Dražba Sacramento Kings Off Jersey z uporabo tržnice Blockchain

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

Dražba Sacramento Kings Off Jersey z uporabo tržnice Blockchain

Platforma uporablja Ethereum Blockchain za preverjanje pristnih spominov kraljev by ConsenSys 15. januarja 2020 Objavljeno 15. januarja 2020

Buddy Hields 710 215 458

– Blockchain Better ščiti oboževalce pred goljufijami, prevarami in oddajniki, ki se prodajajo na sekundarnih trgih –

– Omogoča navijačem, da se potegujejo za dresi in oblačila za izbrane igralce, medtem ko jih nosijo na igrišču med vsako igro –

Sacramento, CA– Danes Sacramento Kings v sodelovanju z ConsenSys, Podjetje za razvoj programske opreme za blockchain, je napovedalo novo dražbeno platformo, ki omogoča draženje v živo za uporabo športne opreme v igri Treum, izdelek dobavne verige s podporo ConsenSys. Z uporabo te platforme bo vsak izdelek na dražbi overjen in vzpostavljena bo pregledna revizijska sled zgodovine izdelkov, tako da bodo oboževalci prepričani, da je vsak kos opreme verodostojen.

Med domačimi igrami Kings bodo oboževalci lahko sodelovali na dražbi orošene opreme v živo. Platforma, ki je na voljo prek Kings.com/Auction in nagrajeno aplikacijo Sacramento Kings + Golden 1 Center in Kings.com, bo začel danes, ko Kings prevzame Dallas Mavericks v Sacramentu. Kraljevi stražarji oblečeni dres Buddyja Hielda bodo med igro na dražbi, prihodki pa bodo koristili prizadevanjem za orkan Dorian. Prihodki od prihodnjih dražb bodo namenjeni fundaciji Sacramento Kings, razen če je določeno.

“Navdušeni smo, da bomo najprej napovedali še eno verigo blokov, saj si prizadevamo še naprej izboljševati izkušnjo oboževalcev,” je dejal glavni tehnološki direktor Sacramento Kings Ryan Montoya “V svoje poslovanje smo vključili tehnologijo veriženja blokov na več platformah, vključno z našim programom nagrajevanja, zdaj pa bodo imeli naši oboževalci možnost varnega nakupa verodostojnih izdelkov, ki jih nosijo igre, v realnem času z uporabo inovativne rešitve, ki temelji na verigi blokov.”

»Digitalna doba je za številne potrošnike drastično povečala dostopnost in neobveznost, zmanjšala pa je tudi preverljivo poreklo. Kako ste lahko prepričani, da je fizično blago, dostavljeno na vaša vrata, legitimno in resnično, kot je oglaševano? Kako lahko zaupate pristnosti in zgodovini lastništva nečesa, kar ste kupili v spletu? ” je dejal vodja poslovnega razvoja ConsenSys Bradley Feinstein. “Ker se veriga Ethereum še naprej uveljavlja kot nov temelj za globalno sodelovanje z zagotavljanjem zaupanja in preglednosti, odpiramo globlje načine za zagotavljanje prepoznavnosti zapletenih globalnih dobavnih verig in krepitev vedenja potrošnikov.”

Skupna vrednost ameriškega trga športnih spominkov je bila ocenjena na 5,4 milijarde dolarjev letno, še vedno ne obstajajo industrijski standardi za preverjanje pristnosti izdelkov in zaščito oboževalcev pred nakupom ponarejenega blaga. S tem partnerstvom Kings in ConsenSys učinkovito povečujeta potencial za nadaljnjo prodajo overjenega blaga na sekundarnih trgih. Dražbe v živo bodo kraljem omogočile, da pripovedujejo edinstveno zgodbo o vsakem spominku, hkrati pa oboževalcem ponudijo vznemirljivo dražbeno izkušnjo v živo

Od oboževalcev, ki gledajo tekmo v areni, do navijačev, ki gledajo od doma, lahko vsakdo draži kateri koli predmet dražbe v živo Kings. Dražbena obdobja potekajo vsak dan igre, začenši tik pred napovedjo do 23.59. PT. Dražitelji, ki so dražili največ, bodo prejeli overjeno opremo, označeno in preverjeno, skupaj z žetonom, ki predstavlja dokazilo o lastništvu in bo hkrati tudi potrdilo o pristnosti (CoA). Digitalni žeton ustvari uradni zgodovinski zapis predmeta in prikaže dejansko revizijsko sled, ko prehaja od lastnika do lastnika. Žeton bo v lasti zmagovalca dražbe in bo kodiran s preverjenimi podatki o igri, sezoni in igralcu ter bo časovno odtisnjen, tako da bodo navijači lahko dokazali, da je njihova oprema pristna.

Platforma s pomočjo beleži izvor in pristnost blagaTreum, Izdelek ConsenSys, ki podjetjem omogoča, da s preglednostjo, sledljivostjo in sledljivostjo vzpostavijo zaupanje svojih potrošnikov. Zabeležila se bo tudi zgodovina začetnih transakcij in s soglasjem lastnika bo vsaka prihodnja prodaja, posojilo ali razstava opreme v fizičnih ali navideznih prodajnih salonih postala del preglednega zgodovinskega zapisa, dokumentiranega v verigi Ethereum. Navijači lahko plačujejo s kreditno kartico, predmeti, ki jih nosijo dražbe, pa bodo poslani neposredno na naslov, ki ga izberejo.


“To posebno izvedbo smo se odločili oblikovati z mislijo na oboževalce Kings,” je povedal Treum Product Architect Constantin Kostenko. “Tehnologija Ethereum blockchain ventilatorju zagotavlja preglednost, verodostojnost in zaščito pred goljufijami, vendar so tehnične podrobnosti skrite in ponujajo znano uporabniško izkušnjo.”

To partnerstvo sledi nedavni predstavitvi Kingsa prvo fizično kripto zbirateljsko v profesionalnem športu in Prvi NBA-jev program nagrajevanja s pomočjo verig blokov za igre v aplikacijah. Leta 2014 so kralji postali prva ekipa NBA, ki je sprejela Bitcoin kot plačilo v areni. Leta 2018 so kralji postali prva profesionalna športna ekipa na svetu za pridobivanje kriptovalut in napovedal dobrodelni program MiningForGood, ki ta sredstva donira za razvoj in usposabljanje delovne sile v skupnosti. Lani so Kingsi prvič predstavili tudi prvi namenski prostor NBA za a brezplačna napovedna igralna izkušnja v areni.

Kralji so bili imenovaniNajbolj inovativno podjetje v športu“Fast Company in„Najbolj tehnično podkovana ekipa leta 2016”Podjetja SportTechie in so bili tudi prejemniki “Objekt leta” Sports Business Journal.

Dražba bo dostopna prek Kings.com/Auction in Aplikacija Sacramento Kings + Golden 1 Center, in potisno obvestilo bo uporabnikom aplikacije poslano, ko bo dražba v živo.

Če želite prenesti aplikacijo, kliknite TUKAJ.

Na naše novice se naročite na najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map