Blockchain Digital Transformation – 30+ Blockchain Transformation Eksempler

Blockchain-transformasjon er over oss. Det hele startet med Bitcoin. Den dukket først opp i 2009, og derfra har ikke veksten stoppet i det hele tatt. Vi kan si at vi for øyeblikket befinner oss på et stadium der organisasjoner og bedrifter begynner å adoptere det. Virkningen av den er ubestridelig, og næringene følger trenden.

Blockchain digital transformasjon idé er enkel nok til å fordøye. Det tillater distribuerte noder å koble seg til hverandre uten behov for en sentralisert autoritet. Digital hovedbok er det som gjør det mulig der sikkerhet, uforanderlighet og gjennomsiktighet er de tre beste fordelene.

Imidlertid er det ikke det vi skal diskutere i dag. I dagens artikkel vil vi fokusere sterkt på bransjene som for tiden er transformert fra blockchain.

Med Bitcoin oppsto den første generasjonen av blockchain-teknologi. Det var lovende, men akkurat som enhver første generasjons teknologi, hadde det også problemer knyttet til det.

Akkurat som hvordan internett ble til og hadde problemer med det.

Den første generasjonen av internett var kjedelig og enkel. Det fungerte som det skulle, men du kan bare finne statiske nettsteder der. Vi kan alltid tenke på internett som den første digitale transformasjonen som endret liv. Imidlertid vokste den, og nå har vi det på Web 2.0. Blockchain er en teknologi som kan betegnes som en ny digital transformasjon og som vil forandre våre digitale liv fullstendig. Med blockchain bygger vi Web 3.0, internettets fremtid, og det er blockchain-transformasjonen vi venter på.

Blockchain Transformation

Blockchain er allestedsnærværende og kan brukes til å løse forskjellige problemer. For eksempel er det nyttig i bank siden det gjør betalinger over landegrensene raskere og sikrere. Mens det i finans kan det hjelpe selskaper å ha en sikrere og raskere transaksjon med fullstendig gjennomsiktighet.

Datalager kan også være et godt bruksområde for blockchain, ettersom vi kan distribuere data mellom noder der det ikke trenger å være hos en sentral autoritet. Det er flere eksempler på blockchain-forretningstransformasjoner som vi skal diskutere nedenfor.

Kort sagt, vi er vitne til den nye endringen ettersom den kommer til å transformere kundeopplevelsen.

Mange startups tar allerede utfordringen og utvikler nye løsninger basert på blockchain. Det vil digitalisere økosystemet bedre og sikre at vi har en fungerende infrastruktur i hovedbransjen som er direkte knyttet til hverdagen vår. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan en industri transformeres. Vi vil også legge til noen eksempler sammen med den.

For å oppnå en blockchain-transformasjon må vi motvirke truslene som stopper veksten. Automatisering er nøkkelen til den andre digitale transformasjonen. Ikke bare det, men vi må også løse sikkerhetsspørsmål og sørge for at teknologien vokser uten å bli hindret.

Blockchain vil også transformere internett ved å tilby en svært skalerbar løsning basert på forskjellige blockchain-modeller.


Før vi begynner, la oss prøve å forstå mer om blockchain dens innvirkning på verden rundt oss.

Hvordan vi løste problemer før blockchain?

Blockchain er en relativt ny teknologi. Det er bare ett tiår gammelt, og vi må gå langt før vi kan gjøre noe vesentlig med det. For å virkelig forstå dens evner, trenger vi å vite hvordan vår verden fungerte før blockchain digital transformasjon startet.

Før blockchain ble introdusert, var verden vår effektiv, men utnyttet ikke det desentraliserte nettverket. På den tiden var det nødvendig å ha en sentral myndighet for å kjøre driften jevnt. Uten dem er det ikke mulig.

Automatisering var også begrenset og kunne ikke blomstre, da det alltid var behov for en sentral myndighet for å oppfylle kravene til et nettverk. Før blockchain måtte vi alltid bruke banker til å gjøre transaksjoner eller handle også.

Det økonomiske landskapet ble kontrollert av en sentral myndighet, og det var ingen annen måte å gjøre transaksjoner uten at bankene fikk vite om det.

Hvordan endrer det seg nå?

Den første endringen i blockchain-transformasjonen som du umiddelbart vil se, er fraværet av sentralisert autoritet. Det endrer hvordan vi samhandler med hverandre. Bedrifter og organisasjoner vil også dra nytte av det ved å optimalisere nettverket og automatisere det uten behov for menneskelig forstyrrelse. Nesten alle bransjer kommer til å bli forandret ved hjelp av blockchain inkludert bank.

Blockchain Digital Transformation Infographic

blockchain digital transformasjon

9 vertikaler av Blockchain Transformation

1. Teknologi

Blockchain har fullstendig transformert hvordan teknologien fungerer i forskjellige sektorer. For å forstå det bedre har vi besluttet å underkategorisere dem som nedenfor.

 1. Skylagring
 2. Internett av ting
 3. Strømstyring
 4. Cybersikkerhet

Skylagring

Inntil nå fungerte skylagring i et sentralisert miljø. Det var effektivt, men det er også sårbart for sikkerhetstrusler og hackere. Med blockchain kan forbrukerne stole mer på skylagring da det vil flytte til et desentralisert system der det er mindre sannsynlig å bli utnyttet og vil beskytte dataene fra å gå tapt..

Storj er det viktigste eksemplet når det gjelder desentralisert skylagring. Det endrer fremtiden for skylagring ved å bruke blockchain og gjør det mulig for brukere å ha kontroll over dataene sine. Den er for tiden under utvikling og vil snart bli utgitt i alfafasen. Tanken er å utnytte den utnyttede båndbredden over hele kloden og skape et datasenter der ytelse, pålitelighet og gjennomsiktighet er de viktigste faktorene for vekst.

Blockchain-basert lagring er alltid bedre enn tradisjonell lagring, da den løser mange utfordringer knyttet til tradisjonelt skylagringssystem. Andre prosjekter som er verdt å nevne inkluderer Siacoin, Filecoin, og MaidSafe. Skylagring er et godt eksempel på blockchain-transformasjon.

Internett av ting

Internet of Things (IoT) er en banebrytende teknologi. Med distribuert hovedboksteknologi vil den endres fullstendig ettersom den vil gi mer sikkerhet, gjennomsiktighet og muligheter som aldri er utforsket før. Nøkkelrollen til blockchain her er å sikre at enhetene kommuniserer med hverandre uten problemer. Blockchain vil også kunne lagre mer informasjon om enhetene, hvordan de samhandler og bygger et nettverk av tillit blant enhetene.

Kort sagt, blockchain vil fungere som et grunnlag for interaksjonene og transaksjonene som skjer i nettverket. Smarte kontrakter vil også gjøre det enkelt for ingeniørene å automatisere hele nettverket. De viktigste fordelene ved å bruke blockchain i IoT inkluderer tillitsbygging, implementering av lave kostnader og raskere transaksjoner.

Mange IoT-blockchain-applikasjoner fanget vår oppmerksomhet. Imidlertid er den vi vil diskutere IBM fremhevet blokkeringer som for øyeblikket låser opp hvordan virksomheten kan bruke IoT med bruk av blockchain. Et annet eksempel inkluderer Hyundai Digital Asset Currency (HDAC), et IoT-blockchain-nettverk som for tiden bygger den private IoT-blockchain. Filamentoppstart jobber også hardt for å utvikle IoT-industrien ved å produsere en chip som vil dra nytte av blockchain-teknologien.

Kraft / Energistyring

Energiledelse er nødvendig for en bedre fremtid. Vi lever i en verden der vi trenger kraften til å gjøre nesten alt. Vi mangler også metoder for å oppfylle fremtidens energibehov. Det er her blockchain-transformasjon kommer inn.

Blockchain vil endre hvordan vi lagrer, distribuerer og produserer energi i utgangspunktet. For tiden er det mange mellomprodukter når det gjelder energiforsyning. Disse selskapene tar en stor del av overskuddet for å sikre at de leverer tjenesten. Når de er borte, vil energi bli billigere. For å bringe ideene til liv, jobber mange nyetablerere innen energiledelsessektoren. Oppstart av energi-blockchain hevet nesten $ 324 millioner midler det siste året. Inntil nå er det mer enn 100 energistarter som deltar i blockchain-transformasjonen.

Vårt valg inkluderer Conjoule og Drift. Conjoule bygger et peer-to-peer-nettverk der hver vil være PV-eiere, bedriftskjøpere og offentlig sektor. Drift, derimot, vil utnytte DLT, handel og maskinlæring for å tilby en ny detaljist energileverandør.

Cybersikkerhet

Cybersikkerhet er et kritisk aspekt av dagens teknologi. Bedrifter bruker mye ressurser på å beskytte konfidensielle data. De vil også beskytte infrastrukturen mot å bli utnyttet, inkludert rutere og andre viktige enheter. Ikke bare at annen kritisk infrastruktur som transport, kraftverk osv. Også trenger beskyttelse mot hack

Blockchains vil fullstendig endre hvordan cybersikkerhet implementeres i utgangspunktet. For det første vil det endre hvordan organisasjonen holder data desentralisert. På denne måten kan de nekte hackere ett sted å hacke dem. Det vil også introdusere et peer-to-peer-nettverk som ytterligere forbedrer sikkerheten til nettverket. Datatyveri og svindel vil høre fortiden til, takket være beskyttelsen som blockchain tilbyr. Det vil også forhindre Distribuert Denial of Service (DDoS). Blockchain-transformasjon kan bare hjelpe hvis vi har et sikkert miljø.

Startups eller selskaper som fanget vår oppmerksomhet innen cybersikkerhet inkluderer Civic, Cambridge Blockchain, Gladius, Ledger og mye mer. Vi vil gjerne nevne hva Gladius holder på med. De er oppstarten som for tiden bruker blockchain-teknologi for å bekjempe DDoS-angrep og redusere belastningstider. Dette vil hjelpe virksomheten med å beskytte sine elektroniske tjenester fra å bli hindret.

2. Media

Media er en industri med flere dollar som utvikler seg hvert år. Imidlertid er det for øyeblikket ikke forbruker- eller skapervennlig på grunn av mellomledd som utnytter og tjener massevis av inntekter i prosessen. Med blockchain kan hele landområdet endres og bli mer tilgjengelig for forbrukere så vel som innholdsskapere. Vi tror at det vil påvirke de følgende to store underindustriene.

 1. Reklame
 2. Markedsevaluering
 3. Spill

Reklame

Annonsering er kjernevirksomhetsmodellen for mange store selskaper. For eksempel bruker Google og Facebook modellen for å få inntekter mens de leverer de fleste av tjenestene sine gratis. Internett er et sted der annonsører kan plassere annonsene sine og tjene inntekter i millioner av dollar. Det er ikke alt ettersom mobiløkosystem også letter annonseringen i apper.

Så hvordan kan blockchain-transformasjon endre reklame? Det kan sees fra to perspektiver. Det første perspektivet er hvordan brukerne vil bli påvirket. Med nye nettleserdrevne nettlesere er det nå mulig for forbrukere å slå av reklamen og beskytte deres privatliv samtidig..

Den andre måten å se på det er å fjerne mellommannen. Brave vil også slippe token deres, kjent som Basic Attention Token (BAT), som vil endre hvordan brukere og annonsører kan samhandle direkte med hverandre, fjerne mellommenn som Facebook, Google osv. hjelp av blockchain.

En annen bemerkelsesverdig blockchain-oppstart som vi vil nevne er AdEx. Det er et desentralisert annonsenettverk som viser annonser med bruk av smarte kontrakter og blockchain.

Markedsevaluering / prognoser

Prognoser er fremtiden. Ettersom ting utvikler seg i kompleksitet over tid, er det ikke mulig for mennesker å forstå den underliggende kompleksiteten og ta beslutninger. Med verktøy for prognoser eller markedsevaluering blir det lett for markedsførere og ledere å ta en bedre beslutning.

Blockchain-transformasjon kan øke prognosene til et helt nytt nivå. Den helhetlige tilnærmingen kan også ha innvirkning på analyse, forskning og andre markedssektorer. Ettersom blockchain kan inneholde en enorm mengde data, kan den brukes i forbindelse med maskinlæring eller kunstig intelligens.

Augur, gjør for eksempel nettopp det. De bruker Ethereum blockchain for å drive sin prediksjonsprotokoll som drives og eies av folket i stedet for noen sentralisert organisasjon. Det belønner folk hvis de forutsier det riktig. Akkurat nå er de i beta og går sakte til hovedutgivelsen. Et annet fantastisk eksempel vil være Gnosis. De fordeler fremtiden ved å tilby en prediksjon markedsplattform der ressurser fordeles tilsvarende.

Spill

Du vil bli overrasket over å vite at spill er påvirket av blockchain-transformasjon. Spill til nå styres av selskaper da de slipper spill som koster millioner av dollar å opprette. Også økonomien i spillelementene styres også av spillselskapet. Nå vil alt dette endres takket være desentraliserte spillplattformer. Det vil også hjelpe uavhengige spillutviklere med å frigjøre spillene sine til verden uten å bekymre seg for tillatelser eller gebyrrelaterte problemer. Esports vil også blomstre på grunn av blockchain.

Desentralisert spill har også fått oppmerksomhet fra spillerne og så vel selskaper som er i denne sfæren.

Bountie er en singaporeansk esports som løser eSports-problem ved hjelp av kryptovaluta og blockchain. De forenkler transaksjonsproblemene og gjør den gjennomsiktig og rask. Et annet eksempel ville være Drømme lag som løser interne eSport-problemer ved å løse organisasjons-, betalings- og sponsorproblemer.

3. Lov og kriminalitet

Samfunnet vårt trenger alltid en løsning for forbrytelsene som finner sted. Loven håndhever de strenge retningslinjene og sørger for at kriminaliteten opprettholdes på et lavest mulig nivå. Du vil bli overrasket over å se at loven også påvirkes av blockchain-transformasjon. Vi har bestemt oss for å kategorisere det i følgende.

 1. Politi / lov
 2. Pistolens sikkerhet

Politi / lov

Blockchain opprettholder integriteten til dataene og gir dermed et flott sted å lagre alle bevisene. Den kan også distribueres uten å bekymre deg for temperering og tilfører det nødvendige sikkerhetslaget som gir mening og tillit til rettshåndhevelse.

Vi er fascinert av to startups som løfter tungt i denne sektoren. De er Kronisert og Elliptisk. Chronicled er fokusert på gir en smart forsyningskjedeløsning. Det utvikler også kommunikasjonsbrikker nær felt og manipuleringssikre containere der innhold kan registreres og lagres, noe som er ideelt for politimyndigheter og myndigheter. Elliptic handler derimot om å forhindre kriminalitet i kryptovaluta ved å forstå mønstre i nettverket og endre autoriteter i tilfelle noe mistenkelig kommer opp.

Vi vil også nevne Neutrino. Det tilbyr en lovhåndhevelsesløsning som gir bedre sporings- og analyseringsverktøy på tvers av flere blokkjeder.

Gun Tracking

Ulovlig eierskap og bruk av våpen øker i mange stater over hele verden. Med blockchain kan vi ha et system der hver pistol kan regnskapsføres. Infrastrukturen vil spore hvert våpen som forlater fabrikken og bidra til å stoppe ulovlig våpenbruk og eksport. Informasjonen når den er lagret kan også hentes når det er nødvendig. Dette betyr at hvis en pistol brukes i en forbrytelse, kan den spores tilbake til sin opprinnelige eier, eller dens opprinnelse kan bli kjent umiddelbart.

Blocksafe er en oppstart som faktisk bygger en våpensporingsløsning som vil bringe ansvarlighet i systemet.

4. Transport

Transport er en viktig del av vårt daglige liv. Det er også et viktig aspekt av dagens virksomhet, ettersom de trenger å administrere forsyningskjeden og også sørge for at de gjør det effektivt. Akkurat nå er transportindustrien forandret for øyeblikket av blockchain-transformasjon. Den gjør det ved å senke prosesserings- og administrasjonskostnader, redusere tvister, forbedre total transporthastighet og mye mer! For å få et bedre innblikk, skal vi distribuere det i følgende kategorier.

 1. Forretningstransport
 2. Bilindustri
 3. Offentlig transport

Forretningstransport

Blockchain gjør forretningstransport sikrere, kostnadsbesparende og hjelper logistikkselskaper å være toppen av spillet. Det gjør det ved å tillate enkel datakoordinering ved hjelp av DLT. De kan også bruke smarte kontrakter for å automatisere det meste av transportrørledningen, eller lage en tilpasset løsning som muliggjør transport av skjøre og sensitive produkter enkelt. De nyter også sikkerheten som ektheten som blockchain har å tilby. For ikke å nevne, kan hele nettverket skaleres til å omfatte flere transportbiler, produkter og informasjon.

Et slikt eksempel som vi gjerne vil dele er SkyCell som for tiden bygger en kjølecontainer som er blockchain-drevet og sørger for at temperaturen holder seg stabil under transportprosessen.

BiTA (Blockchain i transportallianse) jobber for å skape en standard for organisasjoner å følge, slik at de kan dra nytte av blockchain og samarbeide med andre organisasjoner på en mye bedre måte.

Bilindustri

Bilindustrien vokser raskt det siste tiåret eller så. Med selvkjørende biler som allerede er ute og sendes, er det nå på høy tid for bilindustrien å bruke blockchain. Revolusjonen har allerede startet da IOTA viste sitt proof-of-concept med Volkswagen og viste hvordan deres IOTA-floke-system kunne fungere for de autonome bilene.

Andre aktører i bilmarkedet, som BMW, bygger også løsningen som vil forbedre den samlede rørledningen. Selv Porsche har sine blockchain-apper.

Offentlig transport

Det siste aspektet ved transport som vi ønsker å diskutere er kollektivtransport. Offentlig transport krevde alltid forbedring av allmennheten, og myndighetene jobber også for å forbedre den over tid. Med blockchain-transformasjon vil ting endre seg drastisk. Maltas transportminister har allerede tatt ting i hånden ved å samarbeide med Omnitude, en oppstart som vil bruke blockchain som mellomvare.

5. Statlige tjenester

Regjeringen liker ikke bitcoin, men de elsker blockchain. Ideen bak bitcoin er å gi hvem som helst muligheten til å gjøre transaksjoner uten innblanding verken fra regjeringen eller bankene selv. Men blockchain er teknologien som har fanget myndighetens oppmerksomhet, da den kan endre hvordan de kan styre. Akkurat nå forbedrer regjeringer forskjellige aspekter av styringen og forbedrer også hvordan de leverer tjenester til gjennomsnittsbefolkningen. De kan ikke bare ignorere blockchain-transformasjon. For å bedre forstå deres innsats, vil vi liste opp deres innvirkning på forskjellige kategorier nedenfor.

 1. styresett
 2. Reiser
 3. Helsevesen
 4. utdanning

styresett

Det viktigste målet for regjeringen er å få deres styring riktig. Det inkluderer å ha et skikkelig gjennomsiktig stemmesystem, gi borgerrett og minimere svindel i systemet. Styring inkluderer også beslutningsprosesser og å sikre at lov og orden opprettholdes for enhver pris. Med blockchain utforsker regjeringer mer automatisering gjennom smarte kontrakter og bringer den sårt tiltrengte endringen i nettverk, prosjekt eller fondsstyring.

IBM har allerede jobbet med en blockchain-transformasjon for regjeringene. Du kan sjekke det her: https://www.ibm.com/blogs/blockchain/category/blockchain-for-government/ De gir en løsning som grenseoverskridende transaksjoner, datadeling og så videre. Et annet eksempel som vi ønsker å dele, er den georgiske regjeringen som samarbeider med BitFury Group for å hjelpe dem med å forbedre sporing og sikkerhet av sine offentlige poster. Les mer i vår forrige artikkel: “Blockchain Government Transformation: Hva det betyr? Og hvordan det vil forbedre livet vårt? “

Reiser

Reisebransjen blomstrer nesten hvert år. For regjeringen betyr det at de trenger å modernisere systemene sine slik at de kan gjøre bedre passasjeridentifikasjon, lagre bedre reiseinformasjon og gjøre passportinformasjonen mer automatisert. Myndighetene bruker allerede sin måte å gjøre reiser mer automatiserte. Identifikasjon vil for eksempel bli automatisert, alt takket være digital identitet opprettet for enkeltpersoner til blockchain. Det vil gjøre det enkelt å tømme toll, gå om bord i en plan og gjøre andre reiseoppgaver.

Passasjerens data kan også lagres i blockchain, noe som gjør dem lettere å spore og administrere.

Helsevesen

For regjeringer er det viktigere å tilby helsevesen som er bærekraftig, skalerbar og sikker. De gjør alt, takket være blockchain-transformasjonen. Sykehus eller fagpersoner kan kommunisere bedre med hverandre og også gi effektiv behandling. Regjeringen kan også føre oversikt over pasientene og bringe helsetjenester til trengende. Også alle dataene forblir sikre.

Få bemerkelsesverdige blockchain-spillere inkluderer Perle, Dok.AI, og Nebula Genomics. Gem tilbyr sitt eget Gem Health Network som vil gjøre det enkelt for helsepersonell å lagre, sikre og dele helserelaterte data. Les mer i vår forrige artikkel “5 Use cases of Blockchain Technology in Healthcare industry“.

utdanning

Utdanning er også transformert av blockchain. Ikke bare myndighetsorganisasjoner, men private organisasjoner søker også blockchain-utdanningsapper. Det første trinnet er å gjøre akademisk legitimasjon verifiserbar gjennom blockchain. Dette vil gi sikkerhet, gjennomsiktighet og frihet til å kontrollere og hente legitimasjon slik de vil. Det vil også fjerne dokumentasjonen.

Mange oppstart jobber for tiden mot blockchain digital transformasjon i utdanningssektoren. For eksempel skaper Odem en On-Demand Education Marketplace som muliggjør direkte interaksjon mellom studenter og fagpersoner og fjerner mellommenn helt fra systemet.

Regjeringen kan bruke den samme applikasjonen og utdanne trengende på fjerne steder når det er nødvendig. Et annet eksempel er Edgecoin som bygger det første e-læringstokenet ved hjelp av Ethereum blockchain. Det vil gi blockchain som en tjeneste for utdanningssektoren.

6. Menneskerettigheter og bidrag

Selv om vi beveger oss i et fantastisk tempo, trenger vi fortsatt grunnleggende menneskerettigheter. Vi som mennesker trenger også å bidra til samfunnet vårt på en eller annen måte. I begge tilfeller trenger vi blockchain for å forbedre hele landskapet. Blockchain digital transformasjon tar for tiden også over den. For å forstå det riktig, har vi underkategorisert det i følgende:

 • Bidragene
 • Frivillig organisasjon
 • Rett til informasjon

Bidragene

Det er en blockchain-transformasjon i bidragssektoren. Det gjør at donasjoner kan være gjennomsiktige og oppmuntre flere til å donere. Donasjoner kan også spores helt til slutt, noe som gjør det enkelt for donasjoner å vite hvor pengene deres gikk. Alice er en av de andre blockchain-plattformene som gir gjennomsiktighet i den sosiale finansieringen. Det bygger tillit og sørger også for at ingen penger blir kastet bort. Giventh, en annen dApp bygget på Ethereum er en åpen kildekodeplattform som driver veldedighet.

Frivillig organisasjon

Den frivillige organisasjonen er veldig lik bidrag som kan brukes til å spore alle donasjonene for å sikre at det er tillit til systemet. Integritet opprettholdes også for å sikre at ingen data endres etter donasjonen. Den frivillige organisasjonen vil også redusere kompleksiteten i hele donasjonsprosessen.

Rett til informasjon

Rett til informasjon er den grunnleggende menneskerettigheten. Akkurat nå vil alle vite noe, må gjennom en kompleks prosess for å fylle ut skjemaer og deretter vente i flere dager på å få svar. Ulike land fungerer forskjellig, noe som gjør det enda vanskeligere å utøve din rett til informasjon. Informasjon som ansattes historie, identitetsverifisering, betalingsprosess og annet faller under underkategorien. Blockchain-transformasjon kan legge til rette for en riktig prosess ved å gi riktig datahåndtering og tilgang til informasjon.

7. Fintech

Fintech er stedet der nye ideer avler. Med blockchain vil Fintech også endre seg og se et paradigmeskifte. Akkurat nå jobber tonnevis av Fintech-oppstart med blockchain og sikter mot å gi en bedre løsning. Engasjementet av blockchain i Fintech kan forstås av det faktum at 11 av Forbes topp 50 Fintech 2018 jobber 11 i blockchain-rom.

For bedre å forstå har vi underkategorisert det nedenfor.

 1. Finansiere
 2. Økonomisk beskyttelse
 3. Bankgrensesnitt

Vi vil ikke diskutere hver underkategori hver for seg, da de er nært beslektede. Imidlertid skal vi liste opp noen av de fantastiske oppstartene som jobber i blockchain Fintech-sektoren.

Ubiquicoin økosystem er vårt første valg. Det er et unikt system som gir spådommer for investorene i det ustabile blockchain-miljøet. Den bruker et to-mynt-system som sikrer at risikoen kan elimineres så mye som mulig. Den bruker også en ny konsensusmekanisme kjent som Proof of Majority.

Lendoit er en utlånsplattform som tilbyr en desentralisert peer-to-peer utlånsplattform. Og til slutt, Kyber Network som gir en pålitelig, desentralisert plattform for avvikling av krypto-eiendeler.

8. Kontrakter

Det er behov for kontrakter for å stille krav til å ta ut en jobb, for betaling og andre oppgaver som krever to parter. Det kan være musikk, lovlig eller til og med land eller eiendom. For å forenkle det har vi delt det inn i følgende underkategorier. Les mer om smarte kontrakter.

 1. Arv
 2. Juridiske kontrakter
 3. Eiendom og jord

Arv

Smarte kontakter kan også styrke arv og hjelpe blockchain-transformasjon. Det er best kjent som den digitale arven som betyr å overføre dine digitale eiendeler til noen andre når du dør. Og du vil bli overrasket over å finne ut at det allerede er krypto-arvstjenester der ute. Digipulse en lettisk oppstart gjør nettopp det ved å gi eieren til å sette opp arv i situasjoner der hans digitale eiendeler vil bli overført til noen andre.

Juridiske kontrakter

Juridisk industri vil bli endret ved hjelp av blockchain og smarte kontrakter. Det vil gi opphav til juridiske kontrakter som utnytter smarte kontrakter og lever på blockchain. På denne måten kan intellektuell eiendom opprettholdes av eieren uten å bekymre seg for at den blir stjålet. De juridiske avtalene må overholde blockchain-loven og kan derfor ikke kodes utenfor loven.

Eiendom og jord

De juridiske avtalene kan også påvirke eiendom og land. Akkurat nå handler det om å ha riktig papirverk. Før eller senere vil alt bli digitalisert, og blockchain vil gi et passende middel til å registrere gjerninger, eiendomsbesittelse og så videre. Dette vil fjerne enhver svindel eller endring av gjerning uten varsel fra eieren selv. Informasjonen kan også spores tilbake med full gjennomsiktighet og sikkerhet.

Mange nyetablerere jobber mot ideen om å digitalisere hele eiendomshorisonten. Vi likte Havn, ShelterZoom, og Ubitquity ettersom de alle gir en unik måte å løse problemet på.

9. Underholdning

Vår siste kategori for blockchain-digital transformasjon er underholdning. Blockchain-transformasjon endrer også underholdning. For å gjøre det mer klart, bestemte vi oss for å dele det inn i to underkategorier:

 1. Underholdningsindustri
 2. Musikk industri

Underholdningsindustri

Fremtiden for underholdning vil være i hendene på blockchain. Blockchain vil endre måten innhold blir opprettet eller konsumert på. Akkurat nå kontrolleres underholdningsindustrien for tiden av sentraliserte enheter, inkludert Twitch og Spotify eller til og med Apple Music.

Twitch, for eksempel, er partisk mot populære streamere, og det er vanskelig for nye streamere å komme i gang på plattformen. Apple Music og Spotify ser også ut til å kutte heftige avgifter og bare gi marginale fordeler til innholdsskaperne.

Aventus er et av de åpne kildekodeprosjektene som tar sikte på å løse billettproblemer. Det vil løse problemene med dyre billetter og også eliminere falske billetter fra ligningen. Andre nøkkelaktører som kan forandre underholdningens fremtid inkluderer MovieCoin, FlimChain Big Couch, StreamSpace, og andre.

Musikk industri

Musikkindustrien er en av de mest betydningsfulle bransjene i verden. Blockchain kan endre underholdning. Det vil gjøre deling av innhold mer tilgjengelig og også bruke smarte kontrakter. De smarte kontraktene vil sikre at inntektene fordeles på partene i henhold til avtalen. Denne enkle sentrale endringen vil gjøre det enkelt for innholdsskapere å få mest mulig ut av arbeidet sitt. Det vil også fjerne mellomledd.

Få bemerkelsesverdige spillere inkluderer Opus. Det er et åpen kildekodeprosjekt som bruker peer-to-peer IPFS-teknologi på toppen av Ethereum-nettverket. Det vil i utgangspunktet gi inntektene direkte til innholdsskapere og artister ved å fjerne mellomleddene. Voise er også en desentralisert musikkplattform som utnytter Ethereum-nettverket. En annen bemerkelsesverdig oppstart er UjoMusic, som vil gjøre det enkelt for skaperne å ha riktig rett til arbeidet sitt, og automatisere royalty ved hjelp av smarte kontrakter.

Konklusjon

Blockchain digital transformasjon har bare startet. Vi er vitne til endringer i nesten alle sektorer som vi kan tenke oss – det kan være utdanning, helse, eiendom, og mye mer! Til nå har vi dekket totalt ni kategorier. Vi delte dem også inn for å gi et bedre innblikk i blockchain-transformasjonen.

Så, hva har fremtiden? Det er sikkert klart. Med bedrifter og nystartede selskaper som jobber parallelt med å introdusere ny løsning og forbedrede allerede eksisterende løsninger, er det nå den beste tiden å følge hele revolusjonen foran øynene dine. Vi tror at det vil ta tid mellom 5-8 år for blockchain å bli mer allestedsnærværende. Så hva tror du? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map