Mesečno poročilo ConsenSys – november 2019

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogNovice

Mesečno poročilo ConsenSys – november 2019

Ethereum dapps, rešitve za blockchain v podjetju, najbolj priljubljeni članki, prihajajoči dogodki in drugo. By ConsenSys 1. december 2019 Objavljeno 1. decembra 2019

mesečno poročilo junak

Novembrsko mesečno poročilo je napolnjeno z zanimivimi posodobitvami, povzetki in izdajami ConsenSys. Če je to prvo mesečno poročilo, ki ga berete, si oglejte našo vizijo in preberite več o ConsenSys. Če ste pogost bralec, skočite naravnost v dobre stvari – glavne tvite, dogodke, videoposnetke in branja iz preteklega meseca.

»Nekoliko sem osupnil, koliko napredka je bilo doseženega v tako kratkem času. Če pogledate vse prejšnje velike družbene revolucije – mobilni telefoni, internet sam, splet, avtomobili, elektrika – so vse skupaj trajale veliko dlje. V resnici nismo deset let v decentralizirani spletni revoluciji ali evoluciji – bolj kot pet let v njej. Ker je bila bitcoin zelo ozka izvedba in so bile pametne pogodbe resnično izumljene pred približno petimi leti. Zato je presenetljivo, koliko velikih podjetij, zagonskih podjetij in samo ljudi skrbi in misli, da bo to pomembno. ‘

– Joe Lubin, ustanovitelj podjetja ConsenSys in soustanovitelj podjetja Ethereum

Novembra je uPort izdal Serto, zbirko orodij, ki v resnični svet prinašajo moč preverljivih poverilnic in decentraliziranih identifikatorjev (DID). Fundacija za identifikacijo pravnih oseb (GLEIF) zdaj uporablja Serto da v verigo blokov pripeljejo identifikatorje pravnih oseb (LEI). Bounties Network je uvedel meta-transakcije, kar novim članom skupnosti Ethereum olajša zaslužijo svoj prvi kripto, namesto da bi ga morali kupiti. Andreas Freund in Lewis Cohen sta objavila belo knjigo, ki ponovno predstavlja pravično distribucijo javnih dobrin z uporabo tehnologije veriženja blokov in žetonov.

ConsenSys se je udeležil Convergence, prvega organiziranega svetovnega blockchain kongresa. Konvergenca je združila predstavnike Evropske komisije, INATBE ter različne vladne uradnike in voditelje podjetij. Oglejte si videoposnetke o konvergenci tukaj. Vzemite si počitek od strmenja v Istanbul Clock Countdown Clock, in preverite novembrske posodobitve iz mreže!

Vizija ConsenSys

Najbolj priljubljeni članki

 • Kaj ljudje iščejo? “Blockchain pri dodeljevanju javnih dobrin”
 • V trendu: “Manifest kripto vsebine”
 • Najbolj deljeni: “Katere vlade zdaj uporabljajo Blockchain?”
 • Spletni seminar: “Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain”

Social Media hits

Twitter

ConsenSys na Twitterju

Reddit
Linkedin
Youtube
Instagram

ConsenSys na Instagramu


Lokacije pisarn

Lokacije pisarne ConsenSys

Model pesta in tirnice

“Vozišče” ConsenSys ustvarja, inkubira in pospešuje podvige z “govoricami” z razvojem, delitvijo virov, prevzemi, naložbami in ustanovitvijo skupnih podvigov. Te napere imajo koristi od temeljnih komponent, ki jih je izdelal ConsenSys in omogočajo gradnjo novih storitev in poslovnih modelov na verigi Ethereum.

Hub

 • Laboratoriji: Naš blockchain venture studio. Laboratoriji inkubirajo najboljše ekipe Web3 po vsem svetu, jim zagotavljajo kapital, mentorstvo in dostop do mreže vrhunskih projektov in talentov ConsenSys. Preberite: ConsenSys Labs napoveduje naložbo v atpar.
 • Akademija: Naša izobraževalna ustanova. Poslanstvo Akademije je razviti globalni ekosistem blockchain s premoščanjem vrzeli v znanju Ethereum.
 • Rešitve: Naše podjetje podružnica. Rešitve prinašajo verigo blokov podjetjem, pomagajo podjetjem, vladam, neprofitnim organizacijam in zagonskim podjetjem po vsem svetu pri gradnji, testiranju in uvajanju javnih in zasebnih rešitev veriženja blokov. Rešitve ponujajo izobraževalne, svetovalne in razvojne storitve ter priložnosti za skupna vlaganja in soustvarjanje. Preberite: Primeri in aplikacije blokchainov po panogah.
 • Družbeni vpliv: ConsenSys Social Impact izkorišča nastajajoče tehnologije za reševanje najbolj perečih svetovnih vprašanj. Preberite: Uvod v stabilne kovance, plačilne rampe, & Prozorne donacije Pt. 3.
 • Kapital: Kapital je naša konstelacija ponudbe finančnih storitev za digitalna sredstva in podjetja, ki temeljijo na verigah blokov, vključuje pa tudi svetovanje o prodaji žetonov in studio tveganega kapitala.
 • Pridnost: ConsenSys Diligence se zavzema za izboljšanje in zaščito ekosistema Ethereum s spodbujanjem tehnične odličnosti, varnostnih smernic, pravnih previdnostnih ukrepov in etičnih poslovnih praks. Preberite: “Solidnost, mladi odrasli”
 • Eterično: Ethereal Summit združuje graditelje, filozofe, oblikovalce politik, umetnike in humanitarce z vsega sveta v dveh dneh pripovedovanja zgodb in izmenjave znanja o tem, kako lahko z uporabo blockchain tehnologije skupaj gradimo svojo decentralizirano prihodnost. Pazi: “Zakaj revidiramo – predstavitev #EtherealTLV ”

Zavezništva in pobude

 • Projekt Brooklyn: Sodelovanje v celotni panogi, ki uporablja zakon, predpise in politiko blockchain za spodbujanje gospodarske rasti in zaščite potrošnikov, ki temelji na žetonih.

Napere in podvigi

Adhara:

Upravljanje likvidnosti in mednarodna plačila za decentralizirane finančne mreže.

Zamenjava zraka

Platforma, ki olajša iskanje, ceno in trgovanje z žetoni med enakovrednimi v verigi Ethereum.

Alethio

Celovit nabor izdelkov za raziskovanje, analizo in napovedovanje verig blokov za omrežje Ethereum.

Allinfra

Vsa infrastruktura za vse – platforma za tokenizacijo obsežne nenavedene infrastrukture.

Bounties Network

Samostojno izpolnjevanje nalog in izplačilo v katerem koli žetonu Ethereum po uspešnem zaključku.

Civilna

Platforma za trajnostno in zaupanja vredno novinarstvo z uporabo odprtega upravljanja in kriptoekonomije.

Decrypt Media

Dnevno spletno mesto z novicami, ki zajema vse kripto stvari in prihod decentraliziranega spleta.

Skupaj

Decentraliziran protokol medsebojnega ocenjevanja, ki predstavlja temelj univerzalnega akademskega sistema.

Gitcoin

Najlažji način, kako spodbuditi odprtokodno skupnost, da spodbudi ali zasluži delo.

Gnoza

Gnosis gradi nove tržne mehanizme, ki omogočajo razdelitev virov – od premoženja do spodbud in informacij do idej.

Mreža+

Izkoristi javni blok Ethereum, da potrošnikom omogoči neposreden dostop do veleprodajnih energetskih trgov

Infura

Prilagodljiva globalno porazdeljena grozd in končna točka API-ja za Ethereum, IPFS in druge infrastrukture, ki temelji na standardih.

Kaleido

Vse-v-enem podjetniška platforma SaaS, ki korenito poenostavi ustvarjanje in delovanje varnih blokovnih omrežij in pospeši pot od PoC do proizvodnje.

Kauri

Mreža tehničnega znanja skupnosti Ethereum.

MetaMask

MetaMask je razširitev brskalnika, ki vam omogoča zagon Ethereum dApps kar v vašem brskalniku, ne da bi zagnali celotno vozlišče Ethereum.

MythX

API za varnostno analizo pametnih pogodb Ethereum. Omogoča orodja, ki v pametno pogodbo SDLC vnašajo varnost.

OpenLaw

Protokol, ki temelji na blockchainu, za ustvarjanje in izvajanje pravnih sporazumov na uporabniku prijazen in skladen način.

Panvala

Decentralizirana fundacija, ki zagotavlja trajnostno financiranje z nepovratnimi sredstvi.

PegaSys

Skupina protokolarnih inženirjev Ethereum tech za skupnost javnih verig in vodilna podjetja.

Treum

Isti projekt, novo ime. Treum pomaga podjetjem zgraditi zaupanje s svojimi kupci, tako da dobavne verige prinaša preglednost, sledljivost in sledljivost.

Tartuf

Razvojno okolje, preskusni okvir in cevovod sredstev za pametne pogodbe in dapps, ki temeljijo na Ethereumu.

Trustologija

Skrbniška platforma za zaščito kripto sredstev s prilagodljivimi pametnimi računi za različne potrebe strank

uPort

Platforma za samostojno upravljanje identitete, ki uporabnikom omogoča registracijo lastne identitete v Ethereumu, pošiljanje in zahtevanje poverilnic, podpisovanje transakcij ter varno upravljanje ključev in podatkov.

3Box

Profili in porazdeljena infrastruktura baz podatkov za Ethereum.

Na naše novice se naročite na najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map