ConsenSys napoveduje tri nove storitve storitve Freemium za SaaS

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

ConsenSys napoveduje tri nove storitve storitve Freemium za SaaS

Trije izdelki ConsenSys so začeli ponujati vrhunske modele programske opreme kot storitve za stranke priljubljenih orodij za razvijalce Ethereum in infrastrukturnih storitev. by ConsenSys 8. oktober 2019 Objavljeno 8. oktobra 2019

consonsys napoveduje

Osaka, Japonska – V tretjem četrtletju 2019 so trije izdelki, ki so v lasti podjetja ConsenSys, napovedali nove modele Software-as-a-Service, ki strankam ponujajo sporazume na ravni storitev, ki izpolnjujejo zoren trg za Ethereum infrastrukturo, analize in orodja za razvijalce. Ker je trg storitev in orodij z bogatimi funkcijami v Ethereumu napredoval, so se povečale tudi potrebe strank. V tretjem četrtletju 2019, Infura, MythX in Alethio, uvedli naročniške storitve za podporo številnim ponudbam – od začetne do uporabe na ravni podjetja nekatere najpogosteje uporabljene varnostne in infrastrukturne storitve v omrežju Ethereum z infrastrukturo, analitiko podatkov in programsko opremo za varnostni nadzor.

predstavljena infura

Infura +: Izboljšana infrastruktura Ethereum

17. julija ponudnik infrastrukture Ethereum Infura je predstavil Infura +, premium naročniško storitev za Infurin Ethereum API, ki zagotavlja izboljšano podporo infrastrukture Ethereum za aplikacije vseh velikosti. Uporabniki lahko izbirajo med možnosti stopenjskih storitev– Core, Developer, Team in Growth – za omogočanje pravega načrta za prenos njihovega projekta, ki temelji na Ethereumu, iz dokaznega koncepta v globalno produkcijo. Na podlagi povpraševanja obstoječe skupnosti uporabnikov Infure bodo plačani načrti omogočali večjo dnevno uporabo, SLA po meri in izboljšano podporo strankam – vključno s krajšimi odzivnimi časi – skupaj s prekomerno obravnavo. Infura bo še vedno ohranila brezplačno raven, da bo še naprej spodbujala rast razvijalcev in sprejemanje tehnologije veriženja blokov in Web3.

Infura že služi na tisoče edinstvenih razvijalcev Ethereuma in dnevno obravnava milijarde zahtev. Infura, ki je bila leta 2016 ustanovljena na DevCon2, je najmočnejša infrastruktura kot storitev, ki zagotavlja zanesljiv, razširljiv dostop do Ethereuma in IPFS (InterPlanetary File System). V zadnjem letu je Infura ohranila 99,95-odstotno uptime. Ker se je obseg projektov, odvisnih od Infure, glede na njihove infrastrukturne potrebe, razširil, bodo novi naročniški načrti pomagali ohranjati ta visok standard storitev, hkrati pa bodo dodali več funkcij in možnosti prilagajanja. Z Infuro + lahko uporabniki celo dostopajo do storitve računa istega dne, da bodo aplikacije, pripravljene za proizvodnjo, nemoteno delovale.  

Soustanovitelj družbe Infura E.G. Galano pravi: »Infura je v naših prvih treh letih zelo narasla, prav tako pa tudi ekosistem Ethereum. Na začetku smo se Webstrap zagnali z zagotavljanjem brezplačne, razširljive infrastrukture, da so lahko razvijalci začeli graditi na Ethereumu. Zdaj obstajajo velika podjetja, ki uporabljajo naše storitve za poslovanje. Da bi še naprej izpolnjevali to naraščajoče povpraševanje, prehajamo na bolj trajnosten poslovni model. Z novo paleto načrtov lahko še vedno ponudimo brezplačno storitev za spodbujanje rasti razvijalcev in boljša podpora večjim proizvodnim aplikacijam. Uvedba izkušnje Infura + je velik korak za našo ekipo in znak za celoten ekosistem, da Ethereum dozori. “

4. oktobra 2019, Infura je postala poslovna enota v 100-odstotni lasti podjetja ConsenSys.

na spletnih seminarjih je bil predstavljen mythx

MythX Pro: Zagotavljanje varnosti Ethereuma

MythX, prvovrstna storitev varnostne analize pametnih pogodb Ethereum je danes predstavila MythX Pro. Zdaj uporabniki MythX zaznajo celo vrsto ranljivosti pametnih pogodb in pomagajo preprečevati kršitve varnosti – s pregledno in enostavno uporabo naročniške storitve DAI-stablecoin prek Daisy Plačila

“Pred dvema letoma je naš ustanovitelj in” glavni taksist ” Bernhard Mueller, ustvaril odprtokodno orodje Mythril zagotoviti simbolično analizo pametnih pogodb. Do danes je bilo to orodje preneseno že 420.000-krat, tako da je bilo očitno nekaj povpraševanja po njem. Toda lokalno izvajanje varnostnih orodij je težaven proces, ki zahteva veliko virov in ves čas najdemo nove ranljivosti in tehnike. Naša ekipa je kmalu ugotovila, da moramo biti v koraku s tehničnimi potrebami po celoviti analizi pametnih pogodb, zgraditi storitev, ki vključuje vrsto orodij, vključno z ne samo simbolično analizo, temveč tudi statično in dinamično analizo z mešanjem, ki vse delajo v koncert, «je povedal Tom Lindeman, soustanovitelj MythX.

Za razliko od drugih varnostnih orodij je MythX vse-v-enem avtomatizirana rešitev, ki uporablja nabor integriranih mikroservisov za globoko analizo, ki nemoteno delujejo skupaj, da pomagajo zožiti površino ranljivosti in se osredotočiti na določena področja kode.

MythX API deluje kot storitev SaaS v oblaku in prinaša močno računalniško moč njihovim dinamičnim analizam in zmožnostim globokega mešanja. MythX je integriran s priljubljenimi razvojnimi orodji, kot so Truffle, Remix in VS Code, zato lahko ekipe enostavno vključijo varnostno skeniranje v svoje vsakodnevne delovne tokove neposredno iz svojih najljubših orodij odjemalca..

Kaleido, vodilni poslovni oblak za veriženje poslovnih blokov, in MythX sta prav tako napovedala partnerstvo na DevCon 2019. Preverjanje pametnih pogodb MythX je zdaj na voljo na trgu Kaleido, kar omogoča poslovanje & organizacije varno in s pritiskom na tipke uporabljajo pametne pogodbe.

izdelki alethio

Alethio API PRO

Alethio je izdal svoj Blockchain API kot neposreden način za razvijalce, da dobijo v realnem času dostop do indeksiranih, sintetiziranih, verižnih podatkov Ethereum na močan in zanesljiv način. Alethio’s API rešuje Ethereum-ov problem fragmentacije podatkov, ki mnogim uporabnikom omrežja onemogoča zanesljiv in čist dostop do podatkov, ki temeljijo na blockchainu. Razvijalci, vlagatelji, podjetja in navdušenci lahko zdaj pridobijo te podatke v verigi v obliki, ki bolje podpira njihove projekte, in jih lahko vključijo z minimalnim naporom, ne da bi jim bilo treba graditi ali vzdrževati infrastrukturo za indeksiranje po meri..

20. junija 2019 je Alethio napovedal Alethio API PRO. Vsakdo lahko brezplačno začne z Alethio API-jem, če želite izvedeti več o tem, kako izdelek deluje, in se prilagajati njegovi funkcionalnosti. Brezplačno je do 10.000 klicev na mesec (za začetek niso potrebni podatki o kreditni kartici). Alethio uporablja prirastne stopnje cen, kar pomeni, da več zahtev oddate, manj plačate za vsako zahtevo. Za več podrobnosti lahko preverite kalkulator.

Za začetek uporabite samo tri preproste korake: 

  • Prijavite se za račun na developers.aleth.io
  • Uporabite svoj ključ API in začnite pošiljati zahteve za API

Glej Alethio’s obsežna dokumentacija za podrobnosti o uporabi končnih točk.

InfuraNewsletterNaročite se na naše glasilo, da boste prejemali najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map