Aktivirajte vodnik za vstavljanje

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

Aktivirajte vodnik za vstavljanje

avtor Collin Myers, 11. december 2020, objavljeno 11. decembra 2020

aron vizual 3jBU9TbKW7o brez brizganja

To je uradni vodnik za vnos SKL na Activate.

Imetniki žetonov SKL s prebivališčem v sprejete sodne pristojnosti lahko zdaj uporabite Aktiviraj platformo za skupno uporabo SKL z različnimi validacijskimi programi. Ta vodnik je prilagojen novim uporabnikom Activate, ki niso sodelovali pri predstavitvi SKALE Network na Activate. Če ste sodelovali pri predstavitvi omrežja SKALE na Aktivirajte, za več informacij glejte vodnik za uveljavljanje in vložitev ter vodnik za uveljavljanje in spreminjanje pooblastil.

Ta dokument je vir resnice za navodila, kako postaviti SKL na Activate. Kakršna koli druga dokumentacija je lahko goljufiva in je ni odobrila družba Activate ali SKALE.

Sledite tudi našemu Skupina Telegram in si oglejte SKALE Pogosta vprašanja za več informacij in posodobitve. Če naletite na težavo, se obrnite na podporo strankam na https://activateteam.zendesk.com.

Kako začeti

Za začetek zaženite Aktivirajte aplikacijo.

Preden prenesete svoje žetone, se prepričajte, da imate v registrirani denarnici dovolj ETH, da pokrijete stroške plina, povezane s transakcijami.

1. KORAK: Pridobite SKL

Če še nimate SKL, lahko uporabite MetaMask zamenja pripomoček za zamenjavo v SKL. Ko se prijavite v denarnico MetaMask, kliknite gumb za zamenjavo. To vas bo pripeljalo do spodnjih zaslonov, kjer boste lahko najbolje izkoristili zamenjavo ETH s SKL.

Pred zamenjavo žetonov v SKL preverite naslov žetona na etherscanu, obstaja več skupin prevar in žetonov.

Pravilen naslov je:

0x00c83aeCC790e8a4453e5dD3B0B4b3680501a7A7

Posnetek zaslona 2020-12-10 ob 14.40.53 PM.png

Posnetek zaslona 2020-12-10 ob 2.41.09 PM.png

Posnetek zaslona 2020-12-10 ob 2.41.40 PM.png

2. KORAK: Pomaknite se do nadzorne plošče SKL Staking

Ko prispete na spletno mesto Activate, boste na desni strani videli kartico, ki vas pozove, da začnete vnašati SKL. Po kliku na gumb boste preusmerjeni na nadzorno ploščo, kjer si lahko ogledate različne validacijske programe, ki jih podpira Tržnica za aktiviranje.. Uporabnikom ni treba ustvariti uporabniškega računa, da bi lahko vložili svoje žetone SKL.

Posnetek zaslona 2020-11-30 ob 1.50.25 PM.png

3. KORAK: Povežite denarnico

Ko se znajdete na strani nadzorne plošče v zgornjem desnem kotu, se prikaže ikona »poveži denarnico«. Po kliku boste pozvani, da povežete izbrano denarnico. Če uporabljate Ledger, se pred povezavo z MetaMask prepričajte, da je vaša aplikacija Ethereum odprta.

Posnetek zaslona 2020-11-30 ob 1.56.00 PM.png

4. KORAK: izberite validator

Ko povežete svojo denarnico, se boste lahko pomikali po seznamu potrjevalcev, ki trenutno sprejemajo pooblastila v mreži SKALE. Danes Activate podpira delegiranje na 18 različnih validacijskih programov in vam omogoča, da po želji sodelujete z več validacijskimi validacijami. Če prenesete več validacijskih programov, ne pozabite, da bodo to podvojile stroške plina. 

Če želite izvedeti več o posameznem preverjevalniku, kliknite njegov logotip, da si ogledate spustni zaslon. V tem spustnem meniju boste našli ustrezne informacije o vsakem preverjevalniku in pomembne kontaktne podatke, če boste morali za podporo stopiti v stik z izbranimi validaci (-ji)..

Ko izberete izbrane validacijske (-e) izbirnike, kliknite modri gumb ‘Vložek’, ki ga vidite na desni strani zaslona, ​​da začnete postopek prenosa.

Posnetek zaslona 2020-11-30 ob 14.00.11.png

5. KORAK: Kako deluje staking SKL

Po kliku modrega gumba »Vložek« z izbranim validacijskim sistemom boste pozvani do spodnjega zaslona, ​​preden vstopite v prenos pooblastil. Pomembno je natančno preberite vsebino tega zaslona saj bo razložil nianse zalaganja z validacijsko mrežo v mreži SKALE. Priporočamo, da svoje žetone SKL vložite 5-7 dni pred začetkom naslednje dobe. Po pregledu spodnjega zaslona kliknite ‘Stave my first SKALE tokens’, da vstopite v postopek prenosa pooblastil.

Posnetek zaslona 2020-11-30 ob 2.05.43 PM.png

KORAK 6: Izpolnite obrazec za zahtevo za delegiranje

Ko vstopite v prenos pooblastil, najprej začnite z vnosom SKL, ki bi ga želeli vložiti v skupno stanje. Po vnosu zneska vložka boste morali izbrati obdobje vložka. Za zdaj mreža SKALE ponuja le dvomesečna obdobja vložka (to bo samodejno izbrano za vas). V naslednjih mesecih se bodo spremembe in / ali dopolnitve obdobij vložka določale z glasovanjem imetnika žetona SKALE Network. Do takrat lahko vsi imetniki žetonov, ne glede na velikost ali zaklepanje, prejmejo enake% spodbud za zaščito omrežja..

Nazadnje preglejte pogoje storitve, ki vključujejo nadaljnje podrobnosti o storitvah in pravilnikih o krčenju, ki jih izvaja izbrani validator, ki je povezan na dnu zaslona. Te pogoje je treba sprejeti, preden oddate zahtevo.

Po zaključku teh treh korakov mora biti vaš zaslon videti kot spodnja slika. Za dokončanje postopka prenosa kliknite »Nadaljuj«.

Posnetek zaslona 2020-12-07 ob 12.24.38 PM.png

7. KORAK: oddajte zahtevo za delegiranje

Ko kliknete »nadaljuj«, boste v zgornji desni strani zaslona videli povzetek zahteve za pooblastilo za končni pregled pred prenosom žetonov. Ko ste pripravljeni za nadaljevanje, kliknite na “Stake SKL to Validator”, ki bo aktiviral vašo denarnico in vam predložil zahtevo za potrditev. Prepričajte se, da imate v denarnici dovolj ETH, da lahko plačate za prenos.

Posnetek zaslona 2020-12-07 ob 12.24.55 PM.png

Po potrditvi transakcij v vaši denarnici se vam prikaže povzetek zaslona vaše zahteve za vložke in naslednji koraki. Upoštevajte, da morajo preveritelji veljavnosti sprejeti vaše pooblastilo pred naslednjo dobo, preden boste v celoti delegirani in pripravljeni zaslužiti nagrade. Priporočamo, da zahtevo za pooblastilo pošljete 5-7 dni pred začetkom naslednje dobe, da zagotovite, da imajo potrjevalci dovolj časa za sprejem.

8. KORAK: Upravljanje ravnotežja vlog

Če želite kadar koli pregledati stanje vlog, na glavni armaturni plošči kliknite ‘Popis žetonov’, da se pomaknete na stran svojega portfelja. Tu boste videli pregled čakajočih zahtev za vložke, stanje SKL in povzetek vložkov.

Posnetek zaslona 2020-11-24 ob 8.32,50 (1) .png

Vesel vložek!

Skupina za aktiviranje Codefi

Decentralizirana omrežja DeFiNewsletter Naročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map