Bedrifter som investerer i Blockchain

Vil du vite om selskapene som investerer i blockchain? Hvis du gjør det, har du kommet til rett sted.

Innovasjon koster, og det er opp til store selskaper å gi kostnadene for den første store pressen.

Blockchain-innovasjon er ikke annerledes. Det krever samarbeid fra de største selskapene og innovative startups for å skyve grensene.

Blockchain-teknologien er for tiden i sine tidlige stadier, hvor det fortsatt er tid for den å modnes. Det er allerede flere prosjekter relatert til blockchain som prøver å løse problemet med distribuert hovedbok på nye måter.

I denne artikkelen vil vi se på de beste selskapene som investerer i blockchain. Når vi sier at de investerer, legger de enten inn pengene for å fremme blockchain-teknologien eller bruker blockchain-teknologien selv for å forbedre tilstanden til utvikling, adopsjon og vekst..

Hva er Blockchain?

Blockchain er en distribuert hovedboksteknologi. Det gir muligheten til å kommunisere, gjøre og lagre data uten en sentralisert enhet.

Et blockchain-nettverk består av jevnaldrende. Hver av jevnaldrende har en kopi av den distribuerte hovedboken for offentlige nettverk. For private nettverk kan jevnaldrende velges for å delta og bære de distribuerte hovedbøkene.

Det er noen viktige funksjoner i blockchain som gjør det så fantastisk! Disse funksjonene inkluderer:

 • Uforanderlighet
 • Åpenhet
 • Sikkerhet
 • Distribuert hovedbok

Og så videre!

Er du interessert i å lære mer? Så sjekk ut følgende artikler

 • Blockchain for nybegynnere: Kom i gang-guide
 • 6 viktige Blockchain-funksjoner du trenger å vite om!

Blockchain: Hype eller ikke?

Blockchain’s hype er noe som ikke alle av oss kan være enige om. Skal blockchain virkelig endre hvordan vi løser problemer i fremtiden? Vel, det er vanskelig å svare på. Men det er fortsatt forskjellige meninger om blockchain er svaret på alle problemene.

Vi diskuterer blockchain-sprøytenarkoman fordi den bestemmer investeringsdriften til selskaper. Imidlertid kan vi også se situasjonen fra et annet omfang der selskapets investering påvirker hypen rundt blockchain.

I noen av tilfellene er det vanskelig å fastslå den virkelige effekten av blockchain til den modnes. Dermed, hvis du tar opp tallene, indikerer spådommer at blockchain-utvikling vil øke i de kommende årene. Bortsett fra utviklingen av budsjettvekst, vil blockchain-utgiftene også se et 76% vekst fra år til år og kan nå 14,4 milliarder dollar innen 2020.

Bruce Schneier, en sikkerhetsteknolog, er ikke en fan av blockchain-teknologi. Hans stykke på hvorfor det ikke er noen god grunn til å stole på blockchain på Weird forklarer hvorfor han tenker slik.

På den annen side, hvis vi tar kryptovalutaer, kan blockchain være på et bra sted. Bitcoin steg til nye høyder i 2019, hvor den nådde $ 19K. Imidlertid falt det til bare 3 $ K i de kommende ukene, men det svever nå stabilt rundt $ 10K. Det er allerede spådommer fra mange investeringsguruer om hvordan bitcoin kan lese $ 100 000 i fremtiden. Hvis det kommer dit eller ikke, er det en debatt om et annet tema.

Bedrifter som investerer i Blockchain

Nå som vi har dekket ganske mye om blockchain, er det nå på tide å se hvilke selskaper som mest er interessert i blockchain-teknologi og hjelper den å vokse til nye høyder.

Hvis du er interessert i å lære hvilke selskaper som bruker blockchain-teknologi, kan du sjekke ut detaljert artikkel om den: Hvilke selskaper bruker Blockchain Technology?

selskaper som investerer i blockchain

Bildetekst: 42 selskaper som investerer i blockchain-teknologier

Finansiere

Finanssektoren er en av de sektorene som har et godt mottak for blockchain-teknologier. Finanssektorene er også mer bevisste når det gjelder å se fordelene og dermed komme frem for å investere i teknologien.

Finansselskapene som investerer i blockchain inkluderer følgende:

 • American Express Company

American Express Company er en kredittgigant som prøver å teste blockchain-teknologi. Ved å gjøre dette vil de gi mer verdi og kraft til sine leverandører og dermed bruke blockchain-teknologi. De opererer i flere segmenter, inkludert Global Merchant, Global Consumer Services Group og mer!

 • Banco Bilbao Vizcaya Argentaria

Et annet finansielt selskap som er investert i blockchain er Banco Bilbao Vizcaya Argentina. Banken stengte nylig et 75 millioner pund bedriftslån ved hjelp av Hyperledger Fabric og Ethereum. Med en markedsverdi på 21,8 milliarder dollar er de en av de største bankene i Spania. De engasjerer seg i forskjellige sektorer, inkludert privat bank, kapitalforvaltning, detaljbank og engros bank.

 • Mizuho Financial Group

Mizuho Financial Group fra Japan er en av de første adoptere og har investert i flere blockchain-prosjekter. De er et holdingselskap som tilbyr flere finansielle tjenester, inkludert tillitsbank, verdipapirer, bank og andre!

 • BHP Billiton Limited

BHP Billion er et av de største gruveselskapene som prøver å forbedre sin forsyningskjede ved hjelp av blockchain. Det er ingen tvil om at en blockchain-drevet forsyningskjede kan være gunstig for en bedrift hvis den implementeres riktig. For å lære mer om hvordan forsyningskjeden påvirkes av blockchain, sjekk ut vår artikkel om den: Blockchain For Supply Chain: The Game Changer

Ta også en titt på The Ultimate Blockchain And Supply Chain Course!

 • Forsiktig økonomisk

Prudential Financial er et annet gigantisk finansselskap og er kjent for å sikkerhetskopiere Blockchain Firm Digital Currency Group. Sammen med dem har Foxconn og Western Union også investert i konsernet og forbedret blockchain-teknologilandskapet.

 • Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo er en italiensk bank som har investert i offentlige blokkjeder. For nå har de investert i bitcoin-teknologi og Ethereum. Derfor bruker de disse to teknologiene for å forbedre forretningsprosessene sine.

 • Sberbank Russland

Sberbank Russland er en russisk bank. De lanserte et blockchain-laboratorium og jobber også med Russlands verdipapirer for å utforske ideen om blockchain-bedriftsobligasjoner. I virkeligheten. de driver både privat- og bedriftsbankaktiviteter, inkludert avregningstjenester, lønningsprosjekter, kapitalforvaltning, bedriftslån og mer!

 • Royal Bank of Canada

Royal Bank of Canada utforsker blockchain-teknologi ved å sjekke ut de forskjellige blockchain-løsningene for å automatisere kredittpoeng. De er basert i Canada og opererer gjennom mange segmenter, inkludert forsikring, formuesforvaltning, kommersiell og personlig bank, og så videre!

 • Banco Santander

Banco Santander er en annen populær bank i Spania. Deres investering er i Ripple-teknologien og også i Digital Asset Holdings. De jobber i forskjellige segmenter, inkludert Santander Global Platform, Sør-Amerika og Nord-Amerika.

 • BNP Paribas

En franskbasert BNP Paribas-bank som investerer i blockchain-teknologi til interne statskasser. De opererer i flere sektorer, inkludert institusjonell bankvirksomhet, detaljhandelstjenester, hjelper foreninger, enkeltpersoner, gründere og andre.

 • Bank of China Ltd..

Bank of China Ltd. er en av de største kinesiske bankene som har investert i blockchain-teknologi. De tester økonomiske applikasjoner ved hjelp av blockchain-teknologi og har allerede jobbet hardt for å forbedre integrasjonen. De har også arkivert relaterte patenter på blockchain-teknologibruk på økonomiske applikasjoner.

 • Wells Fargo & Selskap

Vel Fargo & Company er et kjent selskap i USA. De er finansielle tjenester som er fellesskapsbaserte og har en mangfoldig karakter. De deltar i flere aktiviteter, inkludert investeringer, forsikring, bank, kommersiell finans, forbruker og pantelån.

 • Bank of America

Bank of America er en av de største aktørene i blockchain teknologi investeringsfond. De har også et stort antall produktive patenter relatert til blockchain-teknologi. De ønsker å automatisere opprettelsen av kredittbrev med hjelp av ethereum blockchain.

 • JPMorgan Chase & Co.

JPMorgan Chase & Co. er et annet USA-selskap som bidrar til Quorum. Quorum er et kjent open source-fellesskap, og JPMorgan Chase og Co. jobber for å forbedre det. Det er et finansielt holdingselskap som tilbyr investeringstjenester og finansielle tjenester.

Teknologi

Teknologiselskapene er også i løpet av å forbedre blockchain-teknologien. Blockchain er tross alt en teknologi, og det er ingen tvil om at de teknologiske selskapene kan ha enormt nytte av det hvis det blir mainstream eller løser teknologiske problemer i fremtiden..

 • Oracle Corporation

Oracle er et av teknologiselskapene som ligger i grensen til blockchain utvikling og samarbeid. Videre tilbyr de sine blockchain-tjenester til andre selskaper, slik at de ikke trenger å bygge den fra bunnen av. Thor skytjeneste og SaaS-applikasjon kan fungere med forskjellige forretningsprosesser, inkludert forsyningskjeden. De tilbyr også lokale utgaver.

 • Oracle Blockchain Platform Cloud Service
 • Oracle Blockchain Platform Enterprise Platform
 • Intelligent Track and Trace
 • Oracle Database 20c Blockchain-tabeller
 • Apple inc

Apple er en datateknologigigant som jobber bak døren med blockchain-teknologi. De har arkivert patenter til tidsstempeldata. De jobber også med å bruke den i forskjellige deler av forretningsprosessen, men ordet er ikke der ute om hvordan de skal nærme seg implementeringsprosessen..

 • Alfabet

Alfabetet er et paraplyfirma som inkorporerer Google. De jobber med Digital Asset slik at de kan inkludere blockchain-plattformer og deres relaterte utviklerverktøy i Google Cloud Platform-økosystemet. Google, derimot, investerer også ressursene og talentene sine i blockchain-teknologi. De tilbyr nå tjenester for å distribuere skyapplikasjoner eller hybrid blockchain ved hjelp av Google Cloud og Ethereum.

 • Tencent Holdings Ltd.

Tencent Holdings Ltd: er et Kina-basert investeringsselskap som driver med online annonseringstjenester og merverditjenester. De kunngjorde at de utforsker skatter og blockchain.

 • Alibaba Group Holding Ltd.

Alibaba Cloud tilbyr blockchain som en tjeneste der de aktiverer bedriftens plattform på bedriftsnivå uten behov for å administrere den faktiske infrastrukturen. BaaS støtter Ant Blockchain-teknologier, Quorum og Hyperledger Fabric.

 • Facebook

Facebook avslørte deres Libra-kryptokursplaner og integrerte kryptovaluta-betalingsplanen til de sosiale medieplattformene. Den første støtten for dem var enorm. Med tiden har de forbedret prosessen, og nå vil de fokusere på regjeringsstøttede kryptovalutaer. Deres andre prosjekt er Novi, som er en digital lommebok.

 • IBM

IBM er også frontløperen når det gjelder å investere i blockchain. Deres IBM blockchain-tjeneste gjør det mulig for bedrifter å bruke blockchain-teknologi og ikke bekymre seg for å opprette blockchain-nettverket. Bedrifter kan bli med i eksisterende nettverk, bygge sin egen løsning og skape en løsning som fungerer!

 • Amazon.com

Amazon er også sterkt investert i blockchain-teknologi. De tilbyr skyintegrasjon til populære blockchain-løsninger, inkludert Ethereum. Mer, de er også samarbeidet med ConsenSys. Bortsett fra det, tilbyr de også Amazon Managed Blockchain, som lar bedrifter administrere og opprette skalerbare blockchain-nettverk. Med det kan bedrifter bruke Hyperledger Fabric med støtte for Ethereum som kommer snart. De har også sin egen kontrollerbare databaseteknologi Amazon QLDB.

 • Intel

Intel forstår også viktigheten av blockchain og jobber derfor mot å forme blockchain-teknologi. Så, Intel samarbeider for tiden med andre bransjeledere, kunder og tankeledere for å forbedre blockchain-teknologien og bidra til å modne den. I deres blockchain-økosystem har de tre store blockchain-spillere, inkludert Hyperledger, Enterprise Ethereum Alliance og R3.

 • Morgan Stanley

Morgan Stanley er et amerikansk selskap som er interessert i å forbedre blockchain-teknologien. De er investert i bitcoin futures-kontrakter for sine kunder.

 • Microsoft Corporation

Akkurat som andre skytjenesteleverandører, tilbyr de også blockchain-tjenester ved hjelp av Azure. De tilbyr Azure-blockchain-service, Azure-blockchain-workbench og Azure-blockchain-development-kit.

 • Samsung Electronics Co..

Samsung er også opptatt av å forbedre blockchain og har jobbet med Nexledger-plattformen som vil spore den globale forsyningskjeden.

Forsikring

Forsikringsbransjen har et sterkt behov for tilfeldigheter, og blockchain-teknologi kan være en katalysator for endring. De viktigste selskapene som investerer i blockchain inkluderer:

 • AIA Group

AIA Group fra Hongkong er en forsikringsgigant. De avslørte den nye blockchain-drevne forsikringsplattformen, bancassurance, som bruker deres blockchain-akselerator og Hyperledger Fabric.

 • MetLife Inc..

MetLife fra USA samarbeider med andre selskaper som IBM og Majesco, slik at de kan bygge sin egen blockchain-plattform for forsikring..

 • AXA Group

AXA-gruppen fra Frankrike lanserte sin nye Fizzy smarte kontraktplattform som automatiserer flyforsikringsbetalinger. Den bruker ethereum i kjernen.

 • Allianz SE

Allianz SE jobber mot å skape en selvstendig forsikringsplattform. De opprettet også en prototype for plattformen deres.

Underholdning

Underholdningsindustrien skyr heller ikke fra å investere i blockchain. De to nøkkelaktørene som vi vet som aktivt investerer i blockchain-teknologi er:

 • Walt Disney Company

Walt Disney Company er et amerikansk selskap som bruker Dragonchain, en blockchain-løsning for å forbedre plattformen. De utviklet den internt i 2014 og åpnet den i 2016. Det er også en kommersiell enhet som administreres av Dragon Company.

 • Comcast Corporation

Comcast Corporation er interessert i blockchain-teknologi og viser den interessen ved å investere i blockchain-oppstart. De kunngjorde også sin egen blockchain-plattform kjent som Blockgraph. Mer, det er en peer-to-peer-plattform som vil bidra til å beskytte markedsførere og medieselskapenes data.

Biler

 • Ford Motor Company

Ford Motor Company investerer i blockchain da de planlegger å bruke den til bilindustrien. De patenterte forskningen på å kontrollere trafikkflyten ved hjelp av blockchain.

 • Mitsubishi UFJ Financial Group

Mitsubishi UFJ Financial Group planlegger å lansere sin blockchain-løsning. De har allerede gått sammen med Ripple betalingsnettverk

 • Daimler AG

Daimler AG fra Tyskland har også en stor interesse for blockchain da de laget et 100 pund bedriftsobligasjon med eter. De er produsenter av Mercedes-Benz og eksperimenterer med sin egen kryptovaluta.

 • Toyota Motor Corp..

Toyota Motor Corp. er et annet bilfirma som utforsker blockchain. Videre utforsker de ideen om å aktivere selvkjørende biler med blockchain-betalinger.

Mat, forsyningskjede og detaljhandel, og andre

Andre selskaper i markedet investerer aktivt i blockchain-teknologi. De er som nedenfor.

 • Nestle
 • Anheuser-Busch InBev
 • Pfizer
 • Walmart
 • Agricultural Bank of China
 • ING Group
 • Siemens AG
 • Berkshire Hathaway Inc..
 • China Construction Bank Corporation
 • Industrial and Commercial Bank of China

Konklusjon

Dette fører oss til slutten av de beste selskapene våre som investerer i blockchain 2020. Som du ser, er det så mange selskaper i forskjellige vertikaler som investerer i blockchain-teknologi og hjelper med å utvikle den til nye høyder. Mer, Blockchain er fortsatt i sin barndom, og det vil kreve innsatsen fra alle de store spillerne og oppstartene for å gjøre det modent. Adopteringsfrekvensen for blockchain forbedres også med tiden, og vi kan sikkert se det på et bedre sted i nær fremtid.

Så, hva synes du om blockchain-teknologi og selskapene som investerer i blockchain? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map