4 beste Bitcoin Cash Back & Rewards-appen (GRATIS penger)

Vi lever i en verden av cash back, lojalitetsprogrammer og belønningsapper, alt designet for å oppmuntre kunder til å gå tilbake til selgeren for å kjøpe varer og tjenester. Selv om vi vanligvis ikke tenker for mye på det, har vi en tendens til å ha med oss ​​en samling papir- eller plastkort. Denne trenden har utvidet seg til det digitale rommet der du kan nå tjene en cashback i Bitcoin.

Dette er perfekt for de av dere som har vært på sidelinjen eller ikke har penger til å investere i Bitcoin ved hjelp av en fiat-til-kryptobørs. I denne artikkelen vil vi dekke noen av de mest populære og nye lojalitetsprogrammene for kryptokurrency som belønner kunder med en tilbakebetaling i Bitcoin. Det er utrolig enkelt, og du trenger ikke gjøre mye i det hele tatt.

Vil du begynne å tjene Bitcoin cash back?

Beste Bitcoin-apper som tilbyr tilbakebetaling

Før vi kommer for langt, la oss forklare hva en Bitcoin Cash Back-app er og hvordan de fungerer. Bitcoin cash back and rewards app er i utgangspunktet et lojalitetsprogram som lar deg tjene en liten provisjon i form av Bitcoin når du handler hos en online selger eller leverandør som støtter cash back-programmet.

Når du foretar et kjøp, blir en del eller en liten prosentandel av salgsbeløpet tilbakebetalt tilbake til deg i Satoshi i kontoens lommebok. Prosentbeløpet kan avhenge av forhandleren, og det kan være en ventetid.

Med økende adopsjon av kryptovalutaer, nye selgere deltar i Bitcoin cash back-programmer. Dette introduserer konkurranse som kommer kundene til gode ved å gi et incitament til å finne bedre tilbud og rabatter hos de støttede forhandlerne.

Nevnte vi at det også er GRATIS?

1. Lolli

Lolli er en spennende ny app som gir en ny vri på kundelojalitetsindustrien som gjør at hverdagslige kunder kan tjene opptil 30% penger tilbake i Bitcoin. Det fungerer ved å belønne kunder med Bitcoin ved å bare kjøpe fra støttede butikker og forhandlere.

Besøk Lolli

Det er en enkel og morsom opplevelse for alle å begynne å tjene Bitcoin passivt ved å handle hos din favorittforhandler. Søknaden støttes av flere kjente og populære forhandlere som refunderer en prosentandel av kjøpte varer tilbake i Bitcoin (BTC).

lolli

Lolli jobber når du handler på en av partnersidene, Lolli mottar en prosentandel av hver, omtrent som en kommisjon for å drive trafikk og salg til selgeren.

En del av provisjonen som Lolli tjener, deles med kunden, betales i Bitcoin og sendes direkte til Lolli-lommeboken din. som deretter kan overføres til en hardware lommebok for sikker oppbevaring. For å lære mer, kan du lese hele anmeldelsen vår på Lolli App.

lolli hvordan det fungerer

Lolli er samarbeidet med toppmerker som lar deg tjene opp til 30% i Bitcoin-belønninger. De nåværende partnerskap inkluderer noen av verdens største forhandlere som:

 • Walmart
 • Macy’s
 • Booking.com
 • Nike
 • Adidas
 • Sephora
 • Prislinje
 • Gruppe

Og 500+ flere forhandlere…

lolli-kjøpmenn

Den beste måten å få Lolli-appen på er å last ned Lolli-nettleserutvidelsen som er tilgjengelig for både Chrome og Firefox. Bare følg disse instruksjonene:

Når Lolli har blitt aktivert, handler du på nettet som du normalt ville gjort. Så lenge bestillingen er kvalifisert, vil Lolli spore kjøpet og sende Bitcoin til Lolli-lommeboken din når Lolli blir betalt av selgeren, vanligvis etter at tilbakebetalingsperioden for selgerne er utløpt.

Når saldoen din når minimum $ 15, kan du trekke tilbake Bitcoin-kontantsaldoen til en nominert bankkonto eller maskinvarepung for oppbevaring.

Det er det! Høres bra?

Hvis du vil tjene Bitcoin tilbakebetaling, last ned Lolli-appen nå.

2. Foldapp

Foldapp gir opptil 20% cashback i Bitcoin ved å tilby gavekort som kan kjøpes og innløses hos en rekke populære forhandlere.

Det fungerer ganske annerledes enn Lolli. I stedet for å betale direkte til forhandleren, er Fold et forhåndsbetalt program der du må kjøpe kreditt- eller gavekort i butikken gjennom Fold før du kjøper. Dette passer eksisterende Bitcoin-investorer som ønsker å bruke krypto i den virkelige verden.

Besøk Foldapp

For alle andre som spendere, inntekter og sparere, bringer Foldapp Bitcoin til mainstream på en givende måte for neste bølge av kryptoadopsjon.

Foldapp

Før du kan begynne å bruke Fold, må du legge til kredittkort eller debet hvis du ikke eier Bitcoin for øyeblikket. Hvis du har en Bitcoin-lommebok, kan du ganske enkelt legge til lommebokadressen din, og det er også der pengene dine tar ut vil bli overført til.

Når kontoen din er konfigurert, er det like enkelt som å velge et digitalt gavekort på telefonen, og du vil motta Bitcoin kontant tilbake umiddelbart. Når du har betalt, kan du finne din merkevarespesifikke gavekortstrekkode eller -kode i “Mine kort” -visningen i Fold-kontoen din..

Når du er klar til å bruke det, velger du kortet du vil bruke på telefonen din, og skanner strekkoden i butikken i registeret eller skriver inn den alfanumeriske koden i kassen for å fullføre betalingen. Hvis forhandleren ikke klarer å skanne strekkoden på telefonen din, kan de angi den numeriske koden som er tilgjengelig i kortinformasjonsmenyen.

hvordan foldapp fungerer

Foldapp-gavekort godtas hos flere forhandlere i USA og globalt. Vi forventer at listen over støttede utsalgssteder vil vokse, så sjekk Foldapps sosiale mediekanaler for oppdateringer. Cash back i Bitcoin tilbys på følgende utsalgssteder:

 • Airbnb
 • Amazon
 • AMC
 • Beste kjøp
 • Burger King
 • Chipotle
 • The Home Depot
 • Hotels.com
 • Macy’s
 • P.F. Endringer
 • REI
 • Southwest Airlines
 • Dunkin ‘Donuts
 • Starbucks
 • Mål
 • TJ Maxx
 • Uber

foldapp gavekort

Den beste måten å få Foldapp på er å last ned Fold for mobilappen din som støtter iOS og Android. Bare følg disse instruksjonene:

3. Bitcoin-belønninger

Bitcoin Rewards er en annen online tjeneste som lar deg tjene penger tilbake i Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) og andre digitale valutaer. Handlende over hele verden kan få tilgang til kryptovaluta uten å måtte kjøpe.

Besøk Bitcoin Rewards

Bitcoin Rewards får en liten provisjon av forhandleren som deles tilbake med deg i krypto. Du kan bruke Bitcoin kontant tilbake eller lagre det, valget er helt opp til deg.

bitcoin-belønninger

BitcoinRewards har et stort utvalg av butikker hvor du enkelt kan bla gjennom de forskjellige kategoriene, for eksempel populære, ferie & reise, klær & mote, elektronikk, hage og skjønnhet.

Når du finner en butikk eller kupong som interesserer deg, er alt du trenger å klikke på “Gå til butikk” -knappen som tar deg til forhandlerens nettsted. Bla gjennom, kjøp og kjøp som du normalt ville gjort. Du vil motta en tilbakebetaling i Bitcoin innen 48 timer etter et vellykket kjøp.

bitcoin belønner butikker

BitcoinRewards tilbyr også spesialtilbud og rabattkuponger som kan løses inn i en rekke nettbutikker. Det beste er at du kan tjene en Bitcoin cashback i tillegg til kupongrabatten.

For å komme i gang med BitcoinRewards, følg disse instruksjonene:

4. CoinRebates

CoinRebates gir en ny måte å tjene Bitcoin på cash-back shopping og har partnerskap med over 300 online forhandlere. Shoppere blir belønnet med Bitcoins for hver dollar de bruker i favorittbutikkene sine.

Besøk CoinRebates myntrabatter

For tiden har plattformen et handelsnettverk på over 300 forhandlere, som inkluderer:

 • AliExpress
 • Beste kjøp
 • Carhartt
 • Lego
 • Ny balanse
 • Mål
 • Udemy

Å registrere seg er utrolig enkelt. Alt du trenger er en Bitcoin-lommebokadresse som du trenger å legge inn på nettstedet. Deretter kan du bla gjennom de støttede forhandlerne og foreta kjøp på nettet. Som Bitcoin cashback-plattformene ovenfor krediteres Bitcoin-rabatten etter at den kjøpte varens returpolitikk har utløpt, som vanligvis er rundt 30 dager.

For å komme i gang med CoinRebates, følg disse trinnene:

5. Væske

Liquigate er en Bitcoin cashback-tjeneste som belønner brukere for deres online shopping. De har samarbeidet med 1200 butikker globalt og tilbyr opptil 30% cashback i Bitcoin. Belønningsappen kan lastes ned på iOS- og Android-enheter eller via nettversjonen.

Besøk Liquigate

Det er en enkel tjeneste som tjener deg Bitcoin med en enkelt klikk. For å tjene Bitcoin-belønninger ved å bruke Liquigate, søk etter butikken du vil kjøpe varer fra, og klikk "BUTIKK". Du blir omdirigert til nettstedet du vil kjøpe varer fra. Når varene er kjøpt, belastes Liquigate Bitcoin inn på kontoen.

liquigate nettsted

Liquigate kan brukes med FOLD app og mycrypto.com til tjen dobbelt tilbakebetaling og belønning. Det er også et henvisningsprogram for Liquigate-brukere som deler henvisningskoden for å tjene opptil 10% levetidskommisjon på venninntektene dine!

Liquigate-partnere og belønningsprosenter for cachback er som følger:

Konklusjon

Vi vil sannsynligvis se flere Bitcoin cashback-apper i fremtiden ettersom masseadopsjonen av kryptokurver fortsetter å feie over hele verden.

Det er absolutt ingen kostnad å registrere deg for disse lojalitetsprogrammene, noe som gjør Bitcoin cash back-apper til den tryggeste og enkleste måten å tjene Bitcoin. Disse appene hjelper med å distribuere Bitcoin til massene på en enkel og brukervennlig måte ved å gjøre det folk elsker å gjøre – online shopping.

Disse appene gir tilgang til tusenvis av tilbud og rabatter på nettet fra favorittbutikkene dine i tillegg til Bitcoin cashbacks. Vi er glade for å se mer konkurranse i Bitcoin-belønningsappen som vil være til fordel for kunden.

Visste du at du kan tjene Bitcoin passivt uten å kjøpe. Klikk for å finne ut mer.

Det er en smart måte å samle Bitcoins på.

Få flere relaterte artikler å lese:

 • Hvordan kjøpe Bitcoins med Amazon gavekort – Super enkelt
 • BlockFi Review: Is It Legit & Sikker?
 • Instars Review: Er det legit? Hvordan tjene GRATIS Crypto (2020)
 • Beste maskinvare lommebøker for å lagre din Bitcoin
 • Hvem aksepterer Bitcoin i 2019 – MASSIV liste (24 store selskaper)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map