Hvordan kjøpe Bitcoin i Australia (oppdatert 2021)

Lurer du på en nybegynner hvordan å kjøpe Bitcoin (BTC) i Australia men vet ikke hvor du skal begynne? I så fall vil denne guiden vise deg hvor enkelt det er å kjøpe Bitcoin. Noen børser krever en Bitcoin-lommebok før du kan kjøpe Bitcoin. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese guiden vår om de beste Bitcoin-maskinvarepungene før du begynner.

Beste bytte for

Alt i alt

swyftx Besøk nettsiden

Beste bytte for

Sikkerhet

myntspotte Besøk nettsiden

Beste bytte for

Mobilapp

mynt Besøk nettsiden

Beste bytte for

Nybegynnere

digital bølge Besøk nettsiden

Hvordan kjøpe Bitcoin i Australia

Hvis du ønsker å kjøpe Bitcoin, følger du disse trinnene for å komme i gang:

Hvordan få Bitcoin i Australia

I Australia er det flere måter for innbyggere å kjøpe Bitcoin. Hver metode vil inneholde forskjellige risikoer og gebyrer som må vurderes før du foretar en transaksjon for å investere i Bitcoin med AUD.

Bruk en Bitcoin Exchange

Bitcoin og kryptobørs er online nettsted eller handelsapper som er tilgjengelige for enkeltpersoner som bruker en internettforbindelse. Disse plattformene er sterkt regulerte og tillater brukere å sett inn midler i AUD og konverter til Bitcoin.

swyftx

få $ 10 gratis BITCOIN når du oppretter og bekrefter en konto

VURDERING

5/5

Få $ 10 BTC

Å bruke en børs for å kjøpe Bitcoin vil kreve ID-verifisering for å overholde australske lover. Våre topprangerte plattformer for å kjøpe Bitcoin er oppført nedenfor. For å se hele listen, les vår artikkel om de beste kryptokursutvekslingene i Australia.

Kjøp med kontanter i hånden

Bytt kontanter for Bitcoins med en pålitelig venn eller et familiemedlem som er villig til å kjøpe og selge Bitcoin. Fordelen med å få Bitcoin personlig er at kjøper trenger ikke opprette en konto med en børs og fullføre identitetsbekreftelse. Det kan imidlertid være en vanskelig prosess å fullføre og anbefale at en mobiltelefonlommebok eller bærbar datamaskin brukes til å bekrefte vellykket overføring av Bitcoin.

Bruk en Peer To Peer Exchange

Peer to Peer (P2P) børser ble ofte brukt for flere år siden for å kjøpe Bitcoin før nødsituasjonen til sentraliserte børser. Plattformer som Paxful forbinder villige kjøpere og selgere fra hele verden.

paxfull

Ettersom disse tjenestene er avhengige av tillit mellom kjøper og selger, bruker Paxful en sperretjeneste for å sikre at transaksjonen blir oppfylt av begge parter. Bitcoin holdes av nettstedet og frigis til kjøperen når betalingen for Bitcoin er bekreftet. P2P-børser kan brukes hvis du vil kjøpe og selge Bitcoin anonymt, men handelsavgiftene er høyere.

Bytt inn et gavekort

Flere børser godtar et bredt utvalg av betalingsformer som forhåndsbetalte kort, gavekort fra iTunes, Amazon og mange andre. Disse kortene kan handles i bytte for digitale valutaer som Bitcoin. Børs som Paxful aksepterer Amazon gavekort for å kjøpe Bitcoin. Det skal bemerkes at gebyrene kan være høyere enn ved bruk av en tradisjonell metode.

Bruk minibank Bitcoin

Bitcoin automatautomater (ATM) ligger overveiende på østkysten av Australia i storbyene som gir investorer et middel til å kjøp Bitcoin direkte fra en minibank. Prosessen ligner på å bruke en minibank for å ta ut kontanter, og det er et økende antall minibanker som kan bli funnet ved hjelp av en tjeneste som Coinatmradar.

Beste måten å kjøpe Bitcoin på

Den foretrukne metoden for å skaffe Bitcoin er å bruk en regulert og klarert sentral som tilbyr BTC og godtar AUD-betalinger. Her er noen fordeler og ulemper ved å kjøpe Bitcoin med en børs.

Fordeler

 • Australske børser må overholde AML / CTF rapporteringsforpliktelser som håndheves av AUSTRAC
 • Kjøp / selg Bitcoin direkte fra børsen ved hjelp av australske dollar
 • Støtter lokale metoder for å sette inn AUD som POLi, PayID og BPAY
 • Lokal kundesupporttjeneste som det er lettere å komme i kontakt med

Ulemper

 • Må sende inn identifikasjonsdokumenter for å bevise identitet før du kjøper
 • Australske børser kan ha lavere likviditet sammenlignet med utenlandske børser, noe som betyr at spreads kan være høyere
 • Innovative produkter og tjenester som tilbys på globale børser er ikke tilgjengelige på australske børser

Hvordan bruke en Bitcoin Exchange

Den mest populære og sikreste metoden for å kjøpe Bitcoin er å bruke en regulert og pålitelig kryptokursutveksling i Australia for å konvertere AUD til BTC. Her er en trinnvis guide som forklarer hvordan du kjøper Bitcoin ved hjelp av Swyftx.

1. Opprett konto med den australske Bitcoin-plattformen

Besøk nettstedet og klikk på "Melde deg på" -knappen som vil lede til registreringssiden. Skriv inn e-postadressen din, angi passord, skriv inn navn og telefonnummer. Klikk "Bli enige" til vilkårene og treffet "Opprett min konto".

2. Bekreft identitet & Aktiver 2FA

Naviger til sidelinjen til venstre og klikk "Profil" deretter under navnet ditt gå til "Bekreftelse". Et online skjema vil vises for å legge inn dine detaljer, som tar noen minutter. Når du har fullført alle ID-verifiseringstrinnene, aktiverer du tofaktorautentisering som legger til et nytt sikkerhetslag for å beskytte kontofondene. Gå til "Om" siden og klikk "Oppsett MFA" og følg instruksjonene for å installere Google Authenticator-appen på smartenheten din. Skriv inn symbolet som vises når du har skannet QR-koden.

3. Innskudd AUD

Neste trinn er å klikke på "Innskudd AUD" lenke på venstre sidelinje. Her vil du kunne velge hvor mange australske dollar du vil sette inn. Når du er på innskuddssiden, kan du finansiere Swyftx-kontoen din med australske dollar (AUD) ved hjelp av enten PayID (øyeblikkelig) eller BPAY (innen samme virkedag).

4. Kjøp Bitcoin

Nå som kontoen din er bekreftet og du har satt inn AUD, kan du kjøpe Bitcoins. Klikk på for å komme i gang "Handel" på venstre sidestang. Dette vil bringe opp "Eiendeler" liste der du kan søke og velge Bitcoin. Velg hvor mye AUD du vil bruke, og klikk "Øyeblikkelig kjøp". Bitcoin-beløpet vil bli kjøpt, vises i din handelshistorie og lagres i Swyftx-lommeboken.

Ikke alle kryptokursutvekslinger i Australia er de samme.

SAMMENLIGN 10 BESTE BITCOIN-UTBYTTER

Sammenlign nå!

Hva du skal se etter i en Bitcoin Exchange

Med så mange tilgjengelige alternativer å velge mellom, kan det være en vanskelig oppgave for nybegynnere å vite hvilken plattform de skal bruke. Før du begynner å kjøpe Bitcoin, er det noen viktige hensyn å ta med deg for å hjelpe deg med å sammenligne børser.

 • Pålitelig og regulert: Å bruke en lokal børs er en smart beslutning når du kjøper eller selger Bitcoins. Australsk-baserte plattformer må overholde strenge lover og regler som styrer den digitale valutaindustrien. Disse børsene har også opparbeidet seg et rykte i lokalsamfunnet som pålitelige og trygge steder å kjøpe Bitcoin.
 • Nybegynnervennlig & lett å bruke: Se etter en børs som lar raske og enkle AUD-innskudd og en mobilapp kjøpe Bitcoin når som helst eller hvor som helst.
 • Innskuddsmetoder: Finn en børs som tilbyr foretrukne innskuddsmuligheter som PayID, POLi, kreditt- eller debetkort for å kjøpe Bitcoin. Ikke alle børser tilbyr de samme betalingsmåtene for å sette inn AUD-midler og har begrensninger på minimums- og maksimumsbeløpet som kan settes inn per 24 timer.
 • Støttede kryptovalutaer: Bitcoin er allment tilgjengelig på de aller fleste digitale valuta-plattformer. Men hvis du ønsker å kjøpe en pakke med andre eksotiske digitale eiendeler med Bitcoin, må du kontrollere at plattformen tilbyr handelsparene..
 • Lommebok sikkerhet: Risikoen for online svindel, svindel og tyveri er en stor bekymring i blockchain-samfunnet, så det er viktig å sikre at utvekslingen inkluderer sikkerhetsfunksjoner og ‘banklignende’ for å beskytte midler som er lagret på børsen. Vanlige sikkerhetstiltak inkluderer lagring av kald lommebok, tilbaketrekningsprosess for flere signaturer og tofaktorautentisering.
 • Avgifter: Det er flere forskjellige gebyrer å være oppmerksom på når du bruker en kryptobørs, for eksempel å sette inn AUD, ta ut kontanter eller krypto og handle mellom eiendeler. Børser kan også kreve et spredningsgebyr som ofte er en “skjult kostnad” og ikke avsløres fullstendig. I hovedsak er det forskjellen mellom kjøps- og salgspris på markedet.
 • Kundeservice: Utforsk nettstedet for å finne ut hvilke kommunikasjonsmetoder som er tilgjengelige for å støtte brukere som trenger feilsøkingsråd eller hjelp til utvekslingen. Noen utvekslinger vil også gi omfattende vanlige spørsmål og veiledninger som er nyttige for nybegynnere.
 • Vurderinger: Søk etter online utvekslingsanmeldelser, forumkommentarer og innlegg på sosiale medier er en fin måte å se hvilken erfaring andre investorer og tradere har hatt med plattformen.

Hvordan betale for Bitcoin

Visste du at du ikke trenger å kjøpe en full Bitcoin (BTC) for å eie eiendelen? Du kan kjøpe et fragment av kryptovalutaen ved hjelp av en børs. Selv om det kan virke skremmende i begynnelsen, er det enkelt å kjøpe og selge ved hjelp av en børs. Her er de vanlige måtene å kjøpe Bitcoin som hver har sine fordeler og ulemper.

Kjøp Bitcoin med bankoverføring

Du kan kjøpe Bitcoin via bankoverføring (EFT) gjennom NPP-, PayID- eller POLi-betalinger ved hjelp av en regulert kryptokursutveksling i Australia. Disse overføringene er generelt gratis og nær øyeblikkelig, vanligvis innenfor samme virksomhet dag avhengig av bank. De fleste australiere vil være kjent med å bruke en online bankoverføring ved hjelp av deres online bankkonto.

Børs i Australia som godtar disse formene for bankinnskudd som betalingsalternativ inkluderer Swyftx, Independent Reserve, Coinspot, CoinJar og Binance.

Å sende midler fra en utenlandsk bankkonto vil vanligvis bruke en tredjepartstjeneste som SWIFT til å behandle den internasjonale bankoverføringen. SWIFT-betalinger tar lengre tid å behandle og kan medføre tunge avgifter og valutakonvertering sammenlignet med bruk av innenlandsk bankoverføring.

Kjøp Bitcoin med et kontantinnskudd

Børser som CoinJar og Coinspot tillater brukere som ønsker å kjøpe Bitcoin med et kontantinnskudd i Australia. Det er en tilleggsavgift på 1,5% til 2,5% å bruke dette alternativet sammenlignet med PayID og POLi. Det er en vanlig misforståelse at å betale for Bitcoin med kontanter er anonym. Dette er ikke sant (i det minste i Australia), ettersom brukere fortsatt må gi identitetsbekreftelse med et kontant innskudd gjennom sentralen i henhold til strenge regler.

Prosessen med å bruke et kontant innskudd for å kjøpe BTC tar lengre tid, da investoren må skaffe QR-koden fra børsen og ta den til en støttet kiosk for å fullføre betalingen. Den kjøpte Bitcoin sendes vanligvis til den nominerte BTC-adressen innen en dag.

Kjøp Bitcoin med et kreditt- eller debetkort

Australske banker tillater for øyeblikket ikke kunder å gjøre det kjøp Bitcoin med kredittkort. Et alternativ til å bruke et kredittkort er et bankkort som støttes av visse australske banker og institusjoner. Det anbefales å kontakte finansinstituttet eller kortutstederen for å finne ut om du kan kjøpe BTC med kredittkort og / eller debetkort.

Handlere kan også opprette en konto med globale børser som CEX.IO, Coinbase, Binance og Changelly som tillater kjøp av Bitcoin og annen digital valuta ved hjelp av et kreditt- og sparekort. Bitcoin kan deretter overføres til en maskinvarepungebok eller en australsk børs for å handle, lagre eller selge tilbake til AUD. Kortkjøp er en trygg og praktisk måte å gjøre et Bitcoin-kjøp på, selv om kostnadene i noen tilfeller kan være så høye som 5% i tillegg til handelsavgiften..

Kjøp Bitcoin med PayPal

PayPal er en populær betalingstype som brukes over hele verden og ble brukt mye til å kjøpe Bitcoin (BTC) de siste årene. eToro og Paxful er en av få børser i verden som fortsatt godtar PayPal som en innskuddsmetode. Dette betalingsalternativet har falt ut av favør pga tilbakeføringer og høyere avgifter.

Kjøp Bitcoin med BPAY

Utvekslinger som Digital Surge lar brukerne sette inn AUD i online lommeboken ved hjelp av en BPAY-betaling for å kjøpe Bitcoin. Denne metoden er generelt tregere og kan medføre tilleggsavgifter.

Kjøp Bitcoin With Afterpay

Afterpay er en tjeneste i Australia som lar kundene kjøpe varer nå og betale senere. Så vidt vi vet er det for tiden Nei kryptovaluta utvekslinger i Australia som støtter Afterpay som et middel til å kjøpe BTC eller andre digitale valutaer.

Kjøp Bitcoin med kryptovaluta

Børser med kryptovaluta og krypto-bytteplattformer tillater brukere å konvertere altcoins som Ethereum, Litecoin, Cardano og Tron til Bitcoin. Prosessen for investorer som ønsker å kjøpe Bitcoin ved hjelp av kryptovaluta, kan fullføres i noen få trinn. Det innebærer å overføre altcoin til en børs og selge det for Bitcoin.

Populære børser i Australia for å handle Bitcoins er Binance og BTC-markeder. Før du bruker, må du sørge for at plattformen støtter den digitale eiendelen du vil konvertere til Bitcoin, og sjekke avgiftene for innskudd, uttak og handel.

Kjøp Bitcoin anonymt

Børser i Australia som godtar fiat-valuta i bytte mot et kryptovaluta-aktivum som Bitcoin, vil kreve at du bekrefter identiteten din ved å fullføre en identifikasjonsbekreftelsesprosess. Dette vil innebære å sende inn personlig dokumentasjon til sentralen for gjennomgang og godkjenning. Dette er i samsvar med strenge regler og lover. Hvis du kjøper Bitcoins uten spor hvis ønsket, er den beste måten å betal kontant personlig eller bruk et forhåndsbetalt gavekort på peer-to-peer-utveksling.

Hvor å lagre Bitcoin i Australia

Hvis du har kjøpt Bitcoin og for øyeblikket lagrer den på en kryptovaluta-utveksling, er eierskapet til din Bitcoin-investering i fare for tyveri og uredelig aktivitet. Den tryggeste og det sikreste stedet å lagre kjøpte Bitcoins er å trekke seg ut i en maskinvarepungebok slik som en Ledger Nano X og hold den i din besittelse.

Enhetene er små kompakte lommebøker som lagrer de krypterte private nøklene som gir tilgang til Bitcoin. Tilgang til Bitcoins kan gjenopprettes hvis lommeboken blir tapt eller stjålet ved hjelp av en gjenopprettingsfrase.

Mange børser inkluderer sikre lommebøker og tredjeparts onlineversjoner. Etter vår erfaring er den sikreste metoden mot svindel og tyveri å holde kontroll over de private nøklene ved hjelp av en hederlig maskinvarebok. Vi har vurdert de beste Bitcoin hardware lommebøkene og anbefaler Nano Ledger og Tezor lommebøker.

Historie om bitcoin-adopsjon i Australia

Bitcoin blir i økende grad brukt som en betalingsmetode i Australia ettersom blockchain øker i adopsjon, folk blir nysgjerrige på transaksjoner uten bank- eller myndighetsintervensjon og lave avgifter. Australiere kan kjøpe ting på dagen som en kopp kaffe, klær og til og med bestille en ferie ved hjelp av Bitcoin.

Store globale selskaper som er ledende for å akseptere Bitcoin som betaling for varer og tjenester. Hvis du vil vite hvilke butikker eller Bitcoin-minibanker i nærheten du godtar BTC, besøk FinnBitcoinATM.

ofte stilte spørsmål

Hva er Bitcoin?

Bitcoin er en desentralisert digital valuta som kan kjøpes, selges eller handles som alle andre varer som edle metaller. Det er unikt fordi det også kan brukes til å kjøpe varer og tjenester som mat, biler, hus, hva du måtte ønske. Bitcoin er forskjellig fra tradisjonell ‘fiat’ valuta som amerikanske dollar fordi den bruker peer-to-peer-teknologi til opererer uten sentral myndighet eller bank.

Disse funksjonene er innebygd i selve Bitcoin og drives av blockchain gjør det til et attraktivt forslag som Bitcoins verdi kan ikke manipuleres av en organisasjon, myndighet eller enkeltperson. Å bruke Bitcoin som betalingsmåte er billigere enn kredittkort å gjennomføre, med null tilbakeførsler og null risiko for identitetstyveri.

Hvilken Bitcoin-plattform er den beste?

Den beste børsen i Australia for å kjøpe Bitcoin etter vår mening er Swyftx. Plattformen tilbyr nye og spennende funksjoner som gjør det enkelt for australske å investere i Bitcoin raskt og enkelt. Brukere kan kjøpe Bitcoin ved hjelp av en bankoverføring med handelsavgifter så lave som 0,6%. For mer informasjon om de beste bitcoin-nettstedene, les vår artikkel om de beste kryptovaluta-børsene i Australia før du begynner å handle.

Kan du selge Bitcoin?

Hvis du vil selge Bitcoin, er den beste måten å handle den på en australsk kryptobørs for en annen mynt eller konvertere tilbake til australske dollar. Prosessen med å kjøpe og selge Bitcoin i Australia er lik, i stedet for å velge ‘kjøp’ -knapp på en børs, velg ‘selg’ og skriv inn mengden Bitcoins å konvertere.

Kan jeg kjøpe Bitcoin ved hjelp av Commsec?

Den elektroniske aksjehandel- og investeringsplattformen Commsec tillater ikke australske investorer å kjøpe Bitcoin (BTC) ved hjelp av nettstedet eller appen. Commonwealth Bank-kunder må opprette en konto med en regulert børs i Australia og bruke bankoverføring eller debetkort med AUD for å skaffe Bitcoin-aktiva.

Hva er den billigste Bitcoin Exchange??

En av de billigste børsene i Australia for å kjøpe Bitcoin er Swyftx. Plattformen tilbyr en konkurransedyktig handelsavgift på 0,6% med spread så lave som 0,2%. Sammenlignet med andre Bitcoin-leverandører kan spreadene være så høye som 5,2% som spiser innskuddsbeløpet ditt.

Er Bitcoin beskattet i Australia?

Noen gevinster som følge av handel med kryptokurver, må fortsatt beskattes i henhold til kapitalgevinstskatten (CGT). For mer informasjon, les vår guide om Cryptocurrency tax in Australia.

Er Mining Bitcoin populær i Australia?

Bitcoin gruvedrift var imidlertid populær blant visse grupper i Australia bli ulønnsom i løpet av 2018 bjørnemarked på grunn av de dyre strømkostnadene.

Å gjøre en avkastning på investeringsgruvedrift Bitcoin i Australia er derfor slank og er avhengig av at BTC-prisen øker for å gjøre det verdt investeringen. Gruvedrift Bitcoin er mer populært i land som Kina og India der strømkostnadene er lavere og derfor billigere å utvinne Bitcoins.

Konklusjon

For å avslutte vår artikkel om å kjøpe Bitcoins i Australia, er det viktig med enhver økonomisk investering å sørge for å gjøre din egen undersøkelse og due diligence på børsen før du setter inn penger for å begynne å kjøpe Bitcoins. Også, hvis du ikke har en hardware-lommebok, foreslår vi at du leser vår anmeldelse om de beste crypto hardware-lommebøkene, slik at du kan holde kryptoinvesteringene dine trygge.

Hvis du fant denne artikkelen nyttig, kan du gjerne dele den med ditt sosiale nettverk.

digital bølge

Få flere relaterte artikler å lese:

 • Hvordan kjøpe Ethereum (ETH) i Australia [for nybegynnere]
 • 5 nettsteder for å demonstrere handel med Bitcoin med virtuelle penger
 • 6 beste stedene å kjøpe Bitcoin i Storbritannia
 • 8 beste kryptovalutautvekslinger i New Zealand
 • Luno anmeldelse: Funksjoner, avgifter & Mer (Komplett guide)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map