Hur man säljer Bitcoin i Australien (8 enkla sätt)

Bitcoin har sett astronomisk tillväxt under de senaste 12 månaderna med en ökad global antagande och lämplighet som en potentiell säkring mot inflation. Ökningen i efterfrågan har sett att priset på Bitcoin överstiger 50 000 $ och investerare funderar på när är rätt tid att sälja Bitcoin?

Detta är en svår fråga att besvara eftersom den beror på olika faktorer. Vi hjälper dock till att ge vägledning om hur du kan ta ut pengar från Bitcoin när tiden är rätt för dig.

Bästa utbyte för

Övergripande

swyftx Besök hemsida

Bästa utbyte för

säkerhet

myntkruka Besök hemsida

Bästa utbyte för

Mobil app

mynt Besök hemsida

Bästa utbyte för

Nybörjare

digital våg Besök hemsida

Snabbguide: Hur man säljer Bitcoin i Australien


För att dölja Bitcoin till kontanter eller krypto i Australien, följ dessa steg:

Var man kan sälja Bitcoin

Det bästa stället att sälja Bitcoin i Australien är att använda en plattform för digital valuta som är reglerad i Australien. Tabellen nedan ger en jämförelse av de bästa kryptovalutautbytena i Australien med utbetalning av Bitcoin baserat på våra recensioner.

Bästa sätten att konvertera Bitcoin i Australien

Det finns flera sätt för australierna att sälja Bitcoin, vilket till stor del beror på om kunden vill konvertera BTC till AUD eller sälja Bitcoin för att handla med ett annat mynt. Varje metod för att sälja Bitcoin kommer att bestå av olika ansträngningsnivåer och avgifter som måste beaktas innan du gör någon transaktion.

Det här är de vanligaste metoderna för att sälja Bitcoin för att ta emot kontanter eller krypto:

Sälj Bitcoin med hjälp av en utbyte

Att skapa ett konto med ett reglerat och pålitligt utbyte i Australien är det säkraste och bästa sättet att konvertera Bitcoin till AUD. Utbytet tillåter användare att sätta in Bitcoin i en säker plånbok som sedan kan omvandlas till kontanter och tas ut till ett bankkonto.

swyftx sälja

Kryptobörser kan också användas för att konvertera Bitcoin till andra digitala valutor som Ethereum, Litecoin, XRP eller andra altcoins. Att använda en lokal börs ger individen flexibiliteten att omedelbart sälja Bitcoin till kontanter eller annan krypto när priset är till ett önskvärt värde.

För att sälja Bitcoin till krypto, följ dessa steg:

Sammanfattningsvis är här för- och nackdelar med att använda en börs för att konvertera BTC till AUD.

Fördelar

 • Börser har hög handelsvolym och likviditet för att erbjuda bättre konverteringspriser
 • Ta ut australiska dollar (AUD) direkt till en lokal bank inom 24 timmar
 • Skapa automatiska beskattningsrapporter för att meddela ATO om kapitalvinster
 • 24/7 kundtjänst

Nackdelar

 • Måste skicka in identitetshandlingar för att bevisa identitet

Sälj Bitcoin Cash In Hand

Bitcoin kan säljas kontant personligen med en betrodd vän eller familjemedlem villiga att betala med australiska dollar. En mobiltelefonplånbok eller bärbar dator kommer att krävas för att skicka Bitcoins till köparens adress och för att bekräfta transaktionen på blockchain.

Sälj Bitcoin med hjälp av en Peer to Peer-handelsplattform

Peer to Peer (P2P) -utbyten som Paxful ansluter villiga köpare och säljare på internet. Säljare kan annonsera sin beställning på en P2P-börs och den föredragna betalningsmetoden för att få pengar i AUD. Dessa plattformar kräver inte alltid att köparen eller säljaren ska slutföra ID-verifieringen. Använd dock en spärratjänst för att säkerställa att transaktionen genomförs på båda sidor innan Bitcoin släpps.

paxfull

Konvertera Bitcoin till presentkort och spendera

Bitcoinägare som vill ta ut pengar och förbli anonyma kan konvertera Bitcoin till ett presentkort med en P2P-plattform. Betalningsmetoden är inte vanlig, så det finns begränsade möjligheter att hitta en köpare. Det finns webbplatser som Bitrefill som accepterar Bitcoin som betalning för att köpa ett presentkort som sedan kan spenderas som pengar.

Ta ut kontanter från Bitcoin-bankomat

Bitcoin-bankomater kan användas för att konvertera Bitcoin till AUD genom att överföra tillgången till maskinens Bitcoin-plånbokadress. Omvandlingsfrekvensen och avgifterna är i allmänhet högre är dock ett alternativ för individer som inte vill använda en plattform för digital valuta.

Betala räkningar med Bitcoin

Kryptovalutaplattformar som Digital Surge erbjuder sina användare möjligheten att betala räkningar med Bitcoin. Det betyder att ägarna inte behöver avveckla sina Bitcoin-innehav i kontanter för att spendera på dagliga levnadskostnader. Plattformen kan användas för att betala valfri australisk räkning eller kreditkort uttalande med Bitcoin (BTC).

Spendera Bitcoin med ett Crypto-betalkort

Det finns flera Bitcoin-kort på marknaden som gör det möjligt för investerare att spendera BTC (istället för att sälja det till kontanter) hos alla onlinehandlare, butiker, butiker och bankomater som accepterar betalkort. Plattformar som Coinbase, Binance och Crypto.com erbjuder VISA-betalkort som kan användas för att köpa varor och tjänster. Kortet säljer automatiskt den lagrade Bitcoin till den accepterade fiatvalutan (t.ex. AUD).

binance visumkort

Lån ut Bitcoin för att få ett kontantlån i AUD

Denna metod kommer att vara lämplig för individer som behöver sälja Bitcoin för pengar för att betala för vardagens levnadskostnader. Utlånings- och låneplattformar som BlockFi och Nexo tillåter Bitcoin-innehavare att låna ut sina BTC i utbyte mot ett kontantlån. För att lära dig mer, läs vår artikel om de bästa utlåningsplattformarna för att tjäna ränta på krypto.

Bästa kryptobörser att sälja BTC till AUD

Vår granskning och bedömning av de bästa utbytena i Australien för utbetalning av Bitcoin baseras på viktiga faktorer som användarvänlighet, rykte, avgifter, säkerhet och live support.

Swyftx

Swyftx är vårt topprankade utbyte till sälja Bitcoin till AUD eller andra kryptovalutor. Plattformen erbjudanden de mest kryptotillgångarna i Australien som kan handlas för Bitcoin. Individer kan sälja Bitcoin till AUD och ta ut direkt till en bank.

Återkallandet tar mellan 1 och 3 arbetsdagar. Andra fantastiska funktioner som en mobilapp och en skatteräknare för att hjälpa till att deklarera eventuella kapitalvinster.

swyftx webbplats

Funktioner:

 • Reglerad utbyte av kryptovaluta i Australien
 • Låg och transparent handelsavgift med små spridningsavgifter
 • Hög likviditet för att få bästa marknadsräntor för att sälja BTC
 • Skapa en skatterapport för kryptovaluta
 • Daglig uttagsgräns på $ 20 000 som kan höjas
 • 24/7 livechatt bot

Gå till webbplatsen

övergripande

5/5

Swyftx recension

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Swyftx

Binance

Binance exchange som erbjuder en plats att köpa, handla och sälja mer än 200 kryptovalutor. Plattformen erbjuder omedelbara uttag av AUD via PayID / Osko (NPP-betalningar) och stöds av över 100 australiska banker och finansinstitut. Binance är ett av de billigaste kryptovalutautbytena i Australien med handelsavgifter mellan 0% och 0,1%.

binance

Funktioner:

 • Ledande kryptovalutautbyte i världen
 • Stöds av flera australiska banker och institutioner
 • Omedelbara uttag för banker som stöder NPP och PayID
 • Lägsta transaktionsavgifter mellan 0% och 0,1%
 • Högsta handelsvolym och likviditet för att få bästa priser
 • Omfattande instruktionsguider för att hjälpa till med uttag

Gå till webbplatsen

övergripande

4,8 / 5

Binance granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Binance

Coinspot

CoinSpot grundades 2013 och har byggt upp ett gott rykte och pålitlig image för en australisk kryptovalutaplattform. Börsen fokuserar på att hjälpa nykomlingar att sälja Bitcoin och kryptovaluta i Australien till AUD. Coinspot har historiskt sett varit det bästa stället att sälja Bitcoin under de senaste åren.

coinspot-webbplats

Funktioner:

 • Enkelt och lätt att använda utbyte för att sälja Bitcoin
 • Över 200 kryptovalutamynt att köpa, handla och sälja
 • OTC och stöd för australiska Super Fund-investerare
 • Byt endast i Australien för att uppfylla ISO-säkerhetsstandarder
 • Insättning med POLi, PayID, BPAY och kontanter på lokal nyhetsbyrå
 • Responsivt kundserviceteam

Gå till webbplatsen

övergripande

4.6 / 5

Coinspot recension

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Coinspot

Digital överspänning

Digital Surge är ett australiensiskt kryptobörs som ger ett snabbt och enkelt sätt att sälja digital valuta till AUD. Plattformen har fokuserat på att tillhandahålla en nybörjarvänlig utbyteswebbplats för vardagliga australier att ta ut kryptotillgångar.

Det lokala utbytet är fokuserad på enkelhet som startar från verifieringsprocessen som är automatiserad. Det innebär att användare kan sälja digital valuta snabbt och enkelt i några steg.

webbplats för digital överspänning

Funktioner:

 • Enkel och lättanvänd plattform för köpare och säljare
 • Reglerat utbyte av kryptovaluta
 • Köp, sälj och betala räkningar med Bitcoin
 • En platt 0,5% transaktionsavgift
 • Stöder insättningsmetoder för PayID, POLi och BPAY
 • Supportteam tillgängligt dygnet runt

Gå till webbplatsen

övergripande

4,5 / 5

Digital Surge-granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Digital Surge

CoinJar

CoinJar är ett pålitligt kryptobörs i Australien och också en av de längsta digitala valutaväxlingarna. CoinJar tillåter användare att sälja digitala tillgångar. Med över 400 000 användare och räkningar är CoinJar-utbyte en av de bästa platserna att sälja Bitcoin som passar både nybörjare och erfarna investerare..

mynt

Funktioner:

 • Lättanvända, enkla och innovativa kryptovalutaprodukter
 • Pålitlig och reglerad Bitcoin-utbyte i Australien
 • Pålitlig och säker kryptohandelsapp
 • Mobil handelsapp för att köpa och sälja kryptovalutor
 • Sälj krypto och ta ut till en bank
 • Kundtjänst tillgänglig 24/7

Gå till webbplatsen

övergripande

4.3 / 5

CoinJar recension

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Coinjar

Oberoende reserv

Independent Reserve är ett populärt utbyte bland kryptovalutahandlare runt om i världen som erbjuder handel med konkurrenskraftiga avgifter och stöd för traditionella fiatvalutor som australiska dollar (AUD), Nya Zeeland dollar och US-dollar.

oberoende reservwebbplats

Funktioner:

 • Anseende och pålitligt australiensiskt utbyte av kryptovaluta
 • Nivåbaserad avgiftsstruktur som minskar med omsatt volym
 • Fonderna backas upp av försäkringsbolaget
 • Skatteuppskattare / kalkylator från toppföretaget KPMG
 • Inga AUD-uttagsavgifter
 • Säker plattform för att hålla pengar

Gå till webbplatsen

övergripande

4.1 / 5

Oberoende reservgranskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Independent Reserve

Hur man väljer det bästa stället att sälja Bitcoin

Att hitta det bästa sättet att sälja Bitcoin beror på individuella omständigheter vid den tiden. Det finns ingen enskild bästa metod, men när man bestämmer var man ska sälja måste investeraren fråga:

 • Ska jag sälja Bitcoin till AUD eller annan kryptovaluta?
 • Vill jag sälja Bitcoin nu eller vänta på ett högre pris?
 • Hur vill jag få betalningen?
 • Ska jag sälja Bitcoin direkt och betala högre avgifter eller använda en gränsorder?
 • Hur mycket är jag villig att betala i utbytesavgifter?

För att hjälpa till med beslutet bör individen överväga följande kriterier när han bestämmer sig för att använda en kryptobörs för att ta ut och ta emot pengar i en australisk bank.

Kontrollera priserna

Kontrollera priserna mellan de högst rankade börserna i Australien för att se vilken plattform som erbjuder de bästa priserna och lägsta spreadarna. Detta kan bekräftas genom att titta på skillnaden mellan bjuda och fråga pris. Ett större gap innebär att det finns en premie som kallas en spread som minskar mängden AUD som erhålls vid försäljning av Bitcoin.

Handel & Uttagsavgifter

Två kostnader som måste beaktas är konverterings- och uttagsavgifter. Handelsavgiften är kostnaden för att genomföra transaktionen och kan variera mellan 0,1% och 1% per säljorder. Det är viktigt att också kontrollera spridningen (som nämnts ovan) när man bestämmer vilken billigaste plattform som är. Ibland kan det tas ut en liten avgift för uttag till ett bankkonto.

Uttagstyper & Gränser

För individer som föredrar att sälja Bitcoin till kontanter, kolla börsens stöd för uttag till ett australiensiskt bankkonto. Inte alla börser stöder fiatvaluttag eller till ett bankkonto. För investerare med hög nettovärde är den maximala dagliga uttagsgränsen en viktig aspekt av valet av en börs. Uttagsbeloppet per 24-timmarsperiod kan vanligtvis ökas med ytterligare verifiering.

Kundsupport

Att ta ut medel från ett utbyte kan vara en utmanande process för nybörjare. Medan de flesta utbyten kommer att tillhandahålla en kundsupport med vanliga frågor och instruktionsguider, kontrollera om det finns en livechattfunktion eller direkt e-postadress.

Recensioner & Sociala media

Feedback från andra investerare kan vara ett kraftfullt verktyg för att ge inblick i deras erfarenhet av att använda börsen. Kontrollera sociala medieplattformar som Facebook och Twitter samt trovärdiga forum som Bitcointalk.org.

Vanliga frågor

Kan du sälja Bitcoin för riktiga pengar?

Bitcoin kan tas ut i fiatvaluta som USD, AUD, EUR och GBP med en växling för att spendera som riktiga pengar. Den bästa metoden för att sälja Bitcoin är att använda en kryptovalutaväxling som stöder den lokala valutan utan avgifter för att ta ut ett bankkonto.

När är den bästa tiden att sälja Bitcoin?

Att veta när man ska sälja Bitcoin är en av de svåraste sakerna att veta eftersom det inte finns något rätt eller fel svar på denna fråga. Det beror på din ekonomiska omständighet, riskaptit och vilket pris du betalade för det.

För att maximera dina fiat-vinster måste du köpa lågt och sälja högt. Så var inte rädd för att ta vinst om du hade turen att köpa på doppet. Kom ihåg, Bitcoin är en mycket volatil tillgång så vi varnar alla investerare för att aldrig riskera mer än du har råd att förlora.

Vad är det snabbaste sättet att sälja Bitcoin?

Det snabbaste sättet att likvida Bitcoin till kontanter eller annan kryptovaluta är på en handelsplattform. Crypto-handelsplattformar erbjuder hög likviditet för att konvertera Bitcoin till fiatvaluta eller altcoins. När ett konto har skapats och användarens ID har verifierats kan Bitcoin sättas in och säljas nästan omedelbart.

Varför kan jag inte sälja Bitcoin och ta ut pengar?

Det är viktigt att kontrollera att börsen tillåter försäljning av Bitcoin till fiatvaluta, eftersom inte alla globala handelsplattformar stöds i varje land på grund av regler. Dessutom finns det varje utbyte kan erbjuda olika uttagsmetoder, dagliga gränser och avgifter.

Kan jag sälja Bitcoin på Coinbase i Australien?

Coinbase tillåter dock invånare i Australien att köpa Bitcoin med ett betalkort ger inte möjlighet att sälja Bitcoin tillbaka till AUD. Bitcoinägare i Australien som använde Coinbase måste överföra tillgången till en lokal börs som stöder uttag till ett australiskt bankkonto.

Slutsats

Vi hoppas att den här guiden var användbar för att förklara hur man säljer Bitcoin till kontanter eller krypto. Kom bara ihåg alla vinster som du gör på grund av att du säljer Bitcoin måste registreras enligt reglerna för kapitalvinstskatt (CGT). Så det är en bra idé att överväga att använda Swyftx och Independent Reserve för att ta ut kontanter till ditt konto eftersom de båda har en mycket hjälpsam skatteräknare.

digital våg

Få mer relaterade artiklar att läsa:

 • 5 webbplatser för att demonstrera handel med Bitcoin med virtuella pengar
 • Hur man köper Bitcoin i Australien (4 enkla steg)
 • Bästa Crypto Margin Trading Exchange (Jämfört)
 • Topp 10 vanliga frågor om kryptoskatt i Australien (det kan spara pengar)
 • 4 bästa kryptokartläggningssajter för Altcoin-handlare
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map