Lolli Review: Rewards App zaslužite BREZPLAČEN Bitcoin

Lolli je vznemirljiva nova aplikacija, ki prinaša nov preobrat v industrijo zvestobe kupcev, ki omogoča vsakodnevnim kupcem, da zaslužijo do 30% nazaj v Bitcoinu. Zakonito, varno, preprosto in zabavno doživetje je, da lahko Bitcoin brezplačno zaslužite z nakupom pri svojem najljubšem prodajalcu.

Pridobite aplikacijo Lolli

Deluje tako, da stranke z Bitcoinom nagradi z enostavnim nakupom v podprtih trgovinah in prodajalcih. Torej vam ni treba kupovati Bitcoinov s tradicionalno izmenjavo fiat-to-crypto. Aplikacijo Lolli podpira več znanih in priljubljenih trgovcev, ki vrnejo odstotek kupljenih predmetov nazaj v Bitcoin (BTC).

Ta pregled bo zajemal vse, kar morate vedeti o Lolliju in kako lahko zaslužite Bitcoin z uporabo aplikacij za povrat denarja, če počnete, kar imate radi, nakupujete v spletu.

Lolli App Review: Kako zaslužiti Bitcoin

Lolli je program nagrajevanja za zvestobo, ki stranke spodbuja k nadaljnjemu nakupovanju, tako da ponuja privlačno spodbudo, kot je Bitcoin. Programi licenčnin se povečujejo in to je razvidno iz števila kartic zvestobe, ki jih nosimo v denarnici ali torbici.

Programi zvestobe so zdaj vstopili v področje kriptovalut, kjer lahko zveste stranke nagrajujejo v Bitcoinu. Na platformah, kot je BlockFi, je mogoče celo zaslužiti zanimanje za svoj kripto portfelj.

Predstavljajte si, da ste plačani za spletno nakupovanje. Še bolje, kaj če bi vam lahko plačali v Bitcoinu za spletno nakupovanje, kot običajno? To je tisto, kar je Lolli, aplikacija za Bitcoin nagrade, ki ljudem omogoča, da zaslužijo in imajo Bitcoin, ko kupujejo prek spleta.

lolli nakupovanje

Kako deluje Lolli?

Lolli deluje, ko kupujete na enem od partnerskih spletnih mest, Lolli prejme odstotek vsakega, nekako kot provizija za spodbujanje prometa in prodajo trgovcu.

Del provizije, ki jo zasluži Lolli, se deli s stranko, plača se v Bitcoinu in pošlje neposredno na vašo Lolli denarnico, ki jo lahko nato prenesete v denarnico strojne opreme za varno hrambo.

Nagrado (%) Bitcoina določajo sodelujoči trgovci in ne Lolli.

Programi za nagrajevanje zvestobe, kot je Lolli, obstajajo že vrsto let. To je zelo uspešen tržni model, ki kupce spodbuja, da še naprej počnejo, kar imajo radi, pri svojem najljubšem trgovcu.

Ustanovitelji družbe Lolli so naredili ta korak naprej, da bi Bitcoin-ov moč prikazali kot globalno alternativno valuto in univerzalno hranilnico vrednosti in jo želeli deliti s svetom.


lolli kako deluje

To je kot nalašč, da se kupci vključijo v Bitcoin in kriptovalute, ki sredstva še niso v lasti.

To je zmaga za potrošnika, ki zasluži popust s prejemanjem brezplačnih Bitcoinov, hkrati pa doseže cilje Lollija, da ljudi s pomočjo spletnega nakupovanja izobražuje in nagrajuje z močjo Bitcoinov..

Zakaj bi uporabljali aplikacijo Lolli?

To je zabaven in enostaven način zaslužka pasivnih Bitcoinov z uporabo Lollija med spletnim nakupovanjem. Spodbujal in spodbujal bo množično sprejemanje digitalnega materiala, ki bi ga lahko uporabili kot boljšo alternativo sedanjemu finančnemu sistemu.

Ustanovitelji Lollija cenijo, da nimajo vsi ljudje možnosti za nakup Bitcoina z uporabo tradicionalne izmenjave med fiatom in kripto.

Da bi rešili to oviro, je bil Lolli razvit tako, da je bilo zlahka zaslužiti, imeti v lasti in deliti Bitcoin s čim več ljudmi. Za izmenjavo se ni treba prijaviti in predložiti kakršnih koli dokumentov za preverjanje, ki bi lahko za začetnike zvenijo zastrašujoče.

Kako lahko dobim aplikacijo Lolli?

Najlažji način za dostop do aplikacije Lolli je prenos razširitve brskalnika Lolli, ki je na voljo za Chrome in Firefox. Preprosto sledite tem navodilom:

 • Obiščite spletno mesto Lolli ali kliknite zgornji gumb
 • Kliknite »Pridobi Lolli za Chrome«
 • Prenesite in namestite razširitev Lolli

lolli krom

Ko je razširitev Lolli Chrome nameščena, vas bo samodejno opozoril, ko obiščete partnersko spletno stran in opisal potencialni Bitcoin, do katerega boste upravičeni.

Kako uporabljati aplikacijo Lolli?

Če želite začeti z aplikacijo Lollo, sledite tem korakom:

 • Prenesite razširitev brskalnika Lolli
 • Obiščite eno od partnerskih trgovin prek spletnega mesta ali razširitve brskalnika
 • Aktivirajte opozorila Lolli, ko obiščete podprto spletno trgovino

lolli app

Ko je Lolli aktiviran, lahko kupujete kot običajno. Dokler je naročilo upravičeno, bo Lolli sledil nakupu in Bitcoin poslal na vašo denarnico Lolli, ko ga bo trgovec plačal, običajno po izteku roka za vračilo trgovcev..

Denarnica Lolli vam omogoča, da zasluženi Bitcoin dvignete na bančni račun ali denarnico strojne opreme, ko vaše stanje doseže najmanj 15 USD.

Kje kupiti z Lollijem?

Lolli sodeluje z več kot 500 vrhunskimi blagovnimi znamkami, ki vam omogočajo, da zaslužite do 30% nagrad Bitcoin. To partnerstvo z Lolli vključuje več največjih svetovnih trgovcev na drobno, ki podpirajo Bitcoin, kot so:

 • Walmart: do 3,5% nazaj v Bitcoin
 • Macy’s: do 5% nazaj v Bitcoin
 • Booking.com: do 3,5% nazaj v Bitcoin
 • Nike: do 3% nazaj v Bitcoin
 • Adidas: do 7% nazaj v Bitcoin
 • Sephora: do 4,5% nazaj v Bitcoin
 • in mnogi drugi!

Zanimivo je, da Lolli skoraj vsak dan nenehno dodaja nove maloprodajne partnerje. Trgovci na drobno lahko stopijo v stik z Lolli, da postanejo partner za pomoč pri širjenju podpore Bitcoin-u in splošnemu prostoru za kriptovalute.

blagovne znamke lolli

Pogosto zastavljena vprašanja

Je Lolli varen in varen?

Da, zdi se, da Lolli varnost jemlje zelo resno z uporabo najsodobnejše programske opreme in omrežne varnosti, da bi zagotovil varno stanje kupcev v Lolli denarnici.

Ali so moje informacije o kadru varne z Lolli?

Lolli NE spremlja, katera spletna mesta uporabniki obiskujejo, in NE prodaja osebnih podatkov ali informacij tretjim osebam.

Katere brskalnike podpira Lolli?

Lolli je trenutno podprt za Chrome in Firefox. Ekipa, ki stoji za Lolli, želi v prihodnosti podpirati Brave in trenutno ni podprt brskalnik. Safari je bil prej podprt brskalnik, vendar se zaradi nedavnih sprememb na koncu Applea ne posodablja več.

Ali ima Lolli partnerski ali referenčni program?

Da, Lolli ima referenčni program, ki vam omogoča, da zaslužite Bitcoin, tako da delite svojo referenčno povezavo. Vsaka stranka lahko prejme Bitcoin v vrednosti 10 USD, ko zadevni kupec kupi izdelek pri podprtem prodajalcu z Lolli. Vse, kar morate storiti, je razširiti ljubezen do zaslužka brezplačnih Bitcoinov.

Ali ima Lolli mobilno aplikacijo?

Ne, Lolli nima mobilne aplikacije. V bližnji prihodnosti načrtujejo uvedbo mobilne aplikacije. V tem času naj kupci za najboljšo izkušnjo uporabljajo namizno različico.

Zaključek: Lolli je odličen način za zaslužek BTC

Za zaključek našega pregleda Lolli gre za inovativno in zakonito aplikacijo za zvestobo kriptovalut, ki uporabnikom omogoča, da zaslužijo do 30% v Bitcoin (BTC). Je znak vse večjega sprejemanja kriptovalut, ki vzleta pred našimi očmi.

Prenesite Lolli

Predvidevamo, da se bo vse več uporabnikov zgrinjalo v Lolli, da bi na zabaven, enostaven in preprost način z nakupi pri svojih najljubših prodajalcih dobilo več Bitcoinov. Lolli si prizadeva deliti Bitcoin s svetom.

Še nekaj sorodnih člankov za branje:

 • Kako kupiti bitcoin z darilnimi karticami Amazon – super enostavno
 • Pregled namestitvenih programov: Ali je to zakonito? Kako zaslužiti BREZPLAČEN kripto (2020)
 • Najboljše strojne denarnice za shranjevanje Bitcoinov
 • Kdo sprejema Bitcoin v letu 2019 – MASIVNI seznam (24 glavnih podjetij)
 • Pregled OKEx: Presoja, ali je varno & Zanesljivo?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map