Predstavljamo novo zamenjavo zraka

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogAirSwap

Predstavljamo novo zamenjavo zraka

Danes je naš prehod na fazo II končan. Z najnovejšimi pogodbami in postopkom upravljanja skupnosti si AirSwap želi postati najboljši decentraliziran sistem enakovrednega trgovanja na svetu. Glasovanje se začne danes na Codefi Activate.by ConsenSys 9. februarja 2021 Objavljeno 9. februarja 2021

naslovnica objave v spletnem dnevniku

AirSwap je domači globalni projekt. Od začetnega tehničnega poročila do predstavitve žetona so bili tako njegovi glavni sodelavci kot udeleženci zagona razdeljeni po vsem svetu. Uvedba žetona je bila med 9.447 ljudmi iz 135 držav.

Eden prvih ciljev AirSwap je bil delovati kot učinkovita odprta organizacija s pregledno strukturo in postopkom. S široko udeležbo skupnosti AirSwap si še naprej skupaj prizadevamo za dosego tega cilja in faza II zaznamuje naš napredek.

Poslanstvo

Poslanstvo AirSwap-a je biti najboljši sistem enakovrednega trgovanja na svetu. Z uporabo protokola RFQ (request-for-quote – RFQ) in atomske zamenjave za poravnavo so trgovci AirSwap zaščiteni tako pred vstopom v ceno kot pred zdrsom cen in trgujejo neposredno iz denarnice v denarnico.

AirSwap deluje skupaj z avtomatiziranimi tržnimi akterji (AMM), kot je Uniswap. To ocenjujemo RFQ bo prek agregatorjev zajel približno 40% volumna. Danes je AirSwap v povprečju  več kot 2 milijona dolarjev dnevnega obsega in to z novimi integracijami narašča.

Proces

Osredotočeno na novo načel, razvoj omrežja je stalen proces od zamišljanja do dostave. Predlogi za izboljšanje AirSwap (AIP) pomagati skupnosti pri zajemanju, izbiri in določanju prednostnih nalog novih projektov, ki jim mora mreža dodeliti sredstva.

Sem spada oboje omrežna tehnologija in izdelki za podporo decentraliziranemu trgovanju Takojšnja zamenjava zraka in OTC AirSwap. Skozi formalni postopek predlaganja se nova dela identificirajo, opredelijo in izvajajo. Vgrajenih je več spodbud.

Spodbuda predlagatelja

Avtorji predlogov, ki so sprejeti z glasovanjem v skupnosti, si lahko za svoj prispevek prislužijo žetone AirSwap. Podrobnosti spodbud za predlog se zdaj dokončujejo in bodo eno od naslednjih glasovanj v skupnosti. (AIP 15

Spodbuda volivcev

Skupnost glasuje o predlogih v decentraliziranem sistemu upravljanja. Vsak volivec lahko za sodelovanje prisluži točke, ki jih nato lahko uporabi za nagrajevanje. Nagrade se financirajo iz pristojbin za protokol, ki se odmerijo na poslih AirSwap. (AIP 7)

Spodbuda za razvijalce

Ko je predlog sprejet z glasovanjem v skupnosti, se dodeli v zaostanku projekta, ki ga lahko izberejo sodelujoči. Na splošno projekti spadajo v odprtokodne kategorije razvoja, rasti in trženja, prispevki pa dobijo nadomestilo iz zakladnice žetona AirSwap. (AIP 10)

Kako sodelovati

Od danes naprej lahko svoje žetone AirSwap vložite naprej Codefi Aktiviraj sodelovati pri upravljanju predlogov. Doslej je bilo objavljenih 15 AIP-jev, od katerih jih je bilo več že izvedenih. Ostali čakajo na glasovanje, ki se bo začelo ta teden in trajalo nenehno.

Če želite prispevati kot predlagatelj ali razvijalec, si oglejte Spletno mesto AirSwap in pridružite se Discord če želite izvedeti več o delovanju sistema, organizaciji skupnosti in strukturiranju procesa. Na omrežni tehnologiji in na ravni izdelkov je veliko novih priložnosti.

Če izvajate žetonski projekt, lahko izkoristite novi portal za upravljanje Codefi Activate, da spodbudite sodelovanje vaše skupnosti. Oglejte si Aktivirajte spletno mesto in stopite v stik z ekipo Activate prek spleta ali mimo E-naslov.

Pridružite se in oblikujte prihodnost

Ko je internet demokratiziral informacije, blockchain demokratizira finance. S pridružitvijo misiji AirSwap igrate vlogo. Čeprav se je v zadnjem letu uvedlo veliko novih aplikacij, preprostost trgovanja z enakovrednimi napravami daje AirSwap trajno moč in varnost.

Ko ekosistem dozoreva in na spletu prihajajo bolj izpopolnjeni ponudniki likvidnosti, bo model RFQ še naprej dobival vedno več poslov zaradi svoje preprostosti, boljših cen in nižjih stroškov izvedbe. Na tej podlagi so možnosti za trgovalne mreže neomejene.

Preverite nas naprej Neskladje da pridejo na krov. &# 128311;

Na naše novice se naročite na najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in drugo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map