Sandfiksi Codefi: posodobitev izdelka januarja 2021

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogCodefi

Sandfikse Codefi: posodobitev izdelka januarja 2021

Codefi Assets Sandbox je prvo v seriji programskih okolij peskovnika, ki ga je razvila ConsenSys Codefi.by Nicole Adarme 29. januarja 2021 Objavljeno 29. januarja 2021

Blog Codefi Sandbox

Sandfi Codefi Assets  

Dojemanje vpliva in funkcionalnosti digitalnih sredstev je lahko izziv. Vendar so finančni akterji, ki se prvi premikajo, že začeli izkoriščati te novosti.

V zadnjih dveh letih so upravljavci premoženja, investicijske banke, posredniki za prenos, posredniki, centralni depozitarji vrednostnih papirjev, registrirani investicijski svetovalci in platforme za množično financiranje po vsem svetu dosegli, da bi bolje razumeli, kako bosta platforma Codefi Assets in blok Ethereum spremeniti način izdajanja, distribucije in upravljanja finančnih produktov. 

Kot odgovor danes uvajamo Codefi Assets Sandbox – preskusno platformo, ki bo finančnim institucijam omogočila ocenjevanje in raziskovanje digitalnih sredstev v simuliranem digitalnem ekosistemu. Peskovnik sredstev je mogoče prilagoditi okolju, v katerem deluje finančna institucija, kar omogoča eksperimentiranje, učenje, usposabljanje in predstavitev: 

  • Eksperimentirajte: Simulira izdajanje, distribucijo in izmenjavo digitalnih sredstev. 
  • Nauči se: Omogočite dostop članom ekipe, ki se želijo naučiti, kako deluje Codefi Assets in kaj pomeni delovati na verigi blokov.
  • Vlak: Upravljajte uporabnike, vlagatelje na krovu in ustvarjajte digitalna sredstva brez tveganj za resnično uvedbo, dokler vaša ekipa ne bo pripravljena.
  • Prepričajte: Dostopite do predstavitev izdelkov, da svojim zainteresiranim stranim predstavite funkcije in prednosti platforme. 

V peskovniku bodo upravljavci premoženja, investicijski skladi in druga podjetja dobili dostop do vseh zmožnosti Codefi Assets, celovite platforme za upravljanje digitalnih sredstev in API-ja, ki omogoča digitalizacijo številnih finančnih produktov in transakcij..

Peskovnik sredstev bo vseboval naslednje funkcije in še več:

  • Prilagodljiva izdaja: Poenostaviti in konfigurirati načrtovanje, izdajo in distribucijo zaprtih in odprtih skladov ter instrumentov dolžniškega kapitala, kot so ničelni kuponi, obveznice s fiksno obrestno mero in spremenljivo obrestno mero.
  • Vgrajena skladnost: Poskrbite, da bodo vaša digitalna sredstva skladna s predpisi, tako da uporabite kodo po vzoru tradicionalne zakonodaje o vrednostnih papirjih. 
  • Pospešeno vlaganje vlagateljev: Pospešite operacije KYC in AML, nastavite pravila distribucije, delite podatke o skladnosti z regulatorji in drugimi udeleženci omrežja ter racionalizirajte revidiranje.
  • Enotno upravljanje življenjskega cikla: Avtomatizirajte obdelavo naročil in odkupov ter distribucijo korporacijskih dejanj (vključno z izplačili dividend in kuponov).
  • Poenostavljeno sekundarno trgovanje: Vlagateljem omogočite enostavno trgovanje na medsebojnih trgih. Počistite in poravnajte transakcije v realnem času z več možnostmi plačil, brez zamud pri poravnavi in ​​brez tveganja nasprotne stranke.
  • Real-Time Register vlagateljev: Spremljajte svoj register premoženja v realnem času. Ohranite pregledno in nespremenljivo zgodovino transakcij, oglejte si meritve položaja in uspešnosti ter ustvarite dejanske vpoglede na eni sami nadzorni plošči.

Različica API-ja za razvijalce

Sandbox API-ja Codefi Assets je na voljo tudi razvijalcem, ki želijo v svoji aplikaciji eksperimentirati s sredstvi, ki temeljijo na blockchainu. Na kontaktnem obrazcu navedite, ali vas zanima različica API-ja peskovnika Codefi Assets, in poslali vam bomo podatke, ki jih potrebujete za začetek.

Dostopite do peskovnika sredstev

Sandfikse Codefi

Peskovno premoženje Assets je prvo v vrsti programskih okolij peskovnika, ki jih je razvil ConsenSys Codefi. Pozneje v Q1.2021 bo ConsenSys Codefi predstavil svoj Sandbox za potek dela in svoj CBDC Sandbox.

Spoznajte CBDC Sandbox Register za CBDC Sandbox

Seje skupnosti peskovnika

Da bi institucionalno skupnost obveščali o napredku in učenjih peskovnikov Codefi, bo ConsenSys Codefi mesečno organiziral seje skupnosti v obliki webinarjev, ki jih gostijo naši vodniki izdelkov. Prvo zasedanje bo februarja 2021.

Skupine za izdelke bodo na voljo tudi za podporo in vprašanja prek našega kanala Discord.

Prijavite se na prvo sejo skupnosti Sodelujte s Codefi Assets on Discord

Codefi SandboxPosodobitev izdelkaNoviceNaročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map