Novice in posodobitve izdelkov ConsenSys na Devcon 5 Osaka

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

Novice in posodobitve izdelkov ConsenSys na Devcon 5 Osaka

Med petim letnim srečanjem razvijalcev, tehnologov in navdušencev Ethereuma v podjetju Devcon so ConsenSys in njegova portfeljska podjetja predstavili posodobitve izdelkov, nagrade ConsenSys Grants in partnerstva. By ConsenSys 8. oktober 2019 Objavljeno 8. oktobra 2019

devcon bg

Osaka, Japonska – Od začetka delovanja mreže Ethereum v letu 2014, Devcon je služil kot poligon za tisoče odprtokodnih razvijalcev, oblikovalcev, raziskovalcev, upravljavcev infrastrukture, organizatorjev skupnosti, ekonomistov in navdušencev, da bi razpravljali o novi finančni in podatkovni infrastrukturi za splet. 

Z bližajočo se uvedbo Ethereum 2.0 se gradijo nove vrste standardov, vtičnikov, orodij in poslovnih modelov, ki bodo služili različnim strategijam skaliranja in novim protokolom pametnih pogodb.. 

Številni izdelki, pobude in portfeljska podjetja ConsenSys so prihajali v Osako, da bi jih ves teden delili s posodobitvami.

Predstavitve izdelkov in nove funkcije 

 • ConsenSys Product Suite oblikuje modele Freemium, ki delujejo kot storitev 
 • Sistem vtičnikov MetaMask 
 • Začetek delovanja mreže japonskih nagrad 
 • Kaleido rešuje ključno oviro pri sprejemanju blockchaina v podjetju z uvedbo naravnega upravljanja pametnih pogodb in partnerstvom z MythX 

Standards Work in odprtokodna programska podpora 

 • Poziv k akciji Josepha Lubina DevCon: OneMillionDevs.com 
 • ConsenSys Grants financira 11 projektov v višini 155.000 USD 
 • Enterprise Ethereum Alliance (EEA) izda nove specifikacije odjemalcev in gosti prvi Mainnet Meetup

_____________________________________________________________________________

ConsenSys Product Suite ponuja Freemium modele kot programsko opremo

V tretjem četrtletju 2019 so izdelki, ki so v lasti ConsenSys, objavili nove modele programske opreme kot storitve za izboljšane sporazume o ravni storitev za stranke in za izpolnitev zahtev zrelega trga za Ethereum infrastrukturo, analize in orodja za razvijalce. 

Ker je trg storitev in orodij z bogatimi funkcijami v Ethereumu napredoval, so se povečale tudi potrebe strank. Infura, MythX in Alethio, uvedli naročniške storitve za podporo številnim ponudbam – od začetne do uporabe na ravni podjetja nekatere najpogosteje uporabljene varnostne in infrastrukturne storitve v omrežju Ethereum z infrastrukturo, analitiko podatkov in programsko opremo za varnostni nadzor.


 • 17. julija ponudnik infrastrukture Ethereum Infura je predstavil Infura +, premium naročniško storitev za Infurin Ethereum API, ki zagotavlja izboljšano podporo infrastrukture Ethereum za aplikacije vseh velikosti. Uporabniki lahko izbirajo med možnosti stopenjskih storitev– Core, Developer, Team in Growth – za omogočanje pravega načrta za prenos njihovega projekta na osnovi Ethereuma iz dokaznega koncepta v globalno produkcijo.
 • MythX, prvovrstna storitev varnostne analize pametnih pogodb Ethereum je danes predstavila MythX Pro. Zdaj uporabniki MythX zaznajo celo vrsto ranljivosti pametnih pogodb in pomagajo preprečevati kršitve varnosti – s pregledno in enostavno uporabo naročniške storitve DAI-stablecoin prek Daisy Plačila
 • 20. junija 2019 je Alethio napovedal Alethio API PRO  kot neposreden način, da razvijalci dobijo robusten in zanesljiv dostop do indeksiranih, sintetiziranih, verižnih podatkov Ethereum. Alethio’s API rešuje problem fragmentacije podatkov Ethereuma, ki mnogim uporabnikom omrežja preprečuje zanesljiv in čist dostop do podatkov na osnovi verige blokov. 

Celotno sporočilo za javnost

_____________________________________________________________________________

Sistem vtičnikov MetaMask

V zadnjih štirih letih je MetaMask pomagal veliki skupnosti razvijalcev Web3 uvesti novo računalniško paradigmo – kjer uporabniki nadzorujejo svoje račune in kjer računi nadzorujejo lastna sredstva. 

Razširitev MetaMask za brskalnike je Ethereum pripeljala do običajnih spletnih aplikacij, vendar so nove razširitve nujne za nove vrste strategij spreminjanja meril in protokole pametnih pogodb – mnogi med njimi zahtevajo interakcijo z uporabniškim računom in zagon stalnega skripta v uporabnikovem imenu za spremljanje stanja ali transakcije pred obdelavo. Namesto da bi se odločil, katere funkcije naj se sprostijo, je MetaMask zgradil sistem vtičnikov brez dovoljenj. 

Vtičnik MetaMask je skript, ki se običajno uporablja prek ENS in IPFS, dodaja funkcionalnost MetaMask in vse to omogoča naš novi sistem dovoljenj.

 • auditAddress API vtičnikov lahko doda opozorila ali priporočila računov, kjer koli jih MetaMask prikaže, da zagotovi varnost pametne pogodbe.
 • API vtičnika resolName pomeni, da MetaMask ne bo narekoval, na katere imenske sisteme se lahko uporabnik naroči za decentralizirane imenske sisteme (DNS).
 • Nabor vtičniških API-jev za rešitve za skaliranje Layer 2, ki pomagajo dapps razviti decentralizirane sporazume iz glavne verige Ethereum.
 • ShareAPI vsem avtorjem vtičnikov olajša ustvarjanje lastnega API-ja za spletna mesta, ki jih uporabnik obišče, naj bo to preprost API v slogu RPC ali napredni API, ki ga vodijo dogodki.
 • Vzorčni vtičniki, ki jih morajo razvijalci preučiti za začetek, vključno z vtičniki IPFS, Starkware in Blocknative. Ogledate si lahko več vzorcev tukaj.

_____________________________________________________________________________

Začetek delovanja mreže japonskih nagrad 

Za DevCon 5 v Osaki je mreža Bounties Network ustvarila poseben raziskovalec – na voljo v japonščini – za udeležence konferenc, da lahko preprosto ustvarijo in izpolnijo blagodati. Japan.bounties.network je prostor za interakcijo na Ethereumu med DevCon-om, od dokazovanja, da to počnete “na veliko”, podpisovanja v karaoke kabinah, do reševanja varnostnih napak za Kickback. Kot platforma, ki je na voljo v brskalnikih Web3, da se skupnost lahko združi in sodeluje, je mreža Japan Bounties odličen primer, kako se lokalne in mednarodne skupnosti razvijajo s sledljivo izmenjavo vrednosti..

Preverite: https://japan.bounties.network/

_____________________________________________________________________________

Kaleido rešuje ključno oviro pri sprejemanju blockchaina v podjetju z uvedbo naravnega upravljanja pametnih pogodb in partnerstvom z MythX

Na DevCon 5 je Kaleido napovedal dodajanje upravljanja pametnih pogodb v podjetju kot izvorno komponento na platformi Kaleido. Upravljanje pametnih pogodb, ki vsebujejo skupno poslovno logiko med podjetji, predstavlja težko oviro za upravljanje konzorcijev blockchain. Kaleido zdaj ponuja možnost »namestitve v podjetju« za pogodbe z vgrajenim upravljanjem, potekom dela, različicami, varnostjo in zaščito požarnega zidu. Sposobnost podpira tudi tartuf in je integrirana z Githubom. 

Prvič v omrežju, ki temelji na Ethereumu, lahko uporabniki zdaj preverijo in preverijo, katere vrstice kode so bile izvedene za vsako transakcijo. Skupaj s partnerstvom Kaleida z MythX za nov dodatek tehnik pametne analize pogodb MythX imajo podjetja zdaj na voljo preprosto rešitev za upravljanje, uvajanje in analizo pametnih pogodb.. Kaleido, Blockchain Business Cloud za sodobna poslovna omrežja ponuja celotno platformo blockchain, zgrajeno na Enterprise Ethereum.

Preberi več tukaj.

_____________________________________________________________________________

Poziv k akciji Josepha Lubina DevCon: OneMillionDevs.com

Med svojim slavnostnim nagovorom na DevCon 5, Joseph Lubin je objavil poziv k akciji za izgradnjo skupnosti razvijalcev Ethereum in sprožil ekosistemsko pobudo, s katero je navdihnil milijon razvijalcev blockchainov, tehnologov in hekerjev, da bi ugotovili, kako lahko njihove sposobnosti uporabijo pri pisanju pametnih pogodb in razvoju aplikacij v omrežju Ethereum.. 

Ocenjuje se, da je po vsem svetu 24 milijonov razvijalcev programske opreme, vendar je število razvijalcev blockchainov nekaj sto tisoč – največ jih je razvitih v Ethereumu. Ko se orodja, dokumentacija, knjižnice in dodatki izboljšujejo, Lubin izziva skupnost, naj napoti nove programerje in v naslednjem letu poveča razvojni um Ethereuma na milijon.

_____________________________________________________________________________

ConsenSys Grants v svojem drugem valu razdeli 175.000 USD

Na DevCon 4 leta 2018 je Joseph Lubin napovedal dotacijski sklad v višini 500.000 USD, ki bo razdeljen projektom, ki gradijo odprtokodno programsko opremo za reševanje tehničnih težav v omrežju Ethereum. Od ustanovitve je program ConsenSys Grants financiral 15 projektov s skupno 330.000 USD. Danes je program ConsenSys Grants objavil svoj drugi val štipendistov, ki bo prejel sredstva. 

 1. Varnost:

 

 1. Svetilnik: Naročnik Ethereum Serenity, ki se osredotoča na varnost, je podelil nadaljnjo nepovratna sredstva v višini 25.000 USD, da nadaljuje s svojim odličnim delom v dokaz o vložku + ostrenje.
 • Infrastruktura: 
  1. Zeropool: Popolnoma anonimne in neizsledljive transakcije na Ethereumu, ki podpirajo več ERC20 žetonov, etrov in anonimnih atomskih zamenjav – 25.000 USD
  2. PISA: Resnična razširljivost kriptografije, z ublažitvijo predpostavke lahko 99% transakcij med lokalnimi stranmi ostane lokalno namesto globalnega omrežja – 25.000 USD
  3. Tellor: Decentraliziran oracle, ki zagotavlja učinkovito, nezaupljivo in decentralizirano alternativo za podatke, ki niso v verigi – 25.000 USD
  4. DappNode: Decentralizirano omrežje vozlišč v osebni lasti in uporabniku prijazen vmesnik – 25.000 USD
  5. Uporabnost infrastrukture in orodja za razvijanje
   1. Alice: Mobilna aplikacija za enostavno izdelavo domačih mobilnih aplikacij – 25.000 USD
   2. Ethers.js: Popolna knjižnica Ethereum JavaScript za izdelavo denarnic, ogrodja in orodij s poudarkom na varnosti, kompaktnosti in preprostosti – 25.000 USD
   3. ConsenSys Grants financira odprtokodne projekte, ki koristijo večjemu ekosistemu Ethereum. Podprti projekti vključujejo kritična področja, kot so jedrna infrastruktura, izboljšano orodje za razvijalce in uporabniško izkušnjo, varnost in dostop do znanja za razvijalce, uporabnike in družbeni vpliv. ConsenSys Grants Wave 3 je zdaj odprt za prijave, zmagovalci pa bodo objavljeni na EthDenver februarja 2020. Rok za oddajo prijav je 14. januar 2020. 

    _____________________________________________________________________________

    Enterprise Ethereum Alliance (EEA) izda nove specifikacije odjemalcev in gosti prvi Mainnet Meetup

    The Enterprise Ethereum Alliance (EEA), članska industrijska organizacija, ki jo zastopa stotine podjetij po vsem svetu. Danes so izdali dve novi specifikaciji, ki sta na voljo za prenos tukaj.

    EEA bo organizirala tudi prvo srečanje Mainneta za interaktivno razpravo o temah, kot so zasebnost, pretok transakcij in pravne zahteve za industrijo in podjetja, da kar najbolje izkoristijo Ethereum. Razpravo je vodil predsednik delovne skupine EEA Mainnet John Wolpert, izvršni direktor izdelkov ConsenSys Web3Studio.. 

    Popolna izdaja

    _____________________________________________________________________________

    O ConsenSys:

    ConsenSys preoblikuje našo sedanjo digitalno arhitekturo v bolj odprt, vključujoč in varen dragoceni internet, ki ga običajno imenujemo Web3. Z bolj zanesljivo internetno arhitekturo pomagamo posameznikom, podjetjem in vladam, da odklenejo nove poslovne modele in vrednosti, povečajo učinkovitost s skupno IT infrastrukturo in uporabljajo najsodobnejše kriptografske metode za zaščito zasebnih uporabniških podatkov. Z našim edinstvenim globalnim podjetjem, ki ga sestavljajo tvegani sklad in zagonski inkubator, svetovalna enota Enterprise Ethereum in izobraževalna akademija, ConsenSys gradi za decentralizirano prihodnost.

    Stiki z mediji: [e-pošta zaščitena]

    Na naše novice se naročite na najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020Prijavi

    Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020

    Poročilo DeFi za Ethereum Q2 2020Prijavi

    Poročilo DeFi za Ethereum Q2 2020

    Eterično poročilo Ethereum 2 0Prijavi

    Eterično poročilo Ethereum 2.0

    Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

    Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

    Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

    Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

    Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

    Centralne banke in prihodnost denarja

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map