Lolli Review: Belønningsapp for å tjene GRATIS Bitcoin

Lolli er en spennende ny app som bringer en ny vri til kundelojalitetsindustrien som gjør at hverdagskunder kan tjene opptil 30% tilbake i Bitcoin. Det er en legitim, trygg, enkel og morsom opplevelse for alle å tjene Bitcoin gratis ved å handle hos din favorittforhandler.

Skaff deg Lolli App

Det fungerer ved å belønne kunder med Bitcoin ved å bare kjøpe fra støttede butikker og forhandlere. Så du trenger ikke å kjøpe Bitcoin ved hjelp av en tradisjonell fiat-til-krypto-utveksling. Lolli-appen støttes av flere kjente og populære forhandlere som refunderer en prosentandel av kjøpte varer tilbake i Bitcoin (BTC).

Denne anmeldelsen vil dekke alt du trenger å vite om Lolli og hvordan du kan tjene Bitcoin ved hjelp av cashback-apper ved å gjøre det du liker, handle online.

Lolli App Review: Hvordan tjene Bitcoin

Lolli er et lojalitetsbelønningsprogram for å oppmuntre kunder til å fortsette å handle ved å tilby et attraktivt insentiv som Bitcoin. Royalty-programmer har vært en trend i økende retning, og det fremgår av antall lojalitetskort vi har i lommeboken eller håndvesken vår..

Lojalitetsprogrammer har nå inngått kryptovalutaområdet der lojale kunder kan belønnes i Bitcoin. Det er mulig å til og med tjene renter på kryptoporteføljen din med plattformer som BlockFi.

Tenk deg å få betalt for å handle online. Enda bedre, hva om du kan få betalt i Bitcoin for å handle på nettet som du vanligvis gjør? Det er det Lolli er, et Bitcoin-belønningsapplikasjon som lar folk tjene og eie Bitcoin når de handler online.

lolli shopping

Hvordan fungerer Lolli?

Lolli jobber når du handler på en av partnersidene, Lolli mottar en prosent av hver, omtrent som en kommisjon for å drive trafikk og salg til selgeren.

En del av provisjonen som Lolli tjener, deles med kunden, betales i Bitcoin og sendes direkte til Lolli-lommeboken din, som deretter kan overføres til en maskinvarebokje for sikker oppbevaring..

Belønningen (%) av Bitcoin bestemmes av de deltagende selgerne, ikke Lolli.

Lojalitetsbelønningsprogrammer som Lolli har eksistert i mange år. Det er en veldig vellykket markedsføringsmodell som oppfordrer kjøpere til å fortsette å gjøre det de elsker hos deres favorittforhandler.

Grunnleggerne av Lolli har tatt dette et skritt videre for å vise Bitcoins kraft som en global alternativ valuta og universell verdilager og ønsker å dele den med verden.


lolli hvordan det fungerer

Dette er perfekt for kjøpere å involvere seg i Bitcoin og kryptovalutaer som ikke allerede eier eiendelen.

Det er en gevinst for forbrukeren som tjener rabatt ved å motta gratis Bitcoin, samtidig som de oppnår Lollis mål om å både utdanne og belønne folk med kraften i Bitcoin ved hjelp av online shopping..

Hvorfor bør du bruke Lolli-appen?

Det er en morsom og enkel måte å tjene passiv Bitcoin ved hjelp av Lolli mens du handler online. Det vil fremme og oppmuntre til masseadopsjon av det digitale potensielt å bli brukt som et bedre alternativ til dagens finanssystem.

Grunnleggerne av Lolli setter pris på at ikke alle mennesker har kapasitet til å kjøpe Bitcoin ved hjelp av en tradisjonell fiat-til-kryptobørs.

For å løse dette hinderet ble Lolli utviklet for å gjøre det enkelt å tjene, eie og dele Bitcoin med så mange mennesker som mulig. Det er ikke nødvendig å registrere seg for en sentral og gi bekreftelsesdokumenter som kan høres skremmende ut for nybegynnere.

Hvordan kan jeg få Lolli-appen?

Den enkleste måten å få Lolli-appen på er å laste ned Lolli-nettleserutvidelsen som er tilgjengelig for både Chrome og Firefox. Bare følg disse instruksjonene:

 • Besøk Lolli-nettstedet eller klikk på knappen ovenfor
 • Klikk på “Get Lolli for Chrome”
 • Last ned og installer Lolli-utvidelsen

lolli krom

Når Lolli Chrome-utvidelsen er installert, vil den automatisk varsle deg når du besøker et partnerside og skissere den potensielle Bitcoin tilbake du vil være kvalifisert for.

Slik bruker du Lolli-appen?

For å komme i gang med Lollo App, følg disse trinnene:

 • Last ned utvidelsen Lolli
 • Besøk en av partnerbutikkene via nettstedet eller nettleserutvidelsen
 • Aktiver Lolli-varsler når du besøker en støttet nettbutikk

lolli app

Når Lolli er aktivert, kan du handle som du normalt ville gjort. Så lenge ordren er kvalifisert, vil Lolli spore kjøpet og sende Bitcoin til Lolli-lommeboken din når Lolli er betalt av forhandleren, vanligvis etter at tilbakebetalingsperioden for selgerne er utløpt.

Lolli-lommeboken lar deg ta ut opptjent Bitcoin til en bankkonto eller maskinvarepung når saldoen din når minimum $ 15.

Hvor å handle med Lolli?

Lolli er samarbeidet med over 500 toppmerker som lar deg tjene opptil 30% tilbake i Bitcoin-belønninger. Dette partnerskapet med Lolli inkluderer flere av verdens største forhandlere som støtter Bitcoin som:

 • Walmart: opptil 3,5% tilbake i Bitcoin
 • Macy’s: opptil 5% tilbake i Bitcoin
 • Booking.com: opptil 3,5% tilbake i Bitcoin
 • Nike: opptil 3% tilbake i Bitcoin
 • Adidas: opptil 7% tilbake i Bitcoin
 • Sephora: opptil 4,5% tilbake i Bitcoin
 • og mange andre!

Det spennende er at Lolli kontinuerlig legger til nye detaljhandelspartnere nesten hver dag. Forhandlere kan komme i kontakt med Lolli for å bli en partner for å spre støtte til Bitcoin og det generelle kryptovaluta-teknologirommet.

lolli merker

ofte stilte spørsmål

Er Lolli trygg og sikker?

Ja, Lolli ser ut til å ta sikkerhet veldig seriøst ved å bruke toppmoderne programvare og nettverkssikkerhet for å sikre at kundesaldoer er trygge i Lolli-lommeboken..

Er personellinformasjonen min trygg med Lolli?

Lolli sporer IKKE hvilke nettsteder brukere besøker og selger IKKE personlig identifiserbare data eller informasjon til tredjeparter.

Hvilke nettlesere støttes av Lolli?

Lolli støttes for øyeblikket for Chrome og Firefox. Teamet bak Lolli ønsker å støtte Brave i fremtiden og er for tiden en nettleser som ikke støttes. Safari var tidligere en støttet nettleser, men på grunn av nylige endringer i Apples slutt blir den ikke lenger oppdatert.

Har Lolli et tilknyttet program eller henvisningsprogram?

Ja, Lolli har et henvisningsprogram som lar deg tjene Bitcoin ved å dele henvisningskoblingen din. Hver part er berettiget til å motta $ 10 i verdi av Bitcoin når den henviste kjøperen kjøper en vare hos en støttet forhandler ved hjelp av Lolli. Alt du trenger å gjøre er å spre kjærligheten til å tjene gratis Bitcoin.

Har Lolli en mobilapp?

Nei, Lolli har ikke en mobilapp. Det er planer om å lansere en mobilapp i nær fremtid. I mellomtiden bør kjøpere bruke desktopversjonen for å få den beste opplevelsen.

Konklusjon: Lolli er en flott måte å tjene gratis BTC

For å avslutte vår Lolli-gjennomgang er det en innovativ og legitim cryptocurrency-lojalitetsapp som lar brukere tjene opptil 30% i Bitcoin (BTC). Det er et tegn på den økende adopsjonen av kryptokurver som tar av for øynene våre.

Last ned Lolli

Vi forventer at et økende antall brukere vil strømme til Lolli for å få tak i mer Bitcoin på en morsom, enkel og enkel måte ved å handle hos favorittforhandlerne. Lolli gjør det for å dele Bitcoin med verden.

Få flere relaterte artikler å lese:

 • Hvordan kjøpe Bitcoins med Amazon gavekort – Super enkelt
 • Instars Review: Er det legit? Hvordan tjene GRATIS Crypto (2020)
 • Beste maskinvare lommebøker for å lagre din Bitcoin
 • Hvem aksepterer Bitcoin i 2019 – MASSIV liste (24 store selskaper)
 • OKEx gjennomgang: Vurder om det er trygt & Pålitelig?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map