5 najboljših strojnih denarnic za shranjevanje Bitcoinov (leta 2021)

naš izbor

Najboljša Bitcoin denarnica za

Priljubljenost

knjiga Obiščite spletno mesto

Najboljša Bitcoin denarnica za

Varnost

trezor Obiščite spletno mesto

Najboljša Bitcoin denarnica za

Poceni

Keepkey Obiščite spletno mesto

Shranjevanje kovancev Bitcoin in kriptovalut na borzi, kot so Coinbase, Binance in Bybit, ogroža lastništvo sredstva. Statistično so borze digitalnih valut najslabše mesto za zaščito vaših kriptokovancev.

V tem priročniku bomo ocenili najboljše denarnice za strojno opremo Bitcoin po našem mnenju na podlagi pomembnih uporabniških funkcij, kot so enostavnost uporabe, združljivost, varnostne kopije in varnostne funkcije ter podprte kriptovalute..

Najboljše Bitcoin strojne denarnice

Tu je naš seznam najboljših Bitcoin denarnic ali denarnic za kriptovalute:

Kaj je denarnica Bitcoin / Cryptocurrency?


Denarnica Bitcoin ali kriptovalut je pomemben korak, da postanete lastnik Bitcoin ali kripto sredstev. Denarnica je v bistvu digitalna različica bančnega računa, ki uporabnikom omogoča sprejemanje, shranjevanje in pošiljanje Bitcoinov in kovancev ljudem. Služi kot točka povezave z omrežjem verig blokov.

Bitcoin denarnice shranjujejo in ščitijo zasebne ključe ali skrivne kode, ki so ključne za pošiljanje in prejemanje digitalnih sredstev z uporabo naprave. V denarnici za kriptovalute niso shranjeni dejanski kovanci in žetoni, temveč zasebni ključi, ki omogočajo dostop do njih.

Povzeti, Bitcoin ali kripto denarnica je naprava, mobilna aplikacija ali spletno mesto, ki upravlja in ščiti zasebne ključe na sredstvo.

Zakaj uporabljati Bitcoin strojno denarnico?

Bitcoin ali naprava za kriptovalute je vrsta naprave, ki varuje zasebne ključe, ki so potrebni za zakonit dostop do shranjenih digitalnih sredstev na denarnici. Te naprave so namensko izdelane elektronske naprave velikosti USB ključa za zaščito kripto kovancev.

Denarnice s strojno opremo lahko povežete prek spleta, da omogočite prenos Bitcoinov in altcoinov s kripto borz in trgovalnih platform. Nato ga lahko odstranite brez povezave, da varno zaščitite podatke o kriptovalutah. Kot da bi imel denarnico digitalni bančni račun.

Dve najbolj priljubljeni in najboljši denarnici za strojno opremo za Bitcoin in kriptovalute, ki ju bomo obravnavali v tem priročniku, sta:

Resni vlagatelji in trgovci, ki zahtevajo najvišjo raven varnosti in prepričajo, bi morali uporabljati strojno denarnico. Kibernetski kriminalci lahko potencialno ciljajo na zasebne ključe, ki so shranjeni na platformi za trgovanje s kriptovalutami, v hacku za izmenjavo.

Uporaba digitalne denarnice za strojno opremo zagotavlja zračno zaporo med napravami, povezanimi z internetom, in shranjenim sredstvom. Varovanje zasebnih ključev na kripto denarnici zagotavlja, da heker ne more doseči digitalne valute, shranjene v napravi.

Če ukradejo denarnico Bitcoin, ima večina naprav več varnostnih ukrepov, na primer PIN, ki otežuje lokalni dostop do naprave. Lastniki bitcoinov, ki kupijo strojno denarnico, lahko ustvarijo skrivno nadomestno kodo ali besedno zvezo za obnovitev. To je zelo pomembno med nastavitvijo naprave, saj lahko uporabniki obnovite in pridobite shranjene kovance, če Bitcoin & denarnica strojne opreme za kriptovalute je izgubljena, ukradena ali poškodovana.

Bitcoin & Primerjava denarnice za kripto strojno opremo

Za hitro primerjavo najboljših Bitcoinov preberite spodnjo tabelo & kripto strojne denarnice.

Bitcoin & Crypto Hardware Wallet Reviews

Ocenili in pregledali smo najboljše strojne denarnice na trgu. Pri mnogih podjetjih in proizvajalcih, ki razvijajo lastne denarnice za strojno opremo, je pomembno, da kupite najbolj varno strojno denarnico pri zaupanja vrednem podjetju. Tukaj so naši najboljši izbori za najboljše Bitcoin in kripto denarnice.

Ledger Nano X

Nano X je najnovejši izdelek Ledger, ki je bil izdan leta 2019 in ponuja resnično najsodobnejšo varnost. Postal je najvarnejša denarnica za strojno opremo Bitcoin in mobilno prijazna v svetu kriptovalut. Ledger je eno največjih in najbolj priljubljenih podjetij za denarnico za strojno opremo za kriptovalute.

Ledger Nano X razbije novo ozemlje, tako da se osredotoči na mobilnost, zlasti na dostopnost Bluetooth in vgrajeno baterijo.

knjiga nano x

Ledger Nano X ima mehek in robusten dizajn z večjim digitalnim zaslonom. Gumbi so se povečali, kar olajša uporabo v primerjavi s prejšnjim modelom.

Odlikuje ga povečana zmogljivost shranjevanja do 100 kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Cardano in številni drugi altcoin-i. Ledger X olajša prenos različnih kovancev z različnih borz v eno samo napravo.

knjiga X

Odlična lastnost modela Nano X je povezava bluetooth. To omogoča Nano X, da se z aplikacijo Ledger Live poveže s telefoni Android in Apple (iOS) ter drugimi pametnimi napravami. Brezžični signal je v celoti šifriran za zaščito pred kakršnimi koli varnostnimi grožnjami.

To kripto denarnico ločuje, kako enostavno jo je najprej konfigurirati. Tako kot pri drugih denarnicah je tudi za tiste, ki niso strokovnjaki, namestitev lahko zapleten in dolgočasen postopek. Vendar ima Nano X bolj strmo ceno in morda ni idealen za vlagatelje kriptovalut.

Ledger Nano S

Ledger Nano S je bila prva neodvisno certificirana strojna denarnica, razvita za zaščito kriptovalut. Je daleč najbolj priljubljena kripto denarnica na trgu, prodali pa naj bi 1,5 milijona naprav.

Model Ledger Nano S podpira več kot 1000 kripto valut, kot so:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Valovanje (XRP)
 • Binance veriga (BNB)
 • Črtica
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • USDT
 • Tron
 • Monero (XMR)
 • Vsi žetoni ERC 20
 • USDC
 • BAT (osnovni žeton pozornosti)

model knjige S

Ledger Nano S je opremljen z najsodobnejšo zaščito prek varnostnega čipa iste vrste, kot se uporablja v potnih listih. To je tako, kot da imate v žepu bančni nakazilo za shranjevanje svojih najljubših kriptovalut.

Naprava je dobro zasnovana z LED zaslonom in kovinskim ohišjem, zaradi česar je v roki bolj trpežna. Kot večina strojnih denarnic je tudi naprava povezana prek USB-ja in ima aplikacijo Ledger Live za interakcijo z napravo.

Programski vmesnik se lahko uporablja za prikaz stanja na računih in izvajanje transakcij. Programska aplikacija je intuitivna, uporabniku prijazna in kot nalašč za začetnike. Na splošno je Ledger Nano S popolna izbira za začetnike in vključuje vse varnostne funkcije za zaščito vaših kripto sredstev po privlačni ceni.

Trezor T

Trezor T je druga generacija denarnice za kripto strojno opremo podjetja Satoshi Labs. Satoshi Labs od leta 2011 razvija denarnice za strojno opremo za kriptovalute in so ugledno in zaupanja vredno podjetje. Je ena najbolj priljubljenih rešitev hladilnika do danes in pogosto v primerjavi z denarnicami Ledger.

Denarnica Trezor T deluje z več valutami in kot upravitelj gesel, dvofaktorska naprava za preverjanje pristnosti in druge uporabne funkcije. Ena od prednosti Trezorja T je digitalni zaslon na dotik, ki odpravlja potrebo po majhnih fizičnih gumbih.

trezor t

Vse operacije, ki zahtevajo vnos zaupnih podatkov, se izvajajo izključno na zaslonu naprave. Lahko ste prepričani, da nihče ne bo videl vaše kode PIN ali vašega obnovitvenega semena.

Trezorjev model T premika meje tehnologije in temelji na načelu nič zaupanja. To pomeni, da je lahko v določenem trenutku ogrožen kateri koli del varnega sistema. To pomeni, da bodo v primeru ogroženosti katerega koli dela vaše strojne denarnice vaše kriptovalute ostale popolnoma varne.

Trezor One

Trezor One je bil predstavljen avgusta 2014 in je bil prva Bitcoin denarnica za strojno opremo, ki je zagotavljala varno hladilnico s prilagodljivostjo za prevoz in udobno uporabo kot vroča denarnica.

Podjetje, ki je ustanovilo izdelek Trezor, Satoshi Labs je pionir v industriji Bitcoin. Naprava vsebuje dodatne varnostne ukrepe, kot so kode PIN in gesla, zaradi katerih je ta denarnica strojna oprema varna izbira za zaščito vaših kovancev za kriptovalute..

Trezor podpira več kot 600 kriptovalut, kot so:

 • BTC – Bitcoin
 • ETH / ETC – Ethereum / Ethereum Classic
 • NMC – Namecoin
 • LTC – Litecoin
 • DOGE – Dogecoin
 • ZEC – Zcash
 • ČRTICA – pomišljaj

trezor ena

Naprava je na voljo v majhnem faktorju, ki omogoča enostavno nošenje v žepu. Priročnost storitve Trezor One vam omogoča enostavno porabo Bitcoinov na poti. Vse, kar morate storiti, je povezati Trezor One s katerim koli računalnikom in to je to!

Cena Trezor One je dostopna in preprosto zelo dobra denarnica za strojno opremo za vse vrste vlagateljev v kriptovalute.

Keep Key

The KeepKey denarnica je bila izdana leta 2015, pozneje pa jo je odkupil Shapeshift. Naprava je lepo oblikovana, a robustna konstrukcija ima velik zaslon. Naprava je precej večja od Ledger Nano X in tudi Trezor T.

Napravo je enostavno uporabljati in ima dostopno ceno. Uporabniki kriptografije, ki iščejo kombinacijo vrednosti in varnosti pri upravljanju svojih denarnic za kriptovalute, bi morali upoštevati KeepKey.

denarnica s ključem

Denarnica Keep Key ponuja podobne varnostne funkcije kot denarnici Ledger in Trezor, vendar ne podpira toliko kriptovalut.

Idealna denarnica je, če imate več kriptovalut ali želite zgraditi portfelj digitalnih sredstev. Keep Key morda nima velikega ugleda v primerjavi z Ledger in Trezorjem. Vendar je enostavno in enostavno oblikovati napravo, ki je cenovno dostopna.

Drugi Bitcoin & Denarnice za kriptovalute

Različne vrste denarnic, ki ponujajo različne funkcije z različno stopnjo varnosti, lastnosti in cene. Tu je pregled posamezne vrste denarnice.

Namizne denarnice za kriptovalute

Namizne denarnice so odjemalci, ki jih je mogoče prenesti v obliki namizne aplikacije. Vmesnik omogoča neposredno povezavo z vašo kripto valuto. Namizne denarnice so lahko ranljive za hekerje, ki uporabljajo zlonamerno programsko opremo, zapisovalnike ključev in socialni inženiring (npr. Lažno predstavljanje) za lažji dostop do denarnice in njeno ogrožanje. Priporočljivo je uporabljati ugledne namizne denarnice, kot je Izhod in Lumi denarnica.

Lumi denarnica je odprtokodna intuitivna aplikacija, primerna za začetnike in napredne uporabnike. Lumi je denarnica, ki ni skrbniška, kar pomeni, da denarnica ne hrani zasebnih ključev in mnemografskih stavkov uporabnikov. Denarnica podpira na tisoče žetonov in priljubljenih sredstev, kot so BTC, ETH in ena redkih denarnic, ki podpira žetone EOS. Priljubljene žetone DeFi lahko vključite v denarnico Lumi. Vmesnik je bil zasnovan tako, da uporabnikom omogoča nastavitev različnih možnosti upravljanja denarnice in izbiro želenih nastavitev.

Mobilne denarnice za kriptovalute

Podobno kot pri namiznih denarnicah tudi pri mobilni denarnici, kot je Micelij in Zaupajte denarnici prihaja z lastnimi tveganji, saj so zasebni ključi shranjeni v napravi. Čeprav imajo pametne telefone enostavnost uporabe in priročnost, jih lahko zlahka izgubimo, ukrademo ali ogrožimo. Večina uporabnikov pametnih telefonov o varnosti telefona ne razmišlja enako kot za osebni računalnik.

Spletne denarnice za kriptovalute

Dostopno prek interneta, spletnih denarnic, kot je Blockchain shranite svoje kripto transakcije na spletu, ki gostujejo na strežnikih zunaj vašega nadzora. Čeprav lahko uporabljajo šifriranje, so ranljivi za vdiranje.

Vsi alternativni (in cenejši) načini zavarovanja Bitcoina imajo povezana tveganja in ranljivosti. Vsaka naložba mora biti varna in najboljši način za zaščito Bitcoinov je uporaba strojne denarnice.

Papirnate denarnice za kriptovalute

Verjetno najnižja oblika zaščite, ta papirnata denarnica vključuje shranjevanje javnih in zasebnih ključev na papir (ali podobno), nato pa hrambo na varnem mestu, kot je družinski sef. Ta način shranjevanja Bitcoinov je izredno občutljiv na poškodbe, izgubo, strganje, bledenje ali nenamerno zavržanje.

Zaključek

Zaradi omejene ponudbe Bitcoinov se v zadnjih letih priljubljenost digitalnih sredstev in drugih kriptovalut povečuje. Vlagatelji iščejo varne in varne načine za shranjevanje Bitcoinov. Eden najboljših načinov za zaščito Bitcoinov je uporaba strojne denarnice.

Na koncu je vsak vlagatelj odgovoren za varnost digitalnih sredstev in upam, da je bil ta priročnik o najboljših denarnicah strojne opreme za Bitcoin in kriptovalute koristen.

Vam je všeč ta objava? Ne pozabite ga deliti!

Če obstajajo druge denarnice za kripto strojno opremo, ki jih želite pregledati, nam pustite komentar.

Tukaj je tudi nekaj drugih izbranih člankov, ki jih boste lahko prebrali v nadaljevanju:

 • WazirX pregled: Bitcoin, trgovanje & Pristojbine
 • Kako kupiti ethereum (ETH) v Avstraliji [za začetnike]
 • Pregled Plus500: Trgovanje s kripto CFD-ji, funkcije & Pristojbine
 • 4 najboljša mesta za Tezos (XTZ) & Prislužite si nagrade
 • 5 spletnih strani za demo trgovanje z bitcoini z virtualnim denarjem
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map