Predstavljamo Filecoin Launchpad Accelerator, ki ga poganja Tachyon

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

Predstavljamo Filecoin Launchpad Accelerator, ki ga poganja Tachyon

Tachyon zdaj sprejema prijave za njihov pospeševalnik padcev, ki ga podpirajo protokolarni laboratoriji in se osredotoča na sprejetje IPFS in Filecoin. Avtor ConsenSys 30. julij 2020 Objavljeno 30. julija 2020

Filecoin Launchpad

New York, NY, 30. julij 2020 – Danes je ConsenSys Labs objavil, da so odprte aplikacije za pospeševalnik Filecoin Launchpad, ki ga poganja Tachyon. Ta kohorta bo osredotočena na startupe, ki gradijo bolj odprta, interoperabilna in programabilna orodja, infrastrukturo in aplikacije za distribuirani splet prek IPFS in Filecoin.

Skozi jesen 2020 bo med 15 in 20 skupinam na voljo dvanajst tednov financiranja, mentorstva, ugodnosti in programiranja glede poslov in vprašanj, povezanih s blockchainom, ki se bodo zaključili z demonstracijskim dnevom in podporo zbiranja sredstev po programu. Skupine izkoristijo dostop do ConsenSys in Laboratoriji za protokol omrežij in strokovnega znanja, od podjetnikov in pravnih svetovalcev do tehničnih raziskovalcev. Vsaka ekipa bo prejela 80.000 USD. Ekipe lahko prijavite se tukaj, in prijave se zaključijo 21. avgusta. 

ConsenSys Labsov pospeševalnik Tachyon bo letos edinstven, saj ga bo podprl Laboratoriji za protokol. Protokol Labs, ustanovljen leta 2014, je odprtokodni laboratorij za raziskave, razvoj in uvajanje, katerega projekti vključujejo Medplanetarni datotečni sistem (IPFS), Filecoin, libp2p, in še veliko več. Najenostavneje je cilj IPFS popolnoma razdeljen splet, kjer aplikacije ne živijo v centraliziranih strežnikih, temveč delujejo prek omrežja, sestavljenega iz računalnikov uporabnikov. Cilj IPFS je ustvariti prožno, nadgradljivo, odprto omrežje za spodbujanje bolj trajnostne in dostopne spletne infrastrukture za vse človeštvo. Namesto da bi poskušali poiskati vsebino WHO jo gosti, uporabniki iščejo vsebino sama. To pomeni hitrejše in cenejše pridobivanje podatkov, nič več zanašanja na centralizirane strežnike in celo možnost dostopa do spleta brez povezave.

Ekonomska spodbudna plast za IPFS je omrežni žeton, imenovan Filecoin (FIL), ki nagrajuje rudarje, da tekmujejo za pravilno shranjevanje šifriranih podatkov v omrežju Filecoin. Od množične prodaje leta 2017 je Protocol Labs trdo delal na tem, da je protokol zorel in se približeval njegovi prihodnji uvedbi.  Filecoin testnet že vsebuje 25 piB pomnilnika, na tisoče ponudnikov shranjevanja podatkov, na desetine aplikacij, ki temeljijo na protokolu, in več kot 1350 sodelavcev odprtokodne programske opreme. Filecoinov spodbuden testnet uradno začenja teden 3. avgust 2020, pričakuje pa se, da bo javni mainnet Filecoin začetek prodaje v tretjem četrtletju 2020

Launchpad Filecoin, ki ga poganja Tachyon, bo zagotovil financiranje, individualno mentorstvo in programiranje za pospešitev sprejemanja Filecoina v ekosistemih Ethereum in DeFi ter privabil sedanje spletne razvijalce, ki se želijo integrirati z učinkovito cenovno in geografsko porazdeljeno mrežo za shranjevanje..

Upoštevane bodo vse prijavne ekipe, ki gradijo znotraj sklada Protocol Labs, ali celo projekti Ethereum, ki razmišljajo o integraciji elementov sklada Protocol Labs. Ti lahko vključujejo: 

  • Infrastruktura: Osnovna orodja za infrastrukturo in razvijalce za podporo šifriranju, upravljanju / iskanju datotek in osnovnemu vstopu na Filecoin in IPFSnetworks.
  • Vmesna programska oprema: Platforme, ki oblikujejo integracijo in uporabo Filecoina in IPFS v druge programe, kot so orodja dApp ali DeFi plug-and-play in podatki & analitični vpogledi v tekoče dejavnosti IPFS.
  • Aplikacije: Orodja, ki uporabljajo Filecoin ali IPFS kot del svojega osnovnega tehnološkega sklada za razvoj aplikacij za končne uporabnike, kot so izmenjava datotek, DeFi, arhivska orodja, video, zvok, shranjevanje velikih podatkov in mreženje.

To partnerstvo med ConsenSys Labs in Protocol Labs temelji na dolgoletnem sodelovanju in sinergiji med ekosistema Ethereum in IPFS. Ekipi si delita številne skupne cilje za decentralizirani protokolarni ekosistem in porazdeljeni splet: zgraditi varnejša in odpornejša globalna digitalna omrežja, uporabnikom vrniti nadzor podatkov in zgraditi bolj odprt, trajnosten in dostopen splet. Uvedba Filecoina bo pospešila sodelovanje in ponudila nove priložnosti za primere skupne uporabe; ta pospeševalnik bo služil kot izstrelišče za večjo konvergenco med decentraliziranimi protokoli in omrežji. 

O protokolarnih laboratorijih

Protocol Labs je odprtokodni R&Laboratorij, ki gradi protokole, orodja in storitve za radikalno izboljšanje interneta. Projekti Protocol Labs vključujejo IPFS, Filecoin, libp2p, in še več – ki služijo tisočem organizacij in milijonom ljudi. The Filecoin Project je decentralizirano omrežje za shranjevanje s poslanstvom ustvarjanja decentraliziranega, učinkovitega in trdnega temelja za informacije človeštva. 

O laboratorijih ConsenSys

ConsenSys Labs je investicijski upravitelj s portfeljem več kot 78 podjetij v 22 državah. ConsenSys Labs vlaga v izjemne ekipe na treh ravneh: Tachyon, pospeševalnik za začetek blockchain zagonov; Releji, razdeljeni hakatoni za podjetnike in razvoj ustanoviteljev; in podjetniška skupina, ki se osredotoča na zgodnje naložbene priložnosti v decentralizirane protokole, infrastrukturo in aplikacije.

Obvestilo strankeFilecoinNewsletterNaročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map