4 najboljše Bitcoin Cash Back & Rewards App (BREZPLAČEN denar)

Živimo v svetu vračil denarja, programov zvestobe in aplikacij za nagrajevanje, namenjenih spodbujanju strank, da se vrnejo k trgovcu za nakup blaga in storitev. Čeprav o tem običajno ne razmišljamo preveč, ponavadi v svoji posesti nosimo zbirko papirnatih ali plastičnih kartic. Ta trend se je razširil tudi na digitalni prostor, kjer lahko zdaj zaslužite povračilo denarja v Bitcoinu.

To je kot nalašč za tiste, ki ste bili ob strani ali nimate denarja za vlaganje v Bitcoin s pomočjo izmenjave med fiat-to-crypto. V tem članku bomo obravnavali nekaj najbolj priljubljenih in nastajajočih programov zvestobe kriptovalut, ki kupce nagradijo z vračilom denarja v Bitcoinu. To je neverjetno enostavno in sploh ni treba veliko delati.

Želite začeti zaslužiti Bitcoin denar nazaj?

Najboljše Bitcoin aplikacije, ki ponujajo povračilo denarja

Preden pridemo predaleč naprej, razložimo, kaj je aplikacija Bitcoin Cash Back in kako deluje. Aplikacija Bitcoin cash back and rewards je v osnovi program zvestobe, ki vam omogoča, da zaslužite majhno provizijo v obliki Bitcoinov, ko kupujete pri spletnem trgovcu ali prodajalcu, ki podpira program vračila gotovine..

Ko opravite nakup, vam del ali majhen odstotek prodanega zneska vrnemo v Satoshi-jevi denarnici na račun. Odstotek zneska je lahko odvisen od trgovca na drobno in lahko traja čakalna doba.

Z vse večje sprejemanje kriptovalut, novi trgovci sodelujejo v programih vračila Bitcoinov. To uvaja konkurenco, ki koristi nakupovalcu, saj spodbuja k iskanju boljših ponudb in popustov pri podprtih prodajalcih.

Ali smo omenili, da je tudi BREZPLAČNO?

1. Lolli

Lolli je vznemirljiva nova aplikacija, ki v industrijo zvestobe kupcev prinaša nov preobrat, ki vsakodnevnim kupcem omogoča, da v Bitcoinu zaslužijo do 30% gotovine. Deluje tako, da stranke z Bitcoinom nagradi z enostavnim nakupom v podprtih trgovinah in prodajalcih.

Obiščite Lolli

Preprosta in zabavna izkušnja je, da začnete Bitcoin pasivno zaslužiti z nakupom pri svojem najljubšem prodajalcu. Aplikacijo podpira več znanih in priljubljenih trgovcev, ki vrnejo odstotek kupljenih predmetov nazaj v Bitcoin (BTC).

lolli

Lolli deluje, ko kupujete na enem od partnerskih spletnih mest, Lolli prejme odstotek vsakega, nekako kot provizija za spodbujanje prometa in prodajo trgovcu.

Del provizije, ki jo zasluži Lolli, se deli s stranko, plača se v Bitcoinu in pošlje neposredno v vašo Lolli denarnico ki ga lahko nato prenesete v denarnico strojne opreme za varno hrambo. Če želite izvedeti več, preberite naš celoten pregled v aplikaciji Lolli.

lolli kako deluje

Lolli sodeluje z vrhunske blagovne znamke, ki vam omogočajo, da zaslužite do 30% nagrad Bitcoin. Sedanja partnerstva vključujejo nekaj največjih svetovnih trgovcev, kot so:

 • Walmart
 • Macy’s
 • Booking.com
 • Nike
 • Adidas
 • Sephora
 • Cenik
 • Skupina

In 500+ več trgovcev na drobno…

trgovci lolli

Najboljši način, da dobite aplikacijo Lolli, je prenesite razširitev brskalnika Lolli, ki je na voljo za Chrome in Firefox. Preprosto sledite tem navodilom:

Ko je Lolli aktiviran, kupujte po spletu, kot običajno. Dokler je naročilo upravičeno, bo Lolli sledil nakupu in Bitcoin poslal na vašo denarnico Lolli, ko ga bo trgovec plačal, običajno po izteku roka za vračilo trgovcev..

Ko vaše stanje doseže najmanj 15 dolarjev, lahko dvignete stanje Bitcoin gotovine na imenovani bančni račun ali denarnico strojne opreme za hrambo.

To je to! Zveni dobro?

Če želite zaslužiti Bitcoin denar nazaj nagrade, prenesite aplikacijo Lolli zdaj.

2. Foldapp

Foldapp zagotavlja do 20% povračila gotovine v Bitcoinu s ponudbo darilnih kartic, ki jih je mogoče kupiti in unovčiti pri številnih priljubljenih prodajalcih.

Deluje povsem drugače kot Lolli. Namesto da plačujete neposredno prodajalcu, je Fold predplačniški program, pri katerem morate pred nakupom prek Folda kupiti kreditne ali darilne kartice. To bo ustrezalo obstoječim vlagateljem v Bitcoin, ki želijo kripto porabiti v resničnem svetu.

Obiščite Foldapp

Za vse ostale, kot so zapravljavci, zaslužkarji in varčevalci, Foldapp Bitcoin uvrsti v mainstream na koristen način za naslednji val sprejema kripto.

Foldapp

Preden začnete uporabljati Fold, boste morali dodati kreditno kartico ali debetno kartico, če trenutno niste lastnik Bitcoina. Če imate denarnico Bitcoin, lahko preprosto dodate naslov denarnice, kamor bodo preneseni tudi vaši dvigi denarnih sredstev.

Ko je vaš račun nastavljen, je tako enostavno kot izbira digitalne darilne kartice na telefonu in takoj boste prejeli denar Bitcoin nazaj. Ko opravite plačilo, lahko v pogledu »Moje kartice« v svojem računu zložite črtno kodo ali kodo darilne kartice za svojo blagovno znamko..

Ko ste pripravljeni za uporabo, izberite kartico, ki jo želite uporabiti v telefonu, in optično preberite črtno kodo, shranjeno v registru, ali vnesite alfanumerično kodo na blagajni, da dokončate plačilo. Če prodajalec ne more optično prebrati črtne kode v telefonu, lahko vnese številčno kodo, ki je dostopna v meniju s podrobnostmi o kartici..

kako deluje foldapp

Darilne kartice Foldapp sprejemajo več trgovcev na drobno v ZDA in po svetu. Pričakujemo, da se bo seznam podprtih prodajnih mest razširil, zato preverite, ali so na voljo kanali družbenih medijev Foldapp za posodobitve. Vračilo denarja v Bitcoinu je na voljo na naslednjih prodajnih mestih:

 • Airbnb
 • Amazonka
 • AMC
 • Najboljši nakup
 • Burger King
 • Chipotle
 • Home Depot
 • Hotels.com
 • Macy’s
 • P.F. Changs
 • REI
 • Southwest Airlines
 • Dunkin ‘krofi
 • Starbucks
 • Cilj
 • TJ Maxx
 • Uber

darilna kartica foldapp

Najboljši način, da dobite Foldapp, je prenesite Fold za svojo mobilno aplikacijo, ki podpira iOS in Android. Preprosto sledite tem navodilom:

3. Bitcoin nagrade

Bitcoin Rewards je še ena spletna storitev, ki vam omogoča, da zaslužite nazaj v Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) in drugih digitalnih valutah. Kupci po vsem svetu lahko dostopajo do kriptovalut brez nakupa.

Obiščite Bitcoin Rewards

Prodajalec bitcoin nagrad plača majhno provizijo, ki je z vami razdeljena v kripto. Svoj denar Bitcoin lahko porabite nazaj ali ga shranite, izbira je popolnoma odvisna od vas.

bitcoin nagrade

BitcoinRewards ima ogromno trgovin, kjer lahko enostavno brskate po različnih kategorijah, kot so priljubljene, počitnice & potovanja, oblačila & moda, elektronika, vrt in lepota.

Ko najdete trgovino ali kupon, ki vas zanima, morate le klikniti gumb »Pojdi v trgovino«, ki vas bo pripeljal do spletnega mesta trgovcev. Brskajte, kupujte in kupujte kot običajno. V 48 urah po uspešnem nakupu boste prejeli povrat denarja v bitcoinih.

Bitcoin nagrajuje trgovine

BitcoinRewards ponuja tudi posebne ponudbe in kupone za popust, ki jih je mogoče unovčiti v številnih spletnih trgovinah. Najboljši del je, da lahko poleg kuponskega popusta zaslužite tudi vračilo Bitcoinov.

Če želite začeti z BitcoinRewards, sledite tem navodilom:

4. CoinRebates

CoinRebates prinaša nov način zaslužka Bitcoin z nakupi z vračilom gotovine in ima partnerstva z več kot 300 spletnimi trgovci. Kupci so nagrajeni z bitcoini za vsak dolar, ki ga porabijo v svojih najljubših trgovinah.

Obiščite CoinRebates coinrebates

Trenutno ima platforma trgovsko mrežo z več kot 300 trgovci na drobno, ki vključuje:

 • AliExpress
 • Najboljši nakup
 • Carhartt
 • Lego
 • Novo ravnotežje
 • Cilj
 • Udemy

Prijava je neverjetno enostavna. Vse, kar potrebujete, je naslov Bitcoin denarnice, ki ga morate vnesti na spletno mesto. Nato lahko brskate po podprtih trgovcih in opravljate spletne nakupe. Tako kot zgoraj navedene platforme za povrat denarja Bitcoin, se tudi popust za Bitcoin pripisuje po poteku pravilnika o vračilu kupljenega izdelka, ki je običajno približno 30 dni.

Če želite začeti z CoinRebates, sledite tem korakom:

5. Liquigate

Liquigate je storitev povračila Bitcoin, ki nagrajuje uporabnike za spletno nakupovanje. Po vsem svetu sodelujejo z 1200 trgovinami in ponujajo do 30% povračila v Bitcoinu. Aplikacijo za nagrado lahko prenesete v naprave iOS in Android ali s spletno različico.

Obiščite Liquigate

To je preprosta storitev, s katero zaslužite Bitcoin z samski kliknite. Če želite zaslužiti Bitcoin nagrade z Liquigate, poiščite trgovino, v kateri želite kupiti blago, in kliknite "TRGOVINA". Preusmerjeni boste na spletno mesto, s katerega želite kupiti blago. Ko so predmeti kupljeni, Liquigate bremeni Bitcoin na račun.

spletna stran liquigate

Liquigate se lahko uporablja z FOLD app in mycrypto.com na zaslužite dvojne povratne gotovine in nagrade. Obstaja tudi referenčni program za uporabnike Liquigate, ki si delijo svojo referenčno kodo, da zaslužijo do 10% življenjske provizije na zaslužek vaših prijateljev!

Odstotki nagradnih partnerjev in deleži nagrad cachback so naslednji:

Zaključek

Verjetno bomo v prihodnosti videli še več aplikacij za povrat denarja Bitcoin, saj bo množično sprejemanje kriptovalut še naprej zajemalo svet.

Brezplačno se prijavite v te programe zvestobe, zaradi česar so Bitcoin-ove aplikacije za vračilo denarja najvarnejši in najlažji način zaslužka z Bitcoin-i. Te aplikacije pomagajo distribuirati Bitcoin med množicami na preprost in uporabniku prijazen način, tako da počnejo tisto, kar ljudje radi počnejo – spletno nakupovanje.

Te aplikacije poleg Bitcoinov omogočajo dostop do tisoč ponudb za spletno nakupovanje in popustov iz vaših najljubših spletnih trgovin. Veseli smo, da bomo videli več konkurence v aplikaciji za nagrade Bitcoin, ki bo koristila kupcu.

Ali ste vedeli, da lahko Bitcoin zaslužite pasivno brez nakupa. Kliknite, če želite izvedeti več.

To je pameten način za kopičenje bitcoinov.

Še nekaj sorodnih člankov za branje:

 • Kako kupiti bitcoin z darilnimi karticami Amazon – super enostavno
 • Pregled BlockFi: Ali je zakonito & Varno?
 • Pregled namestitvenih programov: Ali je to zakonito? Kako zaslužiti BREZPLAČEN kripto (2020)
 • Najboljše strojne denarnice za shranjevanje Bitcoinov
 • Kdo sprejema Bitcoin v letu 2019 – MASIVNI seznam (24 glavnih podjetij)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map