VIRTUALNA KONFERENCA STRATEGIJE IN UPRAVLJANJA PODJETNIŠKIH BLOKOVNIC

Vabimo vas na še en vznemirljiv virtualni digitalni dogodek, virtualno konferenco Enterprise Blockchains Strategy and Management.

Ta dogodek upravljanja blockchain bo predstavljen 8+ govorcev, 1000+ udeležencev in 3+ teme.

Blockchain je jedro inovacije. To je inovativna tehnologija, ki podjetjem omogoča več, ne da bi morali popolnoma spremeniti svoj delovni proces. Dejstvo, da lahko poslovni proces v podjetju vodimo z zaupanjem in v sodelovanju, je velika stvar! Blockchain tehnologija nam lahko pomaga, da se soočimo s kritičnimi gospodarskimi razmerami. Da bi se vse to zgodilo, morajo voditelji panoge in nosilci poslovnih odločitev razumeti temelj tehnologije blockchain.

Zakaj se torej pogovarjamo o tem? To je zato, ker vam predstavljamo virtualno konferenco Enterprise Blockchains Strategy and Management – konferenco o strategiji blockchain, na kateri boste razumeli osnovne temeljne elemente, ki jih upoštevajo nosilci odločanja v podjetju. Ti elementi jim pomagajo prepoznati najboljše primere uporabe za njihov poslovni ekosistem.

Z udeležbo na konferenci boste lahko priča najboljšemu delu konferenčnih panelistov in govornikov, ki si delijo svoje izkušnje o tem, kako delujejo prefinjene platforme in aplikacije, ki temeljijo na verigi blokov..

Program prireditev

Funkcije zvočnikov še niso določene. Kmalu bo posodobljen, zato čez nekaj dni znova preverite prostor!

Ima zvočnike

Funkcije zvočnikov še niso določene. Kmalu bo posodobljen, zato čez nekaj dni znova preverite prostor!

Pokrite teme

V virtualni konferenci bodo 3 seje.

1. seja – odločanje za blockchain

Blockchain je bil sprva namenjen reševanju nevarnosti finančne industrije, zdaj pa je bolj viden v delovanju s kriptovalutami. Zaradi povečane uporabe kriptovalut je padlo več kriptovalut, saj poskušajo ne rešiti edinstvene težave. Glede tehnologije veriženja blokov je s svojo prednostjo in uporabnostjo uspel vplivati ​​na druge industrijske sektorje.

Najbolj očiten razlog za neuspešne blockchain projekte je, kako se projekt obravnava od samega začetka. Startupi niso imeli jasne vizije tehničnih vrzeli, omejitev in ovir. Prav tako ne razumejo dinamike tržnega povpraševanja in ustvarjajo blockchain izdelke, ki niso sinhronizirani s tržnim povpraševanjem. V tem primeru uporaba blockchaina ne prinaša nobenih koristi in lahko privede do izgubljenega časa in truda s strani razvijalca.

V tem poglavju bodo govorci delili svoje izkušnje z uporabo resničnega učenja in eksperimentiranja. Pokazali vam bodo, kako načrtujete in izvajate projekt s pravilno uporabo tehnologije veriženja blokov.

2. seja – Oblikovanje poslovnih primerov

Blockchain je dokaj nova tehnologija in še vedno zahteva čas, da se uveljavi. To pomeni, da boste težje prepričali vodstvo in šefa za upravljanje in izvrševanje proračuna.

Za povrh pa se morate spoprijeti tudi z notranjimi konkurenti, ki imajo dokaj lahek čas, ko gre za proračunska nadomestila. Na primer, prodajna skupina lahko pokaže, kako lahko dodelitev proračuna povzroči večje prihodke. Skupina za trženje je sproščena tudi pri izvedbi, saj si lahko deli, kako lahko izboljšanje ali dodelitev proračuna pomeni boljši tržni delež. Kaj pa blockchain? Kako to spremeni posel in mu prinese koristi?

Kot nekdo, ki dela na projektu veriženja blokov, ne samo, da morate razumeti ključne gonilnike ocenjevanja, temveč morate pridobiti tudi boljše znanje o oprijemljivih in nematerialnih koristih uporabe tehnologije blockcahin v poslovnem procesu. Prav tako morate predstaviti, kako bo to vplivalo na dolgotrajne trgovinske odnose. Prikaz vsega tega je velik izziv, ki je veliko bolj zapleten kot prikazovanje prednosti s številkami.

Da boste lažje obravnavali poslovne primere z uporabo tehnologije veriženja blokov, bodo zvočniki predstavili, kako različna podjetja po vsem svetu predstavljajo in izmerili vpliv verige blokov na svoje poslovanje. Zajemali bodo tudi nematerialne koristi, vključno s sodelovanjem, odgovornostjo, zanesljivostjo in zaupanjem. Ti štirje gonilniki lahko podjetju prinesejo oprijemljive koristi.

Seja 3 – Komunikacija in trženje

Zadnji korak je sporočanje koristi svojim poslovnim partnerjem, vključno z dobavno verigo. Izziv je učinkovito komunicirati in tržiti svoj projekt veriženja blokov, medtem ko dolgo časa delate za vrati. Ta komunikacija mora biti pravočasna in učinkovita; v nasprotnem primeru bi bilo težko prepričati zainteresirane strani.

Komunikacijski vidik je treba upravljati tako znotraj kot zunaj. Zunanje upravljanje bo zagotovilo enostavno komunikacijo med igralci, ki bodo vkrcani.

Na tej seji bodo strokovnjaki iz industrije delili svoje izkušnje, ko gre za komunikacijo med različnimi deležniki podjetja.

Pridruži se zdaj!

Torej, kaj še čakaš? Pridružite se virtualni konferenci o podjetniški strategiji in upravljanju blockchain-a v udobju vaše sobe!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map