Lolli Review: Belöningsapp för att tjäna GRATIS Bitcoin

Lolli är en spännande ny app som ger en ny twist till kundlojalitetsbranschen som gör att vardagliga kunder kan tjäna upp till 30% tillbaka i Bitcoin. Det är en legitim, säker, enkel och rolig upplevelse för alla att tjäna Bitcoin gratis genom att handla hos din favorithandlare.

Hämta Lolli App

Det fungerar genom att belöna kunder med Bitcoin genom att helt enkelt köpa från butiker och återförsäljare som stöds. Så du behöver inte köpa Bitcoin med en traditionell fiat-till-krypto-utbyte. Lolli-appen stöds av flera välkända och populära återförsäljare som återbetalar en procentandel av köpta artiklar tillbaka i Bitcoin (BTC).

Den här recensionen kommer att täcka allt du behöver veta om Lolli och hur du kan tjäna Bitcoin med cashback-appar genom att göra det du älskar, handla online.

Lolli App Review: Hur man tjänar Bitcoin

Lolli är ett lojalitetsbelöningsprogram för att uppmuntra kunder att fortsätta handla genom att erbjuda ett attraktivt incitament som Bitcoin. Royalty-program har varit en trend som ökar och framgår av antalet lojalitetskort vi har i våra plånböcker eller handväskor.

Lojalitetsprogram har nu gått in i kryptovalutaområdet där lojala kunder kan belönas i Bitcoin. Det är möjligt att till och med tjäna ränta på din kryptoportfölj med plattformar som BlockFi.

Tänk dig att få betalt för att handla online. Ännu bättre, tänk om du kan få betalt i Bitcoin för att handla online som du normalt gör? Det är vad Lolli är, en Bitcoin-belöningsprogram som låter människor tjäna och äga Bitcoin när de handlar online.

lolli shopping

Hur fungerar Lolli?

Lolli fungerar när du handlar på en av partnerwebbplatserna, Lolli får en procent av varje, ungefär som en provision för att driva trafik och försäljning till köpmannen.

En del av provisionen som Lolli tjänar delas med kunden, betalas i Bitcoin och skickas direkt till din Lolli-plånbok som sedan kan överföras till en hårdvaruplånbok för säker förvaring..

Belöningen (%) av Bitcoin bestäms av de deltagande köpmännen, inte Lolli.

Lojalitetsbelöningsprogram som Lolli har funnits i många år. Det är en mycket framgångsrik marknadsföringsmodell som uppmuntrar kunder att fortsätta göra vad de älskar hos sin favorithandlare.

Grundarna av Lolli har tagit detta ett steg längre för att visa Bitcoins makt som en global alternativ valuta och universell värdebutik och vill dela den med världen.


lolli hur det fungerar

Detta är perfekt för köpare att engagera sig i Bitcoin och kryptovalutor som inte redan äger tillgången.

Det är en vinst för konsumenten som tjänar rabatt genom att få gratis Bitcoin samtidigt som de uppnår Lollis mål att både utbilda och belöna människor med kraften i Bitcoin med hjälp av online-shopping.

Varför ska du använda Lolli-appen?

Det är ett roligt och enkelt sätt att tjäna passiva Bitcoin med Lolli när du handlar online. Det kommer att främja och uppmuntra massanslutning av det digitala för att potentiellt kunna användas som ett bättre alternativ till det nuvarande finansiella systemet.

Grundarna av Lolli uppskattar att inte alla har förmågan att köpa Bitcoin med en traditionell fiat-till-kryptobörs.

För att lösa detta hinder utvecklades Lolli för att göra det enkelt att tjäna, äga och dela Bitcoin med så många människor som möjligt. Det finns inget behov av att registrera sig för ett utbyte och tillhandahålla verifieringsdokument som kan låta skrämmande för nybörjare.

Hur kan jag få Lolli-appen?

Det enklaste sättet att få Lolli-appen är att ladda ner webbläsartillägget Lolli som är tillgängligt för både Chrome och Firefox. Följ bara dessa instruktioner:

 • Besök Lollis webbplats eller klicka på knappen ovan
 • Klicka på “Get Lolli for Chrome”
 • Ladda ner och installera Lolli-tillägget

lolli krom

När Lolli Chrome-tillägget har installerats, kommer det automatiskt att varna dig när du besöker en partnerwebbplats och redogör för den potentiella Bitcoin tillbaka du kommer att vara berättigad.

Hur man använder Lolli-appen?

Följ dessa steg för att komma igång med Lollo App:

 • Ladda ner webbläsartillägget Lolli
 • Besök en av partnerbutikerna via webbplatsen eller webbläsartillägget
 • Aktivera Lolli-varningar när du besöker en webbutik som stöds

lolli app

När Lolli har aktiverats kan du handla som vanligt. Så länge beställningen är berättigad kommer Lolli att spåra köpet och skicka Bitcoin till din Lolli-plånbok när Lolli har betalats av säljaren, vanligtvis efter att återbetalningsperioden för handlarna har löpt ut.

Med Lolli-plånboken kan du ta ut intjänad Bitcoin till ett bankkonto eller hårdvaruplånbok när ditt saldo når minst 15 $.

Var man kan handla med Lolli?

Lolli samarbetar med över 500 toppmärken som låter dig tjäna tillbaka upp till 30% i Bitcoin-belöningar. Detta partnerskap med Lolli inkluderar flera av världens största återförsäljare som stöder Bitcoin som:

 • Walmart: upp till 3,5% tillbaka i Bitcoin
 • Macy’s: upp till 5% tillbaka i Bitcoin
 • Booking.com: upp till 3,5% tillbaka i Bitcoin
 • Nike: upp till 3% tillbaka i Bitcoin
 • Adidas: upp till 7% tillbaka i Bitcoin
 • Sephora: upp till 4,5% tillbaka i Bitcoin
 • och många andra!

Det spännande är att Lolli kontinuerligt lägger till nya detaljhandelspartners nästan varje dag. Återförsäljare kan komma i kontakt med Lolli för att bli en partner för att sprida stöd för Bitcoin och det allmänna kryptovalutateknikområdet.

lolli varumärken

Vanliga frågor

Är Lolli säker och säker?

Ja, Lolli verkar ta säkerhet mycket seriöst genom att använda toppmodern programvara och nätverkssäkerhet för att säkerställa att kundbalanser är säkra i Lolli-plånboken.

Är min personalinformation säker med Lolli?

Lolli spårar INTE vilka webbplatser användare besöker och säljer INTE personligt identifierbar information eller information till tredje part.

Vilka webbläsare stöds av Lolli?

Lolli stöds för närvarande för Chrome och Firefox. Teamet bakom Lolli vill stödja Brave i framtiden och är för närvarande en webbläsare som inte stöds. Safari var tidigare en webbläsare som stöds, men på grund av de senaste ändringarna i Apples slut uppdateras den inte längre.

Har Lolli ett affiliate- eller remissprogram?

Ja, Lolli har ett remissprogram som låter dig tjäna Bitcoin genom att dela din remisslänk. Varje part är berättigad att få $ 10 i värde av Bitcoin när den hänvisade köparen köper en artikel hos en återförsäljare som använder Lolli. Allt du behöver göra är att sprida kärleken för att tjäna gratis Bitcoin.

Har Lolli en mobilapp?

Nej, Lolli har ingen mobilapp. Det finns planer på att lansera en mobilapp inom en snar framtid. Under tiden bör shoppare använda skrivbordsversionen för den bästa upplevelsen.

Slutsats: Lolli är ett bra sätt att tjäna gratis BTC

För att avsluta vår Lolli-recension är det en innovativ och legitim kryptovaluta-lojalitetsapp som tillåter användare att tjäna tillbaka upp till 30% i Bitcoin (BTC). Det är ett tecken på det växande antagandet av kryptovalutor som tar fart för våra ögon.

Ladda ner Lolli

Vi räknar med att ett växande antal användare kommer att flockas till Lolli för att få tag på mer Bitcoin på ett roligt, enkelt och enkelt sätt genom att handla hos sina favorithandlare. Lolli gör det för att dela Bitcoin med världen.

Få mer relaterade artiklar att läsa:

 • Hur man köper Bitcoins med Amazon-presentkort – Super enkelt
 • Instars Review: Är det legit? Hur man tjänar GRATIS Crypto (2020)
 • Bästa hårdvaruplånböcker för att lagra din Bitcoin
 • Vem accepterar Bitcoin 2019 – MASSIV lista (24 stora företag)
 • OKEx-granskning: Bedöm om det är säkert & Pålitlig?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map