Kako zaraditi Bitcoin besplatno: 6 dokazanih metoda

Bitcoin postaje popularan izbor ulaganja za ljude (pa čak i tvrtke) širom svijeta. Nije iznenađenje da ljudi traže načine kako brzo doći do Bitcoina pomoću burze kriptovaluta za kupnju Bitcoina putem fiat valute putem interneta.

Međutim, ne mogu si svi priuštiti kupnju bitcoina zbog svoje financijske situacije. U ovom vodiču ćemo vam pokazati kako zaraditi Bitcoin besplatno zaraditi novac. Svaka je metoda isprobana i testirana kod nas i dostupna je svima koji imaju mobilni telefon i internetsku vezu.

Kako besplatno doći do bitcoina

Evo šest načina da besplatno zaradite Bitcoin (bez rudarstva):

Brzi način za dobivanje bitcoina

Bitcoin se može kupiti u malim djelićima pune količine pomoću različitih metoda. Najpopularniji načini brzog dobivanja bitcoina su:

 • Korištenje razmjene kriptovaluta
 • Zamijenite gotovinu za Bitcoin s prijateljem ili članom obitelji
 • Zamijenite darovnu karticu za Bitcoin
 • Koristite lokalni Bitcoin bankomat

Koristite Crypto Exchange

Razmjene kriptovaluta jesu mrežne web stranice ili aplikacije za trgovanje kojima je potrebna internetska veza kako bi se ljudima omogućilo položite lokalnu fiat valutu i zamijenite digitalne valute poput Bitcoina. Te su platforme visoko regulirane i općenito sigurne za ulagače da polože sredstva nakon što se provjeri njihov identitet. Neke od najpopularnijih burzi za trgovanje su web stranice poput Coinbase, Binance i Crypto.com.

Primajte bitkoine od prijatelja ili obitelji

Popularna metoda je plaćanje gotovinom u ruci s pouzdanim prijateljem ili članom obitelji koji je spreman prodati svoj Bitcoin. Iako ova metoda nije toliko česta, postoji nema zahtjeva da se stvoriti račun s razmjenom i dovršiti provjeru identiteta.

Gotovina na poklon kartici

Peer-to-peer razmjene poput Paxful povezuju voljne kupce i prodavače iz cijelog svijeta. Platforma je jedna od rijetkih koja prihvaća Bitcoin plaćanja pomoću pretplatničkih kartica, iTunes bonova, Amazon poklon kartica i mnogih drugih. Poklon kartice mogu se koristiti za kupnju digitalnih valuta, poput Bitcoina, međutim naknade mogu biti nešto veće od tradicionalnih mogućnosti plaćanja koristeći razmjenu.

Najbolji načini za dobivanje besplatnih bitcoina

Pronalaženje najboljih načina za zaradu Bitcoina ili kriptovaluta na mreži ovisi o nekoliko različitih čimbenika kao što su poteškoća, vremenska predanost i potencijal profitabilnosti. Svaku smo metodu rangirali na temelju poteškoća za početnike koji zarađuju putem interneta putem Bitcoina.

Bitcoin Cashback aplikacije


Jedan od najlakših načina za dobivanje besplatnog Bitcoina je upotreba aplikacije za lojalnost s povratom novca. To su programi vjernosti koji svojim korisnicima omogućuju zaradu male provizije kada kupuju kod mrežnog trgovca ili dobavljača koji podržava program povrata novca. Dvije najpopularnije Bitcoin Cash Back & Aplikacije za nagrade su:

Aplikacije za bitcoin nagrade su besplatno za preuzimanje i nema troškova za prijavu i stvaranje računa. Kupci će na svoj internetski preglednik morati instalirati proširenje za Chrome da bi zarađivali popuste na Bitcoin svojim kupnjama na mreži. Ne uključuje se napor ili rizik i to može učiniti bilo tko.

lolli aplikacija

Preuzmite aplikaciju Lolli i zaradite Bitcoin na mreži.

Aplikacije za povraćaj novca za Bitcoin djeluju tako da isplate mali postotak iznosa prodaje na Bitcoin novčanik kupca. Postotni iznos ovisi o maloprodaji i može biti karenca do 90 dana. Aplikacije za Bitcoin nagrade kao što je Lolli pružaju pristup tisućama ponuda za online kupnju i popustima iz popularnih internetskih trgovina širom svijeta, kao što je prikazano u nastavku.

Nakon što se aplikacija instalira na Chrome i korisnik posjeti podržanog mrežnog prodavača, automatski će se pojaviti skočni prozor s postotkom popusta. Kada se izvrši kupnja, korisnički račun bit će dodijeljen Bitcoinima nakon što istekne rok povrata.

Tada se besplatni Bitcoini mogu povući u Bitcoin novčanik na čuvanje. Ispod je primjer Lolli računa koji ima prikupili su 0,0054 besplatnih bitcoina, što je protuvrijednost 96 USD po trenutnim cijenama za kupnju nekoliko predmeta putem interneta.

lolli nagrade

Bitcoin račun za kamate

Jedan od najpopularnijih načina za zaradu putem interneta je upotreba računa za štednju u digitalnoj valuti. Te vam usluge omogućuju zaradu kamata na kripto na način sličan dijeljenju dividendi. Bitcoin štedni račun savršena je opcija za ulagače koji žele rastu dugoročno vratiti svoje ulaganje u Bitcoin bez ulaganja ikakvog vremena ili truda. Najpopularniji Bitcoin interesni računi koji su nadaleko poznati uključuju:

 • BlockFi
 • Nexo
 • Celzijeva mreža
 • Binance
 • Crypto.com

Neki davatelji usluga kripto zajma nude kamatne stope do 12% godišnje, što je znatno više od kamatnih stopa koje tradicionalne financijske institucije i banke nude na fiat valutu.

DOBITI 50 USD BESPLATNO U BITKOINIMA. PONUDA ZAVRŠAVA 31. PROSINCA 2020

Dobijte 50 USD besplatno web stranica nexo

U osnovi, ove platforme za digitalno posuđivanje omogućavaju zajmoprimcima i zajmodavcima da međusobno razmjenjuju novac kako bi dobili ili zajam s kripto osiguranjem (plaćen u fiat valuti) ili stvoriti štedni račun s visokim kamatama za pohranu kripto imovine. Kamate obračunate na kamatnom štednom računu na platformama kao što je BlockFi (stope su prikazane u nastavku) jesu plaća se svakodnevno što omogućuje da se kamate na Bitcoin slože i brzo rastu.

Korisnici koji kreiraju račun trebat će dovršiti KYC postupak za potvrdu identiteta, što je uobičajena praksa za tvrtke koje nude financijske usluge s kojima bi investitori u Bitcoin trebali već biti upoznati.

Ispod je primjer novog BlockFi računa s položenim 0,37 Bitcoina i 1,85 Ethereuma. U posljednja 2 mjeseca ovaj je račun zaradio 54,08 USD bez kamata. To se može činiti kao mali iznos, ali uz primijenjenu složenu kamatu stanje računa povećat će se sa 7.657 USD na približno 9.612 USD u sljedećih 48 mjeseci spremanjem sredstava na kamatni račun.

Posjetite web stranicu BlockFi da biste vidjeli koliko možete zaraditi.

blockfi kamate

Saznajte više o kripto

Zarađivanje besplatne kriptovalute može biti dostupan svima koji imaju Coinbase račun. Razmjena nudi obrazovni program koji isplaćuje nagrade za učenje o blockchain projektima. Iznos nagrade razlikuje se ovisno o određenom novčiću. Iznos primljen u kripto za svaki kviz koji je završen može se pretvoriti u Bitcoin pomoću Coinbase Pro.

kako funkcionira coinbase zarad

Bilo koji podobni korisnik Coinbase može sudjelovati u Coinbase zaraditi kako bi na web mjestu pogledao obrazovni sadržaj za podržane kovanice kriptovaluta. Do zaraditi mruda od 500 dolara u besplatnoj kriptovaluti, sudionici će morati:

 • Pogledajte obrazovne videozapise o odabranom novčiću
 • Prođite na kraju kviz s višestrukim izborom
 • Primite kriptovalutu u novčanik Coinbase

Izbor ponuđenih kriptovaluta mijenja se i ograničen je. Sve u svemu, za početnike u kriptovalutnom prostoru Coinbase Earn jednostavan je i lagan način da zaradite nekoliko stotina dolara za učenje o blockchain projektu.

Kompletne ankete & Ankete

Podaci o potrošačima prikupljaju se svaki dan na mreži i prodaju se trećim stranama radi zarade. Decentralizirane mreže za razmjenu podataka poput INSTARS omogućavaju svakodnevnim pojedincima zaradite besplatnu kriptovalutu prodajom svojih podataka i povratnim informacijama o pristanku.

instars značajke

Korisnici mogu zaraditi popularne kriptovalute poput INSTAR, EOS i DAI angažirajući se na platformi sudjelujući u sljedećim aktivnostima. Ovi se tokeni mogu staviti na platformu kako bi se zaradile dodatne nagrade ili prenijeti na trgovinsku burzu za Bitcoin.

 • Bonus za registraciju za potvrdu novog računa
 • Snimite fotografiju potvrda o kupnji
 • Ispunjavanje anketa i anketa
 • Učenje o kriptovalutama i blockchain projektima
 • Dijeljenje s prijateljem (ili dvoje)

Popularni način zarade besplatnih bitcoina je popunjavanjem mrežnih anketa i anketa. Korištenjem platforme INSTARS korisnici mogu dovršite dnevne aktivnosti i za svaki zadatak budite nagrađeni EOS tokenima dovršen. Ankete se temelje na informacijama navedenim u korisničkom profilu.

kripto ankete

Korisnici također mogu učitati potvrdu o kupnji robe ili usluge s povratnim informacijama o iskustvu kako bi dobili besplatnu kripto. Svaka osoba može poslati do tri računa dnevno i mora jasno prikazivati ​​naziv tvrtke, adresu, datum, broj transakcije i ukupan iznos. Nakon što se pregledaju slika i opis iskustva s ocjenom, njihov novčanik deponirat će se s EOS tokenima.

Preporuka & Affiliate marketing

Pojedinci mogu promovirati proizvode kriptovaluta usmenom predajom prijateljima i obitelji kako bi zaradili mali bonus. Tvrtke su spremne nagraditi novo poduzeće bonusom za registraciju za upućivanje novih kupaca. Svatko može sudjelovati u tim referalnim programima pomoću a poseban promotivni kôd ili referalna veza za ostvarivanje dodatnog prihoda. Jedan od najpopularnijih kripto-referalnih programa je Coinbase koji nagrađuje 10 USD za svakog novog kupca koja trguje razmjenom.

Kako radi:

Pojedinci s računom na društvenim mrežama ili web mjestom sa sljedećim osobama mogu sudjelovati u zamjenskim pridruženim programima kako bi zaradili besplatnu digitalnu valutu. Koristeći isti primjer, Coinbase Affiliates nagradit će svoje korisnike 50% preporučenih kupaca trguje naknadama za prva 3 mjeseca. Što je veći broj pridruženih računa, to je veća mogućnost ponovnog prihoda.

Trgujte bitcoinom pomoću burze

Trgovanje Bitcoinom pomoću platforme za kriptovalute može biti profitabilno iskustvo za vješte i iskusne trgovce da zarade više Bitcoina. Trgovac može u relativno kratkom vremenu pretvoriti malu količinu novca u veliku svotu.

Ova metoda uključuje upotrebu razmjene na kojoj korisnik može položiti svoj Bitcoin i koristiti ga kao zalog za trgovanje protiv drugih valuta. Derivati ​​kriptovaluta popularan su izbor jer trgovac može koristiti maržu do 100: 1 za špekuliranje digitalnim valutama kako bi povećao veličinu svog Bitcoin računa. Dvije najpopularnije burze za trgovanje s maržom su:

 • Bybit
 • FTX
 • eToro

bybit sučelje

Trgovanje dolazi sa znatnim rizikom i ova je metoda prikladna samo za napredne trgovce. Uključeno je malo sreće i novi trgovac može izgubiti više od kapitala položenog na trgovački račun. Početnici koji se odluče na trgovinu trebali bi razmisliti o kupnji tečaja trgovanja i slijedeći ove savjete za trgovanje Bitcoinima kako bi postali profitabilni:

 • Usvojite jednostavnu i jednostavnu strategiju trgovanja
 • Smanjite veličinu položaja i utjecaj
 • Budite strpljivi i ne forsirajte zanate
 • Vodite dnevnik svake trgovine i poboljšavajte se

Postoji nekoliko uglednih platformi koje nude demo račun za vježbanje trgovanja lažnim novcem kao što su eToro i Plus500. Korištenje simuliranog trgovačkog računa koji prati stvarne cijene Bitcoina na tržištu uživo izvrstan je način da naučite kako trgovati, pa čak i kopirati uspješne trgovce.

Često postavljana pitanja

Mogu li dobiti bitcoin bez novca?

Pojedinci mogu započeti s Bitcoinom bez novca i ostavljanja rupe na bankovnom računu. Nekoliko jednostavnih načina da započnete zarađivati ​​Bitcoin uključuju:

 • Plaćanje u Bitcoinu za male zadatke
 • Prodaja robe i usluga u zamjenu za Bitcoin
 • Ispunjavanje mrežnih anketa / anketa koje se plaćaju u bitcoinima
 • Objavljivanje sadržaja na platformama poput Steemit koja plaća za zanimljive članke

Koje aplikacije daju besplatni bitcoin?

Postoji nekoliko aplikacija za kriptovalute koje isplaćuju besplatne Bitcoine. A popularna mobilna aplikacija za zaradu besplatnog bitcoina je Lolli aplikacija što je program lojalnosti koji mrežne kupce nagrađuje mrežne kupce u BTC kupnjom kod podržanih trgovaca. Zarađeni Bitcoin tada se može prenijeti u Bitcoin hardverski novčanik.

Zaključak

Da zaključimo naš vodič o tome kako doći do Bitcoina putem interneta, nadamo se da je sada očito da za kupnju Bitcoina ne morate koristiti fiat valutu. Postoje alternativne metode za besplatno dobivanje Bitcoina bez trošenja novca kao ulaganja. Sjetite se samo da novi Bitcoin čuvate pomoću uglednog i pouzdanog Bitcoin hardverskog novčanika i nastavite slagati satove.

Sviđa vam se ovaj post? Ne zaboravite ga podijeliti!

Mogli bi vas također zanimati:

 • 8 najboljih razmjena za trgovanje kripto računima bez naknada (nula provizije)
 • Kako kupiti bitcoine pomoću Amazon poklon kartica – Super jednostavno
 • 7 najboljih platforma za kripto zamenu (brzo, sigurno & Siguran)
 • Najbolje svjetske burze Fiat za kripto razmjenu
 • 4 najbolja mjesta za ulaganje Tezos (XTZ) & Zaradite nagrade
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map