Novo poročilo Ethereum 2.0: več kot 65% vseh anketirancev namerava vložiti svoj ETH

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogNovice

Novo poročilo Ethereum 2.0: več kot 65% vseh anketirancev namerava vložiti svoj ETH

Uporabniško poročilo o motivaciji, preferencah in pomislekih imetnikov ETH v pričakovanju vložka na Eth2.by ConsenSys 6. maj 2020 Objavljeno 6. maja 2020

Heroj poročila o vložku Eth2 codefi Prenesite celotno poročilo Ethereum 2.0. Prenesi

Uvedba Ethereum 2.0 (Eth2) leta 2020 predstavlja kritičen in dolgo pričakovani mejnik v industriji. Kolektivno razumevanje obstoječih motivacij, občutkov in vedenjskih vzorcev imetnikov ETH, ko gre za vložitev (ali ne!), Je najpomembnejše pri podpori in kataliziranju uspeha poti Ethereuma do Proof of Stake. 

ConsenSys Codefi je anketiral skoraj 300 imetnikov ETH v vesolju, da bi razumel njihove namene in potrebe, ko gre za vložke na Eth2. Namen našega poročila je predstaviti ključne vidike oblikovanja in izdelkov ter zagotoviti strateška in taktična priporočila za protokolarne skupine, razvijalce strank in ponudnike infrastrukture za spodbujanje učinkovitega sprejemanja med različnimi osebami.  

Kontekst in raziskovalni cilji

Začetek prve faze Ethereum 2.0 v letošnjem letu bo pomenil začetek naslednjega razvoja javnega omrežja Ethereum. Ena najpomembnejših nadgradenj v Ethereumu 2.0 je prehod s soglasnega algoritma Proof of Stake (PoW) na Proof of Stake (PoS). Ta nadgradnja bo privedla do večje razširljivosti, spodbud za vzdrževanje omrežja, energetske učinkovitosti in varnosti. Poleg tega nova omrežna arhitektura ponuja novo priložnost za široko kategorijo imetnikov ETH, da ustvarijo stalno sposobnost ustvarjanja prihodkov za zagotavljanje javne infrastrukture skupnosti Ethereum. 

Jedro uspeha omrežja PoS je pripravljenost udeležencev, da v omrežje vložijo svoj eter (ETH), da bi ustrezno zaščitili verigo blokov. Zato je nujno razumeti prednostne naloge, vedenje in potrebe obstoječih imetnikov ETH ter kako lahko njihovo sodelovanje v Ethereum 2.0 pospešimo in optimiziramo.

Pred zasnovo raziskave je naša skupina identificirala in izvedla različne kvalitativne razgovore z zainteresiranimi stranmi, da bi še bolje razumela naša vprašanja in predpostavke o ekosistemu stakinga Ethereum 2.0. 

Ena ključnih ugotovitev, ki se je pokazala, je bila obstoječa komunikacijska vrzel med gradbeniki, omogočevalci in potencialnimi udeleženci v skupnosti Eth2. Ker je faza 0 na obzorju, morajo protokolarne, odjemalske in infrastrukturne ekipe komunicirati, oblikovati in izvajati funkcije, ki spodbujajo čim širše sodelovanje v vesolju prihodnjih validacijskih. 

Z mislijo na predhodne ugotovitve raziskav je naša skupina oblikovala in uvedla kvantitativno raziskavo o uporabnikih, da bi zajela široke segmente uporabnikov, občutke in vedenjske vzorce, da bi tako informirala graditelje kot tudi omogočevalce, hkrati pa izobraževala končne uporabnike.. 

Cilj študije je bil razkriti in analizirati naslednje vpoglede:


  • Kakšni so profili in vedenjski vzorci obstoječih imetnikov ETH?
  • Kakšni so nameni in motivacija imetnikov Eta, ko gre za vložke na Eth2.0?
  • Katere so trenutne bolečine in morebitne ovire pri posvojitvi?
  • Katere možnosti za dodano vrednost in tržne priložnosti to predstavlja?

Iz spletne ankete o obstoječih imetnikih ETH, ki se je začela februarja 2020 in je 20 dni živela v živo, smo sklepali 287 anketirancev. Najdete izvirno anketo tukaj.

Eth2 se ne bo zgradil sam, zato hvala vsem, ki sodelujejo pri tem mejniku, in upamo, da se vam naše delo zdi vpogledno in koristno! 

Prenesite celotno poročilo o vložku Ethereum 2.0

Prenesite CodefiEthereum 2.0NewsletterNaročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map