30+ beste desentraliserte finansieringsapplikasjoner

De siste månedene er Decentralized Finance (DeFi) et av de heteste temaene i blockchain-rommet. Alle er fokusert på veksten av desentraliserte finansieringsapplikasjoner, som til slutt vil gjøre vår økonomiske modell gjennomsiktig.

DeFi bruker blockchain-teknologi for å sikre at vårt finansielle system er helt desentralisert, distribuert og sikret, i motsetning til tradisjonelle midler. I virkeligheten er det en av de raskt voksende sektorene i kryptorommet.

Føler du deg fascinert? La oss sjekke ut noen av de populære desentraliserte finansapplikasjonene på markedet som du kan prøve ut i dag. Så la oss begynne!

Meld deg på nå:Introduksjon til DeFi-kurs

Hva er desentraliserte finansieringsapplikasjoner?

Før vi begynner å se på DeFi-applikasjoner, vil jeg kort forklare konseptet bak Decentralized Finance.

Desentralisert økonomi er peer-to-peer-finansieringssystemet eller nettverket som drives av desentraliserte teknologier. Enkelt sagt er det faktisk skiftet fra et sentralisert og tradisjonelt finanssystem til et mer desentralisert og peer-to-peer-nettverk.

Desentraliserte finansieringsselskaper bringer et helt økosystem fullt av applikasjoner som starter fra låne- og utlånsplattformer til tokeniserende eiendeler. Så i dette tilfellet er desentraliserte finansieringsapplikasjoner ikke noe annet enn blockchain eller distribuerte applikasjoner utviklet spesielt for finansnæringene.

Også de fleste av disse applikasjonene bruker Ethereum som den underliggende teknologien. I virkeligheten kjører vårt tradisjonelle finansielle system hovedsakelig på sentralisert infrastruktur, som er svært feil. På den annen side kvitter desentraliserte finansieringsapplikasjoner problemene som kommer fra den sentraliserte infrastrukturen.

Så det er en god tilnærming til digitalisering av denne sektoren uten problemer med eldre systemer.

Derfor, hvis du bare har en internettforbindelse, kan du få tilgang til alle disse Defi-appene som er bygget for å effektivisere alle dine økonomiske behov.

Gjennombruddet til DeFi endrer virkelig scenariet for våre finansielle systemer. Nå kan vi bruke kryptoaktiver på så mange måter som aldri var mulig med valutaer i den virkelige verden. Paradigmeskiftet i den økonomiske infrastrukturen gir oss mange muligheter og blir kvitt risiko og tillitsproblemer.

Les også: Desentralisert økonomiteknologi – En omfattende guide


Hva er de beste desentraliserte finansieringsapplikasjonene i markedet?

Fra syntetiske eiendeler til DAOer, frigjør desentraliserte finansieringsselskaper muligheter for en helt ny økonomisk modell over hele verden. Mer, vesta mount of use cases i denne sektoren er et bevis på at dette er mer enn bare en haug med DeFi-prosjekter.

Det er en integrert innsats for å utvikle et komplett økosystem med økonomi som skifter fra tradisjonelle sentraliserte tjenester. La oss derfor se på de beste desentraliserte finansieringsapplikasjonene for å forstå hvilke fordeler du kan forvente deg av disse.

Så la oss begynne!

beste desentraliserte økonomisøknader

Kapitalforvaltning

Desentraliserte økonomisøknader vil hjelpe deg å være den eneste forvalteren av informasjonen din. Derfor inkluderer det også administrering av kryptoaktiva. Det er mange krypteringslommebøker som vil hjelpe deg på en sikker og effektiv måte å samhandle med applikasjoner for salg, kjøp, overføring og tjene renter på eiendelene dine.

Så i DeFi-prosjektområdet vil du eie dataene dine, ikke tredjeparter eller offentlige myndigheter.

 • MetaMask: MetaMask tilbyr sikkerheten og brukervennligheten som trengs for en ferie for blockchain-applikasjoner. Imidlertid er det også en lommebok, og den kan håndtere kontoadministrasjon sammen med å koble enhver person til blockchain. Mer, det tilbyr til og med maskinvarelommebøker, som er helt isolert fra nettstedet.
 • Gnosis Safe: Ved hjelp av dette programmet kan du tilpasse og administrere alle dine kryptoaktiver. Det lar deg til og med lagre dem på flere enheter. For eksempel tilbyr den EOA-baserte lommebøker, hardware lommebøker, papir lommebøker, eller til og med en kombinasjon av disse tre.

Overholdelse og KYT

I de tradisjonelle finansieringsselskapene hjelper retningslinjer for kunden din å bekjempe finansiering av terrorisme (CFT) og fremme anti-hvitvasking (AML). Siden systemet er skjørt, kan hackere imidlertid hacke gjennom systemet og enkelt omgå alle sikkerhetsprotokollene.

Derfor tar DeFi dette systemet til en ny høyde. Uten å fokusere på kundeidentiteter, fokuserer de på kundeadresser. Så i stedet for å kjenne kunden din, fokuserer applikasjonene på know-your-transaksjoner (KYT). Dette bidrar til å forhindre risiko i sanntid og kvitter seg med muligheter for økonomisk kriminalitet.

 • Codefi-overholdelse: Denne applikasjonen tilbyr KYT-prosesser som hjelper bedrifter med å vurdere risikofylt atferd helt fra starten. Derfor kan den tilby CFT- og AML-kontroller for å identifisere falske aktiviteter eller til og med terrorisme.
 • KYC-kjede: KYC-Chain er et annet program som tilbyr deg en rekke funksjoner. Du vil få KYC- og AML-sjekker, identitet og verifisering, krypto-lommebok AML, skalerbart og sikkert nettverk og tilgang til Selfkey-nettverket.

DAO-er

DAO er faktisk en desentralisert autonom organisasjon som fokuserer på desentraliserte og gjennomsiktige forretningsmodeller. I utgangspunktet er disse typer organisasjoner basert på blockchain-teknologi og er utrolig forskjellige fra tradisjonelle organisasjoner.

Uansett er det applikasjoner som fokuserer på styring av finansiell drift, innsamling og opprettholdelse av desentralisert styring i DAO.

 • Produsent: MKR-innehavere styrer faktisk MakerDAO-protokollene. Og dette vil omfatte justering av policy for Dai, forbedring av styring, valg av ulike typer sikkerhet, som gir sikkerhet og gjennomsiktighet.
 • Forbindelse: Compound er også en annen applikasjon for DAO, hvor det desentraliserte samfunnet er COMP-tokenholdere. Mer, de kan foreslå eller til og med stemme på oppgraderinger relatert til primærprotokollen.

Lurer du på hvordan DAO faktisk fungerer? Gå gjennom den desentraliserte organisasjonsveiledningen for å få svaret ditt.

Data og Analytics

Desentraliserte finansieringsapplikasjoner kommer med enestående gjennomsiktighet for nettverksaktivitet og transaksjonsdata. Derfor kan bruk av DeFi-protokoller hjelpe deg med dataanalyse, oppdagelse og dype beslutningsmuligheter. Den eksplosive populariteten til disse applikasjonene fører til utvikling av forskjellige dashbord og verktøy. I virkeligheten kan noen av dem til og med hjelpe deg med å vurdere eventuelle plattformrisiko, spore verdien på eiendelene dine og sammenligne dem for likviditetsprosessen..

 • Codefi-data: Codefi Data er en pakke for datahåndtering og analyse. Du kan bruke denne løsningen i investeringsøkosystemet, for eksempel offentlige blockchain-tokens, digitale eiendeler, desentraliserte finansieringsprotokoller og så videre. Annet enn dette tilbyr det også ytelsesberegninger og sikkerhet.
 • DeFi Pulse: Det er en DeFi live tracker. Her finner du alle de nyeste rangeringene av DeFi-protokoller og deres analyse. Vanligvis sporer de den totale verdien som er låst i de smarte kontaktene til disse applikasjonene.

Derivater

Ved hjelp av Ethereum-baserte smarte kontrakter introduserer DeFi nå en ny type tokeniserte derivater. Vanligvis er disse derivatene direkte knyttet til en underliggende eiendel, og resultatene skifter basert på den eiendelen.

I tillegg kan du bruke DeFi-derivater til å representere eventuelle virkelige obligasjoner, valutaer, råvarer og til og med kryptovalutaer.

 • bZx: Det er en marginutlånsprotokoll basert på Ethereum blockchain. Videre kan du bruke dette programmet til å bygge andre plattformer som tilbyr lån, utlån og handelsfasiliteter. Så selv om du er låner eller utlåner, vil du være den som har kontroll over tastene.
 • dYdX: dYdX er et flott program som lar deg handle, låne, låne ut og til og med administrere eiendelene dine direkte. I tillegg kan du bruke kryptobeholdningene dine som sikkerhet for å låne andre eiendeler. Å spore resultatene og eiendelene dine er også ganske enkelt.

Infrastrukturutvikling

Anvendelser av desentralisert økonomi tilbyr komposabilitet. I virkeligheten betyr det at det gjør at forskjellige komponenter i et system enkelt kan kommunisere, koble til og interoperere. Ved å bruke denne teknikken bygger samfunn på det andre utviklere allerede har bygget, noe som gjør det til et av de mest fremtredende og kraftige nettverkene for øyeblikket.

Du kan tenke deg å bygge DeFi-applikasjoner som å bygge med Legos. Det er mange verktøy som dedikerer seg spesielt til infrastrukturutviklingen av blockchain-plattformer. Mer, dette er definitivt noen av de beste verktøyene som utviklere pleier å elske for sine blockchain-løsninger.

 • Truffle Suite: Truffle Suite er en kombinasjon av utviklingsverktøy som lar deg lage en ny infrastruktur fra bunnen av. Den inneholder tre verktøy for å kompilere, teste, feilsøke og distribuere – Truffle, Ganache og Drizzle.
 • Infura: Ved å bruke Infura kan du umiddelbart koble applikasjonen din til APIene deres og bruke deres støtte for grensesnitt for å kjøre appen din. Det beste er at du kan gjøre det med bare en enkelt URL. Mer, de tilbyr ledelsestjenester slik at du kan fokusere på prosjektutvikling.

Det er mange andre blockchain-verktøy som kan hjelpe deg med å utvikle desentraliserte løsninger. Ta en titt på blockchain-verktøy som utviklere elsker å lære mer om disse.

Desentralisert utveksling

Et annet populært bruksområde for DeFi er de velkjente desentraliserte utvekslingsapplikasjonene. Hovedsakelig er dette kryptovaluta-børser som ikke trenger noen sentral autoritet. I tillegg tillater det brukere å handle direkte med andre jevnaldrende og sørge for at kontrollen bare er til brukerne. Dermed hjelper det å redusere enhver prismanipulering, enhver form for tyveri eller hack.

Videre tilbyr disse desentraliserte børsene likviditet for visse prosjekter, hovedsakelig når det gjelder rivaliserende sentraliserte børser.

Mer, noen børser kan bruke desentralisering til en viss grad uten å kvitte seg med de sentraliserte serverne.

 • AirSwap: AirSwap er en flott desentralisert finansapplikasjon for peer-to-peer trading. I virkeligheten bruker den Ethereum som den underliggende teknologien. I tillegg trenger du ikke gebyrer, innskudd eller påmeldinger for å handle. Det tilbyr også et sikkert og brukervennlig grensesnitt som fremmer likviditeten til eiendelene.
 • Uniswap Exchange: Dette er også basert på Ethereum og tilbyr automatisk likviditetsprotokoll. Formelen de bruker er ganske unik, og de bruker ikke-oppgraderbare smarte kontrakter for det. Derfor kan du få tilgang til pålitelige mellomledd, stor sikkerhet, sensurmotstand og prioritere desentralisering ved hjelp av dette.

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs

Spill

Desentraliserte finansieringsapplikasjoner er også i spillverdenen. Mer, ved å bruke disse applikasjonene, kan spillere nå låse opp muligheten til å håndtere sine kjøp i app uten risiko for kredittkorthack. Mer, disse applikasjonene tilbyr nå unike insentivmodeller, som det er vanskelig å komme over i en typisk spillopplevelse.

Dette vil helt sikkert forbedre spillopplevelsen din uten å bekymre deg for mye om økonomien din.

 • PoolTogether: Det er et revidert sparespill der det ikke er noe tap for deg. I tillegg bruker den Ethereum for å gjøre den helt desentralisert. Alt du trenger å gjøre er å bruke Dai til å få billetter fra bassenget. Hver eneste Dai i bassenget vil få interesse, så det er en vinn-vinn-situasjon for alle.

Lån og utlån

Lån og utlån bruker en av de mest fremtredende brukssakene til anvendelser av desentralisert finansiering. I virkeligheten kan brukere låne ut kryptovalutaene sine til et utlånsbasseng og tjene interesser basert på det. Basert på kriteriene deres, samsvarer mange applikasjoner med låntaker og utlåner, og blir kvitt eventuelle tillitsproblemer underveis.

 • Aave: Det er en open source-protokoll som skaper forskjellige typer pengemarkeder. Her kan du tjene renter basert på lån og innskudd. Mer enn det, innskytere er ansvarlige for å øke likviditeten, og låntakere kan låne alle eiendeler på underkollateralisert eller overkollateralisert måte.
 • Dharma: Dharma tilbyr en rekke utviklerverktøy og smarte kontrakter som hjelper til å låne ut og låne krypto-eiendeler. I tillegg gir applikasjonen tilgang til 2000+ tokens, der du ikke trenger noen bensinavgift for handel. Du kan til og med trekke deg når som helst.

Identitetsstyring

Du kan koble applikasjoner av desentralisert finansiering med blockchain-baserte identitetssystemer for å gi brukerne tilgang til en global økonomisk plattform. Mer, dette vil hjelpe brukere å få tilgang til sin egen identitet og bruke den som bærbar identifikasjon når de trenger det.

På toppen av dette kan du forvente høy sikkerhet for din økonomiske informasjon og dine personlige dokumentasjoner fordi ingen tredjepart kan få tilgang til den. Du kan til og med velge å dele delvis informasjon til kundene dine uten å avsløre dine personlige data.

 • Medborgerlig: Civic er et desentralisert identitetsøkosystem. Her må du bekrefte identiteten din en gang, og så kan du bruke den så mye du vil. Videre kan du velge hvilket selskap du stoler på å dele informasjonen din. Så du trenger ikke å overskrive noe annet.
 • uPort: På uPort får du en selvsuveren identitet med bare noen få klikk. I virkeligheten vil dette verktøyet tilby enhver person å dele dataene sine på en sikker, enkel og privat måte. Den kommer i to varianter – offentlig og privat sektor.

Forsikring

DeFi snakker sikkert også om forsikringsbransjen. På grunn av mangel på forsvarlig styring og sikkerhet håndterer denne sektoren kontraktsbrudd og falske forsikringskrav. Også prosessen med forsikringskrav tar mye tid. Derfor bruker en rekke innovative desentraliserte applikasjoner i dette spekteret blockchain for å beskytte og dekke kontrakter og bidra til å effektivisere forsikringskrav raskere.

 • Etherisc: DIP Foundation støtter økosystemet, og det inneholder oracle-leverandører, produktbyggere, forhandlere, risikobassengere, kravjusterere, forsikringsselskaper og videresendere. Uansett er det en flott applikasjon for å bygge løsninger for risikooverføring kun for forsikringsbransjen.
 • Nexus gjensidig: Nexus Mutual er et unikt program som blir kvitt konseptet forsikringsselskaper. Her kan du dele risikoen med andre parter i et basseng uten at du trenger noe selskap for å sikkerhetskopiere det. Mer, de tilbyr en sikkerhetskopiløsning for enhver katastrofe som defekte smarte kontrakter eller DAO-hack.

Marginhandel

I virkeligheten kan marginhandlere låne penger fra en utlåner og bruke sine handler i et typisk finanssystem. Imidlertid er denne handlingen i DeFi fullstendig desentralisert og tilbyr ikke-depotlånprotokoller. På grunn av det faktum at smarte kontrakter er koblet til størstedelen av denne typen applikasjoner, kaller mange dem for øyeblikket “autonome pengemarkeder”.

 • Svingpunkt: det er en desentralisert finansapplikasjon for tokenisering av marginhandel og utlånsprosesser. Det trenger ingen KYC og AML, og det tilbyr ikke-frihetsberøvende løsninger. Den automatiserte fornyelsen og ingen overføringsgebyrer bidrar til å opprettholde en sømløs opplevelse.
 • DDEX: DDEX tilbyr øyeblikkelig lån, interesse for utlån fra starten og 5x leveraged trading. Mer, alle smarte kontrakter blir revidert og sikret sammen med tilgjengelige mobile enheter.

Stablecoins

Stablecoins faller også under spekteret av DeFi. Hovedsakelig er dette kryptovalutaer, men de er knyttet til alle slags stabile eiendeler. Det kan være fiatpenger, eller gull, eller til og med andre kryptovalutaer. I virkeligheten er stablecoins her for å redusere kryptovalutas ustabile natur og gjøre dem til en god kilde til digital valuta. For tiden bruker mange sentralbanker digital valuta (CBDC) protokoller stablecoins.

 • Dai: Dai er en stablecoin som er knyttet til USD. Her er 1 Dai = 1 USD. Stablecoin bruker Ethereum-basert plattform, og MakerDAO er styring bak den. I virkeligheten er det ingen diskriminering når det gjelder Dai, da det tilbyr stabil pris hele tiden.
 • Tvillingedollar: Gemini Dollar er også festet mot den amerikanske dollaren. Her er det i en 1: 1-rasjon til USD. Mer, det gir høy skalerbarhet og brukervennlighet i ethvert miljø, og blir kvitt all ustabilitet av tradisjonelle kryptoer.

Online markedsplasser

Elektroniske markedsplasser er et annet flott bruksområde for DeFi. Applikasjonene til desentralisert økonomi hjelper brukere å utveksle produkter direkte uten tredjepart. Mer, det fremmer også globalisering når det gjelder online markedsplasser. Du kan til og med gjøre freelance-konserter på disse applikasjonene hvis du vil.

 • Gitcoin: Gitcoin er en markedsplass for utviklingsarbeidet ditt. Det er en åpen kildekodemarked, noe som betyr at alt utviklingsarbeidet ditt her vil være for publikum. Det tilbyr workshops, et voksende miljø for prosjektene dine og visse utbetalinger for å hjelpe deg med å fortsette å bidra.
 • Etlanse: Det er en annen oppfatning av blockchain, som likner på populære plattformer som Upwork, Fiverr, etc. Men i stedet for å få betalt i penger, vil du få betalt i Ether. For øyeblikket tar de ikke noe kutt fra utbetalingene dine, så alle pengene du tjener på det er helt dine.

Betalinger

Vel, den primære brukssaken til DeFi-applikasjonen starter med et peer-to-peer-betalingssystem. Derfor tilbyr de fleste av de beste desentraliserte finansapplikasjonene denne funksjonaliteten til alle brukerne. I virkeligheten er blockchain-teknologi mer enn nok til å sikre en sikker og direkte forbindelse til andre brukere uten å trenge tredjeparter.

Men DeFi-betalinger tar det til et helt nytt nivå. Det skaper en mer åpen plass for trygt å sende og motta betalinger over hele verden.

 • Be om nettverk: Det er et betalingsnettverk som bruker IPFS og Ethereum. Uansett, ved å bruke dette programmet, kan du få tilgang til standarder, infrastrukturer for å bygge ditt eget betalingsprosjekt.
 • Groundhog: Groundhog er en fantastisk verktøykasse utviklet spesielt for å lage abonnementer som er kryptobaserte. I realiteten er det å legge til Groundhog i applikasjonen din en enkel oppgave med bare noen få kodelinjer. Mer, du kan overføre penger til denne lommeboken ved hjelp av hvilken som helst kryptolommebok eller en bankkonto.

Les mer:Ethereum Smart Contracts Ultimate Guide

Prediksjonsmarkeder

Det er mange anvendelser av desentralisert finansiering som bare er laget for spådomsmarkeder. I virkeligheten kan disse applikasjonene enkelt analysere data og forbrukeratferd for å kunne forutsi eventuelle endringer.

Uansett kan markedspriser indirekte indikere visse hendelser. Dermed analyserer disse applikasjonene situasjonen og kan tilby deg resultatene rundt den økonomiske begivenheten, valgresultater og til og med sportsspill.

 • Augur: Hvem liker ikke apper for prediksjonsmarkeder? Augur er nå en av de ledende markedsapplikasjonene på markedet uten begrensning på hva du kan satse på. Det er helt opp til deg hvor mye du vil satse på.
 • Gnose: Gnosis er snarere en plattform som lar deg utvikle prediksjonsløsninger basert på Ethereum. Så det er mer et utviklerverktøy der de kan få tilgang til ressurser, informasjon og økonomisk infrastruktur.

Syntetiske eiendeler

Disse er mer eller mindre relatert til stablecoins. I virkeligheten er disse eiendelene en blanding av andre eiendeler som fiatpenger, gull eller kryptokurver for å tilby en stabil verdi. For eksempel kan en viss prosentandel eller fiatpenger og gull utgjøre et syntetisk aktivum.

Videre hjelper denne prosessen med å absorbere ethvert prissjokk som kan skje senere i fremtiden. Så hvis prisene på gull svingte, kan fiatpengene sikkerhetskopiere det og gjøre sluttverdien stabil.

 • Syntetikk: Synthetix er et unikt program som tilbyr en blanding av forskjellige eiendeler for en eiendel med stabil verdi. For tiden er det ryggraden i derivater som handler med syntetiske eiendeler. Uansett sikkerhetskopierer Synthetix Network Token hver eneste ressurs i applikasjonen.

Les også:50+ DeFi-prosjekter i 2020

DeFi-applikasjoner endrer fremtiden for økonomien vår

DeFi-apper endrer sakte men sikkert verdens økonomiske modell. Selv for et tiår siden var det umulig å forestille seg et helt desentralisert finanssystem. Imidlertid baner blockchain-teknologien sakte vei for å tilby oss den neste teknologiske revolusjonen.

Selv om disse applikasjonene ikke er perfekte, klarer disse fortsatt å erstatte de feilutsatte eldre systemene.

Hvis du er mer interessert i å lære om desentralisert økonomi, vil jeg foreslå at du starter med Introduksjon til DeFi-kurset!

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen undersøkelse og sørg for at du leser vår fulle ansvarsfraskrivelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map