ConsenSys vas vabi na konvergenco, Global Blockchain Congress

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Contents

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogDogodki in konference

ConsenSys vas vabi na konvergenco, Global Blockchain Congress

Pridružite se 1.500 udeležencev v Malagi za 2,5-dnevne predstavitve, panele, hackathone in delavnice, usmerjene na politike. By ConsenSys 5. november 2019 Objavljeno 5. novembra 2019

Konvergenca Globalni kongres

Kaj je konvergenca?

Konvergenca je prvi organizirani svetovni blockchain kongres. Konvergenca združuje 1500 uglednih posameznikov iz svetovne skupnosti za poglobljeno raziskovanje sočasnih trendov v tehnologiji, regulaciji in raziskavah veriženja blokov. Z udeležbo svetovne blockchain industrije, regulatorjev, oblikovalcev politik, vplivnežev C-Suite in članov skupnosti družbenih vplivov se bo Convergence že vrsto let uveljavila kot referenčna točka za razpravo o aplikacijah, ki temeljijo na blockchain / DLT..

 

V konvergenci imajo udeleženci priložnost:

  • Pogovorite se neposredno z regulatorji in oblikovalci politik.
  • Sodelujte pri določanju prioritet blockchain za prihodnje leto.
  • Pogovorite se o “veliki sliki” blockchaina z vladnega, družbenopolitičnega in tehnološkega vidika

Za registracijo kliknite tukaj

Naslednje teme so v ospredju evropskih vlad in vlad po vsem svetu: 

Identiteta

Zdaj je mogoče zgraditi nove okvire identitete, ki temeljijo na konceptu decentraliziranih identitet – ki lahko vključujejo zanimivo podskupino decentralizirane identitete, znane kot samo-suverena identiteta (SSI). Kaj bi morali oblikovalci politik narediti za spodbujanje decentralizirane identitetne pokrajine v Evropi?

Motenje podatkovnih monopolov

Ali bo DLT okrepil položaj posrednikov in centraliziranih omrežij ali zagotovil decentralizirano, pravičnejšo možnost za današnjo družbo? Večnacionalne korporacije, kot so Google, Amazon in Alibaba, vlagajo milijarde v naložbe ustreznih primerov uporabe. Ali delajo proti lastnim interesom, ustvarjajo nove poslovne modele ali se odločajo za decentralizirano prihodnost? Bi morali regulatorji vznemiriti ali sodelovati? 


Pravni in regulativni okvir tehnologije Blockchain

Vse pomembne nove tehnologije se bodo na neki točki presekale z obstoječim pravnim in regulativnim okvirom. Številni trenutni primeri uporabe blockchain obstajajo danes v zakonski in regulativni meji. Močna je pravna in regulativna jasnost glede tehnologije veriženja blokov.

In veliko več

Podrobnosti o konferenci:

WHO: 

1.500 udeležencev, vključno s politiki, regulatorji, centralnimi bankirji, tehnologi,

Podjetniki, vodje C-Suite, vodje Blockchain misli, akademiki in aktivisti iz celotne Evrope in Severne Amerike

Kdaj:

11.-13. Novembra 2019

Kje:

Sejemski in kongresni center v Malagi v Španiji

Kako do vozovnice:

Za registracijo kliknite tukaj

Pogovori, ki jih morate obdržati na radarju:

Torek, 12. november 2019
Simona Pop, Soustanovitelj in skupna ureditev omrežja Bounties

Blockchain za trajnostno družbo in nove poslovne modele | AUDITORIJ 1 | 14:15 h-15: 00 h.

Simona Pop je kreativna strateginja in graditeljica skupnosti, ki sodeluje pri preoblikovanju načina delovanja posameznikov in skupnosti kot soustanoviteljica zagonske mreže Bounties Network. Bounties Network je protokol in izdelek, ki deluje v živo na omrežju Ethereum blockchain in napaja dobrote, ki plačujejo kateri koli žeton na Ethereumu prek navpičnic. Kot rezultat, projekt uporablja tehnologijo veriženja blokov, da vsak dan gradi trajnostno družbo in nove poslovne modele. Simona bo delila svoja spoznanja iz najnovejše pobude mreže Bounties Network, Bounties for the Oceans: Bounty za Basuro, ki bo pokazala, kako lahko DLT pomembno vpliva na družbo v vseh geografskih območjih.. 

Vanessa Grellet, Izvršni direktor @ ConsenSys

Prihodnost trajnosti: tehnike za merjenje družbenega vpliva | Avditorij 1 | 15:00 – 15:30.

Vanessa pri ConsenSys vodi pobude za finančne storitve, luksuzno blago, maloprodajo, umetnost in družbene vplive. Je predsednica koalicije socialnega vpliva blockchain (BSIC) in je članica upravnega odbora računovodske koalicije Blockchain. Vanessa ima bogate izkušnje kot finančna in tehnološka direktorica z dokazano uspešno zgodovino dela v industriji kapitalskih trgov. 

Steven Haft, vodja globalnega partnerstva

Blockchain sproščen za podnebne ukrepe | Okrogla miza | Avditorij 2 | 15: 45 h – 16:30 h.

Poudarek: Podnebna kriza odpira moteča vprašanja, ki kot del odziva zahtevajo uporabo motečih tehnologij, kot je Blockchain. Cilj te seje je ozaveščanje o razpoložljivosti možnosti za izkoriščanje tehnologij Blockchain za podporo podnebnim ukrepom. Odbor bo združil oblikovalce politike, finančne strokovnjake in strokovnjake, ki imajo prve izkušnje pri izkoriščanju tehnologij blockchain za podporo podnebnim akcijskim programom. Razpravljali bodo o primerih uporabe tehnologije Blockchain pri podnebnih ukrepih in oblikovanju podnebne politike ter, kjer so na voljo, izmenjali izkušnje o njenem izvajanju.

Pelle Brængaart, CTO na uPort

Okrogla miza identitete delovne skupine INATBA | Velika soba 1 | 15:45 h – 16:30 h.

Kot tehnični direktor uPorta, samostojne identitete in podatkovne platforme, Pelle dobro pozna projekte Ethereum in Blockchain, s poudarkom na identiteti in svetu v razvoju. Pelle se bo poglobil v regulativna vprašanja, ki se porajajo pri uporabi decentralizirane identitete tako za uporabnike kot za subjekte. uPort bo na Convergence predstavil svojo novo platformo Serto. 

Sreda, 13. november 2019
Ken Timsit, Generalni direktor pri ConsenSys Paris

Pogledi na verigo blokov s strani evropskega odbora za varstvo podatkov | Avditorij 1 | Od 14.30 do 15.00.

Ken Timsit je generalni direktor podjetja ConsenSys, ki se osredotoča na Francijo in celinsko Evropo. Kot del svoje vloge Ken vodi odnose na visoki ravni z velikimi korporacijami in vladami, izvaja projekte za razvoj aplikacij in svetovanje ter zunanje in notranje opredeljuje priložnosti za nove izdelke in podvige. Je član upravnega odbora “Observatorija in foruma EU Blockchain”, pobude Evropske komisije.

Ludovič Kurčelas, Vodja vladne strategije @ ConsenSys Pariz

EU Observatorij za blokčejne verige in forum Delavnica o veščinah | Sejna soba 2.2 | 11:15 h-12: 45 h.

Ludovic je vodja vladne strategije pri ConsenSys. Trenutno vodi EU Observatorij in forum EU, projekt, ki ga je začela Evropska komisija. Ludovic je svojo kariero začel kot marketinški evangelist za občinstvo razvijalcev v Microsoftu, nato pa se preselil v Laboratorij za digitalne in inovacijske storitve pri BNP Paribas. Znotraj ConsenSys je referenčna točka za identiteto, standardizacijo in igre na srečo kot član upravnega odbora Blockchain Game Alliance.

Veselimo se vašega obiska na konvergenci! Ekipa bo z veseljem spoznala vse obiskovalce na naši stojnici.

***

Pojdite na konvergenco obveščeni.

Preberite poročilo o pravnem in regulativnem okviru Blockchain Observatory in Forum for Blockchain in pametnih pogodb →

Na naše novice se naročite na najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Kako ustvariti socialni žetonSpletni seminar

Kako ustvariti socialni žeton

Prihodnost financ Digitalna sredstva in DeFiSpletni seminar

Prihodnost financ: digitalna sredstva in DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map