LawCoin zaključuje prvo tokenizacijo naložb v finančne spore na svetu

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogCodefi

LawCoin zaključuje prvo tokenizacijo naložb v finančne spore na svetu

avtor James Beck 4. december 2019 Objavljeno 4. decembra 2019

Posnetek zaslona 2019 08 27 ob 5 35 37 PM

PHILADELPHIA, PA – LawCoin Inc.. (“LawCoin”), pravno fintech podjetje, je danes objavilo digitalno tokenizacijo lastniških deležev v družbi LawCoin Investments, LLC (“LCI”), s čimer je postalo prvo tokenizirano sredstvo za vlaganje v pravne spore. LCI je naložbeno sredstvo portfeljskih naložb LawCoin za naložbe v priložnosti za financiranje sporov in druge pravne zahtevke. LawCoin gradi platformo za naložbe v sodne postopke in druge pravne zahtevke, ki naj bi se začela v začetku leta 2020.

Posnetek zaslona 2019-12-04 ob 16.09.11 PM.png

V partnerstvu z ConsenSys Codefi je LawCoin digitaliziral in ustvaril interese za članstvo LCI na verigi blokov Ethereum. Codefi je prilagodljiv in razširljiv nabor izdelkov, ki poganja operacijski sistem blockchain za trgovino in finance, zasnovan za optimizacijo poslovnih procesov in plačil, digitalizacijo finančnih instrumentov in izdelavo prilagojenih decentraliziranih aplikacij. Preko platforme Codefi Assets je LawCoin lahko ustvaril žetone, ki predstavljajo lastniške interese v LCI. Po začetni tokenizaciji namerava LCI izdati varnostne žetone, da bi institucionalnim in akreditiranim vlagateljem omogočil široko izpostavljenost temu nepovezanemu razredu sredstev. Ker so tožbe na splošno manj povezane s finančnimi trgi, so učinkovita zaščita pred recesijo.

Predsednik uprave in soustanovitelj podjetja LawCoin Noah Axler je dejal: »Ponosni smo, da smo dosegli pomemben mejnik tokenizacije portfeljske naložbe in smo prvi uporabili tokenizacijo pri financiranju sodnih sporov. LawCoin je naredil prvi korak pri uvajanju digitalnih sredstev v našo industrijo in pričakujemo nadaljnje sprejemanje našega modela, saj vlagatelji in izdajatelji prepoznavajo večjo učinkovitost in likvidnost, ki jo zagotavlja tokenizacija. “

Noah Axler je nadaljeval: »Zdaj, ko smo tokenizirali LCI, bomo še naprej iskali kakovostna sredstva, ki jih bomo dodali v portfelj sklada. Trenutno si prizadevamo tudi za tokenizacijo posameznih poslov za financiranje sporov prek naše mreže vlagateljev, od prihodnjega leta s pričakovanim zagonom naše platforme pa namerava LawCoin ponuditi tokenizirane možnosti financiranja pravd še večjemu številu institucionalnih in akreditiranih vlagateljev. V sodelovanju z odličnim partnerjem v ConsenSys pomagamo preoblikovati financiranje pravnih sporov in prispevamo k nadaljnji rasti trga. «

To obvestilo je objavljeno po tem, ko je LCI zaključil naložbo v več milijonov dolarjev vreden spor, ki je prvo zasebno financiranje.


»Zaradi odprtokodne programabilne tehnologije veriženja blokov in moči tokenizacije smo začeli priča globokim spremembam v tem, kako enostavno je podjetjem in podjetnikom ustvariti nove in bolj dostopne naložbene modele za primere napredne uporabe, kot je sodno financiranje. Eden od razlogov, zaradi katerega smo zgradili Codefi, je bil demokratizirati dostop do kapitala in zelo vznemirljivo je pomagati LawCoinu, da naredi točno to v razburljivi panogi, kot je sodno financiranje, «je povedal Patrick Berarducci, sopredsednik Global Fintech pri ConsenSys.

Financiranje pravdnih postopkov je praksa zagotavljanja kapitala stranki, ki sodeluje v sodnih sporih, v zameno za del finančnega izterjave iz tožbe. V zadnjih nekaj letih se je trg ameriških finančnih sporov znatno povečal, po nekaterih ocenah pa je njegova velikost letno dosegla več milijard dolarjev. Postala je glavna rešitev financiranja, ki pomaga izenačiti dostop do pravnega sistema.

Tokenizacija naložbe v sodni postopek je postopek izdaje deležev v digitalnem članstvu v holdingu, ki je lastnik sredstev za pravno financiranje. Na splošno so lahko digitalizirani žetoni strukturirani tako, da predstavljajo različne lastniške in gospodarske interese v osnovnem sredstvu, na primer lastniški kapital v podjetju, ki je lastnik sredstva, delež v dolgu, zavarovanem s prihodnjimi prihodki, ali tok dohodka na podlagi denarni tokovi iz sredstva.

______________________________________________________________________________

O LawCoinu

LawCoin je prvo fintech podjetje na svetu za tokenizirane naložbe v financiranje pravd in množično financiranje socialne pravičnosti. Z uporabo tehnologije veriženja blokov in načel množičnega financiranja za povezovanje vlagateljev z zainteresiranimi stranmi v pravnih sporih LawCoin povečuje likvidnost za trg z visoko rastjo in omogoča dostop do nekoreliranega razreda sredstev, ki v preteklosti ni na voljo vlagajoči javnosti..

O ConsenSys

ConsenSys je eno največjih svetovnih blockchain podjetij, ki gradi orodja, infrastrukturo in aplikacije, ki poganjajo omrežje Ethereum. Od leta 2014 imamo tokenizirane milijarde dolarjev digitalnih sredstev, vključno s široko paleto potrošniških izdelkov, stabilkovanci, nepremičninami in finančnimi instrumenti, ki napajajo deset milijard dolarjev v transakcijah, ki temeljijo na verigah blokov. Z našimi aplikacijami smo postregli na stotine tisoč uporabnikov, od centralnih bank in večjih finančnih institucij do razvijalcev in maloprodajnih uporabnikov omrežja Ethereum. Kot uradni blockchain partner EU Blockchain Observatory and Forum in kot ustanovni član Globalne digitalne finance in Projekt Brooklyn, ConsenSys je opremljen za krmarjenje in uvajanje programske opreme, ki temelji na verigi blokov, v najbolj zapletenih regulativnih okoljih.

Brez ponudbe, nagovarjanja, investicijskih nasvetov ali priporočil

Ta izdaja je samo v informativne namene in ne predstavlja ponudbe za prodajo, nagovarjanja za nakup ali priporočila za kateri koli vrednostni papir ali žeton niti ponudbe za svetovanje o naložbah ali druge storitve družbe LawCoin Inc., LawCoin Investments LLC in ConsenSys ali katero koli od njunih povezanih družb, hčerinskih družb, uradnikov, direktorjev ali zaposlenih. Nobeno sklicevanje na kateri koli poseben vrednostni papir ali žeton ne pomeni priporočila za nakup, prodajo ali hrambo tega vrednostnega papirja ali žetona ali katerega koli drugega vrednostnega papirja ali žetona. Nič v tej objavi se ne šteje za nagovarjanje ali ponudbo za nakup ali prodajo katerega koli vrednostnega papirja, žetona, prihodnosti, opcije ali drugega finančnega instrumenta ali za ponujanje ali zagotavljanje kakršnih koli naložbenih nasvetov ali storitev za katero koli osebo v kateri koli jurisdikciji. Nobena izjava v tej izdaji ne predstavlja investicijskega nasveta ali ponuja kakršnega koli mnenja glede primernosti katerega koli vrednostnega papirja ali žetona, stališča, izražena v tej izdaji, pa se ne smejo jemati kot nasvet za nakup, prodajo ali hrambo katerega koli vrednostnega papirja ali žetona. Pri pripravi informacij v tej objavi nismo upoštevali investicijskih potreb, ciljev in finančnih razmer nobenega vlagatelja. Te informacije se ne nanašajo na posebne naložbene cilje, finančno stanje in posebne potrebe katerega koli konkretnega prejemnika teh informacij, zato obravnavane naložbe morda niso primerne za vse vlagatelje. Vsa stališča, izražena v tej izdaji, so bila pripravljena na podlagi informacij, ki so nam bile na voljo v času, ko so bila taka stališča napisana. Spremenjene ali dodatne informacije lahko povzročijo spremembo takšnih pogledov. Vse informacije se lahko popravijo.

Za poizvedbe o medijih LawCoin:

[e-pošta zaščitena]

Povezane povezave

Lawcoinx.com

Tokenizacija sredstevStudija primeraOglas strankeNewsletterNaročite se na naše novice o najnovejših novicah Ethereum, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map