Lolli Review: Nagrada za zaradu BESPLATNIH Bitcoina

Lolli je uzbudljiva nova aplikacija koja donosi novi zaokret u industriji lojalnosti kupaca koja svakodnevnim kupcima omogućuje zaradu do 30% na Bitcoinu. Legitimno je, sigurno, jednostavno i zabavno iskustvo da svi zaradite Bitcoin besplatno kupujući kod svog omiljenog trgovca.

Nabavite aplikaciju Lolli

Djeluje nagrađivanjem kupaca Bitcoinom jednostavnom kupnjom u podržanim trgovinama i trgovcima. Dakle, ne morate kupiti Bitcoin koristeći tradicionalnu fiat-to-crypto razmjenu. Aplikaciju Lolli podržava nekoliko poznatih i popularnih trgovaca koji vraćaju postotak kupljenih predmeta u Bitcoin (BTC).

Ovaj će pregled obuhvatiti sve što trebate znati o Lolliju i kako možete zaraditi Bitcoin koristeći aplikacije za povraćaj novca radeći ono što volite, kupujući putem interneta.

Lolli App Review: Kako zaraditi Bitcoin

Lolli je program nagrađivanja vjernosti koji potiče kupce da nastave kupovati nudeći atraktivan poticaj kao što je Bitcoin. Royalty programi su trend porasta i to je vidljivo po broju kartica vjernosti koje nosimo u novčaniku ili torbici.

Programi vjernosti sada su ušli u područje kriptovaluta gdje vjerni kupci mogu biti nagrađeni u Bitcoinu. Moguće je čak zaraditi kamate na svoj kripto portfelj pomoću platformi kao što je BlockFi.

Zamislite da vam se plaća za online kupnju. Još bolje, što ako biste mogli biti plaćeni u Bitcoinu za online kupnju kao i obično? To je ono što je Lolli, aplikacija za Bitcoin nagrade koja omogućava ljudima da zarađuju i posjeduju Bitcoin kad kupuju putem interneta.

lolli shopping

Kako djeluje Lolli?

Lolli radi kad kupujete na jednoj od partnerskih web lokacija, Lolli prima postotak od svake, nekako poput provizije za privlačenje prometa i prodaju trgovcu.

Dio provizije koju Lolli zaradi podijeli se s kupcem, plati Bitcoin-om i pošalje izravno na vaš Lolli novčanik koji se zatim može prenijeti u hardverski novčanik radi sigurnog čuvanja.

Nagradu (%) Bitcoina određuju trgovci koji sudjeluju, a ne Lolli.

Programi nagrađivanja vjernosti poput Lollija postoje već dugi niz godina. To je vrlo uspješan marketinški model koji potiče kupce da nastave raditi ono što vole kod svog omiljenog trgovca.

Osnivači Lollija poduzeli su ovaj korak dalje kako bi pokazali moć Bitcoina kao globalne alternativne valute i univerzalne zalihe vrijednosti i žele je podijeliti sa svijetom.

lolli kako to djeluje

Ovo je savršeno za kupce da se uključe u bitcoin i kriptovalute koji već ne posjeduju sredstvo.

To je pobjeda za potrošača koji zaradi popust dobivajući besplatni Bitcoin, istovremeno postižući ciljeve Lollija da i educira i nagradi ljude snagom Bitcoina koristeći internetsku kupovinu.

Zašto biste trebali koristiti aplikaciju Lolli?

To je zabavan i jednostavan način za zarađivanje pasivnog Bitcoina pomoću Lollija tijekom online kupovine. Promicat će i poticati masovno usvajanje digitalnog materijala koji bi se potencijalno mogao koristiti kao bolja alternativa trenutnom financijskom sustavu.

Osnivači Lollija cijene da nemaju svi ljudi mogućnost kupnje Bitcoina koristeći tradicionalnu fiat-to-crypto razmjenu.

Kako bi riješio ovu prepreku, Lolli je razvijen kako bi olakšao zaradu, posjedovanje i dijeljenje Bitcoina sa što većim brojem ljudi. Nema potrebe da se prijavite na razmjenu i dostavite dokumente za provjeru koji početnicima mogu zvučati zastrašujuće.

Kako mogu dobiti aplikaciju Lolli?

Najlakši način za dobivanje aplikacije Lolli je preuzimanje proširenja preglednika Lolli koje je dostupno i za Chrome i za Firefox. Jednostavno slijedite ove upute:

 • Posjetite web stranicu Lolli ili kliknite gornji gumb
 • Kliknite “Nabavi Lolli za Chrome”
 • Preuzmite i instalirajte proširenje Lolli

lili krom

Jednom kada se instalira proširenje Lolli Chrome, automatski će vas upozoriti kada posjetite partnersku stranicu i iznijeti potencijalni Bitcoin natrag na koji ćete ispunjavati uvjete.

Kako koristiti aplikaciju Lolli?

Da biste započeli s aplikacijom Lollo, slijedite ove korake:

 • Preuzmite proširenje preglednika Lolli
 • Posjetite jednu od partnerskih trgovina putem web stranice ili proširenja preglednika
 • Aktivirajte Lolli upozorenja kada posjetite podržane internetske trgovine

lolli aplikacija

Nakon što se Lolli aktivira, možete kupovati kao i obično. Sve dok narudžba ispunjava uvjete, Lolli će pratiti kupnju i slati Bitcoin na vaš Lolli novčanik nakon što trgovac plati Lolli, obično nakon isteka razdoblja povrata novca trgovcima..

Lolli novčanik omogućuje vam da povučete zarađeni Bitcoin na bankovni račun ili hardverski novčanik kada vaše stanje dosegne minimalnih 15 dolara.

Gdje kupovati pomoću Lollija?

Lolli je udružen s preko 500 vodećih robnih marki koje vam omogućuju povratak do 30% u bitcoin nagradama. Ovo partnerstvo s Lollijem uključuje nekoliko najvećih svjetskih trgovaca koji podržavaju Bitcoin kao što su:

 • Walmart: do 3,5% natrag u Bitcoinu
 • Macy’s: do 5% natrag u Bitcoinu
 • Booking.com: do 3,5% natrag u Bitcoinu
 • Nike: do 3% natrag u Bitcoinu
 • Adidas: do 7% natrag u Bitcoinu
 • Sephora: do 4,5% natrag u Bitcoinu
 • i mnogi drugi!

Uzbudljivo je što Lolli gotovo svakodnevno dodaje nove maloprodajne partnere. Trgovci mogu stupiti u kontakt s Lollijem kako bi postali partner za pomoć u širenju podrške Bitcoinu i općenitom tehnološkom prostoru kriptovaluta.

marke lolli

Često postavljana pitanja

Je li Lolli siguran i siguran?

Da, čini se da Lolli sigurnost shvaća vrlo ozbiljno koristeći se vrhunskim softverom i mrežnom sigurnošću kako bi osigurao da su saldi kupaca sigurni u Lolli novčaniku.

Jesu li podaci o mom osoblju sigurni s Lolli?

Lolli NE prati koje web stranice korisnici posjećuju i NE prodaje podatke ili podatke koji mogu identificirati bilo koju treću stranu.

Koje preglednike podržava Lolli?

Lolli je trenutno podržan za Chrome i Firefox. Tim koji stoji iza Lollija u budućnosti želi podržati Bravea i trenutno je nepodržani preglednik. Safari je ranije bio podržani preglednik, ali zbog nedavnih promjena na kraju Applea, više se ne ažurira.

Ima li Lolli pridruženi ili referalni program?

Da, Lolli ima program za preporuke koji vam omogućuje da zaradite Bitcoin dijeleći vezu na preporuku. Svaka strana ima pravo dobiti Bitcoin u vrijednosti od 10 USD kada navedeni kupac kupi artikl kod podržanog trgovca putem Lollija. Sve što trebate je proširiti ljubav da zaradite besplatni Bitcoin.

Ima li Lolli mobilnu aplikaciju?

Ne, Lolli nema mobilnu aplikaciju. U bliskoj budućnosti planira se pokretanje mobilne aplikacije. U međuvremenu bi kupci trebali koristiti verziju za stolno računalo za najbolje iskustvo.

Zaključak: Lolli je sjajan način da zaradite besplatni BTC

Da zaključimo naš Lolli pregled, riječ je o inovativnoj i legitimnoj aplikaciji za vjernost kriptovalutama koja korisnicima omogućuje povratak do 30% u Bitcoinu (BTC). Znak je to sve većeg usvajanja kriptovaluta koje nam pred oči odlaze.

Preuzmi Lolli

Očekujemo da će sve veći broj korisnika hrliti u Lolli kako bi na zabavan, lagan i jednostavan način dohvatio više Bitcoina kupujući kod svojih omiljenih prodavača. Lolli čini dio dijeljenja Bitcoina sa svijetom.

Još nekoliko povezanih članaka za čitanje:

 • Kako kupiti bitcoine pomoću Amazon poklon kartica – Super jednostavno
 • Instars Review: Je li to legalno? Kako zaraditi BESPLATNO kripto (2020)
 • Najbolji hardverski novčanici za pohranu vašeg bitcoina
 • Tko prihvaća Bitcoin u 2019. – MASIVNI popis (24 glavne tvrtke)
 • OKEx pregled: Procjena je li sigurno & Pouzdan?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me