SKALE Primer za vložke in nagrade

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

SKALE Primer za vložke in nagrade

avtor Mara Schmiedt 23. julij 2020 Objavljeno 23. julija 2020

dan meyers MQ8 4HYTgOc unsplash

UPDATE: Za posodobljena navodila o uvedbi SKALE 3. septembra glejte vodnik za prodajo SKALE.

Naslednja objava bo ponudila temeljni opis mehanizma za vstavljanje SKALE in pregled predvidenih nagrad, ki jih lahko pričakujete pri vložitvi žetonov Skale z validacijskim programom.. 

Registrirajte se na Aktivirajte če želite kupiti žetone SKALE na prihajajoči dražbi, izračunajte predvidene nagrade in začnite vložiti svoje žetone. 

Kaj je SKALE? 

SKALE Network je elastično blockchain omrežje, ki razvijalcem omogoča enostavno zagotavljanje visoko nastavljivih popolnoma decentraliziranih stranskih verig, ki so takoj združljive z Ethereumom. Stranske verige SKALE lahko izvedejo sekundne blokade z več kot 2000 transakcijami na sekundo v vsaki verigi in poleg decentraliziranega shranjevanja in strojnega učenja v EVM izvajajo pametne pogodbe v polnem stanju.. 

Preprosteje povedano, mreža SKALE deluje kot decentraliziran ponudnik računalništva in shranjevanja v oblaku, s čimer Ethereum blockchain zagotavlja zmogljivost in razširljivost.. 

Danes več kot 40 dApps gradi na SKALE, od iger do DeFi do pretakanja zvoka in še več.

Kaj je staking?

Vplačevanje je postopek zaklepanja žetonov v denarnici za kriptovalute, ki neposredno podpira varnost in delovanje decentraliziranega omrežja. To je mehanizem, s katerim se določi soglasje v mreži Proof of Stake. Udeleženci v zameno za vložitev žetonov prejmejo nagrade.

Vložek v mrežo SKALE

The Skale Token (SKL) je izvorni hibridni uporabniški žeton, ki predstavlja pravico do dela in žeton za plačilo v omrežju SKALE. Imetniki žetonov SKL lahko z žetoni potrdijo transakcije in zaščitijo mrežo SKALE. Razvijalci dApps lahko dostopajo do dela virov omrežja tako, da uvedejo in najamejo Elastic Sidechain s plačilom najemnin, denominiranih v SKL. 

Imetniki žetonov lahko za vložek v mrežo Skale bodisi vložijo svoje žetone v validator po svoji izbiri bodisi upravljajo svoj lastni validator vložkov. V zameno za ohranjanje varnosti in odpornosti omrežja so igralci mesečno nagrajeni z odstotkom sklada nagrad SKL. Nagradni sklad je sestavljen iz združenih plačil za izdajo nagrad in pristojbin dApp. Količina nagrad, ki jih prejmejo igralci, je sorazmerna s skupnim številom in trajanjem vloženih žetonov. Za več podrobnosti glejte razdelek Nagrade ali pojdite naravnost na Aktivirajte za izračun predvidenih nagrad.

SKALE Nagradni kalkulator.gif

1. korak: Postanite imetnik žetona SKALE

Če želite začeti vlagati v omrežje SKALE, morate najprej imeti žetone SKL. Zgodnji posvojitelji lahko po registraciji in potrditvi osebnega dokumenta kupijo žetone SKALE na Activate. Za zagon žetona SKALE se lahko predregistrirate dne Aktivirajte in ustvarite račun v samo nekaj minutah. 

Staking Flow GIF.gif

Žetoni SKALE bodo prodani na nizozemski dražbi, ki bo zaživela 17. avgusta ob 12:00 po EST. Po registraciji lahko za sodelovanje na dražbi uporabite Ether, USDC ali DAI. Vsi javni udeleženci, ki so med dražbo uspešno oddali ponudbo, bodo svoje žetone prejeli v 3 tednih po zaključku dražbe.

Vsi imetniki žetonov, ki nameravajo prejemati žetone ob zagonu omrežja, bodo morali dati soglasje in izpolniti dokazilo o uporabi, ki zahteva, da se 50% portfelja imetnikov žetonov vloži v minimalno obdobje prenosa 90 dni, preden lahko odklenejo prenosljivost žetonov. zunaj omrežja. Dokaz o uporabi zagotavlja, da imetniki žetonov aktivno podpirajo omrežje, hkrati pa omejujejo špekulacije. Seveda bodo lahko igralci sestavljali nagrade v celotnem obdobju dokazila o uporabi. 

2. korak: Vložite svoje SKALE žetone

Ko prejmete svoje žetone SKALE, ste pripravljeni postati aktivni udeleženec v mreži. Activate vam nudi brezhiben vmesnik za zahtevanje, upravljanje in vplačilo vaših žetonov. 

Če želite sodelovati in si prislužiti vložne nagrade za prispevanje k varnosti omrežja:

1. Primerjajte možnosti za preverjanje veljavnosti na portalu Activate sodelovanje

2. Izberite potrjevalnik, vnesite znesek, ki ga želite vložiti, in trajanje vložka (3, 6 ali 12 mesecev)

3. S svojo povezano denarnico web3 oddajte svojo zahtevo za vplačilo

SKALE Potrdite delegacijo.gif

Ko bodo vaši žetoni odobreni, bodo začeli vlagati ob začetku prve dobe. Ko potrjevalnik (-i) sprejme zahtevo za prenos, se določeni žetoni zaklenejo in jih ni mogoče prenesti, dokler se določeno obdobje pooblastila ne konča. Če potrjevalec iz nekega razloga zavrne vašo zahtevo, lahko pred začetkom naslednjega obdobja vložka stavite k drugemu veljavniku. 

3. korak: prejmite pomembne nagrade

Nagrade za vložke se imetnikom žetonov razdelijo skozi določeno obdobje prenosa in se razdelijo na začetku vsakega koledarskega meseca.

Znesek dobljenih nagrad je odvisen od naslednjih spremenljivk:

  1. Količina vloženih žetonov: skupno število žetonov, na katere vložite. 

  2. Trajanje pooblastila: Razpoložljivo trajanje pooblastila, ki je lahko 3, 6 ali 12 mesecev. Letni multiplikatorji nagrad so 1x, 1,5x in 2x.

  3. Stopnja izdaje omrežja: stopnja žetonov, ki jih je izkopal protokol in je na voljo za distribucijo vsem vozliščem v omrežju. Stopnja izdaje omrežja se začne pri 9,3% celotne vnaprej kovane ponudbe (5,5% celotne ponudbe) v prvem letu in se v prvih 6 letih vsako leto zmanjša po 0,55%.. 

  4. Skupno število vloženih v omrežje: Skupno število žetonov, vloženih v omrežje, je obratno sorazmerno s stopnjo nagrajevanja glede na stopnjo izdaje fiksnega omrežja. Pri ciljni stopnji vložka 40% so stopnje nagrajevanja 9,9%, 19,8% in 29,7% za obdobja prenosa 3, 6 in 12 mesecev (glej spodaj). 

  5. Ustvarjanje omrežnine: Skupno število žetonov v nagradnem naboru, zbranih iz najemnin verige dApp

  6. Znižanje pristojbine za validator:% znižanja nagrade, ki jo izbrani validator zaračuna za prenos

  7. Sestavljanje nagrad: Vaša odločitev o sestavljanju in ponovnem prenosu nagrad

Nagradne cene.png

Ocenjene nagrade za vložke lahko izračunate z našimi SKALE kalkulator.

4. korak: Dvig žetonov SKALE

Konec vsakega meseca bodo vaše zaslužene nagrade za vložke na voljo za dvig. Ko umaknete nagrade, jih lahko uporabite za prenos ali prenos za druge namene, ko uspešno izpolnite zahteve za dokaz o uporabi.

Zahtevki za nagrade GIF.gif

Registrirajte se na Aktivirajte če želite kupiti žetone SKALE na prihajajoči dražbi, izračunajte predvidene nagrade in začnite vložiti svoje žetone.

Imate več vprašanj? Oglejte si naša pogosta vprašanja.

Zapisala Mara Schmiedt

Decentralizirana omrežja SKALE Objava na glasila Naročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map