30+ Corda intervju spørsmål og svar

Forbereder du deg på Corda-intervju? Her tar vi med eksperthåndboken som vil dekke de viktigste spørsmålene om blockchain-arkitektintervjuer for forberedelsene dine!

Det har vært en enorm etterspørsel etter blockchain-relaterte jobber. Dette betyr indirekte at blockchain-teknologier som Corda også vil være etterspurt. Artikkelen er rettet mot blockchain-elever som prøver å forberede seg på intervjuet. Vi vil gå gjennom en god mengde intervjuspørsmål på Corda.

Kommer snart: Nybegynnerguide for Corda Development Course

Contents

Hvorfor Corda? Forstå dens etterspørsel

Det er vanlig for bedrifter å vedta åpen kildekode-løsninger for sin virksomhet. Dette gir dem muligheten til å bruke løsningen i henhold til deres krav.

Foreløpig er Corda blockchain-økosystemet sterkt, med et stort antall utviklere som jobber for å gjøre det mer stabilt og standardisert blant bransjeaktørene. På Corda-plattformen kan utviklere lage CorDapps. Blockchain-plattformen er også kjent for sin personvernorienterte tilnærming og også ved å redusere kostnadene knyttet til transaksjoner og journalføring. Sluttresultatet er strømlinjeformet forretningsdrift.

Hvordan forberede deg på Blockchain-intervjuet?

Det er aldri lett å forberede seg til intervjuet! Men det skal ikke avskrekke deg. Du må sørge for at du er sterk på grunnleggende emner og har dyktighet og ferdigheter til å lære om avanserte emner. Å gå gjennom spørsmålene om blockchain-intervjuet vil også gi deg et forsprang under intervjuet.

I denne artikkelen har vi dekket alle de viktige tingene du trenger for å forberede deg på et blockchain-basert intervju, for eksempel Corda-intervjuet. Det eneste du trenger å være sikker på er å endre læringen din basert på selskapet du målretter mot å knekke.

Roller og deres krav

Det er mange roller du kan søke på når du går på et Corda-intervju. De fleste selskaper ser ikke spesielt etter en Corda-utvikler, men noen som har et godt dyktighetssett når det gjelder blockchain.

For eksempel kan de lete etter en spesialist eller en blockchain-arkitekt. Begge har forskjellige roller i å administrere og krever et litt annet ferdighetssett for å lykkes.

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) kurs

30+ Corda intervju spørsmål og svar

La oss komme i gang med spørsmålene om R3 Corda-intervjuet.

Grunnleggende Corda intervju spørsmål

1.Hva er Corda?

Svar: Corda er et populært blockchain-prosjekt rettet mot bedrifter. Det er åpen kildekode der bedrifter kan utvikle, bygge og vedlikeholde et interoperabelt blockchain-nettverk der de kan håndtere strengt privatliv. Corda skinner når det gjelder smart kontraktsteknologi. Det gir direkte verdi for virksomheten ettersom bedrifter kan gjøre direkte transaksjoner. Mer, selskaper er ivrige etter bruk av Corda-saker, ettersom de nå er mer bransjerettede.

2.Hva er hovedmålene til Corda?

Svar: Corda er annerledes, og det kan forstås av kjernemålene til Corda. De er bygget for lang levetid og virksomhet. Med over 300+ Corda-økosystemdeltakere vokser det raskt i forretningsøkosystemet.

3.Er Corda Open Source?

Svar: Ja, Corda er et open source-prosjekt med blockchain. Dette betyr at bedrifter kan bruke den og tilpasse den etter sine egne krav.

4. er Corda tillatt?

Svar: I motsetning til andre populære plattformer på markedet, er Corda en fullstendig tillatt blockchain, og alle brukere i nettverket er kjent. Derfor er denne plattformen mer egnet for forretningsbruk.

5. fortell oss om historien til R3 kort fortalt.

Svar: R3 utviklet Corda og ga ut sin første versjon i april 2016. Den gang hadde den 200 industri- og teknologipartnere. I løpet av den første utgivelsen var det ikke åpen kildekode. Det gikk åpen kilde i november 2016.

Den neste store milepælen er utgivelsen av Corda 2 i november 2017. Den siste versjonen som er tilgjengelig akkurat nå er Corda 4 i februar 2014. Akkurat nå har den mer enn 1800 forpliktelser.

6. Fortell oss om Corda Roadmap

Svar: Corda ønsker å fange tilbakemeldinger fra samfunnet og jobbe med det for å forbedre open source-prosjektet. Akkurat nå har de gitt ut Corda 4 og kommuniserer med medlemmene om å bringe viktige oppdateringer til liveversjonen.

7. Hva er CorDapps?

Svar: CorDapps er kjent som Corda Distribution Applications. De løper på Corda-plattformen. Målet deres er å jobbe i henhold til avtalen som er satt mellom noder, slik at hovedboken kan oppdateres.

8.Hva er komponentene i CorDapp?

Svar: Komponentene i CorDapp inkluderer strømmer, tilstander, kontrakter, tjenester og serialisering.

9.Hva er funksjonene til Corda Blockchain? Hva som gjør det så annerledes?

Svar: Corda kommer med mange blockchain-funksjoner. For eksempel er det åpen kildekode, som er en stor funksjon i seg selv. Andre viktige funksjoner inkluderer følgende.

 • Personvern: Det lar bedrifter lage personvernorienterte tillatte nettverk som forbedrer personvernet.
 • Interoperabilitet: Det tilbyr interoperabilitet i Corda-nettverket, noe som betyr at alle kan samhandle med hverandre til tross for sin versjon. De kan sikkert og sømløst gjøre transaksjonene.
 • Fleksibel og smidig: Corda støtter smidig utvikling, som oppfyller forretningskravet. Bedrifter kan komme raskt i gang og tilpasse det i henhold til deres krav.
 • Åpent design: Det muliggjør et samarbeidsmiljø som resulterer i forbedring av plattformen og forbedring av blockchain-teknologiintegrasjon i bedrifter.
 • Åpen utvikling: Det tilbyr et robust samfunn som jobber mot avansert blockchain-teknologi gjennom Corda.

10. Forklar Orakler

Svar: Oracle er til stede i Corda-plattformen for å sikre at transaksjonene bare signeres hvis fakta i den er sanne.

Vil du bli en Corda-ekspert? Her er en guide til R3 Corda-sertifisering som vil lede deg gjennom sertifiseringsprosessen.

Corda Intervju Spørsmål: Middels vanskeligheter

11. Forklar hvordan Corda fungerer?

Svar: Corda er forskjellig fra tradisjonelle blockchain-løsninger for bedrifter. Det prøver ikke å bekrefte en transaksjon ved å koble til alle andre jevnaldrende og deretter fullføre transaksjonen. Dette er grunnen til at Corda kalles en distribuert hovedboksteknologi. Det er mer en graf i stedet for en peer block. Transaksjonsdataene deles hovedsakelig mellom partene med muligheten for tredjepartsløsninger for å kontrollere dataene eller transaksjonen når det er nødvendig. Det åpner for mange skalerbarhetsproblemer.

12.Hva er Corda Network Economic Model?

Svar: Corda Network Economic Model avhenger av nettverksdeltakerne, inkludert designere, styresett, brukere relatert til forretningsnettverkene. Infrastrukturleverandørene og orakeltjenestene deltar også i nettverket og er de som enten må betale eller få betalt. Nettverket støtter også digital representasjon av fiatpenger. Dette gir alle tilgang til Corda blockchain med fiat-penger – men styrende organer regulerer det. For å overvinne dette, må Corda støtte en plattforminnfødt eiendel som kan reguleres bedre og aksepteres av reguleringsorganene.

13.Hvordan er Corda forskjellig sammenlignet med offentlige blokkjeder? 

Svar: Offentlige blokkjeder er store nettverk der hver kollega har en rolle å spille. Hvis du tar Ethereum og bitcoin i betraktning, vil du legge merke til at hvis en transaksjon finner sted, må et stort antall noder delta i den for fullføring..

Selv om det er revolusjonerende, lider det av ulemper, inkludert skalerbarhet, privatliv og effektivitet. Dette er hvor Corda kommer inn og tilbyr en distribuert hovedboksteknologi som ikke er avhengig av å informere alle jevnaldrende om å gjennomføre en transaksjon.

14.Hvordan er Corda forskjellig fra Bitcoin?

Svar: Corda ligner Bitcoin på mange måter. For eksempel tilbyr begge uforanderlige tilstander som opprettes og konsumeres av transaksjoner. Videre har begge begge sine transaksjonsutganger og -innganger. Når det gjelder Bitcoin, brukes UTXO-settet, som står for et ubrukt transaksjonsutgangssett. I Corda er ting mer generalisert, men det støtter komplekse datamodeller.

En stor forskjell er hvordan dataene lagres i enkelt bitcoin-transaksjoner. Den følger et stivt dataformat. I motsetning til dette oppgir Corda at de støtter vilkårlige data som er mer fleksible enn andre formater.

15. utpeke forskjellene mellom Corda og Ethereum.

Svar: Når det gjelder Enterprise Ethereum, er det mange likheter, inkludert muligheten til å kjøre CorDapp-kode på en kraftig virtuell maskin. I begge DLT-er kan programmeringsspråk som ikke er montert, brukes til å skrive smarte kontrakter.

Den største forskjellen er hvordan kontrakter blir implementert i både Ethereum og Corda. I Ethereum er kontraktene i utgangspunktet en forekomst av programmet som vedlikeholdes og replikeres av deltakende node. Dette ligner veldig på Objektorientert programmering. I motsetning til dette behandler Corda smarte kontrakter som et sett med funksjoner. Hovedfokuset er å bare holde systemet synkronisert ved hjelp av verifiseringsfunksjonen – statsløs og ren funksjon.

16. Sammenlign Corda med populære Enterprise Blockchains.

Svar: Det er mange forskjellige bedriftsblokkeringer som er populære, inkludert Hyperledger Fabric og Enterprise Ethereum. Hver av disse bedriftsbaserte løsningene er utmerket og gir bedrifter en gyldig måte å bruke distribuert hovedboksteknologi på. Imidlertid er deres tilnærming eller visjon veldig begrenset. De er best for å bygge et frittstående eller uavhengig nettverk som ikke fungerer med andre distribuerte hovedboksteknologier. For eksempel vil ikke eiendelene som er opptjent i nettverket bli brukt på den andre.

Nysgjerrig på forskjellene mellom bedriftsplattformer? Her er en guide til en sammenligning av Hyperledger vs Corda vs Ethereum.

17.Hva er Corda Network?

Svar: Nettverket er en samling noder der hver node er i stand til å kjøre Corda-forekomsten sammen med CorDapps. I et Corda-nettverk gjøres kommunikasjonen i noden som punkt-til-punkt. Dette betyr at det ikke er noen global kringkasting i et Corda-nettverk. For å kartlegge nodene bruker Corda et sertifikat som enkelt kartlegger nodene og verifiserer nettverksidentiteten.

18. Hvordan er Corda Ledger annerledes?

Svar: Ledger i Corda fungerer annerledes. Her avhenger hovedboken av likepersonsperspektivet. For eksempel, hvis to jevnaldrende kommuniserer med hverandre, vil de se den eksakte hovedversjonen eller det faktum at de deler mellom dem. Dette gjøres for å sikre at nettverket er fleksibelt og skalerbart. I utgangspunktet er ikke hovedboken en eneste sentral datalager.

19.Hva er kontrakter innen Corda?

Svar: Kontrakter er lovlige koder som er definert i henhold til partenes krav. De smarte kontraktene i Corda er skrevet med Kotlin og Java. Kontraktene blir også utført på en deterministisk måte slik at det ikke kan gjøres dobbeltbruk.

20. Hva er transaksjoner innen Corda?

Svar: En transaksjon i Corda-nettverket skjer når kontanter eller annen informasjon blir sendt mellom jevnaldrende. Corda, akkurat som Bitcoin, bruker en UTXO, dvs. ubenyttet transaksjonsoutput. I utgangspunktet blir prosessen med å oppdatere en reskontro gjennom forslaget.

Corda Intervju Spørsmål: Ekspertnivå

21.Hva er de to typene konsensus i Corda?

Svar: De to typene konsensusalgoritmer i Corda inkluderer følgende.

 • Gyldighetskonsensus → I denne konsensusen kontrollerer den nødvendige undertegneren gyldigheten av dataene eller transaksjonene før transaksjonen er signert.
 • Enhetskonsensus: Enhetskonsensus utføres av notarius tjeneste.

22. Forklar notarer

Svar: Notarene i Corda-nettverket er til stede for å gi den unike konsensusen. Det er en nettverkstjeneste som har få viktige ansvarsoppgaver, inkludert å forhindre “dobbeltbruk”. For å gjøre det funksjonelt inneholder notarius-klyngene tidsstemplingsmyndigheter som definerer tidsperioden transaksjonen skal notariseres for..

23.Hva vet du om Arkiv?

Svar: Et hvelv er en lagring der eierne til den viktige noden er lagret. Den kan inneholde uforbrukte stater og forbrukte stater. Den uforbrukte staten er den siste tilstanden til hvelvet, mens forbrukerstatene er av historisk art og allerede har blitt fortært under en transaksjon.

24. Hva er strømninger i Corda?

Svar: Strømmer brukes i Corda for å automatisere oppdateringsprosessen for hovedbok. Så hvis to noder kommuniserer med hverandre, vil de gjøre det gjennom strømmen. Også, hvis strømmer er innebygd, vil de bli brukt til å automatisere vanlige oppgaver.

25. Forklar deterministisk JVM?

Svar: Deterministisk JVM er en Java Virtual-maskin som er deterministisk. Det er her transaksjonene utføres.

Vil du vite mer om JVM? Her er en komplett Corda-opplæring som du kan bruke til å lære hvordan du utvikler Corda på riktig måte.

26. Hva stater betyr i Corda?

Svar: I Corda er statene fakta på hovedboken. Statene representerer fakta som er lagret på en hovedbok på et gitt tidspunkt. Hvis noe informasjon endres, vil staten også endre seg, som representerer den nye informasjonen. Dette betyr at stater utvikles basert på endringene. Eldre stater er heller ikke historiske. For å lagre alle de historiske statene har hver node sin egen hvelv der den lagrer disse statene.

27. Hva er vilkårene for at en transaksjon kan gjennomføres?

Svar: En transaksjon er begått hvis:

 • Transaksjonen er kontraktsgyldig
 • Nødvendige parter signerer transaksjonen
 • Transaksjonen gjør ikke dobbeltbruk

28. Hva er formatet til CorDapp?

Svar: Formatet til CorDapp er halvfett JAR. Den inneholder alle CorDapps avhengigheter.

29. Hva er fordelene med å bruke Corda i Enterprise-innstillinger?

Svar: Det er mange fordeler med å bruke Corda i bedriftsinnstillinger. De viktigste fordelene med blockchain-teknologiløsninger basert på Corda inkluderer følgende:

 • Bevist ytelse: Corda-nettverket kan håndtere 600 TPS (transaksjoner per sekund).
 • Svært skalerbar: Den er meget skalerbar og kan fungere i ethvert økosystem.
 • Enterprise integrasjon: Det kan fungere fint med oppdragskritiske oppdrag og databaseteknologier.
 • Sikker og privat: Corda kan konfigureres til å fungere på en sikker og privat måte. For eksempel deles informasjonen bare når det er behov for å vite. Dessuten kan nodene være vert bak brannmuren med mulighet for HSM-integrering.
 • Skyklar: Corda enterprise kan fås til å jobbe med skyløsninger. For eksempel kan Docker brukes til å sette opp nye noder.
 • Interoperabilitet: Den er interoperabel og 100% kompatibel med andre versjoner av Corda, inkludert open source-versjonen.

30. Hva er forutsetningene for å kjøre Corda?

Svar: For å få Corda i gang og jobbe i et utviklingsmiljø, må utvikleren ha følgende forutsetning.

 • Java 8 JVK
 • Git

Konklusjon

Dette fører oss til slutten av spørsmål og svar på Corda-intervjuet. Corda er en førsteklasses blockchain-teknologi. Ettersom Corda får mer fart dag for dag, øker etterspørselen etter Corda-eksperter raskt. Derfor er det bare et spørsmål om tid når konkurransen blir tøffere enn noensinne. Derfor bør du definitivt trene med vårt Corda-utviklingskurs for å få tak i intervjuet ditt nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map