Blockchain Keynote zvočnik o Core Blockchain Technology & Business

Aviv Lichtigstein je vodja misli in podjetnik z bogatimi izkušnjami pri gradnji podjetniških izdelkov z uporabo velikih podatkov & Umetna inteligenca. Je tudi ustanovitelj in izvršni direktor podjetja 101Blockchains.com – enega vodilnih svetovnih portalov z viri blokov. Aviv je vodja višje stopnje z več kot 12-letnimi izkušnjami na različnih področjih, ki igra tehnične, operativne in poslovne naloge. Ima izjemno strokovno znanje o zagonu, vodenju in rasti projektov in programov za številne poslovne modele. Te industrije in tehnologije vključujejo priznana zagonska podjetja v podjetjih Fortune 500, Aviv pa jih je s svojo duhovitostjo in briljantnostjo pripeljal do poti uspeha. Razen teh ima Aviv dokazano izkušnje z ustvarjanjem, ustvarjanjem in vodenjem skupin za razvoj izdelkov in podjetij. Poleg tega je strasten popotnik in navdušen Ironman triatlonec.

Najboljši zvočnik Blockchain Technology Keynote

iCEE.fest: NADGRADNJA 100, 2019

Industrije se premikajo eksponentno, Blockchain Technology pa je pomemben element. Blockchain ne spreminja samo finančnega sektorja, temveč tudi druge velike sektorje, kot so vladne storitve, oskrbovalne verige, zdravstvo, trgovina na drobno, internet stvari in mnogi drugi. Na primer, ZAE poskušajo tehnologijo vključiti v vsak sektor Dubaja. Cilj je postati prvo mesto, ki bo do leta 2020 delovalo izključno na Blockchainu.

Blockchain je edinstvena tehnologija, ki odpravlja potrebo po posrednikih in ustvarja decentralizirano strukturo, ki opolnomoči vse uporabnike. Podatki so zdaj nova valuta, Blockchain pa bi lahko bil učinkovit način za njihovo žetev. Enterprise Blockchains pa naj bi v letu 2030 dosegli industrijo v vrednosti 3,1 bilijona dolarjev. Oblikovanje nove oblike interneta je prav tako v rokah tehnologije porazdeljene knjige. Kot glavni govornik Blockchaina se strokovno znanje Aviva vrti okoli teh temeljnih konceptov, ki pripravljajo pronicljive seje.

Blockchain Keynote zvočnik

Blockchain Technology World, London 2019

Vizionar na področju Blockchain & Tehnologija

Glavna težava je v centraliziranih zapuščenih omrežjih znotraj običajnega poslovnega sveta. Vsak posel je odvisen od te napačne arhitekture. Kot rezultat, navadni ljudje plačujejo ceno. Tehnologija Blockchain ne samo, da revolucionira te omrežne sisteme, temveč odpira tudi možnost neštetih novih tržnic, ki dolgoročno prihranijo bilijone dolarjev.

Najboljši blockchain zvočnik 2020

Mobilefest, Istanbul 2019

To pomeni, da je tehnologija Blockchain lahko blagoslov in prekletstvo za tipične poslovne modele, saj jih bo sčasoma preoblikovala. Možnosti pa je ogromno. Zato nešteto industrij in zagonskih podjetij vlaga v to tehnologijo za večje priložnosti. Govornik tehnologije Blockchain Technology Aviv se osredotoča na posebne značilnosti tehnologije Blockchain in na to, kako bi prišlo do preobrazbe. Osvetlil bi tudi bistvene probleme in kako se lahko industrije resnično spoprimejo z novo spremembo. Medtem ko drugi vrhunski zvočniki blockchain ponavadi preveč zapletajo stvari, Aviv raje stvari razčleni na preprostejši način, ki je prijeten za množične ljudi.

blockchain glavni govornik aviv lichtigstein

Borza v Tel Avivu

Blokovni govornik, Aviv deli tudi, katere panoge se bodo sčasoma radikalno spremenile, na primer –

  • Vladne službe
  • Dobavne verige
  • Skrb za zdravje
  • Zavarovanje
  • Trgovina na drobno in še veliko več.

Novejši rezultati

Očitno je, da ko se nova tehnologija začne uporabljati, večina ljudi v resnici ne ve, kako se z njo spopasti že od samega začetka. Vendar se ga panoge naučijo bolj uspešno vključevati, potem ko vidijo, kaj počnejo drugi, in ga nato spremenijo za izboljšanje svojih tržnih rezultatov. Z Blockchain Technology se zdaj dogajajo natanko tako. Tržnice poskušajo izvedeti več o preoblikovanju Blockchain-a, vendar ob napačnih zavojih končajo z neuspehom.

Vendar pa Aviv, ki je eden najboljših govorcev v blockchainu, zadevo predstavi na preprost način in govori o izzivih pri sprejemanju Blockchain, s katerimi se lahko sooči podjetje. Prav tako analizira potrebna sredstva za vsako uspešno organizacijsko preoblikovanje verig blokov, ki bi pripomogla k ohranjanju razmer.

Blockchain zgornji zvočnik

Spremeni zdravstveno varstvo, 2019

Posledice Enterprise Blockchains

To je eden od dolgoročnih učinkov tehnologije Blockchain. Ironično je, kako podjetja, ki jih to najbolj ogroža, vlagajo vanj. Številna podjetja si zamislijo, da bi ta tehnologija popolnoma spremenila način poslovanja. Niso povsem narobe. Blockchain ima temeljne lastnosti, s katerimi dodaja večjo vrednost vsem svojim sektorjem in jim daje več prostora za razvoj.

Dandanes se morajo različne organizacije spoprijeti z izjemno veliko vprašanji in transakcijami pri upravljanju podatkov, da bi dosegli stalno stopnjo rasti. Ta scenarij ustvarja podjetniške izzive, ki se ukvarjajo z zapletenostjo, preglednostjo in varnostnimi vprašanji. Na primer, ponarejeni trg je izključno odgovoren za to, da vsako leto samo v ZDA prevzame več kot 7,5 milijarde USD prihodkov. Z napredovanjem tehnologije je Blockchain zdaj sposoben obravnavati večje količine zapletenih podatkov in transakcij. Boljši strateški model podjetja jim bo pomagal premagati te izzive.

Z mešanico Enterprise Blockchains lahko zdaj končno dobijo pravičen delež na prihodnjem trgu. S tem v mislih, slavnostni govornik Blockchaina, Aviv pripravi najboljšo vrsto Blockchain Technologies, ki je najprimernejša za določene organizacije. Raziskuje tudi druge rešitve, kot so ponudniki, ki ponujajo Blockchain kot storitev, in platforme Enterprise Blockchain. Poleg tega so možni primeri uporabe in izzivi celotnega koncepta predstavljeni na seji slavnostnega govornika Blockchain.

Blockchain glavni govornik 2019

Digital Enterprise Show, Madrid 2019

Tehnologija porazdeljene knjige – pravi igralec igre

Aviv gradi svoj glavni program za govornike Blockchain, tako da zajema tudi druge dejavnike. Blockchain ima pravičen delež pomanjkljivosti. Zato mnogi v tem času še niso preveč pripravljeni sprejeti tehnologije. Za reševanje zadeve Aviv prikazuje tudi krovni izraz “Distributed Ledger Technology” in njegove vplive.

Blockchain Technology je le majhen del tehnologije Distributed Ledger. Ljudje ta dva izraza pogosto zamenjamo in ga uporabljamo zamenljivo. Ampak to še ni celoten primer. Razen Blockchain obstaja še veliko več Distributed Ledger Technologies, ki so popolnoma opremljene za prevzem bremena svetovnega trga. V svojem osrednjem programu zvočnikov Blockchain želi Aviv poskrbeti, da odstrani zmedo iz teh dveh izrazov in osvetli DLT. Na predavanjih s tehnologijo Blockchain preučuje različne vrste in raziskuje njihove posamezne značilnosti. Razen razlage, kaj pomeni DLT, pokriva tudi vodilne platforme za določeno tehnologijo v seji glavnih govornikov blockchain. Nekateri med njimi vključujejo:

Web 3.0 in prihodnost interneta

Tudi internet ne bo ostal nepoškodovan od tehnologije Blockchain. Zaenkrat so ljudje seznanjeni s spletoma 1.0 in Web 2.0. Ta dva temeljita na tipični arhitekturi odjemalec-strežnik in sta preveč napačna. Zaradi takšnega modela so osebni podatki uporabnikov nagnjeni k zlorabam. Toda z novim internetom “Web 3.0” se bo vse preusmerilo na decentralizacijo, zaradi česar bo bolj usmerjena k uporabnikom. Ljudje bodo dobili bolj varen in pregleden način povezovanja s svojimi najljubšimi platformami.

Govornik o tehnologiji Blockchan

Tech Week v Frankfurtu, Nemčija, 2019

To bo preoblikovalo prihodnost interneta in se bo popolnoma razlikovalo od tistega, kar so ljudje vajeni. Vendar pa bo tehnologija Blockchain oblikovala internet prek spleta 3.0, s čimer bo hitrejši in boljši. Aviv, ki je eden najboljših Blockchainovih govorcev, obravnava to težavo in zabeleži razlike v primerjavi s prejšnjimi generacijami interneta. Če želite pojasniti več, slavnostni govornik na verigi blokov skicira plasti arhitekture in kaže, kako bi lahko bil videti končni rezultat.

Blockchain Technology ima še veliko pot. To so le zgodnje faze te revolucije. Aviv vedno posodobi vse svoje raziskave in študije za zvočniški program Blockchain Technology z najnovejšimi dosežki.

Razen tega glavni program zvočnikov Blockchain vsebuje tudi verjetno prihodnost interneta in kako zgraditi trajnosten ekosistem.

DA! Želim, da bi bil Aviv glavni govornik

Povežimo se in ugotovimo, kako vam lahko pomagamo vnesti novo vrednost v svojo organizacijo

Lahko nam tudi pošljete direclty-> stik na 101blockchains.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map