ConsenSys in Securosys uvajata varno metodo za dolgoročno vložitev Ethereum 2.0

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

ConsenSys in Securosys uvajata varno metodo za dolgoročno vložitev Ethereum 2.0

ConsenSys 2. februarja 2021 Objavljeno 2. februarja 2021

Codefi Staking in Securosys

ConsenSys, vodilno podjetje za programsko opremo Ethereum, in Securosys, vodilni na področju kibernetske varnosti, šifriranja in zaščite digitalne identitete, je danes napovedal uvedbo brezšivne in varne metode za dolgoročno vložitev Ethereum 2.0. 

Partnerstvo ponuja možnost ustvarjanja umikovnih ključev Ethereum 2.0 v varnostnih modulih strojne opreme Securosys (tako na terenu kot v oblaku) neposredno iz API-ja za vstavljanje ConsenSys Codefi. Ključi niso nikoli izpostavljeni Codefiju ali Securosysu, deležniki pa ohranijo popoln nadzor in zakonito lastništvo ključev. 

“Skupaj s Securosys lahko zagotovimo celovito rešitev za vložke Ethereum 2.0,” pravi Kuhan Tharmananthar, vodja izdelkov Codefi Staking. “S kombinacijo Codefi in varnostnih modulov strojne opreme Securosys naše stranke dosežejo najvišjo raven varnosti in udobja pri prehodu iz Eth1 v Eth2.”

“Securosys se že od samega začetka osredotoča na blockchain aplikacije in se zavzema za razširitev vodilne naloge na področju zagotavljanja varnosti strojne opreme za kripto sektor,” pravi Robert Rogenmoser, izvršni direktor Securosys. “Priznanje vodilnega razvijalca platforme Ethereum ni le velika potrditev teh prizadevanj, temveč tudi močna motivacija, da še naprej zagotavljamo najboljše storitve svojim strankam.” 

Za potrditev transakcij na Ethereum 2.0 morajo založniki prikladno založiti ETH in ustvariti svoje umikalne ključe Eth2 z zagotovilom, da so varni pred vsemi vrstami napadov in napak v prvi prehodni fazi iz Proof-of-Work v Proof-of-Stake, kar bi se lahko zgodilo letos. 

Codefi Staking ConsenSys ponuja uporabniški vmesnik za nalaganje ETH na verigo Eth2 Beacon Chain in odpravlja izzive delovanja neodvisnih vozlišč za preverjanje. Codefi Staking se bo pri institucionalnih vlogah zanašal na Teku, odjemalca podjetja ConsenSys Eth2. Integracija z ekosistemom Securosys prinaša najvišjo stopnjo varnosti postopka, saj lahko zainteresirani uporabniki brez težav ustvarijo ključe neposredno v Primusovih strojnih varnostnih modulih (HSM) in jih zaščitijo s ključnimi nadzornimi mehanizmi Securosys. Obstaja več stopenj preverjanja pristnosti in avtorizacije, ki zagotavljajo, da se igralci ne odrečejo nadzoru nad ključi za umik Eth2.  

Medtem ko mehanizmi za preverjanje pristnosti Securosys zagotavljajo varnost ključev pred zunanjimi napadi, je za dolgoročno shranjevanje najpomembnejša tudi njihova zaščita pred različnimi dejavniki okvare. HSM-ji Securosys Primus so zgrajeni na zelo zanesljivi strojni opremi podjetja, ki je zasnovana za dolgoročno delovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, lahko je združena v skupine za visoko razpoložljivo odvečno nastavitev ali varno varnostno kopirana. Če obratovanje v prostorih ni na voljo, Securosys ponuja svojo storitev CloudsHSM s certifikatom ISO27001. Poganja ga več geo-odvečnih podatkovnih centrov, ki izpolnjujejo najvišje operativne varnostne standarde, vključno z EMP in objektom, odpornim proti napadom, globoko v švicarskih gorah. 

Če želite izvedeti več o rešitvi stave ConsenSys in Securosys Eth2, se nam pridružite 4. februarja ob 16.00 po GMT in slišite od Codefi Staking, Secruosys, Ledger in Microsofta. 

O podjetju Securosys SA


Securosys SA s sedežem v Zürichu v Švici je vodilna na področju kibernetske varnosti, šifriranja in zaščite digitalnih identitet. Securosys, ustanovljen leta 2014, v imenu Švicarske narodne banke ščiti švicarske finančne trge in vsak dan ščiti transakcije v vrednosti več kot 100 milijard evrov. Podjetje več kot polovico bank prvega reda po vsem svetu dobavlja z varnostnimi moduli strojne opreme, razvitimi in zgrajenimi v Švici.

Securosys ponuja široko paleto varnostnih omrežnih naprav, osredotočenih na komercialne aplikacije. Sem spadajo šifriranje komunikacije ter generiranje in upravljanje ključev. Vsi izdelki so razviti in izdelani v Švici, brez onesnaževalnih vplivov.

Dodatne informacije lahko dobite neposredno pri Securosys SA po elektronski pošti na [e-pošta zaščitena], s klicem na +41 44 552 31 00 ali iz pisarn v Zürichu, Münchnu in Hong Kongu.

www.securosys.com

O ConsenSys

ConsenSys je vodilno podjetje za programsko opremo Ethereum. Razvijalcem, podjetjem in ljudem po vsem svetu omogočamo izdelavo aplikacij naslednje generacije, zagon sodobne finančne infrastrukture in dostop do decentraliziranega spleta. Naš paket izdelkov, sestavljen iz Infura, Sklepčnost, Tartuf, Codefi, MetaMask, in skrbnost, služi milijonom uporabnikov, podpira milijarde poizvedb, ki temeljijo na verigah blokov, za naše stranke in je obdelal milijarde dolarjev digitalnih sredstev. Ethereum je največja programabilna veriga blokov na svetu, ki ima vodilno vlogo pri sprejemanju podjetij, skupnosti razvijalcev in dejavnosti DeFi. Na tem zaupanja vrednem, odprtokodnem temelju gradimo digitalno gospodarstvo prihodnosti.

ConsenSys Codefi je paket blockchain aplikacij, ki poganja trgovino in finance naslednje generacije. Naša vizija je voditi konvergenco obstoječih in decentraliziranih finančnih tehnologij, da bi ustvarili dostopnejše in pravičnejše finančne storitve za vse in povsod. Sodelujemo s finančnimi institucijami, globalnimi podjetji in projekti Ethereum, da optimiziramo poslovne procese, digitaliziramo finančne instrumente, aktiviramo trge in mreže ter uvedemo rešitve blockchain, pripravljene za proizvodnjo.

Za več informacij obiščite: consensys.net

Obvestilo strankeCodefi StakingConsenSysEthereum 2.0SecurosysStakeTekuNewsletterNaročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map