Kako je Kaleido ustvaril tržnico Blockchain za razvijalce in podjetja

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogEnterprise Blockchain

Kako je Kaleido ustvaril tržnico Blockchain za razvijalce in podjetja

Pomen integracije partnerjev za blockchain rešitve in kako Kaleido razvija trg za razvijalce in podjetja. avtor ConsenSys 4. december 2019 Objavljeno 4. decembra 2019

junak tržnice kaleido

Tržnice so prevzele svetu avtor nevihta. Prehod paradigme z velikih podjetij na tržnice, ki jih omogočajo posamezna omrežja, je bil še naprej kataliziran z začetkom tehnologije Bitcoin in blockchain. Vendar tudi z razširitvijo decentraliziranih aplikacij, kriptozagonov in podjetij, ki izvajajo tehnologijo veriženja blokov, pojav trga za rešitve za veriženje blokov v podjetju do zdaj še ni zaživel..

Ta tržnica ponuja obliko komponiranja, znano tudi kot “učinek lego opeke”, ki omogoča rešitve, ki jih lahko nadgradimo ali povežemo med seboj. Medtem ko si javni blockchains še naprej prizadevajo za povečanje sestavljivosti svojih platform, so omrežja blockchain Enterprise Ethereum tiho delala za ustvarjanje različnih specifikacij in komponent, ki zagotavljajo rešitev s celotnim skladom. Kaleido je zgradil edinstveno tržnica ki omogoča enostavno nastavitev verig podjetij Ethereum, ki podjetjem omogočajo neobveznost – – kar pomaga odpraviti potrebo po strokovnem znanju za veriženje blokov – – in s tem zmanjšuje stroške vzpostavitve, uvajanja in vzdrževanja omrežja verig blokov. 

“Videli smo uspešne vzorce uvajanja, ko se podjetniška omrežja začnejo proizvoditi, in te najboljše prakse smo vključili v storitve Kaleido Marketplace, da bi radikalno poenostavili sprejetje verige blokov in odpravili nekaj potrebnega specializiranega strokovnega znanja,” je dejal Kaleido. Ustanoviteljica in izvršna direktorica, Sophia Lopez.

Kako deluje tržnica Kaleido?

Tržnica Kaleido ponuja podjetjem možnost, da hitro in nemoteno zgradijo svoje verigo blokov s prilagodljivimi atributi. Podjetja uporabljajo tržnico za izdelavo svoje blockchain rešitve iz naslednjih kategorij:

Izbira protokola

Osnovni protokol blockchain, ki poganja vaše omrežje, je del celotne rešitve celotnega sklada. Možnost izbire med Hyperledger Besu ali drugimi verigami podjetij Ethereum, kot je Quorum, je koristna za podjetja, ki rešujejo različne težave. Hyperledger Besu zagotavlja združljivost z javnim verižnim blokom Ethereum za podjetja, ki verjamejo, da bodo njihova podjetja sčasoma želela izkoristiti prednosti javnega Ethereuma. 

Konfiguracije v oblaku 

Kaleido podjetjem omogoča uporabo obstoječih storitev v oblaku z integracijo s spletnimi storitvami Amazon ali Microsoft Azure. Ti ponudniki imajo tudi druge storitve, namenjene upravljanju s ključi in zaščiti podatkov, ki jih podjetja lahko vključijo v svoje dovoljene rešitve veriženja blokov. Platforma Kaleido ponuja preprosto izkušnjo za gradnjo in upravljanje verig blokov, ki se izvajajo v sistemih Microsoft Azure, Amazon Web Services ali on-premise.


Orodja za razvijalce

Orodja za razvijalce, ki jih ponujajo neodvisni ponudniki, kot sta Truffle ali MythX, so bistvenega pomena za splošno sprejemanje verig blokov v podjetjih. Ta orodja zagotavljajo robustne storitve in izdelke na ravni podjetja, ki omogočajo izdelkom ali inženirskim timom podjetja, da rešujejo težave in gradijo na svoji verigi podjetij.. 

Kaleido storitve

Storitve, ki jih ponuja podjetje, so edinstvene za tržno verigo verig Kaleido. Kaleido na primer ponuja rešitve za zasebnost in varnost, ki podjetjem omogočajo, da v celoti izkoristijo potencial blokchain rešitev. Poleg tega Kaleido ponuja izvorne storitve blockchain, ki so potrebne za analitiko, spremljanje in upravljanje za katero koli omrežje blockchain. 

Integracije partnerjev

Eden najpomembnejših vidikov Kaleido Marketplace so partnerske integracije, ki podjetju omogočajo uporabo blockchain programske opreme, ki jo ponuja vrsta drugih ponudnikov tehnologije.

Ključ do tržnice: partnerski programi in integracije

Recimo, da želite vzpostaviti omrežje verig blokov za upravljanje dobavne verige vašega podjetja. Najprej bo vaše podjetje moralo izbrati osnovni protokol blockchain, na primer Hyperledger Besu. Nato boste izbrali konfiguracijo oblaka, ki jo potrebuje vaše podjetje, ne glede na to, ali gre za AWS ali Azure. Izbirali boste med številnimi storitvami Kaleido, na primer z mehanizmom za prenos žetonov v registru ali z mehanizmom ničelnega znanja. Končno lahko vaše podjetje izbira med orodji za razvijalce, kot sta MythX in Truffle, in se odloči za komponento dobavne verige, kot je Treum. Vse te tretje osebe se integrirajo s storitvami Kaleido, da zagotovijo najboljšo možno storitev, vse s preprostostjo klika.  

Danes je lastništvo celotnega bloka verig izzivov in partnerstva so potrebna za ustvarjanje najboljše možne rešitve. Zato ConsenSys združuje naše lastne aplikacije z našimi podjetji, kot sta Kaleido in Aztec, ki jih podpira ConsenSys, da bi zagotovil zanesljive rešitve, ki ustrezajo zahtevam podjetja. 

Full-stack Blockchain Solutions v akciji 

Od svoje ustanovitve je Kaleido organizacijam Blockchain Business Cloud pomagal organizacijam ustvariti tisoče blokovnih omrežij. S svojim Marketplaceom Kaleido gre še dlje in ponuja prvi celoten sklop blockchain zmožnosti, potrebnih za izgradnjo celovite rešitve, zagon stanja proizvodnje in vzdrževanje rešitve..

ConsenSys in Kaleido sta konzorcijskim omrežjem in podjetjem pomagala vzpostaviti delujoča omrežja verig blokov. Na primer, Small & Srednja poslovna borza (SMBX), ki ponuja izmenjavo na osnovi verige blokov za izdajanje, nakup in prodajo obveznic majhnih podjetij vlagateljem v skupnosti, uporablja Kaleido za podporo lastne rešitve veriženja blokov.

 “Ker to tržnico vodimo v imenu skupnosti SMBX, nam je Kaleido v nekaj delih in le delno pomagal, da smo z našo rešitvijo prišli na trg,” pravi Benjamin Lozano, izvršni direktor SMBX.

Drug primer Kaleido je Komgo, vrhunska blagovna in finančna mreža, ki jo sestavljajo svetovne institucije, kot so Citi, ING, Koch Supply & Trading, MUFG Bank, Societe Generale, Credit Agricole Group, BNP Paribas, Shell in drugi. 

“Z gradnjo na odprtem sistemu verig blokov lahko Komgo izbira med najboljšimi protokoli v razvoju v celotnem ekosistemu in za optimizirano rešitev uporabi obstoječe gradnike,” – Souleïma Baddi, izvršna direktorica Komga. 

Hkrati nekatera podjetja pogosto želijo partnerja za izvajanje s celotno storitvijo. Na vseh trgih po vsem svetu obstajajo rešitve in podporne rešitve Enterprise Ethereum, vključno s štirimi velikimi svetovalnimi podjetji in ConsenSys Solutions. Ta podjetja ponujajo storitve, ki segajo od dokazov o konceptih do omrežij blockchain, pripravljenih za proizvodnjo, do integracije v stare sisteme do stalne podpore.

Končne opombe

Vrednosti tržnih trgov za podjetja in razvijalce ni mogoče podcenjevati. Razpoložljivost ustvarjanja omrežja z industrijskimi aplikacijami in storitvami pospešuje sprejetje vseh uporabnikov. Polovica bitke je vedeti, kaj obstaja, in ko bo tržnica Kaleido razširila število partnerskih programov, bo še naprej prehitevala druge platforme, ki ne omogočajo takšne sestavljivosti. 

Oglejte si tržnico Kaleido

Na naše novice se naročite na najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Uvod v tokenizacijoSpletni seminar

Uvod v tokenizacijo

Prihodnost financ Digitalna sredstva in DeFiSpletni seminar

Prihodnost financ: digitalna sredstva in DeFi

Kaj je Enterprise EthereumSpletni seminar

Kaj je Enterprise Ethereum?

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Komgo Blockchain za financiranje blagovne menjavePrimer Stud

Komgo: Blockchain za financiranje blagovne menjave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map