Blockchain Developer lønn er på vei opp!

Når populariteten til blockchain-teknologien øker, øker også etterspørselen etter blockchain-utviklere. Denne artikkelen gir en klar ide om blockchain-utviklerlønnen og hvordan den øker med tiden.

Blockchain-utviklerlønn stiger gradvis og blir en av de best betalte lønningene gjennom tidene! Vanligvis, med fremveksten av blockchain-teknologi, tar mange jobbmuligheter snart markedet. Nå er hele bedriftens selskap som leter etter dyktige fagpersoner der ute villig til å betale en heftig mengde lønn også.

Dermed kommer blockchain-utvikler som en av de mest ønskede stillingene, også med en utmerket blockchain-utviklerlønn.

Imidlertid er det noen spesifikke faktorer som styrer mengden av blockchain-utviklerlønn fra selskap til selskap. Hvis du vil vite om fordelene med å gå for dette yrket, har du flaks. I dag vil du forstå faktorene og scenariene som bestemmer mengden av blockchain-utviklerlønn.

Du får også noen tips om hvordan du også kan gå for høyt betalte utviklerjobber.

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Hva er lønnsområdet til en Blockchain-utvikler?

Før vi går videre til hvordan du kan utvikle CVen din for høyt betalende blockchain-utviklerlønn, la oss snakke om hva området er typisk.

I virkeligheten fortsetter etterspørselen etter blockchain-basert talent å øke. Mer, det bidrar også direkte til det høye lønnsområdet. Vanligvis ligger den gjennomsnittlige blockchain-leveransen mellom $ 150K til $ 175k hvert år!

På den annen side ser det ut til at den typiske programvareingeniøren får $ 137 000 hvert år. Så du ser hvordan Blockchain-utviklerlønnen er mye høyere enn den gjennomsnittlige programvareingeniøren eller utvikleren.

Hvis du er erfaren og har en større etterspørsel i markedet, kan du tjene opp til $ 200 000 hvert år!

Du kan sjekke ut hvordan blockchain-utviklerlønnen endres basert på området fra tabellen nedenfor.

AreaBlockchain Developer lønn
SF Bay Area $ 168 248
New York $ 161.862
San Diego $ 158,333
Seattle $ 154 241
Boston $ 153 933
Los Angeles $ 152.045
Philadelphia $ 150.000
Washington DC. $ 149.956
Austin $ 147,421
Dallas / Ft Worth $ 142 800
Atlanta $ 141.666
Denver $ 132.500
Chicago $ 127,769
London $ 113,368 (£ 81,414)
Toronto $ 96540 ($ 122964)
Frankrike $ 72,281 (€ 59,875)

Kilde: Ansatt

Som du kan se, ser det ut til at den gjennomsnittlige maksimale blockchain-utviklerlønnen er i San Francisco. Imidlertid kan mange selskaper til og med betale høyere enn dette, da det bare er gjennomsnittlig antall.

Spesialiseringer: Spesifikk Blockchain Platform Specialist

På den annen side kan en spesifikk blockchain-plattformspesialist til og med få mer lønn. For eksempel kan Ethereum eller Hyperledger blockchain-utviklere få høyere blockchain-utviklerlønn enn noen andre plattformeksperter.

Ta en titt nedenfor –

Beliggenhet Lav slutt Høy slutt Gjennomsnittlig lønn
OSS. $ 80 000 $ 180 000 $ 127,500
Asia $ 100.000 $ 150.000 $ 125.000
Fjernkontroll $ 100.000 200 000 dollar 145 000 dollar

Kilde: cryptocurrencyjobs.co

Så du kan se at basert på lokasjonen og også spesialiseringen, vil utviklerens lønnsområde endres. Her refererer blockchain eksterne jobber til outsourcing eller selskaper som tilbyr arbeid fra hjemmefunksjonen.

Les mer:Hvordan lande en Blockchain-utviklerjobb?

Hvilke faktorer påvirker Blockchain Developer lønn?

Det er visse faktorer som lett kan påvirke lønnen din for blockchain-utviklere. Mer, disse faktorene er ekstremt viktige, for hvis du vet om dem, kan du enkelt strategisere for din fremtidige karrierevei også. Disse er –

Jobbplassering

Jobbplassering er en av de viktigste faktorene for høy blockchain-utviklerlønn. I virkeligheten, hvis stedet ikke er teknologivennlig eller avansert, er lønningene for blockchain-utviklere på den lave siden.

Dermed bør det være din første samtale å flytte til et sted der kvalifikasjonene dine vil få mer eksponering.

I Europa er behovet for blockchain vanligvis ikke fremtredende mange steder. Som et resultat er blockchain-utviklerlønnene ikke så høye i forhold til Asia eller USA.

Forhåpentligvis, i nær fremtid, når hvert sted vil sette pris på blockchain, vil lønnsbeløpet også øke.

Beliggenhet Lav slutt Høy slutt Gjennomsnittlig lønn
OSS. $ 70.000 200 000 dollar $ 136.000
Asia $ 60.000 $ 120 000 $ 87 500
Europa $ 55.000 $ 91.000 $ 73,300
Fjernkontroll $ 70.000 200 000 dollar $ 123,750

Kilde: cryptocurrencyjobs.co

Som du kan se, kan det generelle lønnsområdet for en blockchain-utvikler variere betydelig basert på plasseringen.

Opplev saker

Det er ikke noe sjokkerende. I virkeligheten har erfaring åpenbart betydning og betyr mye. Mer, hvis du allerede har jobbet med flere blockchain-prosjekter, kan du forvente å få en kjekk blockchain-utviklerlønn.

På den annen side vil nybegynnere som bare lærte å utvikle blockchain nylig, få lavt betalte lønn helt fra starten. Når du begynner å jobbe med visse blockchain-prosjekter eller i selskaper med høy verdi, vil etterspørselen din øke.

Ansiennitet

I mange tilfeller vil ansiennitet påvirke hvor mye du får betalt. I virkeligheten, jo mer du får erfaring, jo flere seniorstillinger kan du gå til. Her er ansiennitet ikke basert på alder, men heller på rangeringen i bedriften din.

Mer, jo høyere rang, jo mer erfaren og kunnskapsrik er utvikleren. Dermed er det ganske normalt at de får betalt mer enn hans / hennes underlinger. Så du kan sikkert forvente mer betaling når du er forfremmet til en stilling.

firma profil

En annen stor faktor som påvirker blockchain-utviklerlønn er selskapsprofilen. Hvis du bare skal starte opp, kan de ikke tilby deg så mye betaling i starten av virksomheten. Men hvis målet ditt er høyprofilerte virksomheter, kan du forvente å få et pent beløp.

I virkeligheten er høyprofilerte selskaper alltid villige til å investere penger i blockchain-teknologi. Dermed er de også villige til å ansette fagpersoner og betale en god lønn i retur.

Ansattes knapphet

Dessuten kan knapphet på ansatte påvirke måten selskaper tildeler lønninger for blockchain-utviklere. Siden blockchain er en ny teknologi, er det ikke mange fagpersoner som fullt ut forstår konseptene. Som et resultat er det alltid et vedvarende behov for ansatte.

Dermed fortsetter lønnsområdet å stige basert på det. Mer, hvis det ikke er mangel på ansatt på noe sted, kan også lønnen komme ned. Så selv om du nettopp har lært å utvikle blockchain, kan du fremdeles få en god lønn.

Les mer:Hvordan bli Blockchain-utvikler?

Blockchain-sertifiseringer sørger for høyere lønnsutviklerlønn

En sertifisert blockchain-utvikler vil alltid få mer lønn sammenlignet med en som ikke fullførte blockchain-utviklerkurs. Hvorfor? Vel, når du bare er nybegynner innen dette feltet, kan en sertifisering virkelig vise frem din sanne ekspertise.

Dermed vil du få flere tilbud og få flere lukrative stillinger i bedrifter. Dermed bør du vurdere å bli en sertifisert blockchain-utvikler helt i starten av din karrierevei. Omfanget av å ha en flott karriere innen blockchain øker bare med tiden.

Alle seniorutviklere bør også få sertifiseringer.

Hvordan kan du øke lønnen din??

Å øke din blockchain-utviklerlønn kan virke som en vanskelig oppgave helt i begynnelsen. Men når du begynner å jobbe med topp blockchain-ferdigheter, vil du få tilbud om høye blockchain-utviklerlønn. Dermed har jeg satt sammen en liste med tips som vil hjelpe deg med å få drømmejobben din enkelt.

Blockchain Developer lønn

Har kaliber på forretningsvirksomhet og teknologi

Du vet, hvis du vil få en høy blockchain utviklerlønn, bør du definitivt jobbe med bedriftens forretningsferdigheter. I virkeligheten er det bare en håndfull fagfolk som vet hvordan de skal kombinere både bedriftsvirksomheten og blockchain for bedriftsteknologi sammen.

Hvis du kan vise at du er en ekspert på å gjøre det, vil du sikkert øke sjansene dine for å få en høy blockchain utviklerlønn.

Få en grad

Å få en grad er sannsynligvis en fin måte å berike ditt CV på. Du bør prøve å fullføre en bachelorgrad i datateknikk eller i det minste få et diplom. I virkeligheten, uansett hvor stor ekspert du måtte være, vil store selskaper ansette noen med gyldig bakgrunn.

Få en enorm opplevelse

Opplev, opplev og opplev! Det er ikke noe mer attraktivt i CVen din enn det du har en solid bakgrunn i å jobbe med blockchain-teknologi.

Så det første du bør gjøre er å sakte bygge opp nettverket ditt og jobbe med høyt rangerte blockchain-prosjekter for å få en god blockchain-utviklerlønn..

Vær spesialist på forskjellige programmeringsspråk

Programmeringsspråk er viktig for å utvikle blockchain. Dermed, jo mer programmeringsspråk du har forståelse for, jo mer vil lønnen din for blockchain-utviklere være.

Bruk fritiden din til å lære et nytt programmeringsspråk som DAML, C ++, Solidity, Java, Python, og så videre.

Kunnskap om å kommunisere verdi

Ok, så du vet hvordan du utvikler blockchain, men kan du virkelig dine ideer riktig til dine interessenter? Hvis du ikke er så vokal, så begynn å jobbe med det. Sørg for at du vet hvordan du skal tegne verdi for jevnaldrende og kunder.

I virkeligheten vil dette fokusere rampelyset på deg, og du vil snart få høye lønnstilbud for blockchain.

Fullfør Blockchain-kurs

Blockchain-utviklerlønn kan også avhenge av om du har fullført noen blockchain-kurs eller ikke. Det er en fin måte å berike CVen din og glede intervjuerne dine.

Dissekere forskjellige Blockchain-plattformer

Hvis du fortsatt ikke forstår hvordan forskjellige blockchain-plattformer fungerer, kan det være årsaken til din lave blockchain-lønn. I virkeligheten er det ikke nok å vite om bare en av to lenger. Så sørg for å fokusere på alle de nåværende populære i markedet.

Vær dyktig med forretningsprosesser

Vet du ikke hvordan bedrifter jobber eller driver inntekter? Så begynn å lære om dem akkurat nå! Uten denne kunnskapen kan du ikke øke verdien.

Lær deg å lage Blockchain Roadmaps Strategically

Jo raskere og mer strategisk du kan løse et problem, jo ​​bedre for din bedrift og din posisjon. Du bør også lære å lage blockchain-veikart basert på firmaet ditt og gjøre det unikt.

Det er faktisk en fin måte å skille seg ut fra mengden.

Uansett, la oss sjekke ut neste ferdighet i dette hvordan du blir en blockchain utviklerveiledning.

Bli ekspert på Blockchain økosystemer og standarder

Vel, som du kan se, er det ingen andre alternativer enn å bli ekspert på standarder og økosystemer. I virkeligheten har blockchain mange forskjellige økosystemer. Mer, å vite hvordan du gjenskaper dem vil bare berike ditt CV.

Lær å bruke handlingsmaler eller verktøy

Handlingsfrie maler eller verktøy hjelper deg med å fullføre et prosjekt ganske raskere enn vanlig. Som et resultat kan du ta på deg flere prosjekter og implementere blockchain innen kort tid. Så endringstiden din vil endres, og du vil få en høy blockchain utviklerlønn.

Få en Enterprise Blockchain-sertifisering

Du vet at å bli en sertifisert blockchain-utvikler kan virkelig øke lønnsforventningene dine. I virkeligheten ser bedrifter ofte etter riktig sertifisering for å ansette i stillingen.

Sørg for å få en sertifisering på blockchain. Sjekk ut våre kurs og sertifiseringer på 101 Blockchains Academy akkurat nå!

Blockchain-kurs for din karrierevei for utviklere

Ved å bruke våre premium blockchain utviklerkurs, kan du snart bygge opp ferdighetene dine. Som et resultat vil du få et høyt lønnstilbud for blockchain-utviklere. Bare vær sikker på å følge instruksjonene våre og bruk kunnskapsbasen din til å lage innovative prosjekter.

Uansett har vi for tiden fire forskjellige kurs for deg. Disse er –

Sertifisert Enterprise Blockchain Professional

Oversikt

Dette er et av våre blockchain-utviklerkurs som vil hjelpe deg med å bli en sertifisert blockchain-utvikler. Mer når du er ferdig med enterprise blockchain-kurset, vil du vite hvordan du blir en blockchain-utvikler.

Uansett begynner kurset vårt med det grunnleggende. Så du vet alt om selve teknologien. Senere vil vi gå videre til spesifikke plattformer som mange selskaper for tiden bruker i sine virksomheter.

Dette kurset vil sikkert hjelpe deg med å trene til å bli perfeksjonist, og du kan deretter gå til en høy blockchain utviklerlønn.

Hva vil kurset dekke?

Introduksjon til Blockchain Technology

 • Grunnleggende elementer i blockchain
 • Hvordan blockchain skaper blokker
 • Ulike typer blockchain – private og offentlige
 • Essensielle smarte kontrakter
 • Bevis på arbeid

Dissekerer for tiden populære Enterprise Blockchain-plattformer

 • Hyperledger stoff
 • Ethereum
 • Corda

Hvordan Blockchain påvirker handelsfinansiering

 • Nåværende blockchain-prosjekter i handelsfinansieringsindustrien
 • Enterprise-plattformen Ripples grunnleggende
 • Hva er kryptovalutaer og kryptoaktiva?

Blockchain-applikasjoner som bedriftsindustrien bruker

 • Blockchain i supply chain management
 • Forsyningskjede ved bruk av blockchain innen ulike felt
 • Blockchain digital transformasjon i leverandørkjedeindustrien

Blockchain brukstilfeller

 • Liste over blockchain bruker saker for hver enkelt bransje

Dette kurset inkluderer også annet eksklusivt bonusmateriell for deg!

Meld deg på nå:Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Enterprise Blockchains og Supply Chain Management

Oversikt

Hvis du ønsker å få en jobb med høy blockchain utviklerlønn i blockchain for supply chain næringer, er dette kurset perfekt egnet for det. Når du er ferdig med kurset, vet du faktisk hvordan forretningsprosessene fungerer i denne bransjen.

Mer, du vil vite hvordan du kan bruke kunnskapsbasen din til å bygge deg en ny innovativ løsning.

I virkeligheten kan vi forsikre deg om at kurset vårt er mer enn i stand til å hjelpe deg med å få den høye blockchain utviklerlønnsposisjonen i ethvert selskap.

Alt du trenger å gjøre er å følge kurset til poenget. I dette kurset vil vi fokusere på hvordan supply chain management fungerer, problemstillinger, hvordan du kan skape verdier, og hvordan bruk av blockchain vil hjelpe.

Mer, vi vil til og med dekke hvordan du også kan bli en blockchain-utvikler i denne bransjen.

Hva vil kurset dekke?

Supply Chain Management Process

 • Forsyningskjede riktig definisjon
 • Ansvar for en leverandørkjedeansvarlig

Hvordan verdiskaping fungerer i supply chain management

 • Kartlegge arbeidskapitalen din mot bedriftsverdien
 • Bruk av EVA-modellen (Economic Value Added) for å evaluere modellene for styring av forsyningskjeden
 • Hvordan arbeidskapital og supply chain management fungerer sammen

Virkelige fordeler ved å bruke Blockchain i forsyningskjeden

 • Hvordan blockchain påvirker denne sektoren
 • Hvordan supply chain-plattformer bruker blockchain på en jevnlig basis

Implementering av Blockchain-løsningene i leverandørkjedebransjen

 • Hjelper deg med å lære hvordan du kan utvikle blockchain for leverandørkjedeindustrien

Dette kurset inkluderer også annet eksklusivt bonusmateriell for deg!

Meld deg på nå:Enterprise Blockchains and Supply Chain Management Course

Enterprise Blockchains og Trade Finance

Oversikt

Dette kurset vil dekke alle de viktigste leksjonene knyttet til blockchain innen handelsfinansiering. Først og fremst vil det starte med å dekke ulike elementer i handelsfinansiering. Senere vil den gå videre til problemene som handelsfinansieringsindustrien står overfor hver eneste dag.

Senere vil vi fokusere på hvordan du kan bruke blockchain til å virkelig fokusere på disse problemene og løse dem deretter.

For å hjelpe deg med å lære hvordan selskapene bruker teknologien, vil vi uansett også dekke populære tiltak. I realiteten passer disse leksjonene perfekt til ferdighetene du oppdager. Så du kan forvente en god mengde blockchain-utviklerlønn i handelsfinansiering blockchain-industrien.

Hva vil kurset dekke?

Det grunnleggende i Trade Finance Industries

 • Grunnleggende elementer i handelsfinansiering
 • Store problemer handelsfinansierende næringer møter regelmessig

Hvordan Blockchain påvirker handelsfinansieringsprosessen

 • Blockchains fordeler i handelsfinansieringsprosessen
 • Innsikt i blockchain handelsfinansieringsinitiativer
 • Disseksjon av blockchain-plattformer i handel

Virkelige eksempler på Blockchain For Trade Finance

 • Fraktlading (BoL)
 • Grenseoverskridende betalinger
 • Letter-of-Credit (LC)

Ulike handelsfinansieringsplattformer som bruker Blockchain

 • Marco Polo
 • Handel
 • Kontur
 • TradeLens

Høyprofil Blockchain-utvikling i handelsfinansiering

 • TradeTrust
 • Digital-standarder-initiativ

Meld deg på nå:Enterprise Blockchains og Trade Finance Course

Enterprise Blockchains-maler

I utviklingsopplevelsen din har du kanskje brukt verktøy for å gjøre prosessen enda raskere enn vanlig. Dermed, for å hjelpe deg med å utvikle blockchain raskere, er vi her med vårt sett med handlingsmaler. Disse malene hjelper deg med å få ting gjort raskere.

Og hvis du nettopp har lært å utvikle blockchain, så bruk malene våre til å utøve dine strategiske ferdigheter også.

Maleliste

 • Trenger du en blockchain? – Denne malen er her for å hjelpe deg med å finne ut om bedriften din trenger blockchain eller ikke. Bare fordi andre selskaper implementerer det, betyr det ikke at bedriften din også skal gjøre det. Derfor bruker du denne malen for å lære om den.
 • Blockchain-prosjektberedskap – Denne malen er her for å hjelpe deg med å bestemme når prosjektet ditt vil være klart. I tillegg kan du bruke dette verktøyet til å låse opp blockchain-strategier og hjelpe deg med å bestemme når du skal markedsføre løsningen.
 • Presentere en Enterprise Blockchain-løsning – Du kan bruke denne malen til å presentere blockchain-innovative ideer til potensielle kunder eller interessenter. I virkeligheten kan det hende at mange utviklere må styre prosjekter, og dette krever en skikkelig presentasjon.
 • Mapping Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain – Denne vil fortelle deg hvilken del av forsyningskjedemodellen din som trenger blockchain. SO, du kan bare endre eller integrere blockchain i disse delene.

Dette kurset inkluderer også annet eksklusivt bonusmateriell for deg!

Meld deg på nå:Enterprise Blockchains-maler

Øk lønnen din med våre Blockchain-utviklerkurs

I virkeligheten tilbyr vi en rekke blockchain-kurs som kan hjelpe deg i utviklerens karrierevei. Vi vet hvor viktig blockchain-utviklerkurs virkelig kan være. Derfor tilbyr vi kurs av høyeste kvalitet bare for å hjelpe deg med å få en godt betalte jobb.

I virkeligheten vil disse kursene sikkert fortelle deg hvordan du utvikler blockchain-løsninger for blockchain-miljøer. I utgangspunktet vil bare å vite om å utvikle en blockchain-løsning ikke kutte den.

Du trenger enorm kunnskap om hvordan hver bedrift fungerer, og bestem den riktige løsningen for dem.

Derfor vil vi anbefale kursene våre sterkt, da de er litt forskjellige fra alle andre sertifiseringsprogrammer.

Hvordan?

Vel, vi har en tendens til å fokusere på både teknologien i forretningsperspektivet. I virkeligheten er dette noe virksomheten har en tendens til å se etter.

Imidlertid er det ikke mange som virkelig vet hvordan man kan øke virksomheten med sine løsninger.

Derfor er kursene våre for å hjelpe deg fullstendig. I tillegg tilbyr vi oppdaterte leksjoner for hvert kurs. Dermed vil du alltid være relevant for skiftende markedsplasser. Selv om du fullfører kursene våre, vil du få regelmessige oppdateringer fra oss.

Til slutt

Blockchain-utviklerjobb er et fantastisk karrierevalg med de økonomiske verdipapirene det tilbyr. For øyeblikket er kravene høye, og det er ikke mange mennesker med profesjonell kompetanse.

Så dette er den perfekte sjansen for deg å begynne å endre dine erfaringer og kunnskapsbase. Åpenbart, ettersom du vil få mer erfaring, jo mer lønn kan du forvente. Kort sagt, dine ferdigheter vil forsegle din økonomiske sikkerhet for deg.

Ikke glem å sjekke ut vårt Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs for å gi karrieren din et enormt løft nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map