ConsenSys napoveduje partnerstvo s kitajsko mrežo Blockchain Services

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

ConsenSys napoveduje partnerstvo s kitajsko mrežo Blockchain Services

ConsenSys 25. januarja 2021 Objavljeno 25. januarja 2021

Pasica za sklepčnost BSN

ConsenSys Quorum bo zdaj na voljo na kitajskem Blockchain-based Service Network (BSN), državnem projektu veriženja blokov v državi.

ConsenSys je danes napovedal partnerstvo z Storitveno omrežje, ki temelji na blokchain-u (BSN) da bodo verige blokov bolj dostopne za podjetja in vladne organizacije. Kot del partnerstva bo ConsenSys Quorum, odprtokodna protokolarna plast, ki bo podjetjem temelj za gradnjo poslovnih rešitev na osnovi Ethereuma, na voljo v približno 80 različnih mestih prek javnih mestnih vozlišč BSN po celinski Kitajski.. 

ConsenSys Quorum je odprtokodna protokolarna plast, ki podjetjem omogoča, da izkoristijo Ethereum za svoje proizvodne blockchain aplikacije. Podjetja se zanašajo na ConsenSys Quorum za zagotavljanje omrežij za podjetja, ki jih potrebujejo za odklepanje vrednosti z verigo blokov. ConsenSys Quorum je mogoče integrirati z moduli izdelkov podjetja ConsenSys, neodvisnih ponudnikov ali lastnih razvijalcev za izdelavo visokozmogljivih, prilagodljivih aplikacij.

BSN je za blockchain specializirano oblačno okolje z enotnim upravljanjem potrdil, vmesniki API-jev, pametnimi pogodbenimi SDK-ji, algoritmi šifriranja za dovoljene okvire in zloženimi javnimi vozlišči za lažji dostop. Namen BSN je rešiti visokocenovni problem uvajanja in vzdrževanja blockchain dApp z zagotavljanjem skupnega okolja virov in rešitve “vse na enem mestu” za razvijalce. ConsenSys Quorum bo skupaj z drugimi glavnimi dovoljenimi in javnimi omrežji verig blokov za prodajo podjetjem in vladam ponudil veliko večji in globlji trg na Kitajskem..

BSN, ki ga podpira Državno informacijsko središče Kitajske (SIC), možganski trust pri Nacionalni komisiji za razvoj in reforme (NDRC), najvišji agenciji za gospodarsko načrtovanje, je oblak, več portalov, čezmejni okvir, veriga blokov. temelji na globalnem infrastrukturnem omrežju, ki razvijalcem in podjetjem olajša ustvarjanje, uvajanje in upravljanje decentraliziranih aplikacij naslednje generacije (dApps) učinkoviteje, udobneje in poceni v več različnih protokolih po enotnem standardu. Red Date Technology, pekinško podjetje s programsko opremo, China UnionPay in China Mobile so ustanovna podjetja za BSN. Red Date Technology nadzira R&D, vsakodnevno delovanje in vzdrževanje BSN. 

V prihodnjih mesecih bo GoQuorum postal interoperabilen z nekaterimi okviri in protokoli, ki so že del BSN prek BSN-jevo Interchain Communications Hub. Razvijalci lahko kmalu nadgradijo Quorum in na BSN dosežejo enostavno interoperabilnost za izdelavo naprednih informacijskih sistemov, ki lahko zadovoljijo prefinjeno poslovno logiko. Aplikacije ConsenSys Codefi, kot so Orchestrate, Workflow in Assets, bodo na voljo na trgu BSN, tako da lahko razvijalci hitreje gradijo zanesljive in razširljive poslovne aplikacije. Programi usposabljanja za razvijalce blokov, ki jih omogoča Red Date Technology, se bodo začeli po vsej državi. 

»Po uvedbi bo BSN leta 2021 vključil Quorum v programe usposabljanja BSN, da bi na Kitajskem bistveno pospešil sprejetje tehnologije veriženja blokov in Ethereum na Kitajskem. GoQuorum bo tudi interoperabilen z drugimi dovoljenimi ogrodji in odprti dovoljeni okviri na BSN, ki gradi temeljni kamen blockchaina za „novo infrastrukturo“ na Kitajskem, “je povedal Yifan He, izvršni direktor Red Date Technology in izvršni direktor Razvojnega združenja BSN.

»Decentralizirani protokoli, kot je Ethereum, so preboj v tem, kako lahko vlijemo zaupanje v vse naše sisteme, tako da olajšamo poglobljeno sodelovanje in ustvarjanje digitalnih sredstev. ConsenSys Quorum je edinstven po tem, da zajema celo vrsto potreb podjetij v smislu zasebnosti in dovoljenih funkcij, vendar je še vedno združljiv z glavnim omrežjem Ethereum. Prepričani smo, da morajo različni odprtokodni blockchain protokoli sodelovati in z BSN naredimo pomemben korak naprej, da bomo ConsenSys Quorum prinesli številnim podjetjem na Kitajskem, ki bi lahko imela koristi od preglednih skupnih poslovnih mrež, «je povedal Joseph Lubin, ustanovitelj ConsenSys.

Od uvedbe aprila 2020 je BSN postal eden največjih in najhitreje rastočih podjetniških ekosistemov blockchain na svetu. Zasnovan kot hrbtenica infrastrukture Digital Silk Road, BSN je razvil več kot 2.000 blockchain aplikacij v podjetjih in vladnih organizacijah na Kitajskem. Postavljenih je bilo 108 javnih mestnih vozlišč, ki povezujejo več kot 80 mest po celinski Kitajski in 8 javnih mestnih vozlišč v drugih državah po svetu. Letos želi BSN imeti več kot 10 dovoljenih in 30 dodatnih javnih blokovnih protokolov, ki bi jih razvijalci lahko uporabljali z nizkimi stroški v svojem globalnem omrežju..

ConsenSys bo sodeloval s pospeševalnikom BSN pri uporabi ConsenSys Quorum. 

Za več informacij sledite ConsenSys na Twitterju: @Consensys in WeChat: ConsenSysNews

O ConsenSys:

ConsenSys je vodilno podjetje za programsko opremo Ethereum. Razvijalcem, podjetjem in ljudem po vsem svetu omogočamo izdelavo aplikacij naslednje generacije, zagon sodobne finančne infrastrukture in dostop do decentraliziranega spleta. Naš paket izdelkov, sestavljen iz Infura, Sklepčnost, Codefi, MetaMaskTartuf in skrbnost, služi milijonom uporabnikov, podpira milijarde poizvedb, ki temeljijo na verigah blokov, za naše stranke in je obdelal milijarde dolarjev digitalnih sredstev. Ethereum je največja programabilna veriga blokov na svetu, ki ima vodilno vlogo pri sprejemanju podjetij, skupnosti razvijalcev in dejavnosti DeFi. Na tem zaupanja vrednem, odprtokodnem temelju gradimo digitalno gospodarstvo prihodnosti. Če želite raziskati naše izdelke in rešitve, obiščite http://consensys.net/.

O BSN:

Če želite izvedeti več o BSN, obiščite: https://www.bsnbase.com/ (Kitajščina) in http://bsnbase.io (Angleščina).

O tehnologiji Red Date: 

Red Date (Hong Kong) Technology Co., Ltd. (“Red Date Tech”), eden od štirih ustanovnih članov Blockchain-based Service Network (BSN), je bil ustanovljen septembra 2014 in ima svoj sedež v Hong Kongu. Je arhitekt BSN in je odgovoren za BSN-jev R&D in vsakodnevno obratovanje in vzdrževanje. Pred igranjem ključne vloge v BSN je bil Red Date Tech že leta vrhunski ponudnik tehnologije za gradnjo pametnih mest na Kitajskem, skupaj s China Mobile in China UnionPay. Prosimo, pošljite povpraševanje na [e-pošta zaščitena].

Medijski stiki:

[e-pošta zaščitena]

Codefi AssetsCodefi Orchestratecodefi workflowConsenSys QuorumNewsletterNaročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map