ConsenSys je od J. P. Morgana prevzel platformo Quorum®

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

ConsenSys je od J. P. Morgana prevzel platformo Quorum®

ConsenSys je danes napovedal nakup Quorum®, poslovne različice verige Ethereum blockchain, ki jo je razvil J.P. Morgan.by ConsenSys 25. avgust 2020 Objavljeno 25. avgusta 2020

sklepčnost stiskalnica 01

NEW YORK, NY, 25. avgusta 2020-ConsenSys, vodilno podjetje za programsko opremo za veriženje blokov, je danes napovedalo nakup Sklepčnost®, različica podjetja Ethereum blockchain, ki jo je razvil J.P. Morgan (NYSE: JPM). Z dodatkom Quoruma ConsenSys zdaj ponuja celotno paleto izdelkov, storitev in podpore Quorumu, s čimer pospešuje razpoložljivost funkcij in zmožnosti – kot so funkcionalnost digitalnih sredstev in upravljanje dokumentov. 

JP Morgan in ConsenSys sta dve vodilni organizaciji v podjetju Ethereum in imata dolgo zgodovino sodelovanja po vodenju ustvarjanja Enterprise Ethereum Alliance, pomoč pri vzpostavljanju odjemalca Mainnet Ethereum, Hiperledger Besu, na Linux Foundation in sodelujejo pri industrijskih aplikacijah, ki temeljijo na Quorumu, kot je komgo in Covantis. Od uvedbe Quoruma leta 2016 sta ConsenSys in JP Morgan sodelovala, da bi Ethereum postala izbrana platforma za podjetja, ki gradijo varna in prilagodljiva poslovna omrežja v obsegu..

“Ustvarjanje Quoruma je bilo prvo za JP Morgan, tako v smislu razvoja lastnega protokola blockchain kot tudi odprte programske opreme za skupnost razvijalcev,” je povedal Umar Farooq, globalni vodja Blockchaina, JP Morgan. “Izredno smo ponosni na uporabo Quoruma v zadnjih nekaj letih in smo veseli, da je ConsenSys partner za nadaljevanje vizije.” 

ConsenSys bo združil svoj obstoječi načrt načrtovanja protokolov s Quorumom in izkoristil najboljše iz obeh kodnih baz. Vsa tehnologija protokola Enterprise Ethereum na ConsenSys bo spadala pod blagovno znamko ConsenSys Quorum, razvijalci pa bodo lahko izbrali svoj temeljni tehnološki sklad. Quorum bo ostal odprtokoden in bo interoperabilen z drugimi vodilnimi blockchain izdelki ConsenSys, kot je programska oprema Codefi za finance in trgovino. JP Morgan bo stranka naprednih funkcij in storitev podjetja ConsenSys, nameščenih v Quorumu.

»Še preden je bil izkopan prvi blok na Ethereumu in ustanovljen ConsenSys, smo z J. P. Morganom sodelovali pri dokazovanju koncepta in produkcijskih sistemov v Ethereumu. Navdušeni smo nad vstopom Quoruma v sklad ConsenSys Enterprise Ethereum in se veselimo, da bomo našega odjemalca Enterprise Ethereum s sedežem Hyperledger Besu združili s Quorumom in podprli vse namestitve Quorum po vsem svetu. Veselimo se nadaljevanja našega večplastnega partnerstva z JP Morganom že vrsto let in uvedbe dobe združljivosti podjetij in omrežij, «je povedal Joseph Lubin, ustanovitelj in izvršni direktor ConsenSys in soustvarjalec Ethereuma. 

Poleg prevzema Quoruma s strani ConsenSys je J. P. Morgan v ConsenSys vložil tudi strateško naložbo, da bi podprl njegovo poslanstvo razvijalcem pomagati pri gradnji omrežij naslednje generacije in podjetjem omogočiti lansiranje močnejše finančne infrastrukture..

O ConsenSys

ConsenSys je vodilno podjetje za programsko opremo Ethereum. Razvijalcem, podjetjem in ljudem po vsem svetu omogočamo izdelavo aplikacij naslednje generacije, zagon sodobne finančne infrastrukture in dostop do decentraliziranega spleta. Naš paket izdelkov, sestavljen iz Infura, Sklepčnost, Codefi, MetaMask, in skrbnost, služi milijonom uporabnikov, podpira milijarde poizvedb, ki temeljijo na verigah blokov, za naše stranke in je obdelal milijarde dolarjev digitalnih sredstev. Ethereum je največja programabilna veriga blokov na svetu, ki ima vodilno vlogo pri sprejemanju podjetij, skupnosti razvijalcev in dejavnosti DeFi. Na tem zaupanja vrednem, odprtokodnem temelju gradimo digitalno gospodarstvo prihodnosti. Če želite raziskati naše izdelke in rešitve, obiščite https://consensys.net/.

O podjetju JP Morgan’s & Investicijska banka

JP Morgan’s Corporate & Investicijska banka je vodilna v svetu na področju bančništva, trgov in storitev vrednostnih papirjev. Najpomembnejše svetovne korporacije, vlade in institucije nam zaupajo svoje poslovanje v več kot 100 državah. Z 27 bilijoni dolarjev premoženja pod skrbništvom in 607 milijardami dolarjev vlog, Corporate & Investicijska banka nudi strateško svetovanje, zbira kapital, obvladuje tveganja in širi likvidnost na trgih po vsem svetu. Dodatne informacije o JP Morgan so na voljo na www.jpmorgan.com

Obvestilo o izdelku Novice Naročite se na naše glasilo, da boste prejemali najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map