Tukaj je 40 računov Crypto Twitter, ki so resnično pomembni

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogNovice

Tukaj je 40 računov Crypto Twitter, ki so resnično pomembni

Več ur na dan ni pretiravanje. Zgodi se. Naj pojasnim … avtor ConsenSys, 31. januar 2019, objavljeno 31. januarja 2019

Vsak dan ure ure berem Crypto Twitter. Tu je 40 računov, ki so resnično pomembni Vsak dan ure preberem Crypto Twitter - tukaj je 40 računov, ki so resnično pomembni

Moje srečno mesto

Twitter je veliko stvari. To je posebno mesto za izražanje in izmenjavo idej v obliki memov in tweetstormov, diatrib in inkvizicij. Vsebuje rubriko, v kateri lahko spremljate šport, svetovne dogodke, najnovejše novice – vse. Seveda Twitter ponuja tudi dom za trole in napihovanje strahu, zato ga bo tehnologija blockchain nekega dne odvečna – toda odslej je sposobnost preživetja Twitterja kot informacijskega vira nesporna.

Naj vam povem o najboljši skupini na Twitterju, skupnosti, ki povzdigne Twitter iz časovno sesalne platforme socialnih medijev v areno za smiselno zavzetost in (večinoma) zdrav diskurz. Da, še vedno ima moteče meme in trolove, ima pa tudi razred, skupne vrednote in splošno prepričanje, da je lahko svet z uporabo tehnologije veriženja blokov in kriptovalut boljši. Tako je, CryptoTwitter je moje srečno mesto.

Dolgo sem premišljeval, da bi naročil ta seznam, vendar sem se na koncu odločil, da bo pretežko in povsem subjektivno …

Kdo so najboljši ljudje, ki jih je treba spremljati na CryptoTwitterju za Ethereum?

Vitalik Buterin

Splošno znan kot soustanovitelj Ethereuma, oseba, ki zagotovo ne daje ETH, in potencialni vesoljski vesoljec (na tem še čaka potrditev). Pregledno sodeluje z drugimi uporabniki, odziva se na večino ne-trollov in ponuja nekaj največjih vpogledov v vse o blockchainu..

1. Danes bom objavil tweet, ki bo razložil zgodovino in stanje raziskav Casperja Ethereuma, vključno z vojnama FFG in CBC, hibrid => popolno stikalo, vloga naključnosti, vprašanja zasnove mehanizmov in še več.

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 16. avgust 2018

Vlad Zamfir

Vlad, ki se je opisal kot absurdist, trol, je razvijalec Ethereuma, ki vodi k prehodu na dokaz o deležu Ethereuma. Vokal CryptoTwitterja, pogosto razpravlja tudi o upravljanju blokov, kriptoekonomiji in drugih predlogih za razširljivost verig blokov.

Andreas M. Antonopoulos

Boter sam. Je eden najpomembnejših strokovnjakov za bitcoin in blockchain, je avtor številnih najbolje prodajanih knjig, vključno z “Mastering Bitcoin”, “Mastering Ethereum”, in je povsod eden najbolj priljubljenih in spoštovanih posameznikov v kripto svetu. Tako je ljubljen, da so se številni navdušenci nad kripto povezali, da bi Andreasu namenili 1,6 milijona dolarjev za njegovo neumorno zavezanost skupnosti.

Če ste že kdaj izvedeli za Bitcoin, sodelovali v njem ali na kakršen koli način imeli koristi od njega, prosimo, donirajte Andreasu M. Antonopoulosu #HVALA OBMOČJA https://t.co/vjvlidsQ8Y

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 6. decembra 2017

Joseph Lubin

Joe, soustanovitelj Ethereuma in ustanovitelj ConsenSys, pogosto tvita in je eden najboljših računov za pridobivanje posodobitev in informacij o Ethereumu. Upoštevati ga mora vsak, ki ga zanima Ethereum ali projekti, ki se razvijajo na vodilni platformi pametnih pogodb.

#Blockchain je več kot le trg. To je gibanje.

– Joseph Lubin (@ethereumJoseph) 1. decembra 2018

Gavin Wood

Soustanovitelj Ethereuma in ustanovitelj Parity Technologies, Gavin trenutno gradi Polkadot – mrežo, zgrajeno za povezovanje zasebnih / konzorcijskih verig, javnih / omrežij brez dovoljenj, orakulov in prihodnjega tehnološkega razvoja.

Naval Ravikant

Človek, ki ne potrebuje predstavitve, a vseeno je tu. Je izvršni direktor in soustanovitelj podjetja AngelList. Poleg tega je soustanovil Metastable Capital, CoinList, Republic in je vlagatelj v več kot 100 podjetij. Najpomembneje je, da je Naval postal sodobni filozof, znan po svojih razpravah in tweetstormih o tehnologiji – tistem, kar imenuje presečišče med znanostjo in denarjem. Po tweetstormu ne bodite presenečeni, če se nenadoma ne morete naspati in poskusite razumeti prihodnje posledice kriptografije.

1 / Blockchains bodo omrežja zamenjali s trgi.

– Naval (@naval) 21. junij 2017

Taylor Monahan

Taylor Monahan je ustanovitelj & Izvršni direktor podjetja MyCrypto in že ustanovljeni MEW (myetherwallet). Ta osip iz šole je eden najboljših ljudi, ki mu sledijo, in dosledno ponuja izjemne kripto perspektive. Pripravlja tudi svoj seznam ljudi, ki naj spremljajo CryptoTwitter.

Kdo je vaša najljubša oseba, ki jo spremljate #cryptotwitter?

Samo ena najljubša. Ne dva. Ne seznama. Dobesedno te bom blokiral, če mi daš več kot eno.

– Taylor Monahan (@tayvano_) 17. januarja 2019

Nick Szabo

Nick je računalniški znanstvenik in kriptograf, znan po svojem zgodnjem delu na področju pionirskih digitalnih valut, verige blokov in celo skoval izraz “pametne pogodbe”. Nick je splošno znan kot eden največjih svetovnih strokovnjakov za bitcoin in blockchain tehnologijo. Več o tem lahko preberete njegov osebni blog.

Simon De la Rouviere

Simon je inženir blockchain-a pri ConsenSys in soustanovitelj podjetja Ujo Music. Tweets o blockchainu, glasbi in je tudi avtoriteta na kuratorskih trgih. Pred kratkim je začela glasilo na katero bi se morali naročiti!

Chris Burniske

Chris je začel kot analitik pri ARKinvestu, kjer je vodil njihove začetne kripto naložbe in sčasoma odšel, da bi ustanovil lastno podjetje Placeholder VC. Chris je tudi soavtor knjige Cryptoassets, zaradi česar je obvezen spremljevalec za vse, ki posebej radi razpravljajo o naložbah v kriptoasset.

Več ljudi bo v lasti #cryptoassets kot zaloge.

– Chris Burniske (@cburniske) 1. julij 2018

Amber Baldet

Članica Forbesove knjige 40 do 40 let, Amber je bila prej vodja blockchain programa pri JP Morgan, ki razvija Quorum, zdaj pa je izvršna direktorica podjetja Clovyr, ki gradi ekosistem aplikacij in storitev za javna in dovoljena omrežja blockchain. Če potrebujete še kakšen razlog, da ji sledite, so med njenimi najljubšimi stvarmi viski, kapitalski trgi, jazz iz leta 1930 in razbijanje patriarhata.

Martin Köppelmann

Martin je izvršni direktor in soustanovitelj trga za napovedi Gnoze, strokovnjak za DAO (decentralizirana avtonomna organizacija) in eden najbolj briljantnih ljudi, ki jih boste kdaj srečali. Sem že omenil, da ima zelo rad DAO?

To je edini projekt, nad katerim sem najbolj navdušen v naslednjih pol leta. To bo najverjetneje največji poskus DAO na Ethereumu od “DAO”.

Objava dxDAO!

Od 18. februarjahttps://t.co/DVm5VjaGcJ @daostack

– Martin Köppelmann (@koeppelmann) 21. decembra 2018

John Wolpert

John je bil prej soustanovitelj IBM-ove pobude blockchain in Hyperledger, zdaj pa se pri ConsenSys osredotoča na Ethereum. Sledite mu še posebej zaradi odličnega tehničnega vpogleda v podjetniške in javne verige blokov.

Me je vprašal startup, "Kako začeti z blockchainom?" Odgovor: Najemite oblikovalca družabnih iger, igrajte kartonsko različico, dokler ne bo zabavno, nato preidite na preglednice, nato na SaaS in ko bo vrednost sredstev, s katerimi imate v rokah, vse spravljajo v živce, nato blockchain.

– John Wolpert (@jwolpert) 25. januar 2019

Preethi Kasireddy

Ob predhodnih delovnih izkušnjah v Goldman Sachs, A16Z in Coinbase ni presenetljivo, da je Preethi postal slaven CryptoTwitter. Kot ustanoviteljica in izvršna direktorica TruStory je zelo dejavna na Twitterju in ponuja nekaj najbolj dejanskih in poštenih informacij, ki so na voljo prek njenih tvitov in TruStory.

Bitcoin je vzletel, ker je pridigal ideologijo. Ethereum je vzletel, ker je pridigal o praktičnosti.

Zmota je v tem, da je eno PRAV, drugo pa NAPAČNO. Nov družbeni konstrukt potrebuje OBOJE.

– Preethi Kasireddy (@iam_preethi) 21. januarja 2019

Lane Rettig

Lane je razvijalec jedra Ethereuma in Ewasma, ki je znan po postavljanju težkih vprašanj. Pred kratkim je napovedal Eterično skupnost, v kateri lahko ljudje razpravljajo o družbeni razširljivosti in večjih posledicah sveta, ki ga podpira Ethereum.

Andrew Keys

Andrew je vodja globalnega poslovnega razvoja pri ConsenSys s predhodnim strokovnim znanjem na kapitalskih trgih, tehnologiji in kot podjetnik. Postal je znan po svojih letnih napovedih kripto trga in tržnih spoznanjih.

Tukaj je mojih 19 napovedi blockchaina za leto 2019: https://t.co/82VcI7cJRy

– Andrew Keys (@AndrewDARMACAP) 12. januarja 2019

Richard Burton

Richard je izvršni direktor podjetja Balance, ki gradi spletno in mobilno denarnico za žetone na osnovi Ethereuma. Na Twitterju je izredno aktiven (ima skoraj toliko tweetov kot sledilcev) in eden največjih zagovornikov decentraliziranih financ. Upoštevati ga mora pri ljudeh, ki jih zanimajo MakerDAO, stablecoins in druge aplikacije #defi.

Primerno se mi zdi @MakerDAO ima pisarno, ki stoji nad Wall Streetom. &# 127974; pic.twitter.com/4FBa8oMUkG

– Ric Burton &# 127468;&# 127463; ‣ &# 127482;&# 127480; (@ricburton) 22. januarja 2019

Emin Gün Sirer

Znani profesor in raziskovalec verig blokov v Cornellu, Emin je tudi sourednik podjetja IC3, pobuda za kriptovalute in pogodbe. Poleg tega je soustanovil bloXroute Labs, programsko podjetje, ki si prizadeva razviti rešitev layer 0 za razširljivost verige blokov..

Yan Zhu

V kratkem, ona je hudobnica. Osip iz srednje šole je prišel na pot, da bi postal glavni varnostnik v podjetju Brave, podjetju, ki stoji za osnovnim znakom pozornosti. Izredno aktivna je z več kot 16 tisoč tweetov in ima enega najbolj prikupnih kuncev.

azuki se odpove svoji usodi, da je del sadnega tart-a pic.twitter.com/9dpoiuag1i

– yan (@bcrypt) 4. januarja 2019

Evan Van Ness

On teče weekinethereum.com, vir novic, ki je na voljo, in glasilo za posodobitve za razvijalce, novice o razširljivosti in pomembne prihajajoče datume za Ethereum. Trenutno dela v ConsenSysu z namenom, da vse decentralizira.

Mike McDonald

Je varnostni inženir, partner pri Walden Bridge Capital in ustvarjalec podjetja https://mkr.tools. Mike pogosto objavlja o decentraliziranih finančnih temah in pomaga voditi indeks stablecoin z Mylesom Sniderjem.

Ideja, ki bi jo rad financiral: vzemite odprtokodno Runescape classic in jo vključite v stransko verigo Loom. https://t.co/wn7bTGvYnV

– Mike McDonald (@mikeraymcdonald) 17. decembra 2018

Fred Ersham

Pred tem je Fred, soustanovitelj Coinbase, prestopil k soustanovitvi investicijskega podjetja za kriptoasset Paradigm. Je vlagatelj v številna vrhunska kripto podjetja in podjetja. Čeprav je manj aktiven na Twitterju, bi mu sledil, ker bo v prihodnosti naredil kakšno sranje in tega ne želite zamuditi.

Menim, da je žeblji zanimiv vidik, ki ga mnogi pisatelji znanstvene fantastike in vizionarji ne vidijo. Verjetno bomo raziskali "notranji svet", namesto zunanjega sveta.

– Lars Pensjö (@larspensjo) 5. januarja 2019

Laura Shin

Čeprav je noncoiner (nekdo, ki nima v lasti nobenega kriptoaseta), je Laura ustanovila dva najbolj priljubljena kripto podcasta Unchained in Uncomfirmed, kjer intervjuva najboljše možgane v industriji blokov. Njeni podcasti in tviti pogosto ponujajo nove in premišljene informacije.

Ari David Paul

Noben seznam CryptoTwitterja ne bi bil popoln brez Ari, direktorja kripto hedge sklada BlockTower Capital. Je ena najaktivnejših osebnosti na Twitterju, ki ponuja analizo naslednje stopnje in je pravi vodja misli v kripto prostoru. Obvladal je tudi umetnost twitterstorma.

1 / Kripto izobraževalna nit: Nenehno me prosijo za izobraževalne vire in težko je – slediti moram "spirala", krožite po poljih, ki prispevajo k razumevanju kriptovalut, pri čemer je vsako postopoma bolj smiselno glede na vaše znanje drugih. pic.twitter.com/aEc8vLdJEL

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 20. maj 2018

Alex van de Sande

V zadnjih petih letih je bil Alex oblikovalec in razvijalec za Ethereum Foundation. Ne ustraši se spregovoriti in daje odlične vpoglede, zlasti tistim, ki jih skrbijo morebitni konflikti med človekom in strojem, ki so posledica kripto revolucije.

Josh Stark

Josh je soustanovitelj podjetja L4, podjetja Web3, ki izvaja vrhunske kriptoekonomske raziskave. L4 upravlja več projektov, od Counterfactual – protokola ali razširljivih verig blokov – do StableFund-a, skupnega podjetja z MakerDAO, ki ponuja začetni kapital razvijalcem, ki gradijo aplikacije z uporabo DAI. Popravil je tudi razpravo ethereum vs. Ethereum.

ali je:

cc @technocrypto, @evan_van_ness

– Josh Stark (@ 0xstark) 14. januarja 2019

Janeza Liliča

John je eden od prejšnjih članov ConsenSys, svetovalec več kripto podjetij in soustanovitelj Code to Inspire, postal pomemben glas na CryptoTwitterju. Pogosto tvitne o Ethereumu, Bitcoinu, globalnih socialnih vprašanjih in energetskih trgih.

Jackson Palmer

Jackson je ustvarjalec meme kriptovalut, Dogecoin. Ustvaril je tudi centralno središče in dosledno ponuja odlične poglede na tehnologijo veriženja blokov. Njegov youtube kanal je napolnjen z nekaterimi najboljšimi kripto uvodnimi videoposnetki, ki so na voljo. *Od aprila 2019 je Jackson zapustil Twitter in Youtube.

Jeremy Gardner

Jeremy, ki se je sam opisal, je soustanovil več podjetij, med drugim Augur, Blockchain Education Network, Distributed, SAAVHA in nazadnje Ausum Ventures. Znan je tudi po tem, da je v San Franciscu ustvaril Cryptocastle – bivalni prostor za kripto podjetnike – in nedavno odprl še en grad v Miamiju. Pomaga tudi evangelizirati kripto po enega zgrešenega očeta.

Še ena zadovoljna stranka pic.twitter.com/r1whKUGG0E

– Jeremy Gardner (@Disruptepreneur) 12. januarja 2019

Eric Meltzer

Eric, osip iz pekinške univerze je daleč napredoval, zdaj je partner pri InBlockchain, največjem kitajskem skladu, osredotočenem na blockchain. Njegovo glasilo, proofofwork je postal obvezen naročnik na vir novic za posodobitve o kripto projektih in kriptoassetih.

Vinay Gupta

Leta 2015 je pomagal pri zagonu Ethereuma, pred odhodom pa je sodeloval pri ConsenSysu, da bi ustanovil Mattereum, protokol, katerega cilj je prenosljiva fizična in intelektualna lastnina. Vinay ima naslov najbolj aktivnih na CryptoTwittr s skoraj 150.000 tweetov.

Anthony Pompliano AKA Pomp

Pomp je postal eden najbolj glasnih zagovornikov tehnologije bitcoin in blockchain. Je ustanovitelj Morgan Creek Digital in gostitelj Off the Chain, enega izmed najbolj priljubljenih kriptopoddaj. Dolgi bitcoin, kratki bankirji so postali njegov skupni refren.

Ne poslušajte, kaj banke z Wall Streeta govorijo v tisku.

Vsak izmed njih trenutno gradi, kupuje ali vlaga v kripto. Tega si ne morejo privoščiti.

Ne nasedajte motečim dejavnikom. Samo pazi, kaj delajo.

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 30. januarja 2019

Ryan Selkis AKA Twobitidiot

Ryan je bil v kripto, še preden je kdo skrbel za kripto. Njegove predhodne izkušnje vključujejo delo kot podjetnik v rezidenci pri ConsenSys, soustanovitelj skupine Digital Currency Group in generalni direktor Coindeska. Pred kratkim je bil soustanovitelj podjetja Messari, ki opravlja raziskave trga kriptoasset. Ploden pisatelj, Ryan piše kripto glasilo, ki ga je treba brati, ironično imenovano Mnenja brez pridržka.

Jill Carlson

Jill je delala kot trgovalka z obveznicami pri Goldman Sachs, preden je prestopila kot blockchain protokol in raziskovalka kriptoasset na Univerzi Cambridge, medtem ko je magistrirala na Oxfordu. Od takrat je postala svetovalka številnih odmevnih kripto podjetij in soustanovila pobudo Open Money – neprofitna organizacija, ki izvaja raziskave in gradi tehnologijo za razvoj prostih in odprtih finančnih sistemov.

Ne skrbite, da boste svojo strast našli zgodaj. Moja strast še ni bila izumljena, ko sem bil star 18 let.

– Jill Carlson (@jillruthcarlson) 25. julij 2018

Trent McConaghy

Trent kot serijski podjetnik z dvema prejšnjima izstopoma (ADA in Solido), dvema kritikama priznanimi knjigami o strojnem učenju, soavtorjem več kot 40 prispevkov in patentov, Trentu ni tuja gradnja prihodnosti. Zdaj preživlja svoj čas kot tehnični direktor BigchainDB, ki razvija Ocean Protocol, katerega naloga je razčleniti podatke in izenačiti dostop do podatkov za vse. Sledite mu za vse stvari AI in blockchain.

Meltem Demirors

Meltem je eden najbolj znanih posameznikov na CryptoTwitterju. Prej je delala kot podpredsednica za razvoj v skupini Digital Currency Group, kjer je vodila portfelj 110 kriptovalut in podjetij. Meltem je sestavil tudi seznam Forbes Ledger 40 do 40 za ljudi, ki jih lahko gledajo v kripto.

super pri kripto je, da je generacijo podjetnikov prisilil, da so se naučili, kako delujejo bančništvo, denar in finančni sistemi.

prvi korak k razvoju in končni razgradnji obstoječega sistema je razumevanje * zakaj * in * kako * obstaja kot danes.

– Meltem Demirors (@Melt_Dem) 22. januarja 2019

Jeff Coleman

Jeff je poklicni tehnolog, ki je prvič začel kot neodvisni kripto svetovalec leta 2010, preden se je pridružil Decentral Consulting Services kot njihov tehnični direktor. Od takrat se je zavezal vsemu tehnološkemu in blockchainu, sčasoma pa je postal tehnični direktor Ledger Labs. Pred kratkim je soustanovil CounterFactual, odprtokodni protokol za razširljive blockchain aplikacije.

Brian Armstrong

Brian je soustanovitelj & Izvršni direktor podjetja crypto-unicorn, Coinbase in soustanovitelj podjetja GiveCrypto. Brian je eden najbolj znanih kripto podjetnikov pomagal spodbuditi rast ekosistema. Pogosto deli življenjske lekcije in nasvete, ki se jih je naučil v Coinbase in jih mora upoštevati vsak, ki želi biti bodoči kripto podjetnik. Za nadaljnje dokaze svojega genija je našel način, da uživanje krofov šteje za uporabniško testiranje.

Nathaniel Whittemore

Nathaniel je ustanovil NLW & Co kripto svetovalno podjetje za podjetja in investicijske sklade. Postal je najbolj znan po svojih dolgo bere nedelja glasilo, v katerem razširi najboljše teme twitterja in dolge eseje vsakega tedna.

Sam Cassatt

Renegade futurist in nekdanji CSO pri ConsenSys, Sam pogosto piše o tehničnih konceptih glede Ethereuma, decentraliziranih financ in prihodnosti Web3. Če potrebujete nadaljnji razlog, da sledite Samu, je tudi zagovornik kode = govora.

Ali bi morali biti odgovorni kodirniki?

– sam cassatt (@samcassatt) 11. decembra 2018

Spencer opoldne

Spencer je že okoli bloka (upam si reči, veriga), leta 2014 je ustanovil BTCity in pred kratkim ustanovil DTC Capital leta 2018. Je vlagatelj, ki na CryptoTwitterju sprašuje odlična vprašanja in vodi smiselne pogovore. Trenutno začenja srečanje razvijalcev v Miamiju Web3, zato si oglejte, če ste na tem območju!

$ ETH je programabilna rezervna valuta za odprti finančni sistem sveta.

– Spencer Noon (@spencernoon) 30. januarja 2019

Bi se radi naučili veščin, da bi postali razvijalec Web3?

Oglejte si portal za razvijalce Ethereum.

Na naše novice se naročite na najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map