”

På samme måte ga Apache-webserveren verktøyet til å bygge sitt eget nettsted i stedet for å få dem til å bruke ett stort nettsted.

 • London Stock Exchange Group: London Stock Exchange Group bruker Fabric for å opprette et finansielt forretningsnettverk. De planlegger å bruke nettverket for å oppnå interoperabilitet med sine eksisterende systemer, og dermed fremme effektiviteten.
 • T-Mobile: T-Mobile opprettet Sawtooth Hyper Directory ved hjelp av Hyperledger Sawtooth for å gi tilgangs- og identitetsadministrasjonsløsninger.

Healthcare er også et av de ledende helsevirksomhetene som har vedtatt Hyperledger. La oss dykke ned i helsevesenet.

Lysbilde-11: Helsevesen

Distribuert Ledger-teknologi kan faktisk redde et liv! Hvordan?

 • Ved å spore forsyningskjedene holdes forfalskninger i sjakk – Med rundt 10 til 30% av legemiddelforfalskning er narkotikaforfalskning et stort problem for hele helseindustrien, da det utgjør 200 milliarder dollar årlig.

  For å stoppe legemiddelforfalskning blir alle legemidler først registrert i Blockchain før de forlater produsentfirmaet. Dette betyr at hvis et legemiddels rekord ikke blir funnet i Blockchain, kan det lett identifiseres som forfalsket.

 • Vi kan få slutt på datasiloer og ved å bruke nettverket av tillit. Vi kan muliggjøre gjennomsikt raskere og på en bedre måte. Kliniske studier produserer tonnevis av data, og Blockchain for Healthcare kan hjelpe dem med å lagre i et distribuert nettverk, noe som gjør dem lett tilgjengelige for alle. Dataene inkluderer statistikk, rapporter, undersøkelser, medisinske bilder, blodprøver, og så videre.
 • Kravprosessen forbedres ved å dele dataene sikkert. Helsefakturering og krav lider av falske aktiviteter. Blockchain kan virkelig transformere kravprosessen ved å tilby et pålitelig nettverk.

Blockchains innvirkning har også blitt sett på offentlige tjenester. La oss utforske dem neste.

Meld deg på nå: Enterprise Blockchains and Supply Chain Management Course

Lysbilde-12: Blockchain for offentlige tjenester

Blockchain for regjeringen tilbyr et lag av det pålitelige nettverket der det vil være papirløs dokumentasjon. Nøkkelen her er papirløs dokumentasjon, ettersom vi alle vet hvordan papirer kan føre til mangel på tillit, da det betyr at data kan manipuleres eller feil kan gå gjennom.

For ikke å nevne, det papirløse systemet kan behandle en stor del data samtidig, for eksempel regningsbetalinger, visumsøknader og mer.

Her er bare en kortliste over land som allerede vedtar Blockchain for å forbedre sine tjenester, øke gjennomsiktigheten og bekjempe korrupsjon.

 • Sveits: Byen Zug opprettet en ny plattform kalt ZugID. Denne applikasjonen lar alle innbyggerne i Zug få tilgang til e-forvaltning på en sikker måte.
 • Brasil: Regjeringen gikk sammen med uPort for ID-er og dokumentasjon.
 • Estland er et utmerket eksempel. De implementerte allerede Blockchain i landregistret i 2014.

Avstemming er også et av de beste eksemplene som viser hvordan regjeringer kan vedta Blockchain.

Tillit er en kjernefunksjon som skyver Blockchain inn i regjeringens prosesser. I hver av myndighetene spiller tillit en viktig rolle. Siden hvert system er komplisert og involverer få interessenter, Distribuerte Ledger & Blockchains ser ut til å være den rette teknologien for å transformere måten vi samhandler og fungerer på.

Lysbilde-13: Sentralisert vs desentralisert internett

La oss nå ta et øyeblikk for å forstå hvorfor Blockchain er en grunnleggende teknologi. Det er pålitelig. Mer, det er en helt ny nettverksstruktur der vi i stedet for å ha en enkelt autorisasjonsenhet, har et nettverk der hver node kan delta i konsensusmetoden. Det betyr også ny dataflyt når hver node er koblet til. For ikke å nevne, det betyr også nye forretningsmodeller.

Blockchain tilbyr mange forretningsmuligheter til dagens selskaper. Uber & Airbnb er en flott forretningsmodell for Web 2.0. Både Airbnb og Uber ble grunnlagt i henholdsvis 2008 og 2009, mens internett først ble offentlig på begynnelsen av 90-tallet. Dette betyr at vi må være tålmodig når det gjelder innovasjon.

La oss se på historikken på nettet dypere.

Her er en guide til sentralisert vs desentralisert internett som du kan sjekke ut.

Slide-14: Web 3.0 blir drevet av Blockchain

La oss ta en titt på historien til nettet. Vi er alle kjent med Web 1.0, der e-post er normen. Men på den tiden klaget vi over hvordan vi ikke kan sende bilder. Imidlertid skaleres den sakte takket være ingeniørene som jobber med å forbedre den.

Teknologisk fremgang stoppet aldri da Web 2.0 snart forvandlet internett rundt oss. Det ga opphav til informasjonssentrisk internett med tjenester som Wikipedia, Youtube og Facebook. Fra nå av kontrollerer disse store selskapene internett og dets brukere.

På samme måte vil Web 3.0 være fremtiden ettersom den kommer til å transformere verden rundt oss fullstendig. Web 3.0 er unikt på grunn av to grunner.

 • Blockchain handler om tillit
 • Blockchain vil gjøre folk verdifulle igjen

Distribuert Ledger vil tjene som nøkkelinfrastrukturlag i et nytt tillitsinternett hvor forskjellige enheter, inkludert smarte biler, kan samhandle med hverandre og oppnå avtale ved bruk av konsensusmetode. Brukers personvern vil også forbedres der brukerne vil føle seg tryggere og tilkoblet samtidig.

Så er Web 3.0 en mulighet? Selvfølgelig er det det, men det er åpenbare utfordringer som det først må overvinnes. La oss se på utfordringene nedenfor.

Lenker for nedlasting: Blockchain-teknologi Powerpoint-presentasjon ppt | Blockchain presentasjon pdf | Blockchain Powerpoint

Lysbilde-15: Topp Blockchain Adoption Utfordringer

Vi kan dele de største utfordringene for implementering av blockchain i to hovedkategorier: Human Factors, Technological Factors.

Vi kan snakke om regelverk, offentlig oppfatning og ferdighetssett, men alt skyldes mangel på kunnskap på slutten av dagen. Og dette er akkurat hva vi gjør på 101 Blockchains, og gir verdifull informasjon til sine lesere.

Menneskelige faktorer:

 • Forskrifter
 • Kriminell forbindelse
 • Offentlig oppfatning
 • Ferdighetssett
 • Teknologisk design

Teknologiske faktorer:

 • Skalerbarhet
 • Opptreden
 • Energiforbruk
 • Personvern
 • Sikkerhet

Lysbilde-16: Blockchain Transformation Playbook

Blockchain-implementering er langt mer komplisert sammenlignet med generell applikasjonsinstallasjon. Dette betyr at du ikke kan be teamet ditt om å installere Blockchain akkurat som du gjør for å installere en webserver. Blockchain gir et robust nettverk der hver prosess kan samhandle med hverandre og opprettholde et høyt nivå av tillit og åpenhet.

Fra vår erfaring vil du se i blockchain transformation playbook, de fem trinnene for å oppnå blockchain excellence i organisasjonen din inkluderer følgende:

 1. Start Small
 2. Bygg en arbeidsgruppe
 3. Tog & Utdanne
 4. Utvikle strategi
 5. Kommunikasjon

Lysbilde-17: Er du en DOER?

101 Blockchains er mer enn bare en forskning & konsulentselskap. Vi tilbyr infografikk, guider og anmeldelser og består av et fellesskap av DOERS. Folk akkurat som meg & du som deler den samme visjonen om viktigheten av blockchain-utdannelse, kan trives på 101 Blockchains.

Så hvordan kan du dra nytte av 101 blokkjeder?

Som enkeltperson kan du utvide din kunnskap, bidra til gjesteposter og til og med bli med på vårt ambassadørprogram.

Som selskap er du velkommen til å bli med i vårt partnerskapsprogram eller jobbe med oss ​​direkte på dine egne prosjekter.

Lysbilde-18: Takk

Takk for at du leste. Vi er på et fascinerende stadium ettersom flere blockchains for bedrifter blir vedtatt i hele bransjen! Du kan også begynne å lære om Blockchain, og det er aldri sent å begynne å lære.

Ikke glem å klikke på lenken til blockchain PowerPoint ppt nedlasting. Blockchain-presentasjonen ppt inneholder gode blockchain-brukstilfeller ppt.

Den kan også lastes ned som en blockchain PowerPoint pdf eller a blockchain PowerPoint-mal for å bygge din egen blockchain ppt. (i henhold til bruksbetingelsene).

Du kan starte med vårt gratis blockchain-kurs for å lære mer om blockchain-teknologi og forstå elementene grundigere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map