Kako prodati Bitcoin v Avstraliji (8 preprostih načinov)

Bitcoin beleži astronomsko rast v zadnjih 12 mesecih s povečanim globalnim sprejemanjem in primernostjo kot potencialno zaščito pred inflacijo. Zaradi hitrega povpraševanja je cena Bitcoina presegla 50.000 USD in vlagatelji razmišljajo o tem kdaj je pravi čas za prodajo Bitcoina?

Na to vprašanje je težko odgovoriti, saj je odvisno od različnih dejavnikov. Vendar vam bomo pomagali zagotoviti navodila, kako unovčiti Bitcoin, ko je pravi čas za vas.

Najboljša izmenjava za

Na splošno

swyftx Obiščite spletno mesto

Najboljša izmenjava za

Varnost

coinpot Obiščite spletno mesto

Najboljša izmenjava za

Mobilna aplikacija

coinjar Obiščite spletno mesto

Najboljša izmenjava za

Začetniki

digitalni val Obiščite spletno mesto

Kratek vodnik: Kako prodati Bitcoin v Avstraliji

Če želite v Avstraliji prikriti Bitcoin v gotovino ali kripto, sledite tem korakom:

Kje prodati Bitcoin

Najboljše mesto za prodajo Bitcoinov v Avstraliji je uporaba platforme za digitalne valute, ki je urejena v Avstraliji. Spodnja tabela ponuja primerjavo najboljših borz kriptovalut v Avstraliji z izplačilom Bitcoinov na podlagi naših pregledov.

Najboljši načini za pretvorbo bitcoinov v Avstraliji

Avstralci lahko Bitcoin prodajo na več načinov, kar je v veliki meri odvisno od tega, ali stranka želi pretvoriti BTC v AUD ali prodati Bitcoin, da bi zamenjala drug kovanec. Vsak način prodaje Bitcoina bo vseboval različne ravni napora in provizije, ki jih je treba upoštevati pred kakršno koli transakcijo.

To so najpogostejše metode prodaje Bitcoina za prejemanje gotovine ali kripto:

Prodaja Bitcoin z uporabo izmenjave

Ustvarjanje računa z regulirano in zaupanja vredno borzo v Avstraliji je najvarnejši in najboljši način za pretvorbo Bitcoina v AUD. Borza uporabnikom omogoča, da Bitcoin položijo na varno denarnico, ki jo nato lahko pretvorite v gotovino in dvignete na bančni račun.

swyftx prodaja

Kripto izmenjave je mogoče uporabiti tudi za pretvorbo Bitcoina v druge digitalne valute, kot so Ethereum, Litecoin, XRP ali drugi altcoin. Uporaba lokalne menjalnice omogoča posamezniku prilagodljivost, da takoj proda Bitcoin v gotovino ali drugo kripto, če je cena na želeni vrednosti.

Če želite Bitcoin prodati kripto, sledite tem korakom:

Če povzamemo, tukaj so prednosti in slabosti uporabe borze za pretvorbo BTC v AUD.

Prednosti

 • Borze imajo velik obseg trgovanja in likvidnost, ki ponujajo boljše cene konverzije
 • Avstralske dolarje (AUD) dvignite neposredno pri lokalni banki v 24 urah
 • Ustvarite samodejna poročila o obdavčitvi, da ATO obvestite o kapitalskih dobičkih
 • 24-urna služba za stranke

Slabosti

 • Za dokazovanje identitete boste morali predložiti osebne dokumente

Prodaja Bitcoin Cash v roki

Bitcoin lahko prodajate v gotovini osebno z zaupanja vrednim prijateljem ali družinskim članom pripravljeni plačati z avstralskimi dolarji. Za pošiljanje Bitcoinov na naslov kupca in za potrditev transakcije v verigi blokov bo potrebna denarnica ali prenosni računalnik za mobilni telefon..

Prodaja Bitcoin z uporabo platforme za enakovredno trgovanje

Medsebojne izmenjave (P2P), kot je Paxful, povezujejo voljne kupce in prodajalce na internetu. Prodajalci lahko svoje naročilo oglašujejo na borzi P2P in prednostnem načinu plačila za prejemanje denarja v AUD. Te platforme od kupca ali prodajalca ne zahtevajo vedno dokončanja preverjanja osebnih podatkov. Vendar uporabite skrbniške storitve za zagotovitev, da je transakcija zaključena na obeh straneh, preden se Bitcoin sprosti.

paxfull

Pretvorite Bitcoin v darilne kartice in zapravite

Lastniki Bitcoinov, ki želijo izplačati denar in ostati anonimni, lahko Bitcoin pretvorijo v darilno kartico s pomočjo platforme P2P. Način plačila ni pogost, zato bodo možnosti iskanja kupca omejene. Obstajajo spletna mesta, kot so Bitrefill ki sprejemajo Bitcoin kot plačilo za nakup darilne kartice, ki jo lahko nato porabite kot denar.

Dvig gotovine z Bitcoin bankomata

Bitcoin bankomate lahko uporabite za pretvorbo Bitcoina v AUD s prenosom sredstva na naslov Bitcoin denarnice naprave. Pretvorbena razmerja in pristojbine so na splošno višje vendar je možnost za posameznike, ki ne želijo uporabljati platforme digitalne valute.

Plačajte račune z Bitcoini

Kriptovalutne platforme, kot je Digital Surge, svojim uporabnikom ponujajo možnost plačevanja računov z Bitcoinom. To pomeni, da lastnikom ni treba likvidirati svojih naložb v Bitcoinih v denar, da bi jih porabili za vsakodnevne življenjske stroške. Platforma se lahko uporablja plačati kateri koli avstralski račun ali kreditno kartico izjava z uporabo Bitcoin (BTC).

Porabite Bitcoin z uporabo kripto debetne kartice

Na trgu obstaja več Bitcoin kartic, ki vlagateljem omogočajo, da porabijo BTC (namesto da bi ga prodali v gotovini) pri katerem koli spletnem trgovcu, trgovini, trgovini in bankomatu, ki sprejema debetne kartice. Platforme, kot so Coinbase, Binance in Crypto.com, ponujajo debetne kartice VISA, s katerimi lahko kupujete blago in storitve. Kartica bo samodejno prodala shranjeni Bitcoin v sprejeto fiat valuto (npr. AUD).

binance vizumska kartica

Izposodite Bitcoin, da dobite gotovinsko posojilo v AUD

Ta metoda bo primerna za posameznike, ki morajo Bitcoin prodati za denar, da bi plačali vsakdanje življenjske stroške. Platforme za izposojo in izposojo, kot sta BlockFi in Nexo, imetnikom Bitcoinov omogočajo, da v zameno za gotovinsko posojilo izposodijo svoj BTC. Če želite izvedeti več, preberite naš članek o najboljših platformah za posojanje in si prislužite obresti za kripto.

Najboljše kripto borze za prodajo BTC za AUD

Naš pregled in ocena najboljših menjalnic v Avstraliji za izplačilo Bitcoina temelji na pomembnih dejavnikih, kot so enostavnost uporabe, ugled, pristojbine, varnost in podpora v živo.

Swyftx

Swyftx je naša najbolje ocenjena borza za prodajte Bitcoin v AUD ali druge kriptovalute. Platforma ponudbe največ kripto sredstev v Avstraliji s katerimi se lahko trguje za Bitcoin. Posamezniki lahko Bitcoin prodajo v AUD in dvignejo neposredno pri banki.

Umik traja od 1 do 3 delovne dni. Druge odlične funkcije, kot sta mobilna aplikacija in davčni kalkulator, ki pomagajo pri prijavi morebitnih kapitalskih dobičkov.

spletno mesto swyftx

Lastnosti:

 • Regulirana izmenjava kriptovalut v Avstraliji
 • Nizka in pregledna provizija za trgovanje z majhnimi stroški širjenja
 • Visoka likvidnost za doseganje najboljših tržnih obrestnih mer za prodajo BTC
 • Ustvarite poročilo o davku na kriptovalute
 • Dnevna omejitev dviga v višini 20.000 USD, ki jo je mogoče povečati
 • 24-urni klepet v živo

Pojdi na spletno mesto

na splošno

5/5

Pregled Swyftx

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Swyftx

Binance

Borza Binance, ki ponuja prostor za nakup, trgovanje in prodajo več kot 200 kriptovalut. Platforma ponuja takojšnje dvige AUD prek PayID / Osko (plačila NPP), podpira pa jo več kot 100 avstralskih bank in finančnih institucij. Binance je ena najcenejših borz kriptovalut v Avstraliji provizije za trgovanje med 0% in 0,1%.

binance

Lastnosti:

 • Vodilna borza kriptovalut na svetu
 • Podpira več avstralskih bank in institucij
 • Takojšnji dvig za banke, ki podpirajo NPP in PayID
 • Najnižje provizije za transakcije med 0% in 0,1%
 • Največji obseg trgovanja in likvidnost za doseganje najboljših cen
 • Izčrpna navodila za pomoč pri dvigih

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4,8 / 5

Pregled Binance

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Binance

Coinspot

CoinSpot je bil ustanovljen leta 2013 in je avstralski platformi za kriptovalute ustvaril trden ugled in zaupanja vreden imidž. Izmenjava je osredotočena na pomoč novincem pri prodaji Bitcoinov in kriptovalut v Avstraliji v AUD. Coinspot je bil v zadnjih letih eno najboljših krajev za prodajo Bitcoinov.

spletna stran coinspot

Lastnosti:

 • Enostavna in enostavna izmenjava za prodajo Bitcoinov
 • Več kot 200 kovancev za kriptovalute za nakup, trgovanje in prodajo
 • OTC in podpora avstralskim vlagateljem v super sklad
 • Izmenjava v Avstraliji poteka le v skladu z varnostnimi standardi ISO
 • Položite z uporabo POLi, PayID, BPAY in gotovine pri lokalni prodajalni
 • Odzivna ekipa za pomoč strankam

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4.6 / 5

Pregled Coinspot

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Coinspot

Digitalni val

Digital Surge je avstralska kripto borza, ki omogoča hiter in enostaven način prodaje digitalne valute v AUD. Platforma se je osredotočila na zagotavljanje Začetnikom prijazno spletno mesto za izmenjavo za vsakdanje Avstralce za izplačilo kripto sredstev.

Lokalna izmenjava je osredotočena na preprostost ki se začne s postopkom preverjanja, ki je avtomatiziran. To pomeni, da lahko uporabniki v nekaj korakih hitro in enostavno prodajo digitalno valuto.

spletno mesto za digitalni val

Lastnosti:

 • Preprosta in enostavna platforma za kupce in prodajalce
 • Reguliran račun za izmenjavo kriptovalut
 • Kupujte, prodajajte in plačujte račune z uporabo Bitcoinov
 • Pavšalnih 0,5% provizij za transakcije
 • Podpira metode polog PayID, POLi in BPAY
 • Podporna skupina je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4,5 / 5

Pregled Digital Surge

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Digital Surge

CoinJar

CoinJar je zaupanja vredna kripto borza v Avstraliji in tudi ena najdaljših borz digitalnih valut. CoinJar uporabnikom omogoča prodajo digitalnih sredstev. Z več kot 400.000 uporabniki in štetjem je borza CoinJar eno najboljših krajev za prodajo Bitcoinov, ki bo ustrezala tako začetnikom kot vlagateljem z izkušnjami..

coinjar

Lastnosti:

 • Enostavni za uporabo, preprosti in inovativni izdelki za kriptovalute
 • Zaupanja vredna in regulirana izmenjava Bitcoinov v Avstraliji
 • Zanesljiva in varna aplikacija za kripto trgovanje
 • Aplikacija za mobilno trgovanje za nakup in prodajo kriptovalut
 • Prodaja kripto in se dvignite v banko
 • Podpora strankam na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4.3 / 5

Pregled CoinJar

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Coinjar

Neodvisni rezervat

Independent Reserve je priljubljena borza med trgovci s kriptovalutami po vsem svetu, ki ponuja konkurenčne provizije in podporo za tradicionalne fiat valute, kot so avstralski dolar (AUD), novozelandski dolar in ameriški dolar.

neodvisno spletno mesto rezerv

Lastnosti:

 • Ugledna in zaupanja vredna avstralska borza kriptovalut
 • Struktura provizij na ravni, ki se zmanjšuje s količino trgovanja
 • Sredstva krije zavarovalnica
 • Davčni ocenjevalec / kalkulator vodilnega podjetja KPMG
 • Brez AUD pristojbin za dvig
 • Varna platforma za zadrževanje sredstev

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4,1 / 5

Neodvisni pregled rezerv

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Independent Reserve

Kako izbrati najboljše mesto za prodajo bitcoinov

Iskanje najboljšega načina prodaje Bitcoina bo odvisno od takratnih posameznih okoliščin. Najboljše metode ni, vendar se mora vlagatelj pri odločanju, kje prodati, vprašati:

 • Bi moral Bitcoin prodati AUD ali drugi kriptovaluti?
 • Ali želim zdaj prodati Bitcoin ali počakati na višjo ceno?
 • Kako želim prejeti plačilo?
 • Ali moram takoj prodati Bitcoin in plačati višje provizije ali uporabiti omejeno naročilo?
 • Koliko sem pripravljen plačati v zameno za provizijo?

Za pomoč pri odločitvi mora posameznik upoštevati naslednja merila, ko se odloči za uporabo kripto izmenjave za unovčenje in prejemanje denarja v avstralski banki.

Preverite cene

Preverite cene med najbolje ocenjenimi borzami v Avstraliji, da vidite, katera platforma ponuja najboljše cene in najnižje razmike. To lahko potrdimo s pregledom razlike med ponudbena in povpraševalna cena. Večja vrzel pomeni, da obstaja premija, imenovana razmik, ki bo zmanjšal znesek AUD, prejetega pri prodaji Bitcoina.

Trgovanje & Pristojbine za umik

Dva stroška, ​​ki ju je treba upoštevati, sta pretvorba in odstopnina. Provizija za trgovanje je strošek za izvedbo transakcije in se lahko giblje med 0,1% in 1% na naročilo za prodajo. Pomembno je tudi preveriti širjenje (kot omenjeno zgoraj), ko določamo, katera je najcenejša platforma. Za dvige na bančni račun lahko včasih plačamo majhno provizijo.

Vrste umika & Omejitve

Za posameznike, ki raje prodajajo Bitcoin v gotovini, preverite, ali izmenjava podpira dvige na avstralski bančni račun. Vse menjalnice ne podpirajo dvigov fiat valut ali na bančni račun. Za vlagatelje z visoko neto vrednostjo je največji dnevni limit dviga pomemben vidik izbire borze. Znesek dviga na 24-urno obdobje se običajno lahko poveča z dodatnim preverjanjem.

Pomoč strankam

Dvig sredstev z borze je lahko za začetnike izziv. Medtem ko bo večina borz zagotovila razdelek za podporo strankam s pogostimi vprašanji in navodili za uporabo, preverite, ali obstaja funkcija klepeta v živo ali neposreden e-poštni naslov.

Ocene & Socialni mediji

Povratne informacije drugih vlagateljev so lahko močno orodje za vpogled v njihove izkušnje z uporabo borze. Preverite platforme družbenih medijev, kot sta Facebook in Twitter, pa tudi verodostojne forume, kot je Bitcointalk.org.

Pogosto zastavljena vprašanja

Lahko prodajate Bitcoin za pravi denar?

Bitcoin je mogoče unovčiti v fiat valuti, kot so USD, AUD, EUR in GBP, z uporabo borze, ki jo lahko porabite kot pravi denar. Najboljši način prodaje Bitcoina je uporaba menjalnice kriptovalut, ki podpira lokalno valuto z ničelnimi provizijami za dvig na bančni račun.

Kdaj je najboljši čas za prodajo bitcoinov?

Vedeti, kdaj prodati Bitcoin, je ena najtežjih stvari, saj na to vprašanje ni pravilnega ali napačnega odgovora. Odvisno od vaše finančne okoliščine, nagnjenosti k tveganju in cene, ki ste jo za to plačali.

Če želite maksimirati svoj fiat dobiček, morate kupovati nizko in prodajati visoko. Torej, ne bojte se izkoriščati dobička, če ste imeli srečo, da ste kupili. Ne pozabite, Bitcoin je zelo nestanovitno sredstvo zato opozarjamo vse vlagatelje, naj nikoli ne tvegajo več, kot si lahko privoščite, da bi izgubili.

Kateri je najhitrejši način prodaje Bitcoinov?

Najhitrejši način likvidacije Bitcoina v gotovino ali drugo kriptovaluto je na trgovalni platformi. Platforme za kripto trgovanje ponujajo visoko likvidnost za pretvorbo Bitcoina v fiat valuto ali altcoin. Ko ustvarite račun in preverite ID uporabnika, lahko Bitcoin deponirate in prodate skoraj takoj.

Zakaj ne morem prodati bitcoinov in izplačati denarja??

Pomembno je preveriti, ali izmenjava omogoča prodajo Bitcoina v fiat valuto, saj v zakonodaji niso podprte vse globalne platforme za trgovanje v vsaki državi. Poleg tega lahko vsaka borza ponudi različne načine dviga, dnevne omejitve in provizije.

Ali lahko prodajam Bitcoin na Coinbase v Avstraliji?

Coinbase prebivalcem Avstralije omogoča nakup Bitcoinov z uporabo debetne kartice ne ponuja možnosti prodaje Bitcoina nazaj v AUD. Lastniki bitcoinov v Avstraliji, ki so uporabljali Coinbase, bodo morali sredstvo prenesti na lokalno borzo, ki podpira dvige na avstralski bančni račun.

Zaključek

Upamo, da je bil ta priročnik koristen za razlago prodaje Bitcoinov v gotovino ali kripto. Ne pozabite, da je treba vse dobičke, ki jih ustvarite s prodajo Bitcoina, evidentirati v skladu s pravili o davku na kapitalski dobiček (CGT). Zato je dobro razmisliti o uporabi Swyftx in Independent Reserve za dvig gotovine na vaš račun, saj imata oba zelo koristen davčni kalkulator.

digitalni val

Še nekaj sorodnih člankov za branje:

 • 5 spletnih strani za demo trgovanje z bitcoini z virtualnim denarjem
 • Kako kupiti Bitcoin v Avstraliji (4 preprosti koraki)
 • Najboljše izmenjave kripto marž (v primerjavi)
 • 10 najpogostejših pogostih vprašanj o davku na kripto v Avstraliji (to vam lahko prihrani denar)
 • 4 najboljša mesta za kriptogram za trgovce z Altcoin
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map