30+ Ethereum intervju spørsmål og svar

Leter du etter spørsmål om Ethereum-intervju? Hvis du gjør det, er du ikke alene. Det er en enorm økning i etterspørselen etter Ethereum-utviklere. Som blockchain-lærer bør du ikke gi opp muligheten til å fremme karrieren din.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom de viktigste spørsmålene om Ethereum-intervju. Du vil også finne mange spørsmål om soliditetsintervju, da de begge er relatert til hverandre.

Contents

Hvorfor Ethereum? Forståelse av kravet

Ethereum har vært den mest populære desentraliserte hovedboksteknologien der ute. Det er delvis på grunn av Ethereum-kryptovalutaen, og muligheten til å lage desentraliserte apper gjennom Ethereum blockchain-løsningen.

Ethereum er en offentlig blockchain-løsning. Det er også en virksomhetsimplementering av Ethereum, som gjør det mulig for selskaper å implementere et tillatt Ethereum-nettverk.

Økosystemet til Ethereum gjør det til et godt valg for utviklere. Den har en av de mest distribuerte desentraliserte appene på blockchain-nettverk. Dens brukervennlighet og muligheten til å bruke Solidity til å programmere smarte kontrakter og dApps åpner for mange muligheter for organisasjonene der ute.

Det er ingen tvil om at 2020 er året der blockchain er i høy etterspørsel. Dette gjør også en av de beste teknologiene som selskaper søker talent for.

ETHEREUM INTERVJU

Forbereder seg på Blockchain-intervju

Før vi går og lister opp de beste spørsmålene om Ethereum-blockchain-intervjuet, er det viktig å lære å forberede seg på et intervju, spesielt for et blockchain-intervju. Den gode nyheten er at vi allerede har dekket emnet, og du kan sjekke det her: Slik forbereder du deg på et Blockchain-intervju.

Du bør også sjekke Top 50 Blockchain Interview Questions and Answers 2019, da det vil hjelpe deg med å svare på mer generiske blockchain-relaterte spørsmål i Ethereum-intervjuet..

Vi oppfordrer deg også til å sjekke ut Blockchain Specialistand Blockchain Architect, da det vil hjelpe deg å forstå hva selskaper for øyeblikket leter etter.

Hvis du er en helt nybegynner, bør du sjekke ut 101 Blockchains Academy, hvor du kan få både nybegynnere og avanserte blockchain-relaterte kurs..

30+ Ethereum intervju spørsmål og svar

La oss komme i gang med spørsmålene om Ethereum-utviklerintervjuet.

Spørsmål: Hva er Ethereum-nettverket? Forklar kort

Svar: Ethereum er en andre generasjons distribuert hovedboksteknologi som bygger på bitcoin-nettverket. Den ble først lansert i 2015, og den har fortsatt å vokse derfra. Det er en åpen kildekode offentlig distribuert hovedboksteknologi. Teknisk sett er det også et operativsystem med sentrale funksjoner som smarte kontrakter, transaksjonsbaserte tilstandsoverganger og virtuelle maskiner.

Spørsmål: Hvem er grunnleggeren av Ethereum?

Svar: Det er to originale forfattere av Ethereum, inkludert Vitalik Buterin og Gavin Wood.

Spørsmål: Hva er EVM?

Svar: EVM står for Ethereum Virtual Machine. Det er en desentralisert virtuell maskin som kan håndtere skript ved hjelp av det offentlige nodenettverket. Det er også Turing komplett og bruker gass som en intern prismekanisme.

Spørsmål: Hva er de virkelige brukssakene til Ethereum?

A: Det er mange brukstilfeller av Ethereum. Noen av dem er som nedenfor.

 • Desentralisert økonomi: En av de største brukssakene er desentralisert økonomi (De-Fi). Det forbedrer hvordan finanssektoren fungerer og forbedrer lån ved hjelp av smarte kontrakter.
 • Digital identitet: Digital identitet er et annet brukstilfelle der en persons identitet digitaliseres, noe som gir bedre brukervennlighet for enkeltpersoner, ettersom de ikke trenger å bære dokumenter og kan bekreftes umiddelbart gjennom et tilkoblet nettverk.
 • Helsesøknader: Helsevesen kan bruke Etereum-baserte løsninger for å implementere et desentralisert nettverk og forbedre ting som medikamentsporing, bedre pasienthåndtering og så videre..
 • Tokenization: Ethereum er veldig nyttig for å skape tokenisering av virkelige eiendeler. Dette gjør det enkelt å handle varer på blockchain.
 • Betalinger: Det forbedrer også betalingene, spesielt grenseoverskridende transaksjoner.

Spørsmål: Fortell oss om Enterprise Ethereum Alliance (EEA)?

Svar: Enterprise Ethereum Alliance (EEA) ble opprettet i mars 2017 av Fortune 500-selskaper, forskningsgrupper og blockchain-oppstart. Det har mer enn 100+ ideelle organisasjoner som medlemmer. Fokuset er å lage en medlemsdrevet standard som kan utvikle en åpen blockchain-spesifikasjon for interoperabilitet og harmonisering. Det letter også en tillatt implementering av Ethereum-nettverket finjustert i henhold til bedriftens krav.

Spørsmål: Hva er verditokenet for Ethereum?

A: Tokenverdien til Ethereum er Ether (ETH).

Les mer her: Hvordan kontraktstyringsløsninger og Blockchain fungerer sammen

Spørsmål: Hva er Ethereum-noden?

Svar: Ethereum-noder snakker med hverandre ved hjelp av Ethereum-protokollen. De samhandler med omverdenen ved hjelp av JSON-RPC-grensesnittet.

Spørsmål: Hva er Ether?

Svar: Ether defineres best som et kryptobensin (token) som driver Ethereum-nettverket. Det driver smarte kontrakter og gir nodene et incitament til å validere Ethereum blockchain-blokkene. Når en blokk er validert, frigjøres 5 Ether til noder som deltok i prosessen.

Spørsmål: Hva er Wei? Hvordan skiller det seg fra Ether?

Svar: Wei er den minste enheten i Ether-kryptovalutaen som brukes i Ethereum-nettverket.

1 Ether = 1018 Wei. Det er viktig å bryte ned Ether, da det kan hjelpe noder til å opprettholde mengden Ether som kreves for visse handlinger. Det hjelper også kryptovalutamarkedet ettersom folk kan kjøpe eller selge en brøkdel av Ether.

Spørsmål: Hva er Blockchain?

Blockchain er en distribuert hovedboksteknologi der jevnaldrende er i stand til å kommunisere og handle uten behov for en sentralisert autoritet. Konseptet med blockchain ble oppfunnet med utgivelsen av Bitcoin-papir i 2009. For å administrere nettverket uavhengig uten behov for en sentral autoritet, brukes konsensusalgoritmer. Bitcoin brukte Proof-of-Work (PoW) konsensusalgoritmen. Akkurat nå utvikler blockchain seg i raskt tempo med nye måter å administrere distribuert hovedboksteknologi på.

Les mer om Blockcahin her:

Spørsmål: Hva er konsensusalgoritmen?

Svar: Konsensusalgoritme defineres best som måten å validere transaksjoner i en distribuert hovedboksteknologi. Det er en måte å nå til enighet eller konsensus blant jevnaldrende om tilstanden til DLT. Denne metoden er veldig viktig, da uten den, ville kjernefilosofien til de distribuerte hovedbokene ikke stå. Det er mange populære konsensusalgoritmer der ute, inkludert Proof-of-Work (PoW), Practical Byzantine Fault Tolerance (PBFT), Proof-of-Stake (PoS), Proof-of-Burn (PoB), og så videre.

Spørsmål: Forklar hvordan Proof-of-Work (PoW) fungerer?

Svar: Arbeidsbevis er en konsensusalgoritme som krever arbeid fra gruvearbeidere for å validere transaksjonene. Arbeidet genereres ved å løse komplekse beregningsproblemer ved hjelp av maskinvare. Det er ikke miljøvennlig, da det krever mye strøm for å kjøre maskinvaren, som igjen løser de komplekse beregningsproblemene.

Spørsmål: Hvilken konsensusalgoritme bruker Ethereum?

A: Akkurat nå bruker Ethereum Proof-of-Work som sin konsensusalgoritme. Ethereum-nettverket er i ferd med å endre sin konsensusalgoritme til en mer miljøvennlig konsensusmetode Proof-of-Stake (PoS).

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom Bitcoin og Ethereum blockchain?

Svar: Hovedforskjellen mellom Bitcoin og Ethereum blockchain er hvordan de fungerer og deres funksjoner. Bitcoin er en første generasjons blockchain-teknologi som gir grunnlaget for den desentraliserte hovedboken. Ethereum bygger derimot på det Bitcoin har å tilby ved å tilby en mer skalerbar og programmerbar blockchain-løsning. Ethereum støtter smarte kontrakter og muligheten til å designe og implementere distribuerte apper (dApps).

Spørsmål: Hva er smarte kontrakter?

Svar: Smarte kontrakter er som juridiske dokumenter i kode. Det er en dataprotokoll som kan brukes som en digital bekreftelsesprosess eller håndheve forhandlinger mellom partene. Smarte kontrakter er også gjennomsiktige og automatiserte. Kort sagt, det tilbyr en konfliktfri tilnærming til avtaler, avtaler og tvister.

Spørsmål: Hva er hovedtrinnene i Smart Contract-utviklingen fra et forretningsperspektiv?

Svar: Det kreves mange viktige trinn når du gjør smart kontraktutvikling. Trinnene er som nedenfor.

 • Bekreft på nytt at virksomheten din virkelig trenger smart kontraktutvikling.
 • Forstå begrensningene med smarte kontrakter
 • Planlegg hvordan du skal gjennomføre utviklingen
 • Ansett en smart kontraktutvikler
 • Gjør riktig testing før du distribuerer smartkontrakten

Spørsmål: Hva er dApps?

Svar: dApps står for desentraliserte applikasjoner. Disse applikasjonene er laget for å dra nytte av blockchain-teknologier. dApps tilbyr mange fordeler, inkludert å være desentralisert og åpen kildekode. Den følger også protokoller og stimulerer noder som tar del i dApp-funksjonen.

Ethereum er et populært blockchain-nettverk for dApps, da det tilbyr det rette økosystemet for utviklere å lage virkelige dApps. Andre blockchain-nettverk som støtter opprettelse av dApp inkluderer TRON og EOS.

Spørsmål: Hvor registreres transaksjonene?

Svar: Transaksjonene blir registrert i en offentlig reskontro i tilfelle Ethereum. Imidlertid, hvis et tillatt nettverk brukes, lagres postene i en privat hovedbok med viss informasjon tilgjengelig for publikum.

Spørsmål: Hva er programmeringsspråket som brukes til å skrive smarte kontrakter og dApps?

Svar: Soliditet er det viktigste programmeringsspråket som brukes til å lage både dApps og smarte kontrakter. Imidlertid kan smarte kontrakter i Ethereum også skrives ved hjelp av hvilket som helst av smart-contract-språkene (SCL). Noen av SCL-eksemplene inkluderer Vyper, Bamboo, Serpent, Ethereum bytecode, Pyramid, L4 og andre.

Spørsmål: Hva er trøffel?

Svar: Truffle er et populært test- og utviklingsmiljø for Ethereum. Det tilbyr også en ressursrørledning som gjør at den kan håndtere Ethereum-baserte prosjekter. Med det kan en utvikler lage smarte kontrakter, dApps, gjøre automatisert testing, konfigurere og bygge rørledninger og så videre. Det er et perfekt rammeverk for utviklere som bruker Ethereum.

Spørsmål: Hva er blokkeringstid og gjennomsnittlig blokkstørrelse i Ethereum?

Svar: Blokkeringstiden er 2 KB, mens den gjennomsnittlige blokkstørrelsen er 14 sekunder.

Spørsmål: Fortell oss om hvilken type Ethereum-nettverk som finnes.

A: Det er tre typer:

 • Privat nettverk
 • Test Network, f.eks. Rinkeby og Ropsten
 • Live Network, dvs. hovednettverket

Spørsmål: Kan en transaksjon holdes skjult?

Svar: Når det gjelder det offentlige Ethereum-nettverket, kan ingen transaksjoner holdes skjult. Alle transaksjoner er offentlige.

Spørsmål: Hva er fordelene med å ha et privat nettverk?

Svar: Private nettverk er veldig nyttige når det gjelder personvern. Det er også nyttig for testing og kontroll av tillatelser.

Spørsmål: Hva er de private nøklene?

Svar: Private nøkler brukes til å sikre en adresse. Det bør holdes sikkert av eieren, ettersom alle som har det gir eierskapet til den som eier det. Derimot er den offentlige nøkkelen tilgjengelig online.

Spørsmål: Hvordan gruve Ethers?

Svar: For å bryte etere må man ha en lommebok og verktøy som Geth CLI. Med det må du delta i nettverket og bidra til å legge til transaksjoner i blokkene.

Spørsmål: Benyttes brukerens private nøkkel til å signere transaksjoner?

A: Ja.

Spørsmål: Hvordan gjenoppretter du en Ethereum-konto uten privat nøkkel?

Svar: Den kan bare gjenopprettes på bare én måte: 12 arbeidsmnemonic som ble satt under kontoopprettingsprosessen.

Spørsmål: Hva er Geth?

Svar: Geth er et kommandolinjegrensesnitt som brukes når du kjører en full Ethereum-node.

Spørsmål: Hvordan kan du koble til en node?

Svar: Du kan koble til en node på tre måter: WS-RPC, JSON-RPC og IPC-RPC.

Spørsmål: Hva er Gets raske synkronisering?

Svar: Gets raske synkronisering fungerer med å synkronisere nedlastingstransaksjonen

Spørsmål: Hva er funksjonen til testnet?

Svar: Testnet brukes til å koble til Ropsten Network.

Spørsmål: Fortell oss om Smart Contract-brukstilfeller?

Svar: Det er mange brukssaker for smarte kontrakter. For eksempel kan den brukes i eiendom der en selger kan sette opp en smart kontrakt for å selge riktig. Eiendommen kan overføres til kjøperen når han overfører eiendomsbeløpet.

Spørsmål: Hva er MetaMask?

Svar: MetaMask er en populær nettleserbasert Ethereum-lommebok som kan brukes til å samhandle med dApps på Ethereum-nettverket..

Spørsmål: Trenger du å bruke ekte Ether for å teste dApps og smarte kontrakter?

Svar: Nei, det er ikke nødvendig. I testnettverk kan du bruke gratis Ether.

Spørsmål: Hvordan fungerer utgifter i smarte kontrakter?

Svar: Hvis det er en forespørsel som ikke endrer smartkontrakten og brukes til å returnere verdier, er det ingen kostnader knyttet til oppgaven. Imidlertid vil enhver handling som kan brukes til å endre smart kontraktstesten koste penger, dvs. gass.

Spørsmål: Hva er Remix?

Svar: Remix er et nyttig online verktøy som kan brukes til å distribuere, teste og utvikle smarte kontrakter. Ved å bruke den kan utviklere raskt teste sine smarte kontrakter.

Spørsmål: Hvordan Bitcoin og Ethereum er forskjellige når det gjelder å sjekke den siste tilstanden.

Svar: Ethereum sjekker den siste tilstanden for kontosaldoen. Bitcoin sjekker derimot ubrukte transaksjonsutganger (UTXO).

Spørsmål: Hva skjer når gassen går tom uten at transaksjonen er fullført?

Svar: I dette tilfellet blir alle tilstandsendringene reversert. Den brukte gassen blir gitt til gruvearbeideren.

Konklusjon

Dette fører oss til slutten av våre beste spørsmål om Ethereum-intervju. Ethereum er enormt og krever derfor nøye studier. Hvis du seriøst planlegger å knekke Ethereum-intervjuet, bør du ha god inngående kunnskap om det. Bare å stole på intervjuspørsmålene tar deg ikke langt.

Så, hva synes du om Ethereum jobbintervju spørsmål og svar? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map